Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(SOFIJA5 @ 2008 12 08, 13:23)
Na, tu ir darbštuolė, Palomina  thumbup.gif
Aš kadangi esu tinginė, tai tik susirašiau, kokius mišinukus kam dovanosiu lotuliukas.gif Niekaip neatsižaviu KN aliejų mišinukais, ypač sinerginiais ir meridianų.
Norėjau paklausti, kaip tau tavo pačios gaminti kvepalai 4u.gif

Čia juk kiekvienam vis kitaip. Jau rašiau, kad mano draugė naudoja sviestmedį veidui ir atsidžiaugti negali, beje, tepa ir ryte, ir vakare. Aš pati pagaliau nusipirkau kokosus ir sviestmedį, tai sviestmedį tepu vakare, o kokosus ryte. Ir mano odai tai patinka 4u.gif  Kai buvo šiltesnis oras man tikrai užtekdavo ryte aliejų mišinio sausai odai, o vakare rožių hidrolato. (Aš Hauschkos filosofijos nežinau, todėl darau, kaip man atrodo geriau, nes vakare kuo nors nepasitepusi (bent jau šaltuoju metų laiku) galiu pragulėti pusę nakties besikasydama.) O kai prasidėjo šildymo sezonas, sausėti pradėjau, todėl dabar tepdama sviestmedžiu ir kokosu atsidžiaugti negaliu, kad odos netraukia. Jei pajausiu, jog odai jau per daug ir nesugeria aliejų, kažką keisiu. Sakyčiau reikia pirkti kokybiškas prekes ir bandyti, bandyti. Po to jau pati žinosi, kas tau tinka ir patinka 4u.gif

Na ziurint koks tavo drauges veidas, jeigu sausa oda, kodel gi ne g.gif
Papildyta:
Beja, aliejuku forume, kazkada tikrai skaiciau, kad gryni aliejai gali dehidratuoti oda. Tai nezinau, ar tiesa tai. blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Daddygirl @ 2008 12 08, 18:39)
nu, Palomina pas mus pirmune  thumbup.gif  notworthy.gif (spartsmenka, komsamolka i prosto krasavica  biggrin.gif )

grizau namo, tai ir as galiu parodyti savo dovaneles. tiesa, negausias  ax.gif

user posted image
su ozkos pienu. pakvepinau 5 eteriniu 'kalediniu' misiniu.

user posted image
su baltuoju moliu. kvepia eglute (4 spygliuociu eteriniu misinys).

tu ka pati darei? Nu saunuole, ka gali pasakyt. Man tikrai kantrybes neuztektu 4u.gif
Del Aromatikos alieju; is patikimu saltiniu suzinojau, kad jie visi yra nerafinuoti ir isgaunami salto presavimo budu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nep: 08 gruodžio 2008 - 19:15
QUOTE(beata_abc @ 2008 12 08, 12:25)
O apie sviestmedi parasyta jis tiek daug geru savybiu turi, bet tai kada ji galima naudoti sad.gif.

siaip tai as esu labai daug skaicius, bet kad sviestmedi kas rekomenduotu misriai, ar problematiskai odai -tai schmoll.gif - jis skirtas sausai, jautriai odai -todel nieko nuostabaus, kad misriai odai -jis tik meskos paslauga daro. Juk sioje temoje jau buvo rasyta -tinkamai parinktas aliejus poru nekims

QUOTE(kniaumiau @ 2008 12 08, 14:20)
Nu jūs čia, merginos, ir prišnekėjot, tik spėk skaityti  biggrin.gif  O aš aną kartą maximoj užmačiau kažkokių lietuviškų aliejų, tarp kurių buvo ir nerafinuotų (berods, kviečių gemalų ir gal sezamų?).

firma?

QUOTE(Daddygirl @ 2008 12 08, 14:29)
pasildyti, bet ne iki issilydymo.

as tai sudedu i indeli sviestmedi, ilasinu kitu augaliniu alieju ir man viskas puikiai issitrina, tada eteriniai ir voila

QUOTE(Monica @ 2008 12 08, 14:43)
Nes jei naudotumem kosmetikai įprastus alyvuogių ar saul., tai mažai pirktumėm kitokių ax.gif Tai va prisipirkau visokių rūšių aliejų, kada sunaudosiu doh.gif
Beje, pirkau Mėtos ea, bet neradau jokio ženkliuko, kad sertifikuotas unsure.gif Ar Mėtos aliejai ne visi ekologiški ?

kaip ten bebutu, bet maximiniai aliejai tikrai, net ir nerafinuoti, nera skirti veidui -kunui, plaukams -taip

QUOTE(dzemute @ 2008 12 08, 16:32)
jei patinka jazminu kvapas, galiu ilasinti tau KN arabiniu jazminaiciu EA , tai su kavos tirsciais tiks, gi draugei negaila  4u.gif  ax.gif

po kiek parduodi lasa ax.gif

wow thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2008 12 08, 19:03)

Del Aromatikos alieju; is patikimu saltiniu suzinojau, kad jie visi yra nerafinuoti ir isgaunami salto presavimo budu.

Aromatika tai čia aromabalt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(limbi @ 2008 12 08, 19:31)
Aromatika tai čia aromabalt? g.gif

Tfu, taip. Tikrai. doh.gif doh.gif doh.gif AROMABALT
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nep: 08 gruodžio 2008 - 19:52
QUOTE(dzemute @ 2008 12 08, 17:17)
niu jei nebijai pabut bandomuoju triusiu tai mielai lauksiu, kirpsiu nemokamai  ax.gif  4u.gif  biggrin.gif  tik ei neiseis man tai labai nepyk  lotuliukas.gif  o siaip as visas priemu su mielu noru  4u.gif

tai kol namie su lelium sedziu nebaisu ir paeksperimentuoti biggrin.gif

o kur ir kada viskas vyks? gal gali i AZ mestelti konkretesne info notworthy.gif 4u.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2008 12 08, 19:39)

cia is KN misinukas? unsure.gif

na, merginos, nesigauna man sumaisyti tu sviestu doh.gif kai trupti pasildai tai dalis pasilydo visai iki aliejaus, dalis lieka gabalu, ir ka - reikia sukti su saukstu ar su kuo juos?

kakavos sviesto tai is viso neisivaizduoju kaip su kazkuo sumaisyti - reikia visai islydyti matyt doh.gif

neseniai pabandziau tiesiog islydyti visus sviestukus po truputi ir sumaisiau su jojobos aliejumi - gavosi kazkas nei sis nei tas... rankas tepuos dabar verysad.gif
kazkas man nesigauna...
Atsakyti

su baltuoju moliu. kvepia eglute (4 spygliuociu eteriniu misinys).

wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti

be zodziu, su baltu pavydu wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(linarija @ 2008 12 08, 13:19)
Iš šio puslapio esu siuntusis per tarpininkę jau keltą kartų. Viena gera sąlyga, kad Vokietijoje siuntimas nemokamas jei susidaro suma 50 eur.  mirksiukas.gif

Ačiū, bet mačiau, kad ten ir į Lietuvą siunčia, bet tikriausiai naivu tikėtis, kad siuntimo mokestis nedidelis. Na rekės pašniukštinėti ir jeigu ką per tarpininkes siųstis. Ir dar kartelį ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2008 12 08, 14:23)
Na, tu ir darbštuolė, Palomina  thumbup.gif
Aš kadangi esu tinginė, tai tik susirašiau, kokius mišinukus kam dovanosiu lotuliukas.gif Niekaip neatsižaviu KN aliejų mišinukais, ypač sinerginiais ir meridianų.
Norėjau paklausti, kaip tau tavo pačios gaminti kvepalai 4u.gif

ai visai neblogi biggrin.gif aisku iki normaliu kvepalu tai oi dar praktikuotis ir praktikuotis smile.gif bet pats kvepalu kurimo procesas labai fainas.. taip itraukia thumbup.gif sekmadieni tiek nauju viskokiu EA, absoliutu prisiuostem wub.gif visko norisi net lotuliukas.gif

nu, Palomina pas mus pirmune  thumbup.gif  notworthy.gif (spartsmenka, komsamolka i prosto krasavica  biggrin.gif )

na kur gi cia pirmune blush2.gif
tavo muilai nerealus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dzemute @ 2008 12 08, 18:32)
jei patinka jazminu kvapas, galiu ilasinti tau KN arabiniu jazminaiciu EA , tai su kavos tirsciais tiks, gi draugei negaila  4u.gif  ax.gif

dievinu jazminus. bet kiek zinau, baisingai daug suplojai uz si savo EA,tai kazkaip sazine neleidzia jo imt kazkokiam pilingui. blush2.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2008 12 08, 20:39)

super muiliukai atrodo.o jie cia taip naturaliai graziais rasteliais virsuje susiformuoja ar kazkaip specialiai reik daryt? blush2.gif jetau,kaip grazu... wub.gif padaryk serija i Lietuva blush2.gif iskart tunta paimciau rolleyes.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(me_gustas_tu @ 2008 12 06, 16:07)
Kaip idomu, o kokioj kripykloj anksciau lankeisi ir kur lankaisi dabar? gal galima butu adresiukus ir telefoniukus?  4u.gif  Reiks paskaityt ta tema garbanems, gal bus ten kokiu geru nuorodu  ax.gif  Labai gera mintis atsinesti savo sampuna. Tik geriau jau bandysiu nestis kur i rekomenduota kirpykla, kitur jauciu pirsta prie smilkinio pasukiotu  biggrin.gif Tingiu aiskinti kiekvienai kas ir kaip.
Santes reiks pabandyti, prisiminiau, kad putas turiu, buvau visai pamirsus  doh.gif Vyras jas vietoj zele plaukams naudoja  biggrin.gif

Anksčiau salone TAU, Labdarių g. (5) 2623075, kirpėja Alė, dabar salone "Alandrija", bet sakau, jame nieko mandro. Alė nors su normalia kosmetika dirba.
Šiaip savo šampūną nusinešiau tik tada, kai susibendravau su kirpėja, bet tikrai neaiškinau kodėl. Aš tingiu aušinti burną, jei matau, kad žmogus nė kiek nesidomi ir jam nerūpi jokia natūrali kosmetika. Nematau reikalo, ką nors sakyti tiems, kuriems vienas žolinis ingridientas pavadinime reiškia, kad kosmetika "natūrali".
Gal jau išbandei Santes putas? bigsmile.gif

QUOTE(Dovish @ 2008 12 07, 12:34)
Palomina, tu tikras stimulas thumbup.gif
Įdomu kaip sureaguotų kirpėja, jeigu savo šampūną atsineščiau. Kai kurioms nepatinka, kai moterys savo dažus atsineša. Manau, geriausia ateiti išsiplovus galvą.
O gal būtų galimybė tą buteliuką nufotografuoti? ax.gif Beje, pirkai Kristianoj etc. ar kirpykloje (būtent savo šampūną)? 4u.gif
Mano plaukai patamsėjo nuo aliejinių kaukių. Matyt, buvo praradę pigmentą g.gif

Šiaip, logiškai mąstant, kirpėjos turėtų būti patenkintos, jei klientė atsineša savo šampūną. Juk čia ne dažai, kaina dėl to nesikeičia, o saloninio šampūno sutaupai. Aišku, jei klientė atbėga dar ir plaukus namie išsiplovusi, tai iš vis liux, bet man lakstyti šlapia galva tai nelabai schmoll.gif . O po pvz. dažymo plaukus vis tiek plauna, tai savas šampūnas geriausia.
Gerai biggrin.gif , savojo Naturalmente sudėtį perrašysiu rytoj. O pirkau jį pas kirpėją.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atėnė: 09 gruodžio 2008 - 00:39
QUOTE(Palomina @ 2008 12 09, 00:49)
sekmadieni tiek nauju viskokiu EA, absoliutu prisiuostem  wub.gif  visko norisi net  lotuliukas.gif

Naujų? Kokių naujų?
Gal jau iš Afrikos krovinys atkeliavo? Ten dar kažkoks kokosas naujas turi būti?
Ar gavo kinišką geltonąją rožę? Jau taip noriu ją pauostyti, kad net spirgu iš nekantrumo blush2.gif
Smulkiau prašome, smulkiau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Daddygirl @ 2008 12 08, 20:39)

[su baltuoju moliu. kvepia eglute (4 spygliuociu eteriniu misinys).

Oi, koks grožis wub.gif Fantastika wub.gif
Ir aš tokių noooooriu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(nep @ 2008 12 08, 21:03)
Na ziurint koks tavo drauges veidas, jeigu sausa oda, kodel gi ne g.gif

Mano oda sausa, todėl drąsiai tepu sviestmedį ant veido ir džiaugiuosi juo baisiai tongue.gif O draugė nestuke.gif anksčiau oda buvo riebi, riebi, dabar jau net neaišku kokia, tik aišku, jog sviestmedis jai puikia tinka 4u.gif
Atsakyti