Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(agnuta @ 2008 12 08, 17:27)
prasom  mirksiukas.gif
gal planuoji pas ja apsilankyti? ax.gif

ketinu apsilankyti jei niekas nesutrugdys... nenoriu "girtis" bet taip apsisoviau su ta origins kosmetika
kai panos pirstu bakstelejo tada pamaciau kad sudetis nekokia, nu bet galvoju bent parabenu ir naftos produktu nera-pameginsiu. Po kaukes labai malonus jausmas buvo atrodo visi nelygumai ir inkstirai dingo, bet tik po pirmo karto, sekancius kartus naudojau ir kauke ir prausikli na kokia nepilna savaitele... is pradziu atrode kad nesvarumai is odos "kalasi" nubere visa veida tokiais kalniukais nei inkstirai nei spuogeliai, keli skausmingi guzai atsirado ko jau seniai nebuvo sad.gif
zodziu oda supyko ant manes, noriu kad pakonsultuotu del priemoniu ir oda patvarkytu.

beje MB po ilgo mano duso zeliu naudojimo baseine savo ilgai branginta nivea nusiprause tai verke kad jam niezti visur rolleyes.gif tepem aliejukais, gelbejom biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Odora: 08 gruodžio 2008 - 16:38
QUOTE(Odora @ 2008 12 08, 17:37)
ketinu apsilankyti jei niekas nesutrugdys... nenoriu "girtis" bet taip apsisoviau su ta origins kosmetika
zodziu oda supyko ant manes, noriu kad pakonsultuotu del priemoniu ir oda patvarkytu.

sad.gif na, tikekimes, kad viskas susitvarkys. po vizito papasakok, kaip sekesi.
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2008 12 07, 17:25)
Čia jokie ne natūrali kosmetika schmoll.gif .pažiūrėjau inete sudėtį 1 kremo, tai 1 nr. vanduo, o 2 nr.parafinum liquidum (naftos produktas) doh.gif .žodžiu apie šią kosmetiką tikrai ne šitoj temoj diskutuot...

Susinervinau blink.gif Pasidomėjau g.gif nes turiu ne vieną jų produktą.
Labai įdomu kas tada yra natūrali kosmetika? Agurkas ? bigsmile.gif .
Kiek aš domėjausi , Lamarin yra natūrali kosmetika iš jūros.
Ir kiekvienam produkte yra kažkas , kas stabdo rūgimą, bet svarbiausia kad atitiktų ES nustatytas normas. Jei nebus to produkto , kremas ( ar bet kas kitas ) surūgs per kelias dienas jį atidarius...
Ir Lamarin produkcija tikrai atitinka visas natūralios kosmetikos normas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo remarka: 08 gruodžio 2008 - 16:49
QUOTE(Irėja @ 2008 12 07, 13:45)
su citrina reiktų atsargiai, sausina plauką labai.

siaip citrinos rugstis gerai, kai plaukas siurkstus ir isiputes, nes mokemes, kad rugstis uzdaro plauko zvyneli ir nuo to plaukas atrodo sveikas ir blizgus, bet aisku, kas per daug tas tikrai nesveika. Bet rekomenduoja biskuti citrinos ispausti i kaukes, beto ir nudazius plaukus chna, jie zvilga ir blizga ir butent del to, kad augalai turi rugsties, kurie uzdaro zvyneli. Niu tikiuosi supratot ka prirasiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(remarka @ 2008 12 08, 16:44)
Susinervinau  blink.gif  Pasidomėjau  g.gif  nes turiu ne vieną jų produktą.
Labai įdomu kas tada yra natūrali kosmetika? Agurkas ?  bigsmile.gif  .
Kiek aš domėjausi , Lamarin yra natūrali kosmetika iš jūros.
Ir kiekvienam produkte yra kažkas , kas stabdo rūgimą, bet svarbiausia kad atitiktų ES nustatytas normas. Jei nebus to produkto , kremas ( ar bet kas kitas ) surūgs per kelias dienas jį atidarius...
Ir Lamarin produkcija tikrai atitinka visas natūralios kosmetikos normas  thumbup.gif

Khe khem. Jeigu nežinot tai ir nepulkit taip aršiai. Ne, natūrali kosmetika ne agurkas. Agurkas yra daržovė. O natūrali kosmetika yra ta, kuri turi sertifikatą, patvirtinanti, kad ji tokia yra. Ir kurios sudėtyje nėra kenksmingų medžiagų, sintetinių kvapų, konservantų. Jei toj jūsų kosmetikoj yra įdėtas vienas natūralus ekstraktas, nereiškia, kad ji jau natūrali doh.gif
Atsakyti
QUOTE(limbi @ 2008 12 08, 16:54)
Khe khem. Jeigu nežinot tai ir nepulkit taip aršiai. Ne, natūrali kosmetika ne agurkas. Agurkas yra daržovė. O natūrali kosmetika yra ta, kuri turi sertifikatą, patvirtinanti, kad ji tokia yra. Ir kurios sudėtyje nėra kenksmingų medžiagų, sintetinių kvapų, konservantų. Jei toj jūsų kosmetikoj yra įdėtas vienas natūralus ekstraktas, nereiškia, kad ji jau natūrali doh.gif

As ir nepuolu arsiai, tiesiog pamaniau jog apgavo mane del tos naturalios kosmetikos blush2.gif Kadangi esu linkusi uz teisybe lotuliukas.gif lotuliukas.gif tai turejau diena issiaiskinti, kad tikrai si kosmetika turi sertifikata patvirtinanti jog yra naturali kosmetika.
Atsakyti
QUOTE(remarka @ 2008 12 08, 17:13)
As ir nepuolu arsiai, tiesiog pamaniau jog apgavo mane del tos naturalios kosmetikos blush2.gif Kadangi esu linkusi uz teisybe  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif tai turejau diena issiaiskinti, kad tikrai si kosmetika turi sertifikata patvirtinanti jog yra naturali kosmetika.

Ir kokį gi ji sertifikatą turi? Jeigu kaip sakė, antru numeriu eina parafinum liquidum, tai jokio normalaus sertifikato tikrai neturi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(remarka @ 2008 12 08, 18:13)
Kadangi esu linkusi uz teisybe  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif tai turejau diena issiaiskinti, kad tikrai si kosmetika turi sertifikata patvirtinanti jog yra naturali kosmetika.

Ir kaip vadinasi tas sertifikatas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2008 12 07, 14:41)
Ant nagų lako nė karto nesu radus sudėties ...  schmoll.gif

jei labai idomu, galiu parasyti kas ieina i nagu laku sudetis, per manikiuro paskaitas mokemes ju sudetis tai mazdaug zinau ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Dorela @ 2008 12 07, 15:08)
ojojoi, kai Ireja pacitavo, tik tada pamciau ka parasiau, reikia ne su citrinos rugtimi  doh.gif  doh.gif  doh.gif  o sultimis.

tai as supratau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2008 12 08, 17:37)
beje MB po ilgo mano duso zeliu naudojimo baseine savo ilgai branginta nivea nusiprause tai verke kad jam niezti visur  rolleyes.gif tepem aliejukais, gelbejom biggrin.gif

o as tai labai dziaugius, kad MB jau ne tik , kad neziuri i cheminius , bet jau ir pats praso nupirkti naturaliu duskiu ir sampunu ir dar renkasi, kad sudetis butu kuo geresne, jam nnatura siberica nepakisi net, jau per prasta reikalauja Hauschkos doh.gif niu per protingas pasidare cia prisiskaites lotuliukas.gif tai jau pesames ka pirkti.Ruosiasi sau net is ebay parsisiusti Hauskos sampunu, nes as nenuperku niekaip lotuliukas.gif zodziu, jo reikalavimai jau pasidare didesni negu mano ir net sarasiukas ilgesnis uz mano lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(remarka @ 2008 12 08, 17:13)
As ir nepuolu arsiai, tiesiog pamaniau jog apgavo mane del tos naturalios kosmetikos blush2.gif Kadangi esu linkusi uz teisybe  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif tai turejau diena issiaiskinti, kad tikrai si kosmetika turi sertifikata patvirtinanti jog yra naturali kosmetika.

Jums reikejo paskirti ne visa diena aiskinimuisi, o tik keleta minuciu. Atsiverskite sios temos pirmaji puslapi ir rasite cheminiu medziagu sarasa, kurios draudziamos naturalioje kosmetikoje. Tada paimkite Lamarin kremuko sudeti. Jei rasite nors viena is tu medziagu - reiskias, Lamarin, nenaturali, nors turbut Jusu kosmetologe ar dar kazkas duos galva nukirsti, kad naturali.
Susiradau internete Lamarin sudeti - taip, yra ir neblogu sudedamuju daliu, taip standartizuota GGP (bet jei tas zodis Jums nieko nesako - praleiskit), bet tai tikrai ne naturali kosmetika.
Atsakyti
nu, Palomina pas mus pirmune thumbup.gif notworthy.gif (spartsmenka, komsamolka i prosto krasavica biggrin.gif )

grizau namo, tai ir as galiu parodyti savo dovaneles. tiesa, negausias ax.gif

user posted image
su ozkos pienu. pakvepinau 5 eteriniu 'kalediniu' misiniu.

user posted image
su baltuoju moliu. kvepia eglute (4 spygliuociu eteriniu misinys).
Atsakyti