QUOTE(Palomina @ 2008 12 06, 15:00)
Na, tu ir darbštuolė,
Palomina
Aš kadangi esu tinginė, tai tik susirašiau, kokius mišinukus kam dovanosiu
Niekaip neatsižaviu KN aliejų mišinukais, ypač sinerginiais ir meridianų.
QUOTE(Palomina @ 2008 12 06, 15:12)
aha maciau kaip buvai atejus pakeisti eterini aliejuka
(aisku nezinojau, kad ten tu), buvom mes ten tada susirinke savo kvepalu uostyti
Norėjau paklausti, kaip tau tavo pačios gaminti kvepalai
QUOTE(beata_abc @ 2008 12 08, 14:25)
O apie sviestmedi parasyta jis tiek daug geru savybiu turi, bet tai kada ji galima naudoti
.
Čia juk kiekvienam vis kitaip. Jau rašiau, kad mano draugė naudoja sviestmedį veidui ir atsidžiaugti negali, beje, tepa ir ryte, ir vakare. Aš pati pagaliau nusipirkau kokosus ir sviestmedį, tai sviestmedį tepu vakare, o kokosus ryte. Ir mano odai tai patinka
Kai buvo šiltesnis oras man tikrai užtekdavo ryte aliejų mišinio sausai odai, o vakare rožių hidrolato. (Aš Hauschkos filosofijos nežinau, todėl darau, kaip man atrodo geriau, nes vakare kuo nors nepasitepusi (bent jau šaltuoju metų laiku) galiu pragulėti pusę nakties besikasydama.) O kai prasidėjo šildymo sezonas, sausėti pradėjau, todėl dabar tepdama sviestmedžiu ir kokosu atsidžiaugti negaliu, kad odos netraukia. Jei pajausiu, jog odai jau per daug ir nesugeria aliejų, kažką keisiu. Sakyčiau reikia pirkti kokybiškas prekes ir bandyti, bandyti. Po to jau pati žinosi, kas tau tinka ir patinka