Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(beata_abc @ 2008 12 08, 12:25)
O apie sviestmedi parasyta jis tiek daug geru savybiu turi, bet tai kada ji galima naudoti sad.gif.

reikia atsizvelgti i savo oda, vienoms kuo puikiausiai tinka, kitoms ne, ir bent jau ne vakare tepti.
Papildyta:
QUOTE(nep @ 2008 12 08, 10:48)
bet cia merginos sako, kad jeigu nerafinuotas daiktas, tai tikrai neuzkis bigsmile.gif

juk cia taip individualu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*saulė* @ 2008 12 08, 00:19)
Sveikos. Labai nepykite, jeigu pasikartosiu, bet noriu tokios informacijos. Jūsų pirmame puslapyje nurodyta vokiečių el. parduotuvė, gal galite pasakyti, kokios siuntimosi sąlygos iš ten. Mačiau daug neblogų dalykėlių, bet nežinau, ar verta siųstis.  blush2.gif
Ačiū už informaciją.

Iš šio puslapio esu siuntusis per tarpininkę jau keltą kartų. Viena gera sąlyga, kad Vokietijoje siuntimas nemokamas jei susidaro suma 50 eur. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 12 06, 15:00)
kosmetikos fabrikelis dabar bus pas mane  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Na, tu ir darbštuolė, Palomina thumbup.gif
Aš kadangi esu tinginė, tai tik susirašiau, kokius mišinukus kam dovanosiu lotuliukas.gif Niekaip neatsižaviu KN aliejų mišinukais, ypač sinerginiais ir meridianų.
QUOTE(Palomina @ 2008 12 06, 15:12)
aha maciau kaip buvai atejus pakeisti eterini aliejuka  biggrin.gif  (aisku nezinojau, kad ten tu), buvom mes ten tada susirinke savo kvepalu uostyti  rolleyes.gif

Norėjau paklausti, kaip tau tavo pačios gaminti kvepalai 4u.gif
QUOTE(beata_abc @ 2008 12 08, 14:25)
O apie sviestmedi parasyta jis tiek daug geru savybiu turi, bet tai kada ji galima naudoti sad.gif.

Čia juk kiekvienam vis kitaip. Jau rašiau, kad mano draugė naudoja sviestmedį veidui ir atsidžiaugti negali, beje, tepa ir ryte, ir vakare. Aš pati pagaliau nusipirkau kokosus ir sviestmedį, tai sviestmedį tepu vakare, o kokosus ryte. Ir mano odai tai patinka 4u.gif Kai buvo šiltesnis oras man tikrai užtekdavo ryte aliejų mišinio sausai odai, o vakare rožių hidrolato. (Aš Hauschkos filosofijos nežinau, todėl darau, kaip man atrodo geriau, nes vakare kuo nors nepasitepusi (bent jau šaltuoju metų laiku) galiu pragulėti pusę nakties besikasydama.) O kai prasidėjo šildymo sezonas, sausėti pradėjau, todėl dabar tepdama sviestmedžiu ir kokosu atsidžiaugti negaliu, kad odos netraukia. Jei pajausiu, jog odai jau per daug ir nesugeria aliejų, kažką keisiu. Sakyčiau reikia pirkti kokybiškas prekes ir bandyti, bandyti. Po to jau pati žinosi, kas tau tinka ir patinka 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SOFIJA5: 08 gruodžio 2008 - 13:25
Nu jūs čia, merginos, ir prišnekėjot, tik spėk skaityti biggrin.gif O aš aną kartą maximoj užmačiau kažkokių lietuviškų aliejų, tarp kurių buvo ir nerafinuotų (berods, kviečių gemalų ir gal sezamų?). Ką manot apie tokius, lyg ir maistui skirtus, bet nerafinuotus? Gal kūnui (ne veidui) skirtai kosmetikai ir tiktų? g.gif

Beje, neatsidžiaugiu kokosų aliejum ir mišiniu riebiai odai iš KN, nu gėris abu jie wub.gif O vat sviestmedis tai man mažiau limpa, labai jau jis "kvapnus" ir riebus rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kniaumiau: 08 gruodžio 2008 - 14:21
QUOTE(Moon_Light @ 2008 12 06, 20:46)
Kunigunda, o kaip jus sumaisote ta kieta taukmedzio sviesta su kitais aliejais? pasildote kazkiek ar tiesiog jega issukate? Ir ar EA pramusa ta baisu kvapa?

pasildyti, bet ne iki issilydymo.
Atsakyti
gal galite kuri pakartoti Elytes is stepono 6 tel numeriuka....
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 12 07, 23:20)

Monica, kodėl sakote, kad nenaudojamas saulėgrąžų aliejus, pvz. KN turi aliejuką riebiai odai, kurio pagrindą ir sudaro saulėgrąžos. Laimė pasakojo, kokios nerealios kokybės tas jų aliejus, na tai tikrai, skųstis negaliu, odai patinka, tik prie vėsesnių orų gal mažokai drėkina. Šiltajam metų laikui tai tobula tikrai smile.gif Ir susigeria be priekaištų, ir oda švelnutė būna.

Mes sakome biggrin.gif todėl, kad pvz. knygose kitokie "mandresni" aliejai rekomenduotini visokiems masažams, mišiniams veidui ir t.t. Gal čia dar tokia kaip reklama g.gif Nes jei naudotumem kosmetikai įprastus alyvuogių ar saul., tai mažai pirktumėm kitokių ax.gif Tai va prisipirkau visokių rūšių aliejų, kada sunaudosiu doh.gif

Beje, pirkau Mėtos ea, bet neradau jokio ženkliuko, kad sertifikuotas unsure.gif Ar Mėtos aliejai ne visi ekologiški ?
Atsakyti
QUOTE(ChinChin @ 2008 12 06, 21:41)
oj, o galima as, as ateisiu? biggrin.gif  blush2.gif 

niu jei nebijai pabut bandomuoju triusiu tai mielai lauksiu, kirpsiu nemokamai ax.gif 4u.gif biggrin.gif tik ei neiseis man tai labai nepyk lotuliukas.gif o siaip as visas priemu su mielu noru 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Sultry @ 2008 12 06, 22:15)
Dzemute,taip, as ir Ireja- seses.maniau,jau visi cia zino  blush2.gif

niu dabar jau prisimenu, nes kazkada gi pati ir klausiau lotuliukas.gif bet siaip buvau pamirsus, kad turi sese blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2008 12 08, 15:31)
gal galite kuri pakartoti Elytes is stepono 6 tel numeriuka....

parasiau i az smile.gif
Atsakyti
notworthy.gif dekoju
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2008 12 08, 17:21)
notworthy.gif  dekoju

prasom mirksiukas.gif
gal planuoji pas ja apsilankyti? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuta: 08 gruodžio 2008 - 16:27
QUOTE(Sultry @ 2008 12 06, 23:39)
as su kava derindavau greipfrukta. labai skanu budavo.o kur galima pirkt,koki kieki ir kokia kaina kakavos absoliuto?zinau,kad kalbeta,bet kai paciai nerupejo,tai neisidemejau  blush2.gif  4u.gif

jei patinka jazminu kvapas, galiu ilasinti tau KN arabiniu jazminaiciu EA , tai su kavos tirsciais tiks, gi draugei negaila 4u.gif ax.gif
Atsakyti