Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(korrne @ 2008 12 07, 16:07)

Noriu susidaryti priemonių sąrašėlį, kad žinočiau ko ieškoti...  blush2.gif Gyvenu Pnvz, tai nežinau ar yra kur galimybė įsigyti natūralios produkcijos...  ax.gif

Panevezyje vienintele pasiekiama naturali kosmetika- Alterra is "Drogo",kitka as siunciausi internetu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shater @ 2008 12 07, 19:14)
Panevezyje vienintele pasiekiama naturali kosmetika- Alterra is "Drogo",kitka as siunciausi internetu. 4u.gif

Aišku... Dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2008 12 07, 13:34)
Palomina, tu tikras stimulas thumbup.gif

biggrin.gif aciu

QUOTE(Moon_Light @ 2008 12 07, 17:14)
Dekui Palomina uz patarimus, jau susimaisiau savo taukmedi su sezamo aliejumi ir ea, tai visai kitas reikalas dabar  thumbup.gif ir tepasi patogiau, ir kvapas nebeerzina. O ar zino kas nors tas nakvisu aliejus kapsulese... jis rafinuotas?

ner uz ka smile.gif
as tai nakvisu alieju is KN buvau nusipirkus, tai ir i vidu ir isorei naudojau thumbup.gif tikrai labai geras aliejus..

isbandziau siandien kremuka veidui, kuri vakar pasigaminau namie smile.gif liuks thumbup.gif
dar buvau siandien KN tai susikuriau vaskinius kvepaliukus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linarija @ 2008 12 07, 18:35)
O kiek reikia lašų EA naudojant molį veidui?  g.gif

Jei imu arbatinį šaukštelį su kaupu molio, tai lašinu 1-2 lašus.
Atsakyti
Sveikos. Labai nepykite, jeigu pasikartosiu, bet noriu tokios informacijos. Jūsų pirmame puslapyje nurodyta vokiečių el. parduotuvė, gal galite pasakyti, kokios siuntimosi sąlygos iš ten. Mačiau daug neblogų dalykėlių, bet nežinau, ar verta siųstis. blush2.gif
Ačiū už informaciją.
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 12 07, 18:07)
Dr. Hauschka molis, rejuvenating kaukė. Ar šiaip praktiškai bet koks molis su arbatmedžiu, levandų EA.

Sviestmedis tikrai galėjo užkišti probleminės odos poras, juo labiau vakare tokių riebumynų tikrai nedrįsčiau tepti schmoll.gif

O kuom patartimet tepti vakare veido oda? Siuo metu tepu ryte Weledos krema su vilgdagiais, bet naktini, nes dieninis per daug vandeningas atrodo ir oda issausejo, o vakare maisyta svietsmedi su kokoksu aliejum.

Aciu uz patarima bandysiu isigyti Dr. Hauschka moli.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo beata_abc: 07 gruodžio 2008 - 22:38
QUOTE(Monica @ 2008 12 07, 10:28)
kalbant apie aliejus.Gal kunigunda žinai,kodėl pvz nenaudojama ar nesiūloma naudoti veidui nerafinuotą alyvuogiū, saulėgrąžų aliejų?
Beje, kažkur skaičiau apie greipfrutų sėklų ekstrakto nuodingumą.Esmė ta, kad į jo sudėtį visur yra pridėta kažkokių nuodingų medžiagų, nors sudėtį to nerašo blink.gif

kodel nenaudoja -pvz. medetku fitolis (kaip beje ir kiti fitoliai g.gif )yra medetku ziedu maceratas saulegrazu alieju, ji maciau ne viename veido kreme, taip pat ir su alyvuogiu aliejum- gal jie tiesiog gryni nera iprasti naudoti g.gif
Saulegrazu itin rekomenduojamas masazu misiniams, puikus ir brandziai odai, o alyvuogiu aliejus bene universaliausias
Del ekstrakto -tai tiksliau - ne i sudeti ieina, bet apdirbimo metu naudojamos chemines medziagos, kuriu maza dalis pasilieka ir todel jos nera nurodomos (del savo kiekio)

QUOTE(limbi @ 2008 12 07, 13:36)
Vakar ilgiausiai ieškojau sudėties ant mineralinių šešėlių - neradau, taip pat ir ant daugelio tušų, blizgesių, nagų lakų... O galvojau privaloma g.gif

ax.gif tokias sudetis turi pardavejos, tik reikia paprasyti - bent jau kiek esu prasiusi nagu laku sudeciu -visas parode ir visuose buvo tolueno doh.gif
Atsakyti
QUOTE(beata_abc @ 2008 12 07, 23:29)
O kuom patartimet tepti vakare veido oda? Siuo metu tepu ryte Weledos krema su vilgdagiais, bet naktini, nes dieninis per daug vandeningas atrodo ir oda issausejo, o vakare maisyta svietsmedi su kokoksu aliejum.

Aš tai kai prisiskaičiau Hauschkos filosofijos, tai nebetepu nakčiai nieko, visiškai užtenka Hauschkos "Cleansing cream" ir toniko riebiai odai. Oda nesausėja net ir atvėsus orams thumbup.gif Maniške į riebumą, o vietomis normali. Tačiau jei pvz. po kaukių noriu padrėkinti vakare, tepuosi Hauschkos rožių kremu, neseniai jį atradau, tai negaliu atsidžiaugti. Man tikrai toks jausmas, kad jis spuogelius gydo, nes paskutiniu metu oda vis lygesnė ir lygesnė, žiūriu į veidrodį ir netikiu ax.gif Aišku, prisikarksėsiu vėl biggrin.gif

Bet kokiu atveju asmeniškai nesiūlyčiau nieko riebaus tepti, ypač sviestmedžio, kuris tookio riebumo neišpasakyto g.gif

O gal oda nuo prausiklio išsausėjo, kokį naudojate? 4u.gif

Monica, kodėl sakote, kad nenaudojamas saulėgrąžų aliejus, pvz. KN turi aliejuką riebiai odai, kurio pagrindą ir sudaro saulėgrąžos. Laimė pasakojo, kokios nerealios kokybės tas jų aliejus, na tai tikrai, skųstis negaliu, odai patinka, tik prie vėsesnių orų gal mažokai drėkina. Šiltajam metų laikui tai tobula tikrai smile.gif Ir susigeria be priekaištų, ir oda švelnutė būna.
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 12 08, 01:20)
Aš tai kai prisiskaičiau Hauschkos filosofijos, tai nebetepu nakčiai nieko, visiškai užtenka Hauschkos "Cleansing cream" ir toniko riebiai odai. Oda nesausėja net ir atvėsus orams thumbup.gif Maniške į riebumą, o vietomis normali. Tačiau jei pvz. po kaukių noriu padrėkinti vakare, tepuosi Hauschkos rožių kremu, neseniai jį atradau, tai negaliu atsidžiaugti. Man tikrai toks jausmas, kad jis spuogelius gydo, nes paskutiniu metu oda vis lygesnė ir lygesnė, žiūriu į veidrodį ir netikiu ax.gif Aišku, prisikarksėsiu vėl biggrin.gif

Bet kokiu atveju asmeniškai nesiūlyčiau nieko riebaus tepti, ypač sviestmedžio, kuris tookio riebumo neišpasakyto g.gif

O gal oda nuo prausiklio išsausėjo, kokį naudojate? 4u.gif

Monica, kodėl sakote, kad nenaudojamas saulėgrąžų aliejus, pvz. KN turi aliejuką riebiai odai, kurio pagrindą ir sudaro saulėgrąžos. Laimė pasakojo, kokios nerealios kokybės tas jų aliejus, na tai tikrai, skųstis negaliu, odai patinka, tik prie vėsesnių orų gal mažokai drėkina. Šiltajam metų laikui tai tobula tikrai smile.gif Ir susigeria be priekaištų, ir oda švelnutė būna.

Aciu uz patarimus. As naudodavau weledos vilkdagiu tonika, tai gal ir jis man issausino. Nu bandysiu nieko netepti.
Atsakyti
QUOTE(pepkė @ 2008 12 07, 12:28)
as esu pastebejus, kad NB jojobos aliejus skiriasi nuo likusiu baziniu kuriuos turiu, tikiuosi tikrai nerafinuotas g.gif gal kas gali pasakyt, kas turi is KN jojobos, ar turi jis koki kvapa ax.gif

as turiu, neturi, bet K.N man sake, kad jojobos al. ir turi neturet
Papildyta:
QUOTE(Dovish @ 2008 12 07, 12:58)
KN ir NB jojobos aliejai taip pat skiriasi. KN tirštesnis yra yra šioks toks kvapas, o NB skystokas ir bekvapis ax.gif

g.gif man Barmunes aliejus visada puikiausiai susala saldytuve i vaska, bet gal cia ne apie tai
Papildyta:
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 12 07, 16:07)
Dr. Hauschka molis, rejuvenating kaukė. Ar šiaip praktiškai bet koks molis su arbatmedžiu, levandų EA.

Sviestmedis tikrai galėjo užkišti probleminės odos poras, juo labiau vakare tokių riebumynų tikrai nedrįsčiau tepti schmoll.gif

bet cia merginos sako, kad jeigu nerafinuotas daiktas, tai tikrai neuzkis bigsmile.gif
Atsakyti
As tai nakciai irgi nieko nebetepu,tik nusiprausiu Madaros putomis ir pasipurskiu levandu hidrolatu-tai irgi jauciu,kad odai tai tinka...Ryte oda buna tokia pailsejus,lygi rolleyes.gif
Ar bandet kuri jau priemones kurios yra Rimi parduotuvese.Man jau i pabaiga ranku Weledos kremas-tai va galvoju apie ta is Rimi(nepamenu,koks pavadinimas ),gal kuri bandet? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ajile: 08 gruodžio 2008 - 10:55
QUOTE(nep @ 2008 12 08, 12:48)
as turiu, neturi, bet K.N man sake, kad jojobos al. ir turi neturet
Papildyta:

g.gif man Barmunes aliejus visada puikiausiai susala saldytuve i vaska, bet gal cia ne apie tai
Papildyta:

bet cia merginos sako, kad jeigu nerafinuotas daiktas, tai tikrai neuzkis bigsmile.gif

O apie sviestmedi parasyta jis tiek daug geru savybiu turi, bet tai kada ji galima naudoti sad.gif.
Atsakyti