Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Dorela @ 2008 12 07, 14:08)
ojojoi, kai Ireja pacitavo, tik tada pamciau ka parasiau, reikia ne su citrinos rugtimi  doh.gif  doh.gif  doh.gif  o sultimis.

na, aš taip ir supratau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2008 12 07, 13:49)
primink, kiek mokejai uz saviski? 4u.gif o maniau bent kazko verti NB aliejai verysad.gif

22lt berods ax.gif jis toks klampus ir jaučiasi skirtumas nuo NB, net spalva kitokia. Mano mama NB aliejukus naudoja makiažui valyti, tai kiek perka vis kitokį, tai jie visi man vienodi tiek konsistencija, tiek spalva ax.gif
Atsakyti
O kokia naturalia kauke pasiulytumet inkstyru valymui ir siaip veido valymui? Labai suprastejo veido bukle, bet nezinau nuo ko ar, kad pradejau vakarais veido oda tepti sviestmedziu+kokosu aliejum, ar kad nakvisu alieju pradejau gerti. Apkaltinau nakvisu alieju, bet nesu tikra ar tikrai nuo jo. Atsirado spuogu ant veido, atrodo poros dar labiau uzsikiso, nesvarus veidas pasidare.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Permečiau visą temelę, bet taip ir neradau atsakymo ar Natura Siberica produkcija yra geros sudėties, kaip teigiama ant įpakavimo?
Pastaruoju metu aš naudoju ir šampūną ir balzamą šios firmos. Šiaip naudojant abu komponentus rezultatas tenkina, tik po šampūno plaukai atrodo labiau susivėlę nei kai naudodavau eilines priemones, bet panaudojus balzamo viskas liuks... Ir dar gal dažniau tenka plauti galvą, nes greičiau susiriebaluoja...
Ir dar jei galima paprašyčiau mamyčių išvardinti tikrai geros sudėties gaminių firmeles... Kiek perskaičiau, tai ekologišką produkciją gamina: Urtekram, Logona, Dr. H..., Sante, Alterra... daugiau nebepamenu... ax.gif
Noriu susidaryti priemonių sąrašėlį, kad žinočiau ko ieškoti... blush2.gif Gyvenu Pnvz, tai nežinau ar yra kur galimybė įsigyti natūralios produkcijos... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(korrne @ 2008 12 07, 16:07)
Sveikos  4u.gif
Permečiau visą temelę, bet taip ir neradau atsakymo ar Natura Siberica produkcija yra geros sudėties, kaip teigiama ant įpakavimo?
Pastaruoju metu aš naudoju ir šampūną ir balzamą šios firmos. Šiaip naudojant abu komponentus rezultatas tenkina, tik po šampūno plaukai atrodo labiau susivėlę nei kai naudodavau eilines priemones, bet panaudojus balzamo viskas liuks... Ir dar gal dažniau tenka plauti galvą, nes greičiau susiriebaluoja...
Ir dar jei galima paprašyčiau mamyčių išvardinti tikrai geros sudėties gaminių firmeles... Kiek perskaičiau, tai ekologišką produkciją gamina: Urtekram, Logona, Dr. H..., Sante, Alterra... daugiau nebepamenu...  ax.gif
Noriu susidaryti priemonių sąrašėlį, kad žinočiau ko ieškoti...  blush2.gif Gyvenu Pnvz, tai nežinau ar yra kur galimybė įsigyti natūralios produkcijos...  ax.gif

sibericos sudetis pakankamai nebloga, taciau balzame man regis yra kazkoks negeras ingridientas g.gif o siaip dauguma sedetiniu daliu sertifikuotos, taciau ne visos. o kiek laiko tu laikai balzama?
Atsakyti
QUOTE(WeGa @ 2008 12 07, 15:14)
sibericos sudetis pakankamai nebloga, taciau balzame man regis yra kazkoks negeras ingridientas  g.gif o siaip dauguma sedetiniu daliu sertifikuotos, taciau ne visos. o kiek laiko tu laikai balzama?

Aš tai labai trumpai - gal 1min., o kartais ir trumpiau... Tik užtepu ir skalauju... Bet dėl riebalavimosi, tai gal ir pati kalta, nes pirkau pažeistiems plaukams, nors paskutinius metus kol maitinau vaiką, dažyti plaukai buvo praktiškai nukirpti.. Tik dabar bandžiau pasidažyti sruogelėmis ir tai kažkodėl nenuėmė... ax.gif Žodžiu manau jei būčiau pasirinkusi kitą variantą, tai būtų viskas buvę ok...
Atsakyti
o gal kas zinot kaip si kosmetika: http://www.lamarin.lt/
siandien per laida sveikas zmogus reklamavo.
Atsakyti
QUOTE(beata_abc @ 2008 12 07, 15:52)
O kokia naturalia kauke pasiulytumet inkstyru valymui ir siaip veido valymui? Labai suprastejo veido bukle, bet nezinau nuo ko ar, kad pradejau vakarais veido oda tepti sviestmedziu+kokosu aliejum, ar kad nakvisu alieju pradejau gerti. Apkaltinau nakvisu alieju, bet nesu tikra ar tikrai nuo jo. Atsirado spuogu ant veido, atrodo poros dar labiau uzsikiso, nesvarus veidas pasidare.

Dr. Hauschka molis, rejuvenating kaukė. Ar šiaip praktiškai bet koks molis su arbatmedžiu, levandų EA.

Sviestmedis tikrai galėjo užkišti probleminės odos poras, juo labiau vakare tokių riebumynų tikrai nedrįsčiau tepti schmoll.gif
Atsakyti
Dekui Palomina uz patarimus, jau susimaisiau savo taukmedi su sezamo aliejumi ir ea, tai visai kitas reikalas dabar thumbup.gif ir tepasi patogiau, ir kvapas nebeerzina. O ar zino kas nors tas nakvisu aliejus kapsulese... jis rafinuotas?
Atsakyti
QUOTE(beata_abc @ 2008 12 07, 15:28)
o gal kas zinot kaip si kosmetika: http://www.lamarin.lt/
siandien per laida sveikas zmogus reklamavo.

Man labai tinka sios firmos kremas thumbup.gif Nors ji brangoka, bet man daug ka reiskia kad naturali kosmetika is juru dumbliu... ir vyras specialu Lamarin medicinini turi krema,nes jam ant veido seboreja, tai labai gerai padeda, nors pries tai labai daug bande. Jo kremu vaikui uzpakali patepu jei paraudimas, liuks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(remarka @ 2008 12 07, 16:27)
Man labai tinka sios firmos kremas thumbup.gif  Nors ji brangoka, bet man daug ka reiskia kad naturali kosmetika is juru dumbliu... ir vyras specialu Lamarin medicinini turi krema,nes jam ant veido seboreja, tai labai gerai padeda, nors pries tai labai daug bande. Jo kremu vaikui uzpakali patepu jei paraudimas, liuks thumbup.gif

Čia jokie ne natūrali kosmetika schmoll.gif .pažiūrėjau inete sudėtį 1 kremo, tai 1 nr. vanduo, o 2 nr.parafinum liquidum (naftos produktas) doh.gif .žodžiu apie šią kosmetiką tikrai ne šitoj temoj diskutuot...
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 12 07, 18:07)
Dr. Hauschka molis, rejuvenating kaukė. Ar šiaip praktiškai bet koks molis su arbatmedžiu, levandų EA.

O kiek reikia lašų EA naudojant molį veidui? g.gif
Atsakyti