Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

! 
Prašau diskutuoti kultūringai, be įžeidinėjimų. Kitaip būsiu priversta skirti nuobaudas
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 12 06, 23:29)
jau isivaizduoju koks kvapelis kavos tirsciu ir levandu  lotuliukas.gif 
labai skaniai kvepia kakavos absoliutas  wub.gif  tai su kava tikrai tiktu.. dar galvoju, kad apelsinu EA tiktu su kavos tirsciais.. nes pvz apelsinai, vanile, kakava tai derinasi vieni su kitais..
i 50 ml ilasinau 15 lasu EA (6 rozmarinu, 4 levandu, 4 citrinu, 1 citrinzoliu).. citrinzoles labai stiprus kvapas, tai ir 1 laso uztenka.. dejau ja tik del kvapo

as su kava derindavau greipfrukta. labai skanu budavo.o kur galima pirkt,koki kieki ir kokia kaina kakavos absoliuto?zinau,kad kalbeta,bet kai paciai nerupejo,tai neisidemejau blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2008 12 06, 23:39)
as su kava derindavau greipfrukta. labai skanu budavo.o kur galima pirkt,koki kieki ir kokia kaina kakavos absoliuto?zinau,kad kalbeta,bet kai paciai nerupejo,tai neisidemejau  blush2.gif  4u.gif

yra KN, kiekis tiksliai nezinau koks, lygtai 5 ml.. kainuoja 25 lt.. kvapas stiprus tai manau ir vieno ar dvieju laseliu uztektu...
Atsakyti
QUOTE(Moon_Light @ 2008 12 06, 22:46)
Kunigunda, o kaip jus sumaisote ta kieta taukmedzio sviesta su kitais aliejais? pasildote kazkiek ar tiesiog jega issukate? Ir ar EA pramusa ta baisu kvapa?

O as jau pripratau prie taukmedzio kvapo, na bent nebeerzina ax.gif O su eteriniais sumaisius - isvis puiku smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Palomina @ 2008 12 06, 22:02)
tai siandien pasidarbavau neblogai, net pavargau  lotuliukas.gif  padariau 4 kremus veidui (vienas is ju sau, nes baigesi mano kremas), 1 lupu balzama, 1 plauku kauke, 1 ranku balzama, 2 sveitiklius veidui..
dar ne pabaiga, kitus kita savaite darysiu..

O gal galetum pasidalint veido sveitiklio ir ranku balzamo recepteliais? Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 12 07, 00:42)
yra KN, kiekis tiksliai nezinau koks, lygtai 5 ml.. kainuoja 25 lt.. kvapas stiprus tai manau ir vieno ar dvieju laseliu uztektu...

dekui 4u.gif kada kai finansiskai susikaupsiu,reiks nusiaubt KN...dar keliu daikteliu norisi is ten... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dzemute @ 2008 12 06, 20:18)
aciu  4u.gif  na man ir maximine, kai su basma sumaisau tai grazi spalva gaunasi, o beja ir basma nera naturali kur is maximos ar tik chna?

man atrodo maximine chna ir basma yra to paties gamintojo.. o kai sudety parasyta tik indigo, tai negali zinoti.. manau cia panasu kaip rafinuoti - nerafinuoti aliejai..

o del spalvos, tai is ta Urtekram misinuka dar ieina kampuotosios pupenes sakai, gal ji toki poveiki duoda g.gif nes man anksciau tik chna ir basma tikrai nepatiko, ko tik neisbanddziau, ir almos prisisiunciau, ir shikakai (beje shikakai turi juoda spalva, ir ji patamsina ta misisni, man patiko ax.gif )

beje, tam, kad chna geriau imtu, reikia ja maisyti is anksto: uzpilti chna vandeniu (nekarstu) su citrinos rugstimi ir palikti kambario temperaturoje kokiai parai, arba biski silteneje vietoje (pvz ant radiatoriaus) kelioms valandoms. tada jau pries pat dazyma, indigo (basma) plikyti karstu vandeniu, ir maisyti su paruostu chna misiniu. tada jau deti papildus: aliejus, medu kiausini ir t.t.
--------------------------------------------------------------------------

Ireja, as nenoriu nei su niekuo pyktis ir tikrai nieko nenorejau mokyti. Tiesiog nuo to laiko kai as pati persimeciau ant naturalios kosmetikos (jau kokie geri du metai), tai i paprasta net neziuriu, nes man atrdodo tarsi tie buteliukai pilni naftos atlieku lotuliukas.gif aisku daugybe zmoniu naudoja ta kosmetika ir nemirsta. bet kai zinai kas tai yra ir kuo tai gresia, pats priimi sprendima naudoti tai ar ne 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(me_gustas_tu @ 2008 12 06, 23:54)
O gal galetum pasidalint veido sveitiklio ir ranku balzamo recepteliais? Aciu  4u.gif

na sveitiklio recepta vakar uzrasiau.. o ranku balzamo receptas cia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(WeGa @ 2008 12 05, 19:07)
o sibericos balzamus naudoji?

Turiu Sibericos balzamą.Jis toks riebus, primena nenatūralius.Man patinka.Naudoju pakaitom su Bliliant care ir santes mango kauke-balzamu (lengviausias, gal labiausiai drėkinantis g.gif ).
QUOTE(nep @ 2008 12 05, 21:20)
Vat butent kad neatsake. Atsake kad Barmunes rafinuotas yra kazkoks kietasis aliejus, neatsimenu ju visu. O man reikia apie skystuosius. . Tad nesinori pasimauti ant to saldziai kvepiancio marketingo kabliuko, nusipirkti levandu hidrolata, alieju misini, panaudoti 2 savaites, spuogais apaugti, nusivilti ir bliauti bliauti pries veidrodi.

Visi barmunės rafinuoti.O šiaip jei netingi, gali paprašyti merginų duoti (parduoti) mažus kiekius dominančios kosmetikos pabandymui.

QUOTE(me_gustas_tu @ 2008 12 06, 09:58)
Iterpsiu ir as savo trigrasi  ax.gif  Ant visos Naturalmente produkcijos rasoma, kad nera parabenu, SLS ir t.t. Man jo teko matyti vienoje kirpykloje Alytuje. Ant pakuotes dar rasoma, kad tai profesionali linija. O Stepono 6 jo nera? Man rodos kazkada pries pora metu esu kazka is Naturalemente ten macius, nors gal ir klystu  g.gif

Aš kai žiūrėjau sudėtį, tai šampūnuose nieko blogo neradau ir pirkau pabandymui.Įspūdis neblogas.Čia kaip rašė, kaukė su silikonais, šampūnai geri.Yra Stepone.

kalbant apie aliejus.Gal kunigunda žinai,kodėl pvz nenaudojama ar nesiūloma naudoti veidui nerafinuotą alyvuogiū, saulėgrąžų aliejų?Jie gi turi daug visokių gerų medžiagų.
Beje, kažkur skaičiau apie greipfrutų sėklų ekstrakto nuodingumą.Esmė ta, kad į jo sudėtį visur yra pridėta kažkokių nuodingų medžiagų, nors sudėtį to nerašo blink.gif Ir beje,daugelyje papildų kaip papildomos medž. įeina naftos produktai...parafinum liquidum pvz.,įsivaizduojat?
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2008 12 07, 10:28)

Visi barmunės rafinuoti.O šiaip jei netingi, gali paprašyti merginų duoti (parduoti) mažus kiekius dominančios kosmetikos pabandymui.

Parasiau i Barmunes biura, sake, visi rafinuoti, tik jojobos ne smile.gif Tai gali buti pigesne alternatyva K. N aliejui, jei ka domina. Nes abu jie tokios pacios kokybes.
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 12 07, 10:09)
na sveitiklio recepta vakar uzrasiau.. o ranku balzamo receptas cia  mirksiukas.gif

Aciukas wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2008 12 07, 12:51)
Parasiau i Barmunes biura, sake, visi rafinuoti, tik jojobos ne  smile.gif Tai gali buti pigesne alternatyva K. N aliejui, jei ka domina. Nes abu jie tokios pacios kokybes.

as esu pastebejus, kad NB jojobos aliejus skiriasi nuo likusiu baziniu kuriuos turiu, tikiuosi tikrai nerafinuotas g.gif gal kas gali pasakyt, kas turi is KN jojobos, ar turi jis koki kvapa ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 12 06, 13:06)
kremus veidui, krema rankoms, lupu balzamus, plaukams kauke, sveitiklius veidui, ir dar bandysiu padaryt kazka panasaus i muilo pasta 

Palomina, tu tikras stimulas thumbup.gif

QUOTE(Dorela @ 2008 12 06, 13:08)
as nusipirkau Urtekram chna ir basma misinio  ax.gif  ziuresim kokia spalva gausis  rolleyes.gif

Vis noriu mama atpratinti nuo tų cheminių dažų, bet kiek ji pati dažo su basma, chna amžinai gaunasi spalvos-hibridai, nežinau, gal ji nemoka dažyti. Aš asmeniškai visai nesigaudau, nes plaukų nedažau. Ar yra ant Urtekram dėžutės aprašyta lietuviškai kaip dažyti plaukus? 4u.gif

QUOTE(Dorela @ 2008 12 06, 13:17)
ten stovejo didziulis, gal kokio litro ar daugiau sampuno indas, tai as griebiau ji, pasiziurejau sudeti ir padejau atgal..  schmoll.gif  pasiemiau Urtekram ir isejau.. beda ta, kad tai buvo senokai, ir neatsimenu kas butent ten buvo, bet kad blogiukai, tai faktas..

g.gif reikės pašniukštinėti. Man irgi nepatinka, kad amžinai užklijuoja sudėtis, faktas, kad ne netyčia doh.gif Vienu metu buvau jau įsigudrinus ir skaitydavau per tą popierių, čia nuo apšvietimo priklauso biggrin.gif Ir dar labai nervuoja, kai pristotoja konsultantė, maždaug ką aš čia darau cool.gif

QUOTE(Atėnė @ 2008 12 06, 14:28)
Dabar jau atsinešu savo šampūną ir kondicionierių, kad neteptų visų tų parabenų, o formavimo priemonių atsisakau.

Va ką tik pasižiūrėjau sudėtį, tai tikrai jokių parabenų, SLS, silikonų nėra. Perrašyčiau sudėtį, bet ji tokia ilga doh.gif

Įdomu kaip sureaguotų kirpėja, jeigu savo šampūną atsineščiau. Kai kurioms nepatinka, kai moterys savo dažus atsineša. Manau, geriausia ateiti išsiplovus galvą.
O gal būtų galimybė tą buteliuką nufotografuoti? ax.gif Beje, pirkai Kristianoj etc. ar kirpykloje (būtent savo šampūną)? 4u.gif

QUOTE(ChinChin @ 2008 12 06, 14:49)
beje, pastebejau, kad pas mane plaukai patamsejo berods po naudojimo sampuno su Juniper ir Sage (cia angliskai  blush2.gif )
Nes anksciau buvo tokie pilki neaiskios spalvos, o dabar lyg rudesni pasidare, kazkaip net biski su bordo gal... ar taip gali buti ar man akyse patamsejo?  biggrin.gif

Mano plaukai patamsėjo nuo aliejinių kaukių. Matyt, buvo praradę pigmentą g.gif
Atsakyti