Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Palomina @ 2008 12 06, 18:08)
mokejau 25 lt uz 10 ml.. buna ir didesniais kiekais, kaina aisku irgi dideja...
o kiek kainuoja KN?

neatsimenu kainos, bet tikrai maciau ir ten lyg po 10 ml g.gif
pati turejau citrosepto 100 ml -puse isgeriau, o puse liko, bet visai nesenai baigesi galiojima -tai i siukslyna iskeliavo ax.gif
Kita savaite vaziuosiu ten -tai butinai paziuresiu ir jei ka parasysiu
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 12 06, 17:49)

tiesiog lyginau ivairius nerafinuotus aliejus su NB aliejais -tai visi NB aliejai yra bekvapiai, beveik bespalviai ir dar ju negalima vartoti i vidu. Todel darau isvada, kad jie rafinuoti, nes savo fizinem savybem atitinka parduotuvese parduodamu rafinuotu alieju savybes  ax.gif

aciu 4u.gif supratau unsure.gif niu teks tada siuos tepti tik ant plauku, nes rafinuotu gi ir nesveika tepti ant veido ar ne? unsure.gif tik va ka reiks daryti su medetku aliejuku g.gif kur ji sutept, nes simondsiju tai plaukui tikiuos gal nieko blogo nepadarys g.gif
Papildyta:
QUOTE(Dorela @ 2008 12 06, 18:34)
pirkau holos, mokejau 26 Lt, tai tos cia skelbtos visos nuolaidos man nepritaike  verysad.gif  bet spalva labai patinka  thumbup.gif  jokio ryzumo, tokia ruda, zodziu as dedu riebu pliusa  ax.gif tik vat del sausinimo, tai pasiajaute labai, nors ir dejau aliejaus  g.gif  kazkaip net atrodo kad ta maximine chna gal net maziau sausindavo, nors gal tik toks ispudis, nes tada kai dazydavau mano plaukai tikrai riebus buvo  blush2.gif

4u.gif

aciu 4u.gif na man ir maximine, kai su basma sumaisau tai grazi spalva gaunasi, o beja ir basma nera naturali kur is maximos ar tik chna?
Papildyta:
QUOTE(Sultry @ 2008 12 06, 19:07)
del kirpyklos  drinks_cheers.gif
del mamos - na man tai savotiskas irodymas,kad ne kosmetikoje grozis/isvaizdai uzsleptas. ir pirmiausia groziui itaka turi genai ir sveika gyvensena (aktyvumas,sportas,mityba,svarus oras kaimukuose (cia senais gerais laikais)). o jau po to stoja i gretas grozio industrijos sukurtos priemones.  teisingai cia neseniai kazkuri rase, jei cipsai ir kola i skrandi,spuogas ant odos.  biggrin.gif o yra ir tokiu ,kurios ir valgo bet ka ir t.t. o nei spuogu,nei antsvorio,nei kosmetikos tunto -griztam prie genu smile.gif zodz,kaip kam pasiseke  biggrin.gif

jus su ireja seses? o del kirpejos, tai ateik pas mane tai nereiks ilgai eiti lotuliukas.gif man kaiptik po savaites praktika prasideda lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dzemute @ 2008 12 06, 21:18)
del kirpejos, tai ateik pas mane tai nereiks ilgai eiti  lotuliukas.gif  man kaiptik po savaites praktika prasideda  lotuliukas.gif

oj, o galima as, as ateisiu? biggrin.gif blush2.gif

Palomina dekui uz receptukus 4u.gif o tu ju ieskai internete? gla siaip koki psl gera gali rekomenduoti kur paziureti? ar man pagooglint tiesiog biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ChinChin @ 2008 12 06, 21:41)
Palomina dekui uz receptukus  4u.gif  o tu ju ieskai internete? gla siaip koki psl gera gali rekomenduoti kur paziureti? ar man pagooglint tiesiog  biggrin.gif

kad pas mane visi turimi receptai is KN.. tai as pagal juos pati susikuriu po to kokius nors receptus pagal turimas medziagas..
va pvz siandien pasigaminau sau veidui krema is aliejaus sausai odai (nors mano i riebuma oda, bet sausos odos aliejus pasirode labiau drekinantis ir labai lengvai tepasi), levandu hidrolato, emulsinio vasko, greipf. seklu ekstr., vit E, mandarinu EA (tinka riebiai odai), levandu EA (cia antibakterinis ir t.t.)..
kita kart vietoj emulsinio vasko desiu biciu vaska.. nes siandien viena krema su biciu vasku dariau (dovanai), tai gavosi thumbup.gif
tai siandien pasidarbavau neblogai, net pavargau lotuliukas.gif padariau 4 kremus veidui (vienas is ju sau, nes baigesi mano kremas), 1 lupu balzama, 1 plauku kauke, 1 ranku balzama, 2 sveitiklius veidui..
dar ne pabaiga, kitus kita savaite darysiu..
Atsakyti
Ei, baikit tuos pykčius. Čia natūralios kosmetikos tema, ir man keista, kad netgi tokioje temoje moteros sugeba susipešti blink.gif Nagi kultūros daugiau, ir mokėkite gražiai pateikti argumentus, negi būtina iškart kibti į atlapus doh.gif

O sakykit, ar eteriniai aliejai, pvz rozmarinų, irgi KN geresni, ar ir NB bei Aromabalt tokie pat? g.gif Nes kaina tai skiriasi.
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 12 06, 23:02)
kad pas mane visi turimi receptai is KN.. tai as pagal juos pati susikuriu po to kokius nors receptus pagal turimas medziagas..
va pvz siandien pasigaminau sau veidui krema is aliejaus sausai odai (nors mano i riebuma oda, bet sausos odos aliejus pasirode labiau drekinantis ir labai lengvai tepasi), levandu hidrolato, emulsinio vasko, greipf. seklu ekstr., vit E, mandarinu EA (tinka riebiai odai), levandu EA (cia antibakterinis ir t.t.)..
kita kart vietoj emulsinio vasko desiu biciu vaska.. nes siandien viena krema su biciu vasku dariau (dovanai), tai gavosi  thumbup.gif 
tai siandien pasidarbavau neblogai, net pavargau  lotuliukas.gif  padariau 4 kremus veidui (vienas is ju sau, nes baigesi mano kremas), 1 lupu balzama, 1 plauku kauke, 1 ranku balzama, 2 sveitiklius veidui..
dar ne pabaiga, kitus kita savaite darysiu..

kokia plauku kaukes sudetis? biggrin.gif

QUOTE(limbi @ 2008 12 06, 23:08)
Ei, baikit tuos pykčius. Čia natūralios kosmetikos tema, ir man keista, kad netgi tokioje temoje moteros sugeba susipešti blink.gif Nagi kultūros daugiau, ir mokėkite gražiai pateikti argumentus, negi būtina iškart kibti į atlapus doh.gif
O sakykit, ar eteriniai aliejai, pvz rozmarinų, irgi KN geresni, ar ir NB bei Aromabalt tokie pat? g.gif Nes kaina tai skiriasi.

as toki pastebejima turiu,kad naturalumas SM forume sukelia bene daugiausia diskusiju.... visose temose,jei tik kas apie sudeti,naturaluma,kenksminguma pakrypsta pokalbyje,is karto karas doh.gif lotuliukas.gif anksciau idomu buvo paskaitinet kovu lauko naujienas,dbr jau tiesiog juokinga ir taip nuspejama viskas,ir argumentai,ir potencialus 'kalbetojai-gynejai' smile.gif rimtai butu jega,jei tai baigtusi.bet, manau, neimanoma.

Dzemute,taip, as ir Ireja- seses.maniau,jau visi cia zino blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2008 12 06, 22:15)
kokia plauku kaukes sudetis?  biggrin.gif

kauke tai paprasciausiai pagaminama lotuliukas.gif sudetis tokia: monoi + eteriniai aliejai (dejau rozmarinu, levandu, citrinu ir lasa citrinzoliu EA.. kvapas gavosi sakyciau wub.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 06 gruodžio 2008 - 21:20
QUOTE(Palomina @ 2008 12 06, 23:19)
kauke tai paprasciausiai pagaminama  lotuliukas.gif  sudetis tokia: monoi + eteriniai aliejai (dejau rozmarinu, levandu, citrinu ir lasa citrinzoliu EA.. kvapas gavosi sakyciau  wub.gif )

4u.gif
as sian levandu lasinau i kavos tirsciu pilinga..maniau,mirsiu schmoll.gif reiks kazkoki skaniai kvepianti 'dasipirkt' biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 12 06, 22:19)
kauke tai paprasciausiai pagaminama  lotuliukas.gif  sudetis tokia: monoi + eteriniai aliejai (dejau rozmarinu, levandu, citrinu ir lasa citrinzoliu EA.. kvapas gavosi sakyciau  wub.gif )

o po kiek kurio lasu lasinai ir i koki kieku monoi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2008 12 06, 22:22)
4u.gif
as sian levandu lasinau i kavos tirsciu pilinga..maniau,mirsiu  schmoll.gif  reiks kazkoki skaniai kvepianti 'dasipirkt'  biggrin.gif

jau isivaizduoju koks kvapelis kavos tirsciu ir levandu lotuliukas.gif
labai skaniai kvepia kakavos absoliutas wub.gif tai su kava tikrai tiktu.. dar galvoju, kad apelsinu EA tiktu su kavos tirsciais.. nes pvz apelsinai, vanile, kakava tai derinasi vieni su kitais..

QUOTE(agnuta @ 2008 12 06, 22:23)
o po kiek kurio lasu lasinai ir i koki kieku monoi? ax.gif

i 50 ml ilasinau 15 lasu EA (6 rozmarinu, 4 levandu, 4 citrinu, 1 citrinzoliu).. citrinzoles labai stiprus kvapas, tai ir 1 laso uztenka.. dejau ja tik del kvapo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 06 gruodžio 2008 - 21:33
Kunigunda, o kaip jus sumaisote ta kieta taukmedzio sviesta su kitais aliejais? pasildote kazkiek ar tiesiog jega issukate? Ir ar EA pramusa ta baisu kvapa?
Atsakyti
QUOTE(Moon_Light @ 2008 12 06, 22:46)
Kunigunda, o kaip jus sumaisote ta kieta taukmedzio sviesta su kitais aliejais? pasildote kazkiek ar tiesiog jega issukate? Ir ar EA pramusa ta baisu kvapa?

as galiu atsakyt smile.gif
pasildyt geriau.. as va dariau rankom balzama su sviestmedziu.. na tai ir EA lasinau 10 lasu (6 benzoino + 4 citrinu), bet sviestmedi vistiek uzuodziu.. aisku kvapas jau ne toks stiprus, bet jauciasi vistiek
Atsakyti