QUOTE(Palomina @ 2008 12 06, 23:02)
kad pas mane visi turimi receptai is KN.. tai as pagal juos pati susikuriu po to kokius nors receptus pagal turimas medziagas..
va pvz siandien pasigaminau sau veidui krema is aliejaus sausai odai (nors mano i riebuma oda, bet sausos odos aliejus pasirode labiau drekinantis ir labai lengvai tepasi), levandu hidrolato, emulsinio vasko, greipf. seklu ekstr., vit E, mandarinu EA (tinka riebiai odai), levandu EA (cia antibakterinis ir t.t.)..
kita kart vietoj emulsinio vasko desiu biciu vaska.. nes siandien viena krema su biciu vasku dariau (dovanai), tai gavosi
tai siandien pasidarbavau neblogai, net pavargau
padariau 4 kremus veidui (vienas is ju sau, nes baigesi mano kremas), 1 lupu balzama, 1 plauku kauke, 1 ranku balzama, 2 sveitiklius veidui..
dar ne pabaiga, kitus kita savaite darysiu..
kokia plauku kaukes sudetis?
QUOTE(limbi @ 2008 12 06, 23:08)
Ei, baikit tuos pykčius. Čia natūralios kosmetikos tema, ir man keista, kad netgi tokioje temoje moteros sugeba susipešti
Nagi kultūros daugiau, ir mokėkite gražiai pateikti argumentus, negi būtina iškart kibti į atlapus
O sakykit, ar eteriniai aliejai, pvz rozmarinų, irgi KN geresni, ar ir NB bei Aromabalt tokie pat?
Nes kaina tai skiriasi.
as toki pastebejima turiu,kad naturalumas SM forume sukelia bene daugiausia diskusiju.... visose temose,jei tik kas apie sudeti,naturaluma,kenksminguma pakrypsta pokalbyje,is karto karas
anksciau idomu buvo paskaitinet kovu lauko naujienas,dbr jau tiesiog juokinga ir taip nuspejama viskas,ir argumentai,ir potencialus 'kalbetojai-gynejai'
rimtai butu jega,jei tai baigtusi.bet, manau, neimanoma.
Dzemute,taip, as ir Ireja- seses.maniau,jau visi cia zino