Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

apie parafiną radau.
kaip šituos suprast:
Cos Oil Red (Ci 26100, 60725) & Cos Oil Green (Ci 61565, 12740).

kad "red", tai suprantama. bet "green" - žalių dažų pridėta?

kad nieko labai gero ta sudėtis, tai matau. įdomu, kiek labai bloga ji smile.gif nes vien natūralūs dažai man nenudažo plaukų taip, kaip norėtųsi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irėja: 06 gruodžio 2008 - 14:32
QUOTE(Irėja @ 2008 12 06, 14:30)
apie parafiną radau.
kaip šituos suprast:
Cos Oil Red (Ci 26100, 60725) & Cos Oil Green (Ci 61565, 12740).

kad "red", tai suprantama. bet "green" - žalių dažų pridėta?

cia dazikliai, bet tiksliai kokios prigimties tai nezinau, naturalioje kosmetikoje kaip dazikli dazniausiai matau berods ciberzole (curkuma)

QUOTE(Irėja @ 2008 12 06, 14:30)
kad nieko labai gero ta sudėtis, tai matau. įdomu, kiek labai bloga ji smile.gif nes vien natūralūs dažai man nenudažo plaukų taip, kaip norėtųsi.

bloga tiek, kiek visa chemine kosmetika. jei persimete i sita tema, turetum tai suprasti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorela @ 2008 12 06, 14:39)
cia dazikliai, bet tiksliai kokios prigimties tai nezinau, naturalioje kosmetikoje kaip dazikli dazniausiai matau berods ciberzole (curkuma)
bloga tiek, kiek visa chemine kosmetika. jei persimete i sita tema, turetum tai suprasti  mirksiukas.gif

aš šitoj temoj nuo pat jos gyvavimo pradžios. tik rašau retai wink.gif
senų pražilusių tetų nemokykit, kaip gyvent 4u.gif
anyway, ačiū už info.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irėja: 06 gruodžio 2008 - 15:20
QUOTE(Atėnė @ 2008 12 06, 15:28)
Jei kuri garbanė atras gerą kirpėją, laukiam išsižioję. O kol kas teks tęsti savo odisėją biggrin.gif .

jo, man irgi butu labai aktualu drinks_cheers.gif
ir del priemoniu garbanoms - visada atidziai skaityciau, kas ka isbando ir rekomenduoja biggrin.gif

beje, pastebejau, kad pas mane plaukai patamsejo berods po naudojimo sampuno su Juniper ir Sage (cia angliskai blush2.gif )
Nes anksciau buvo tokie pilki neaiskios spalvos, o dabar lyg rudesni pasidare, kazkaip net biski su bordo gal... ar taip gali buti ar man akyse patamsejo? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ChinChin @ 2008 12 06, 14:49)
jo, man irgi butu labai aktualu  drinks_cheers.gif
ir del priemoniu garbanoms - visada atidziai skaityciau, kas ka isbando ir rekomenduoja biggrin.gif

Na, kas kokio efekto nori mirksiukas.gif . Man nuo visų natūr. priemonių labai suglotnėjo plaukai, todėl garbanos nebe tokios schmoll.gif . Jei noriu tiesių tiesių, tada po plovimo juos iššukuoju, išdžiovinu ir užtepu Monoi. Na dar su tiesinimo žnyplėm prasieinu.
Visai pasiilgau savo garbanų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Atėnė @ 2008 12 06, 15:57)
Na, kas kokio efekto nori mirksiukas.gif . Man nuo visų natūr. priemonių labai suglotnėjo plaukai, todėl garbanos nebe tokios schmoll.gif . Jei noriu tiesių tiesių, tada po plovimo juos iššukuoju, išdžiovinu ir užtepu Monoi. Na dar su tiesinimo žnyplėm prasieinu.

ne ne, as noriu garbanu biggrin.gif man visada kirpykluose tiesindavo o as vis sakydavau kad nereikia, tai stebedavosi labai - sako visos garbanes nori tiesiu o tiesiaplaukes - garbanu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorela @ 2008 12 06, 14:39)

bloga tiek, kiek visa chemine kosmetika. jei persimete i sita tema, turetum tai suprasti  mirksiukas.gif

Ne, nesutinku. Be parafino daugiau nieko blogo nematau, tai jeigu rinktis iš kitų blogybių, kur visa sudėtis būna viena chemija, tai ši palyginus tikrai nėra labai baisi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Atėnė @ 2008 12 06, 14:57)

o kokias naudojai? gal dažnai tiesini plaukus? ar šiaip daug priemonių vienu metu naudoji (iš patirties žinau, kad tai sunkina plauką ir jis tįsta)

jau berods rašiau, man garbanas gražiai "suformuoja" Druide nenuplaunamas purškalas, pas Vergine kur pirkau. turbūt ir antrą pirksiu smile.gif

QUOTE(limbi @ 2008 12 06, 15:00)
Ne, nesutinku. Be parafino daugiau nieko blogo nematau, tai jeigu rinktis iš kitų blogybių, kur visa sudėtis būna viena chemija, tai ši palyginus tikrai nėra labai baisi smile.gif

aš irgi manau, kad geriau mažesnė blogybė, jei jau taip tenka rinktis. jokios vien tik natūralios priemonės nenudažo man normaliai žilų plaukų. reik kažko griebtis, nes su metais jų nemažėja vis gi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irėja: 06 gruodžio 2008 - 15:08
QUOTE(Irėja @ 2008 12 06, 17:01)
o kokias naudojai? gal dažnai tiesini plaukus? ar šiaip daug priemonių vienu metu naudoji (iš patirties žinau, kad tai sunkina plauką ir jis tįsta)

jau berods rašiau, man garbanas gražiai "suformuoja" Druide nenuplaunamas purškalas, pas Vergine kur pirkau. turbūt ir antrą pirksiu smile.gif
aš irgi manau, kad geriau mažesnė blogybė, jei jau taip tenka rinktis. jokios vien tik natūralios priemonės nenudažo man normaliai žilų plaukų. reik kažko griebtis, nes su metais jų nemažėja vis gi  biggrin.gif

kiek uz ta nenuplaunama Druide purskala mokejai? ar taupiai naudojas? tinka tik ant slapiu ar ir ant sausu galima?
Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2008 12 06, 15:09)
kiek uz ta nenuplaunama Druide purskala mokejai? ar taupiai naudojas? tinka tik ant slapiu ar ir  ant sausu galima?

29 Lt kainuoja mažiukas. 69 Lt - didelis. pirkau mažiuką, su nuolaida 27,50 kainavo. kad taupiai naudotųsi nepasakyčiau (tau, spėju, išvis netaupiai naudosis smile.gif
galima ir ant sausų, ir ant šlapių purkšt.
va toks:
user posted image

galėtų kažką panašaus Druide kreminio sukurti, būtų idealu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irėja: 06 gruodžio 2008 - 15:16
QUOTE(Irėja @ 2008 12 06, 17:11)
29 Lt kainuoja mažiukas. 69 Lt - didelis. pirkau mažiuką, su nuolaida 27,50 kainavo. kad taupiai naudotųsi nepasakyčiau (tau, spėju, išvis netaupiai naudosis smile.gif

tongue.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėja @ 2008 12 06, 16:11)

o to purskalo kokia paskirtis? ax.gif jis skirtas formavimui?
Atsakyti