Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Dorela @ 2008 12 06, 14:08)
wub.gif

o as tai jau bijau eiti i KN, man ten viso reikia  blush2.gif
vitamino E ir greipfrutu seklu ekstrakto ir KN turi  ax.gif

beje, paskutini karta pirkau imbieru EA, paskui darbe norejau parodyti bendradarbei (kuri neapkencia anyziu) kaip skaniai kvepia.. atidarom buteliuka, o ten anyziu kvapas  lotuliukas.gif  grizau i KN, tai is karto atkeite.. bet dabar galvoju kai vel ka pirksisu, atsuksiu ir pauostysiu, nes kai tiek tu buteliuku, tai ir sumaise etiketes turbut.. g.gif

jo i KN nuejus tai neimanoma iseit tusciom biggrin.gif doh.gif o del gr. seklu ekstr. ir vit.E tai net nezinojau kad KN turi doh.gif ir net nekilo mintis paklausti.. na nesvarbu biggrin.gif pasivaiksciojau linksmai per lietu biggrin.gif

aha maciau kaip buvai atejus pakeisti eterini aliejuka biggrin.gif (aisku nezinojau, kad ten tu), buvom mes ten tada susirinke savo kvepalu uostyti rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 06 gruodžio 2008 - 13:13
QUOTE(Dovish @ 2008 12 06, 13:03)
Taip taip, Naturalmente yra ir Stepono 6, bet, pvz, kaukėje mačiau silikono (kadangi nesertifikuota kosmetika, tai jį galima dėti). Dar ir Noah yra, bet jos sudėtyse irgi kažkas užkliūdavo man. Bet mane labiausiai domina šampūnai, todėl ir klausiu, gal kas turi ir galėtų čia sudėtį įdėti ax.gif

as kazkada nuejau i Stepono 6, norejau isbandyti koki nauja sampuna blush2.gif tai man labai inirtingai siule Naturalmente, pasakojo koks jis geras ir bla bla bla.. paemiau buteliuka paziureti sudeti, o ant jos buvo uzklijuotas lietuviksas vertimas. be sudeties aisku.. unsure.gif tai paklausiau ar neturi buteliuko, kur matytusi sudeties, ji (pardaveja, trumpais sviesiais plaukais) biski paziurejo buteliukus, sako nea, jau taip jie tuos vertimus klijuoja. sitas dalykas man sukele itarima, tai pradejau domintis Urtekram sampunais. o ji man visvien Naturalemente kisa, sako va, mes turim ju meginukus, vietoj isipilstom. ten stovejo didziulis, gal kokio litro ar daugiau sampuno indas, tai as griebiau ji, pasiziurejau sudeti ir padejau atgal.. schmoll.gif pasiemiau Urtekram ir isejau.. beda ta, kad tai buvo senokai, ir neatsimenu kas butent ten buvo, bet kad blogiukai, tai faktas..
Papildyta:
QUOTE(Palomina @ 2008 12 06, 13:12)

aha maciau kaip buvai atejus pakeisti eterini aliejuka  biggrin.gif  (aisku nezinojau, kad ten tu), buvom mes ten tada susirinke savo kvepalu uostyti  rolleyes.gif

lotuliukas.gif koks mazas tas KN pasaulis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 12 06, 14:06)
kremus veidui, krema rankoms, lupu balzamus, plaukams kauke, sveitiklius veidui, ir dar bandysiu padaryt kazka panasaus i muilo pasta  lotuliukas.gif  aisku del sito nesu tikra ar man iseis kas nors ar ne, bet pabandysiu  biggrin.gif

o lupu balzama namudinem salygom sudetinga pagaminti? susijungia tas vaskas su kuo priklauso? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 12 06, 14:00)
as lygtai skaiciau, kad NB aliejai rafinuoti  g.gif
na o as siandien nusiaubiau KN  cool.gif prisipirkau visokiu dalykeliu is kuriu gaminsiu kaledines dovaneles
pirkau:
- kokosu aliejaus (60 ml)
- monoi aliejaus (60 ml)
- levandu hidrolato (100 ml)
- alieju misini sausai odai (50 ml)
- mandarinu EA (5 ml)
- emulsinio vasko (10 g)
- stikliniu indeliu (daug  biggrin.gif )
dar is vaistines:
- greipfrutu seklu ekstrakto
- skysto vitamino E
(vitamina E kol radau  doh.gif  teko net i kelias vaistines nuzingsniuoti)

kosmetikos fabrikelis dabar bus pas mane 

o gal gali parasyti, kokio dydzio (talpos) indeliai, nes as irgi prisipirkus visokiu dalyku planuoju gamintis si ta ax.gif labai jau man patinka tokie dalykeliai...

(turiu taukmedzio sviesto, kakavos naturalu ruda sviesta, migdolu sviesta, mangu tiesa, rafinuota, sviesta, monoi aliejaus, alieju ivairiausiu (kokosu, avieciu kauliuku, rosehip - nezinau kaip verciasi doh.gif jojobos, migdolu, abrikosu kauliuku, macadamiju), is EA turiu griepfrutu, saldziuju apelsinu, levandu, Ylango, cinamono, pipirmetes, o is hydrolatu - Melisu, roziu, ylango, nerolio...). Gal ka nors galima is sito viso pagaminti idomaus? tik pradedu dometis... blush2.gif

ir gal receptuku galesi parasyti cia? nes as tai naujoke dar visai, bet labai noriu pradeti, kitais metais eisiu i KN kursus gal, jei surasiu kam leliu palikti blush2.gif 4u.gif

ir dar - makadamiju aliejaus nusipirkau, nes sakete kad dar ir skanus, bet kazkaip... kvapo tai labai skanaus nepajutau, o ragauti akzkaip bijau - po to kai kakavos sviesto gabaliuka paragavau ir man nepatiko, kazkoks labai jau riebus lotuliukas.gif blush2.gif nezinau kaip jus cia ji valgot nuo persalimo doh.gif biggrin.gif man neskanu visai... geriau koks Nutella lotuliukas.gif lotuliukas.gif

O is hydrolatu patinka roziu ir melisu. Roziu pastebejau kad tikrai greitai kvapas isgaruoja, tai gal ne taip ir baisu, tiesiog kai is buteliuko pauosciau, tai man stipriai labai pasirode... biggrin.gif

beje, maciau IKI parduotuvese EA daug visokiu 17-40 Lt mazdaug. Niekas neziurejote, kaip ten del kokybes? parasyta, kad Lietuvoje pagaminti biggrin.gif

ir dar - ar galima EA lasinti tiesiog i bet koki shampuna, net nenaturalu - kad ir i koki... na... Head and Shouldersa?? ir vis tiek jausis poveikis? ar susipjaus EA su tais chemikalais? unsure.gif

aj, dar - del lupu balzamu: ar bandete gaminti toki issukama, kaip piestukas? nes nemegstu pirstais tepliotis, tai indeliu radau internete kur pirkti, bet ar ten iseina i juos supilstyti viska? ir ar be biciu vasko tik is sviestu ir alieju neimanoma pagaminti kokio balzamo lupoms? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ChinChin: 06 gruodžio 2008 - 14:00
QUOTE(Palomina @ 2008 12 06, 13:06)
kremus veidui, krema rankoms, lupu balzamus, plaukams kauke, sveitiklius veidui, ir dar bandysiu padaryt kazka panasaus i muilo pasta  lotuliukas.gif  aisku del sito nesu tikra ar man iseis kas nors ar ne, bet pabandysiu  biggrin.gif

receptuko norėtųsi, jei ne paslaptis 4u.gif

gal kas nori kartu pirkti šitą daiktą? išeitų pigiau už pristatymą (plešia 10 lt)

gal dar kas gali pašifruoti šito aliejaus sudėtį:
Ingredients: Paraffinum Liquidum, Oil of Gossypium Herbaceum, Emblica Officinalis, Oil of Arachis Hypogaea, Oil of Sesamum Indicum, Parfum, Lawsonia Alba,Hibiscus Rosasinensis, Polygonanum Aviculara, Barbadensis, Bacopa Monnieri, Butylated Hydroxyl Toluene, Oil of Prunus Amygdalus, Vetiveria Zizanioides, Eclipta Alba, Colour: Cos Oil Red (Ci 26100, 60725) & Cos Oil Green (Ci 61565, 12740).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irėja: 06 gruodžio 2008 - 14:13
QUOTE(Irėja @ 2008 12 06, 14:11)
receptuko norėtųsi, jei ne paslaptis  4u.gif

gal kas nori kartu pirkti šitą daiktą? išeitų pigiau už pristatymą (plešia 10 lt)

tu ka,nueik i parde ir nusipirk, as toki turiu, "aistruolej" pirkau, netoli Tauro kalno, ten kainavo gal 12 lt. neapsimoka siust, nebent labai nori
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nep: 06 gruodžio 2008 - 14:14
QUOTE(nep @ 2008 12 06, 14:13)
tu ka,nueik i parde ir nusipirk, as toki turiu, aistruolej pirkau, ten kainavo gal 12 lt. neapsimoka siust

a kas čia per pardė? blink.gif Vilniuj? pirmąkart girdžiu tokią.

a kur tiksliai prie Tauro? per google tik Kauną rodo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irėja: 06 gruodžio 2008 - 14:15
QUOTE(Irėja @ 2008 12 06, 14:14)
a kas čia per pardė?  blink.gif  pirmąkart girdžiu tokią.

prie Tauro kalno kosmetikos isparduotuve. salia Jasinskio gatves, atrodo, maciau, dar yra. Ten buna indisku prekiu, pastu ir pan. gal jau pabrango, nzn. Pernai pirkau.
Islipi stotelej Lukiskiu aikste, eini pro Gintarine vaistine ir optika i kiema, ir salia vaistines is kitos puses yra Aistruole.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nep: 06 gruodžio 2008 - 14:17
radau adresą - Dainavos g. 6.
reiks apsilankyt. ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2008 12 06, 15:15)
prie Tauro kalno kosmetikos isparduotuve. salia Jasinskio gatves, atrodo, maciau, dar yra. Ten buna indisku prekiu, pastu ir pan. gal jau pabrango, nzn. Pernai pirkau.
Islipi stotelej Lukiskiu aikste, eini pro Gintarine vaistine ir optika i kiema, ir salia vaistines is kitos puses yra Aistruole.

cia jei gerai suprantu yra kur stotele Tauro kalno papedeje ta kryptim, kaip vaziuoti i kalna, bet apacioje, kur Snoro kioskelis, geles, kur 3 egles stovi dar gyvos smile.gif tai ten salia stoteles yra vaistine, o is kito spuses apejus pastata kur tokia gatvyte maza, yra isparduotuve (priesais ja yra berod spoliklinika ar kazkas tokio).
Atsakyti
QUOTE(Irėja @ 2008 12 06, 14:11)
receptuko norėtųsi, jei ne paslaptis  4u.gif

gal dar kas gali pašifruoti šito aliejaus sudėtį:
Ingredients: Paraffinum Liquidum, Oil of Gossypium Herbaceum, Emblica Officinalis, Oil of Arachis Hypogaea, Oil of Sesamum Indicum, Parfum, Lawsonia Alba,Hibiscus Rosasinensis, Polygonanum Aviculara, Barbadensis, Bacopa Monnieri, Butylated Hydroxyl Toluene, Oil of Prunus Amygdalus, Vetiveria Zizanioides, Eclipta Alba, Colour: Cos Oil Red (Ci 26100, 60725) & Cos Oil Green (Ci 61565, 12740).

gali atsiversti pirma temos puslapi ir pamatysi, kad jis yra viena kenksminguju medziagu.. kas kad po to eina aliejai.. liaudis sako, kad saukstas deguto medaus statine pagadina, o ka tada sakyti apie deguto statine ir lasa kazkokio aliejaus?.. nes manau ir tie aliejai toli grazu ne auksciausios kokybes..
Atsakyti
QUOTE(me_gustas_tu @ 2008 12 05, 15:04)
As plauku irgi negarbanoju, ir niekada nereikejo to daryt, tik man labiau patinka naturaliai isdziuvusiu (feno niekada nenaudoju) plauku stambios garbanos, o oro salygoms veikiant jos susismulkina, be to ir vaikas isisukes (ar vyras  biggrin.gif) daznai juos suvelia, tada jie pasidaro panasesni i pudelio. Vienintele iseitis butu juos kaip nors tvirtinti, fiksuoti, deja nesu radus ne vienos priemones, kuri tai padarytu nekietindama, nesulipindama plauko  schmoll.gif Todel niekada nemegau jokiu vasku, zeliu ar putu. O is ekologisku kaip ir niekada neteko matyti jokiu formavimo priemoniu. Gal jos kitokios butu? g.gif
Labiausiai nervina, kai kirpejos bando sutepti plaukus kazkokiom neaiskiom priemonem - tai vasku kokiu, tai putomis, nors nuolatos kartoju, kad man nepatinka, netinka ir pan  doh.gif Paskutinikart kirpeja man pradejo aiskint, kad jos vaskas, kuri man butent ta karta norejo uztepti, yra ekologiskas  doh.gif Na nezinau, kaip galima sitaip maustyt  klientus - negi galvoja, kad neskaitau etikeciu  doh.gif Tuo labiau gamintojas Cutrin man labai daug ka sako. Be kita ko, paskaite man paskaita, kad visu pirma reikia gyventi ekologiskoje aplinkoje, vos ne vienkiemyje, o tada imti issidirbineti  doh.gif O as apie save jai nieko nebuvau pasakojus, nei kaip gyvenu, nei kur, tik tiek, kad Vilniuj. Cia buvo paskutinis kartas kai pas ja lankiaus, reiketu dabar naujos.
SOS, gal pazistate kokia nors gera kirpeja, kuri nenaudoja, ar bent jau nesiulo viso to slamsto? Ir dar kazkiek moka kirpti garbanotus plaukus?
Beje, gal kuri nors naudojate koki nors aliejuka plauku galiukams po plauku plovimo?  g.gif Man kokosu visai nieko, bet sakau, gal kuri atradot geresni?  ax.gif

Man irgi labai patinka stambios, taisyklingos garbanos, tarsi nuo suktukų, todėl juos ir garbanodavau su difuzoriumi. Tada "užrakindavau" putomis ir standikliu. Jei tau nepatinka priemonės, kurios sulipina plauką, tada pabandyk Santes (aną kartą rašiau Logonos, susimaišiau blush2.gif ) putas arba purškiamą standiklį. Jie nesijaučiau plaukuose, jų nelipina.
O dėl kirpyklų ir kirpėjų irnesakyk.gif ........ Beveik nustojau vilties. Kažkada net atskirą temą garbanėms užvedžiau biggrin.gif . Žodžiu, turėjau vieną kirpėją, kuri naudoja Naturalmente ir Noah produktus, gal ir kirpdavo nieko, bet po gimdymo dėl laiko stokos, pradėjau lankytis kirpykloje savo name. Tiesiog be galo patogu, o visa kita, kaip ir visur. Dabar jau atsinešu savo šampūną ir kondicionierių, kad neteptų visų tų parabenų, o formavimo priemonių atsisakau.
Jei kuri garbanė atras gerą kirpėją, laukiam išsižioję. O kol kas teks tęsti savo odisėją biggrin.gif .

QUOTE(nep @ 2008 12 05, 21:20)
Tad nesinori pasimauti ant to saldziai kvepiancio marketingo kabliuko, nusipirkti levandu hidrolata, alieju misini, panaudoti 2 savaites, spuogais apaugti, nusivilti ir bliauti bliauti pries veidrodi.

Be bandymų tikrai nieko nebus. O iš savo patirties galiu pasakyti, kad mano paieškos jau tęsiasi nuo pat paauglystės ir tai, kur esu dabar (turiu galvoje eko produktus) yra mano klystkelių pabaiga. Pagaliau atradau produktus, kurių dėka oda atrodo taip, kaip neatrodė niekada.

QUOTE(Dovish @ 2008 12 06, 00:14)
Merginos, baikit cool.gif  4u.gif

Atėne, norėjau pasiteirauti dėl tavo turėto Naturalmente šampūno berods rudiems plaukams. Ar tikrai jo sudėtyje nebuvo SLS ir kito "gėrio"? Aš jo niekur nerandu prekyboje unsure.gif

Va ką tik pasižiūrėjau sudėtį, tai tikrai jokių parabenų, SLS, silikonų nėra. Perrašyčiau sudėtį, bet ji tokia ilga doh.gif
Atsakyti