QUOTE(me_gustas_tu @ 2008 12 05, 15:04)
As plauku irgi negarbanoju, ir niekada nereikejo to daryt, tik man labiau patinka naturaliai isdziuvusiu (feno niekada nenaudoju) plauku stambios garbanos, o oro salygoms veikiant jos susismulkina, be to ir vaikas isisukes (ar vyras
) daznai juos suvelia, tada jie pasidaro panasesni i pudelio. Vienintele iseitis butu juos kaip nors tvirtinti, fiksuoti, deja nesu radus ne vienos priemones, kuri tai padarytu nekietindama, nesulipindama plauko
Todel niekada nemegau jokiu vasku, zeliu ar putu. O is ekologisku kaip ir niekada neteko matyti jokiu formavimo priemoniu. Gal jos kitokios butu?
Labiausiai nervina, kai kirpejos bando sutepti plaukus kazkokiom neaiskiom priemonem - tai vasku kokiu, tai putomis, nors nuolatos kartoju, kad man nepatinka, netinka ir pan
Paskutinikart kirpeja man pradejo aiskint, kad jos vaskas, kuri man butent ta karta norejo uztepti, yra ekologiskas
Na nezinau, kaip galima sitaip maustyt klientus - negi galvoja, kad neskaitau etikeciu
Tuo labiau gamintojas Cutrin man labai daug ka sako. Be kita ko, paskaite man paskaita, kad visu pirma reikia gyventi ekologiskoje aplinkoje, vos ne vienkiemyje, o tada imti issidirbineti
O as apie save jai nieko nebuvau pasakojus, nei kaip gyvenu, nei kur, tik tiek, kad Vilniuj. Cia buvo paskutinis kartas kai pas ja lankiaus, reiketu dabar naujos.
SOS, gal pazistate kokia nors gera kirpeja, kuri nenaudoja, ar bent jau nesiulo viso to slamsto? Ir dar kazkiek moka kirpti garbanotus plaukus?
Beje, gal kuri nors naudojate koki nors aliejuka plauku galiukams po plauku plovimo?
Man kokosu visai nieko, bet sakau, gal kuri atradot geresni?
Man irgi labai patinka stambios, taisyklingos garbanos, tarsi nuo suktukų, todėl juos ir garbanodavau su difuzoriumi. Tada "užrakindavau" putomis ir standikliu. Jei tau nepatinka priemonės, kurios sulipina plauką, tada pabandyk Santes (aną kartą rašiau Logonos, susimaišiau
) putas arba purškiamą standiklį. Jie nesijaučiau plaukuose, jų nelipina.
O dėl kirpyklų ir kirpėjų
........ Beveik nustojau vilties. Kažkada net atskirą temą garbanėms užvedžiau
. Žodžiu, turėjau vieną kirpėją, kuri naudoja Naturalmente ir Noah produktus, gal ir kirpdavo nieko, bet po gimdymo dėl laiko stokos, pradėjau lankytis kirpykloje savo name. Tiesiog be galo patogu, o visa kita, kaip ir visur. Dabar jau atsinešu savo šampūną ir kondicionierių, kad neteptų visų tų parabenų, o formavimo priemonių atsisakau.
Jei kuri garbanė atras gerą kirpėją, laukiam išsižioję. O kol kas teks tęsti savo odisėją
.
QUOTE(nep @ 2008 12 05, 21:20)
Tad nesinori pasimauti ant to saldziai kvepiancio marketingo kabliuko, nusipirkti levandu hidrolata, alieju misini, panaudoti 2 savaites, spuogais apaugti, nusivilti ir bliauti bliauti pries veidrodi.
Be bandymų tikrai nieko nebus. O iš savo patirties galiu pasakyti, kad mano paieškos jau tęsiasi nuo pat paauglystės ir tai, kur esu dabar (turiu galvoje eko produktus) yra mano klystkelių pabaiga. Pagaliau atradau produktus, kurių dėka oda atrodo taip, kaip neatrodė niekada.
QUOTE(Dovish @ 2008 12 06, 00:14)
Merginos, baikit
Atėne, norėjau pasiteirauti dėl tavo turėto Naturalmente šampūno berods rudiems plaukams. Ar tikrai jo sudėtyje nebuvo SLS ir kito "gėrio"? Aš jo niekur nerandu prekyboje
Va ką tik pasižiūrėjau sudėtį, tai tikrai jokių parabenų, SLS, silikonų nėra. Perrašyčiau sudėtį, bet ji tokia ilga