Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(nep @ 2008 12 05, 21:20)
Tad nesinori pasimauti ant to saldziai kvepiancio marketingo kabliuko, nusipirkti levandu hidrolata, alieju misini, panaudoti 2 savaites, spuogais apaugti, nusivilti ir bliauti bliauti pries veidrodi.

tada pirk tai ka tau rekomenduoja tavo neromatiskoji kosmetologe uz maza kaina ir nustok zyzusi
apie NB aliejus rasiau alieju temoje
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 12 05, 22:17)
tada pirk tai ka tau rekomenduoja tavo neromatiskoji kosmetologe uz maza kaina ir nustok zyzusi

o jus mandagi ir labai maloni thumbup.gif jau anksciau pastebejau, sekmes. Kad as zyziu tai ne tavo reikalas. Neskaityk, grazuole. mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos, baikit cool.gif 4u.gif

Atėne, norėjau pasiteirauti dėl tavo turėto Naturalmente šampūno berods rudiems plaukams. Ar tikrai jo sudėtyje nebuvo SLS ir kito "gėrio"? Aš jo niekur nerandu prekyboje unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2008 12 06, 01:14)
Merginos, baikit cool.gif  4u.gif

Atėne, norėjau pasiteirauti dėl tavo turėto Naturalmente šampūno berods rudiems plaukams. Ar tikrai jo sudėtyje nebuvo SLS ir kito "gėrio"? Aš jo niekur nerandu prekyboje unsure.gif

Iterpsiu ir as savo trigrasi ax.gif Ant visos Naturalmente produkcijos rasoma, kad nera parabenu, SLS ir t.t. Man jo teko matyti vienoje kirpykloje Alytuje. Ant pakuotes dar rasoma, kad tai profesionali linija. O Stepono 6 jo nera? Man rodos kazkada pries pora metu esu kazka is Naturalemente ten macius, nors gal ir klystu g.gif
Atsakyti
QUOTE(me_gustas_tu @ 2008 12 05, 16:04)
Beje, gal kuri nors naudojate koki nors aliejuka plauku galiukams po plauku plovimo?  g.gif Man kokosu visai nieko, bet sakau, gal kuri atradot geresni?  ax.gif

as naudojau weledos alieju plaukams, dabar Hauschkos neem oil. kazkokio skirtumo nepastebejau, man tiko abu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2008 12 06, 12:17)
as naudojau weledos alieju plaukams, dabar Hauschkos neem oil. kazkokio skirtumo nepastebejau, man tiko abu smile.gif

O Weledos aliejus turi koki nors kvapa? Nes Hauschkos man toks smirdukas, kad tinka tik pries plovima ax.gif
Atsakyti
QUOTE(me_gustas_tu @ 2008 12 06, 12:18)
O Weledos aliejus turi koki nors kvapa? Nes Hauschkos man toks smirdukas, kad tinka tik pries plovima  ax.gif

turi, tik negaleciau apibudint koki blush2.gif uz Hausckos alieju kvapas malonesnis, nors man ir hauschkos, tiesa sakant, tas kvapas neuzkliuna. pasitepu ir net nejauciu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuta: 06 gruodžio 2008 - 11:29
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 12 05, 23:17)

as seku tik sia temele, gal galetum ir cia parasyti? buciau dekinga 4u.gif as pati turiu 3 NB aliejukus, tai dabar issigandau net, nes juos tepu ant veiduko ir kunui unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dzemute @ 2008 12 06, 12:31)
as seku tik sia temele, gal galetum ir cia parasyti? buciau dekinga  4u.gif as pati turiu 3 NB aliejukus, tai dabar issigandau net, nes juos tepu ant veiduko ir kunui  unsure.gif

as lygtai skaiciau, kad NB aliejai rafinuoti g.gif

na o as siandien nusiaubiau KN cool.gif prisipirkau visokiu dalykeliu is kuriu gaminsiu kaledines dovaneles wub.gif
pirkau:
- kokosu aliejaus (60 ml)
- monoi aliejaus (60 ml)
- levandu hidrolato (100 ml)
- alieju misini sausai odai (50 ml)
- mandarinu EA (5 ml)
- emulsinio vasko (10 g)
- stikliniu indeliu (daug biggrin.gif )
dar is vaistines:
- greipfrutu seklu ekstrakto
- skysto vitamino E
(vitamina E kol radau doh.gif teko net i kelias vaistines nuzingsniuoti)

kosmetikos fabrikelis dabar bus pas mane lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(me_gustas_tu @ 2008 12 06, 09:58)
Iterpsiu ir as savo trigrasi  ax.gif  Ant visos Naturalmente produkcijos rasoma, kad nera parabenu, SLS ir t.t. Man jo teko matyti vienoje kirpykloje Alytuje. Ant pakuotes dar rasoma, kad tai profesionali linija. O Stepono 6 jo nera? Man rodos kazkada pries pora metu esu kazka is Naturalemente ten macius, nors gal ir klystu  g.gif

Taip taip, Naturalmente yra ir Stepono 6, bet, pvz, kaukėje mačiau silikono (kadangi nesertifikuota kosmetika, tai jį galima dėti). Dar ir Noah yra, bet jos sudėtyse irgi kažkas užkliūdavo man. Bet mane labiausiai domina šampūnai, todėl ir klausiu, gal kas turi ir galėtų čia sudėtį įdėti ax.gif

Beje, dėl aliejuko galiukams, galima ir sviestmedį dėti, tą patį kokosų aliejų. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Palomina @ 2008 12 06, 13:00)
kosmetikos fabrikelis dabar bus pas mane  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

ką gaminsi? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2008 12 06, 14:03)
ką gaminsi? bigsmile.gif

kremus veidui, krema rankoms, lupu balzamus, plaukams kauke, sveitiklius veidui, ir dar bandysiu padaryt kazka panasaus i muilo pasta lotuliukas.gif aisku del sito nesu tikra ar man iseis kas nors ar ne, bet pabandysiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 12 06, 13:00)
as lygtai skaiciau, kad NB aliejai rafinuoti  g.gif
na o as siandien nusiaubiau KN  cool.gif prisipirkau visokiu dalykeliu is kuriu gaminsiu kaledines dovaneles  wub.gif
pirkau:
- kokosu aliejaus (60 ml)
- monoi aliejaus (60 ml)
- levandu hidrolato (100 ml)
- alieju misini sausai odai (50 ml)
- mandarinu EA (5 ml)
- emulsinio vasko (10 g)
- stikliniu indeliu (daug  biggrin.gif )
dar is vaistines:
- greipfrutu seklu ekstrakto
- skysto vitamino E
(vitamina E kol radau  doh.gif  teko net i kelias vaistines nuzingsniuoti)

kosmetikos fabrikelis dabar bus pas mane  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

wub.gif

o as tai jau bijau eiti i KN, man ten viso reikia blush2.gif
vitamino E ir greipfrutu seklu ekstrakto ir KN turi ax.gif

beje, paskutini karta pirkau imbieru EA, paskui darbe norejau parodyti bendradarbei (kuri neapkencia anyziu) kaip skaniai kvepia.. atidarom buteliuka, o ten anyziu kvapas lotuliukas.gif grizau i KN, tai is karto atkeite.. bet dabar galvoju kai vel ka pirksisu, atsuksiu ir pauostysiu, nes kai tiek tu buteliuku, tai ir sumaise etiketes turbut.. g.gif

------------------------------------------------------------------------------------

as nusipirkau Urtekram chna ir basma misinio ax.gif ziuresim kokia spalva gausis rolleyes.gif
Atsakyti