Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Daddygirl @ 2008 12 04, 22:37)
mano supratimu, poras kimsti gali bet kokie aliejais, cia jau individualu. net ir geras naturalus daiktas ne visiems zmonems ne visiems tikslams tinka  smile.gif
(koks nors aliejus gali tikti kunui, bet kimsti veido poras ir pan.)

o as sakyciau, kad tinkamai parinktas aliejus odos nekims. Pvz. mano sesuo kiek yra naudojus alieju misinuku misriai veido odai - nei vienas nekimso, o kremai -taip
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 12 05, 14:39)
o as sakyciau, kad tinkamai parinktas aliejus odos nekims. Pvz. mano sesuo kiek yra naudojus alieju misinuku misriai veido odai - nei vienas nekimso, o kremai -taip

drinks_cheers.gif tinkamai parinktas
Atsakyti
QUOTE(Irėja @ 2008 12 05, 16:26)
aš tai kirpykloj tiesiog pasakau, kad nepurkštų ir neteptų niekuo man plaukų, kad išdžiovintų ir tiek. mano plaukai irgi garbanoti, buvau radus Vilniuj gerą kirpėją, bet ... išėjo jis iš to darbo, ir kur dingo nežinia. kol kas nieko gero neradau  doh.gif
po plovimo aliejų nenaudoju, vis svajoju atrast kokį natūralų nenuplaunamą kremą plaukams, bet dar nieko verto dėmesio neradau.

Tai vat, kad as irgi pasakau, bet ne visoms kirpejoms tai veikia doh.gif Toji paskutine tiesiog nelaukdama mano atsakymo ar sutinku, eme ir uztepe blink.gif Pribloske toks ejimas doh.gif
As irgi tokiose pat paieskose - ir kirpejo, ir geru priemoniu po plovimo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2008 12 05, 16:14)
drinks_cheers.gif tinkamai parinktas

ziurint kas parinks, as pasirinkti galiu tik pati sau. ir apie tai nedaug nusimanau
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2008 12 05, 16:55)
ziurint kas parinks, as pasirinkti galiu tik pati sau. ir apie tai nedaug nusimanau

jetus marija, nu kiek tu gali ta pati per ta pati per visas temas. Mes tau visur rasome, kad KN pirkti aliejai niekam nekemsa poru, nes jie ten tinkamai subalansuoti, kad NB aliejai rafinuoti ir .t.t. , bet tu vis tiek nepaliauji ir dar pasakoji jog tavo kosmetoge tau grieztai uzdraude aliejus. Po galais, nu tai pasirink autoritetus -jei tavo autoritetas kosmetologe -tai sekmingai naudok ten mira lux ir dziaukis gyvenimu. Jei nori tikrai vertingu ir geru priemoniu eini i KN ir taskas.
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2008 12 05, 15:55)

nu, yra aliejai, kurie maziau tiketina, kad kims poras, pvz nakvisos, lazdyno riesutu, ersketuogiu, tamanu, saltalankiu aliejai.. (isvardinau pirmus atejusius i galva).
bet ir tai, net jei daugumai jie nekims poru, kazkam gali netikti. reikia bandyti.

bet jei pati nesiruosi maisytis misinuko, nusipirk jau paruosta, kaip kunigunda78 pasiule.

as jau kuris laikas naudoju mi amore kompanijos alieju ir et alieju misinuka veidui. kolkas juo patenkinta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daddygirl: 05 gruodžio 2008 - 18:09
As naudojau aromabalt alieju misriai odai, tai nesupratau jo poveikio. Inkstiru kaip visada buvo taip ir liko. jauciu pirksiu dr. H., idomu, ar jis geresnis uz KN ar tas pats? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Monica @ 2008 12 05, 15:20)
Šampūnai kaip matau visoms individualiai tinak ar ne.man pvz Siberikos puiksu šampūnas, ir plauukai blizga, gerai atrodo, nesiriebaluoja (jautriai odai turiu).

Norejau paklaust, ar ilgai naudoji Siberica ir ar dedi aliejines kaukes? as turiu sausiem plaukam drekinanti, tai pirmus du kartus man ziauriai patiko, bet tada dejau kaukes, o kai paprastai isploviau jau ne tas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(WeGa @ 2008 12 05, 18:54)
As naudojau aromabalt alieju misriai odai, tai nesupratau jo poveikio. Inkstiru kaip visada buvo taip ir liko. jauciu pirksiu dr. H., idomu, ar jis geresnis uz KN ar tas pats?  g.gif
Papildyta:
Norejau paklaust, ar ilgai naudoji Siberica ir ar dedi aliejines kaukes? as turiu sausiem plaukam drekinanti, tai pirmus du kartus man ziauriai patiko, bet tada dejau kaukes, o kai paprastai isploviau jau ne tas  schmoll.gif

Aromabalt visi aliejai deja rafinuoti.Aš pirkau nuo kapiliarų, atrodo šiek tiek pasiajutė poveikis, bet kas įdomu, pasirodė, kad kažkiek sausina odą.KN žymiau geriau nerafinuoti.

Siberikos l. ilgai nenaudojau, dabar nuo niežėjimo Gruide naudoju, dar kitus reiekjo pabaigti...Bet kokius 4 kart ploviau, ir tik 1 kart buvau su aliejine kauke, kurios Siberika neišplovė.Ir man po visų kartų plaukai gerai atrodė.čia gi loteriaj tie šampūnai:vieneims l. gerai, kitiems netinka.Bet iš natūralių kažkokio super blizgesi tai nesitikiu, čia silikono prerogatyva biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2008 12 05, 20:03)
Aromabalt visi aliejai deja rafinuoti.Aš pirkau nuo kapiliarų, atrodo šiek tiek pasiajutė poveikis, bet kas įdomu, pasirodė, kad kažkiek sausina odą.KN žymiau geriau nerafinuoti.

Siberikos l. ilgai nenaudojau, dabar nuo niežėjimo Gruide naudoju, dar kitus reiekjo pabaigti...Bet kokius 4 kart ploviau, ir tik 1 kart buvau su aliejine kauke, kurios Siberika neišplovė.Ir man po visų kartų plaukai gerai atrodė.čia gi loteriaj tie šampūnai:vieneims l. gerai, kitiems netinka.Bet iš natūralių kažkokio super blizgesi tai nesitikiu, čia silikono prerogatyva biggrin.gif

aisku. KN puslapyje anksciau skaiciau, kad rafinuoti aliejai sendina oda blink.gif kazi kaip cia yra, nekyla rankos tokius teptis isvis.
o sibericos balzamus naudoji?
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 12 05, 17:38)
jetus marija, nu kiek tu gali ta pati per ta pati per visas temas. Mes tau visur rasome, kad KN pirkti aliejai niekam nekemsa poru, nes jie ten tinkamai subalansuoti, kad NB aliejai rafinuoti ir .t.t. , bet tu vis tiek nepaliauji ir dar pasakoji jog tavo kosmetoge tau grieztai uzdraude aliejus. Po galais, nu tai pasirink autoritetus -jei tavo autoritetas kosmetologe -tai sekmingai naudok ten mira lux ir dziaukis gyvenimu. Jei nori tikrai vertingu ir geru priemoniu eini i KN ir taskas.

blink.gif unsure.gif tai ir klausiu per visas temas, nes nzn ka daryt. Nera jie tokie pigus, kad galeciau taip imt paprastai ir bandyt, ir visokios kvailos klaidos su kosmetika man brangiai atsieina. Tavo nuomone as zinau, naturalizmas rulez, aliejai labai gerai, poru TIKRAI nekims, esi pati geriausia graziausia, tavo sesei sutvarke oda ir pan. As noriu isgirsti kitu nuomone, ne tavo doh.gif
Ir isvis gal reikia uzvesti tema butent apie Kvapu namu aliejus, nes Barmunes kaip supratau labai levi. Ir todel del tu alieju ir neimanoma susitart, Aromabalt, Barmunes, KN, parduotuves "Aliejai" produktai visi turbut skirtingi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nep: 05 gruodžio 2008 - 20:42
QUOTE(nep @ 2008 12 05, 20:41)
As noriu isgirsti kitu nuomone, ne tavo  doh.gif

apie KN aliejus as tau pasakiau apibendrinta nuomone, ne savo asmenine -seku sia tema nuo pat pradziu ir zinau ka moterys raso.
Nesuprantu kur tu matai problema - tau jau parase, kad aromatikos rafinuoti, is alieju - nera skirti veidui tepliotis, NB rafinuoti. Auksciausia kokybe yra KN, bet jei tau per brangu kokybiskas daiktas -tada pirk pigius ir gailekis doh.gif
Juk visos cia atranda sau tinkamus produktus tik bandymu keliu, o ne sededamos ir laukdamos komentaru is kiekvienos forumietes
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 12 05, 20:49)
apie KN aliejus as tau pasakiau apibendrinta nuomone, ne savo asmenine -seku sia tema nuo pat pradziu ir zinau ka moterys raso.
Nesuprantu kur tu matai problema - tau jau parase, kad aromatikos rafinuoti, is alieju - nera skirti veidui tepliotis, NB rafinuoti. Auksciausia kokybe yra KN, bet jei tau per brangu kokybiskas daiktas -tada pirk pigius ir gailekis  doh.gif
Juk visos cia atranda sau tinkamus produktus tik bandymu keliu, o ne sededamos ir laukdamos komentaru is kiekvienos forumietes

Vat butent kad neatsake. Atsake kad Barmunes rafinuotas yra kazkoks kietasis aliejus, neatsimenu ju visu. O man reikia apie skystuosius. Jie to savo puslapy gaila neraso, tad gal vienas rafinuotas, kitas ne? Is kur zinot. O kad K.N. aliejai geriausi, labai malonu, taciau tuose "Namuose" labiau pardavineja ne kosmetika o romantika laugh.gif Juokas jama net nenorom, kaip ten ateje solidzios damos iesko savo grozio stebuklo bigsmile.gif , kaip ten pabreziamas tas naturalumas ir kvapai. Zoziu, zvakute uz 200lt kalba pati uz save. Tad nesinori pasimauti ant to saldziai kvepiancio marketingo kabliuko, nusipirkti levandu hidrolata, alieju misini, panaudoti 2 savaites, spuogais apaugti, nusivilti ir bliauti bliauti pries veidrodi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nep: 05 gruodžio 2008 - 21:21