QUOTE(WeGa @ 2008 12 04, 01:14)
dabar va panaudojau kelis kartus sibericos sampuna, netepiau jokiais aliejais ir plaukai prarado blizgesi, veltis pradejo.
as kai naudojau dr.H tai man taip blizgedavo plaukai, tokie svelnus buvo, o dabar po dr.H naudoju sibericos tai siaubas kazkoks, net verkti noris, plaukai susivele, siurkstus, neblizgus, sukrite ir atrodo baisiai maniskis ir tas liepe nebepirkti jo
QUOTE(liudytep @ 2008 12 04, 22:12)
Labas vakaras, atsiprasau, kad isiterpiau i jusu pokalbi, bet as per goole aptikau jusu polkalbi apie kosmetikos sudeti. tik pasigedau informacijos apie rusiska kosmetika. pvz. ka galetumete pasakyti apie mirra ar Faberlic, kurios yra Lietuvoje?
Apie Mira ir man idomu, kosmetologe pati naudoja ir visiems labai rekomenduoja. sako, kad labai labai gera.
QUOTE(linutiaaa @ 2008 12 04, 00:09)
mhm, girdejau kad monoi neblogai padrekina siuo metu, kaip tik isigijau su henine lavsonija (sudetyje irgi yra rasulo), bet va, dar nedrisau plaut tik vien sampunu, reiks pabandyti kada.
O aš niekaip negaliu prisiverst ilgiau su plaukais terliotis, nei tik išsiplauti, todėl apie kondicionierius, kaukes (tuo labiau) nėra net kalbos . Aš net Bema šampūną, karts nuo karto "išduodu", nes tingiu jį laikyt tas kelias minutes .
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 12 04, 00:43)
tiek perstejima, tiek kosuli man geriausiai padejo iveikti -maisiau sviestmedi su dygminu aliejum ir lasinau ciobrelio, pankoliu EA ir benzoina
Ačiū.
QUOTE(me_gustas_tu @ 2008 12 04, 10:52)
Aha, galima ir kakavos sviesta, ir kokoso alieju
Atene, pasidalink savo patirtim, kaip priziuri savo garbanas? Nes as su saviskemis kartais nesusitvarkau, o ir pasikeist priemones karts nuo karto norisi, nes plaukai pripranta prie bet kokio gerio
Papildyta:
Tik dabar pamaciau, kad jau rasei apie plauku priemones. O jas pakeiti laikas nuo laiko? Prie Monoi plaukas nepripranta? O gal kokias nors formavimo priemones naudoji?
Atene, pasidalink savo patirtim, kaip priziuri savo garbanas? Nes as su saviskemis kartais nesusitvarkau, o ir pasikeist priemones karts nuo karto norisi, nes plaukai pripranta prie bet kokio gerio
Papildyta:
Tik dabar pamaciau, kad jau rasei apie plauku priemones. O jas pakeiti laikas nuo laiko? Prie Monoi plaukas nepripranta? O gal kokias nors formavimo priemones naudoji?
Kakavos sviesto nusipirkau šiandien Halėje, bet jaučiu, kad pavėlavau gydytis, nes kad ir ką dariau dieną, vakare balsas vis tiek dingo. Gerai, kad galiu čia kalbėti be balso .
Žinok, nuo to laiko, kai pradėjau naudoti natūralias priemones, plaukų nebegarbanoju . Nors turiu nusipirkusi Logonos putas ir plaukų standiklį, bet jie nelaiko taip kaip cheminiai. Na tam kartui ir viskas. O man taip netinka . Anksčiau aš išsiplaudavau galvą, susigarbanodavau plaukus su putomis ir difuzoriumi ir vaikčiodavau graži dvi dienas tikrai, iki kito plovimo.
Nemanau, kad plaukai pripranta prie natūralių priemonių, bet tvirtinti negaliu, nes aš mėgėja išbandyti vis ką nors naujo, todėl beveik niekada neperku to pačio produkto kelis kart iš eilės. Na tik Bema nuo slinkimo reguliariai stengiuosi naudoti.
QUOTE(srauni_upe @ 2008 12 04, 12:47)
Na tikrai dėkui . Šiandien ir aš ten prasinešiau, bet daugiausia maisto. Iš kosmetikos pirkau tik Weledos kremą veidui savo vaikui, vyrui skutimosi putas ir Urtekram dušo žele su cukrumu.
Papildyta:
QUOTE(nep @ 2008 12 04, 19:37)
Sakykit, ar tie kvapu namu aliejai tikrai tokie geri? ir niekam poru neuzkimso? O Halej pard. aliejai rafinuoti ar ne? Bo man Kvapu namuose aiskino, kad TIK rafinuoti aliejai kemsa poras Beja gal zinote ar Barmunes aliejai rafinuoti, ar ne?...Nes man lygtais uzkimso...
Porų KN aliejai TIKRAI nekemša. O Halėj aliejų yra visokių ir rafinuotų, ir ne.
QUOTE(liudytep @ 2008 12 04, 22:12)
Labas vakaras, atsiprasau, kad isiterpiau i jusu pokalbi, bet as per goole aptikau jusu polkalbi apie kosmetikos sudeti. tik pasigedau informacijos apie rusiska kosmetika. pvz. ka galetumete pasakyti apie mirra ar Faberlic, kurios yra Lietuvoje?
Čia tiek Mirra, tiek Faberlic berods palaidotos
QUOTE(nep @ 2008 12 04, 18:37)
Sakykit, ar tie kvapu namu aliejai tikrai tokie geri? ir niekam poru neuzkimso? O Halej pard. aliejai rafinuoti ar ne? Bo man Kvapu namuose aiskino, kad TIK rafinuoti aliejai kemsa poras Beja gal zinote ar Barmunes aliejai rafinuoti, ar ne?...Nes man lygtais uzkimso...
mano supratimu, poras kimsti gali bet kokie aliejais, cia jau individualu. net ir geras naturalus daiktas ne visiems zmonems ne visiems tikslams tinka
(koks nors aliejus gali tikti kunui, bet kimsti veido poras ir pan.)
QUOTE(Daddygirl @ 2008 12 04, 22:37)
mano supratimu, poras kimsti gali bet kokie aliejais, cia jau individualu. net ir geras naturalus daiktas ne visiems zmonems ne visiems tikslams tinka
va man irgi taip atrodo Matyt net naturaliu alieju pardavinetojai bande man smegenis praplaut.
as ejau sia savaite i higienos centra, mokiausi apie ligas visokias, tai apie poras paaiskino taip: intensyviau gaminasi is vidaus riebaliukai ir jie iskyla i pavirsiu, epidermi( virsutinis odos sluoksnis) buna, kad atsiranda skylutes (tiksliau jau ji buna skyleta) o nuo oro riebaliukas kazkaip sureguoja ir galvute pajuoduoja, taip atsiranda tie musu vadinami inkstiriukai, juos galim spaudyti sake kiek norim, bet jei oda gamins riebaliuka toj vietoj tai ilgai ir nobodziai ji galesim spaudyti, bet kaip atsiranda taip ir atsiras ir sake, kaip mes galvojam, kad nuo kosmetikos ar nesvarumu uzsikemsa tai cia nieko panasaus. Tad galima susimastyt kas kemsa o kas ne....
Kaip is tikro as nezinau, cia mums taip aiskino
Šampūnai kaip matau visoms individualiai tinak ar ne.man pvz Siberikos puiksu šampūnas, ir plauukai blizga, gerai atrodo, nesiriebaluoja (jautriai odai turiu).
Miros lux ksometiką anksčiau naudojau, kol natūr. nebuvo.Palyginus su kitom, nebloga sudėtis, daug visokių žolių, aleijų.Bet deja, ten yra ir nepageidaujamų medžiagų (pvz. šampūne -SLS).Jie sudėties normalai neparašo, dėl to realiai ir neaišsku, kokiso neveiklis medž ten yra.Faberlike dar daugiau visokių blogybių, mažaiu natūralių medž.
Džemute, o tai tu paklausk paskaitoj, tai ką daryt, kad tų riebalų oda negamintų ir inkštirų neatsirastų?
Miros lux ksometiką anksčiau naudojau, kol natūr. nebuvo.Palyginus su kitom, nebloga sudėtis, daug visokių žolių, aleijų.Bet deja, ten yra ir nepageidaujamų medžiagų (pvz. šampūne -SLS).Jie sudėties normalai neparašo, dėl to realiai ir neaišsku, kokiso neveiklis medž ten yra.Faberlike dar daugiau visokių blogybių, mažaiu natūralių medž.
Džemute, o tai tu paklausk paskaitoj, tai ką daryt, kad tų riebalų oda negamintų ir inkštirų neatsirastų?
QUOTE(dzemute @ 2008 12 05, 13:57)
as ejau sia savaite i higienos centra, mokiausi apie ligas visokias, tai apie poras paaiskino taip: intensyviau gaminasi is vidaus riebaliukai ir jie iskyla i pavirsiu, epidermi( virsutinis odos sluoksnis) buna, kad atsiranda skylutes (tiksliau jau ji buna skyleta) o nuo oro riebaliukas kazkaip sureguoja ir galvute pajuoduoja, taip atsiranda tie musu vadinami inkstiriukai, juos galim spaudyti sake kiek norim, bet jei oda gamins riebaliuka toj vietoj tai ilgai ir nobodziai ji galesim spaudyti, bet kaip atsiranda taip ir atsiras ir sake, kaip mes galvojam, kad nuo kosmetikos ar nesvarumu uzsikemsa tai cia nieko panasaus. Tad galima susimastyt kas kemsa o kas ne....
nu kaip, jei tepsi lasinius ant veido, tai tikrai uzsikims siaip tai aisku, ikstirai yra is vidaus, hormonai, dar kas...bet priemonem, tikiuosi, galima juos kazkaip suvaldyt bent jau...
QUOTE(Atėnė @ 2008 12 04, 23:33)
O aš niekaip negaliu prisiverst ilgiau su plaukais terliotis, nei tik išsiplauti, todėl apie kondicionierius, kaukes (tuo labiau) nėra net kalbos . Aš net Bema šampūną, karts nuo karto "išduodu", nes tingiu jį laikyt tas kelias minutes .
Ačiū.
Žinok, nuo to laiko, kai pradėjau naudoti natūralias priemones, plaukų nebegarbanoju . Nors turiu nusipirkusi Logonos putas ir plaukų standiklį, bet jie nelaiko taip kaip cheminiai. Na tam kartui ir viskas. O man taip netinka . Anksčiau aš išsiplaudavau galvą, susigarbanodavau plaukus su putomis ir difuzoriumi ir vaikčiodavau graži dvi dienas tikrai, iki kito plovimo.
Nemanau, kad plaukai pripranta prie natūralių priemonių, bet tvirtinti negaliu, nes aš mėgėja išbandyti vis ką nors naujo, todėl beveik niekada neperku to pačio produkto kelis kart iš eilės. Na tik Bema nuo slinkimo reguliariai stengiuosi naudoti.
Ačiū.
As plauku irgi negarbanoju, ir niekada nereikejo to daryt, tik man labiau patinka naturaliai isdziuvusiu (feno niekada nenaudoju) plauku stambios garbanos, o oro salygoms veikiant jos susismulkina, be to ir vaikas isisukes (ar vyras ) daznai juos suvelia, tada jie pasidaro panasesni i pudelio. Vienintele iseitis butu juos kaip nors tvirtinti, fiksuoti, deja nesu radus ne vienos priemones, kuri tai padarytu nekietindama, nesulipindama plauko Todel niekada nemegau jokiu vasku, zeliu ar putu. O is ekologisku kaip ir niekada neteko matyti jokiu formavimo priemoniu. Gal jos kitokios butu?
Labiausiai nervina, kai kirpejos bando sutepti plaukus kazkokiom neaiskiom priemonem - tai vasku kokiu, tai putomis, nors nuolatos kartoju, kad man nepatinka, netinka ir pan Paskutinikart kirpeja man pradejo aiskint, kad jos vaskas, kuri man butent ta karta norejo uztepti, yra ekologiskas Na nezinau, kaip galima sitaip maustyt klientus - negi galvoja, kad neskaitau etikeciu Tuo labiau gamintojas Cutrin man labai daug ka sako. Be kita ko, paskaite man paskaita, kad visu pirma reikia gyventi ekologiskoje aplinkoje, vos ne vienkiemyje, o tada imti issidirbineti O as apie save jai nieko nebuvau pasakojus, nei kaip gyvenu, nei kur, tik tiek, kad Vilniuj. Cia buvo paskutinis kartas kai pas ja lankiaus, reiketu dabar naujos.
SOS, gal pazistate kokia nors gera kirpeja, kuri nenaudoja, ar bent jau nesiulo viso to slamsto? Ir dar kazkiek moka kirpti garbanotus plaukus?
Beje, gal kuri nors naudojate koki nors aliejuka plauku galiukams po plauku plovimo? Man kokosu visai nieko, bet sakau, gal kuri atradot geresni?
QUOTE(me_gustas_tu @ 2008 12 05, 15:04)
SOS, gal pazistate kokia nors gera kirpeja, kuri nenaudoja, ar bent jau nesiulo viso to slamsto? Ir dar kazkiek moka kirpti garbanotus plaukus?
Beje, gal kuri nors naudojate koki nors aliejuka plauku galiukams po plauku plovimo? Man kokosu visai nieko, bet sakau, gal kuri atradot geresni?
aš tai kirpykloj tiesiog pasakau, kad nepurkštų ir neteptų niekuo man plaukų, kad išdžiovintų ir tiek. mano plaukai irgi garbanoti, buvau radus Vilniuj gerą kirpėją, bet ... išėjo jis iš to darbo, ir kur dingo nežinia. kol kas nieko gero neradau
po plovimo aliejų nenaudoju, vis svajoju atrast kokį natūralų nenuplaunamą kremą plaukams, bet dar nieko verto dėmesio neradau.