Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(WeGa @ 2008 12 04, 00:56)
O kokius balzamus naudoji?

Man superinis Bema balzamas, plaukai kaip po silikoninių, laikau trumpai ryte.

QUOTE(Espejo @ 2008 12 04, 10:28)
Tik plaukams dar nieko neatitaikiau. Jie truputi slenka, kai issiplaunu - sausoki ir veliasi, bet prie saknu susiriebaloja per diena.

1. Dėl slinkimo, tai aš padariau, kaip viena iš forumo mergaičių sakė: nusipirkau rozmarinų EA ir palašinu į šampūną - man labai labai padėjo.
2. Dėl šampūno: čia individualus dalykas, matyt vieno atsakymo nebus, jei po šampūno veliasi gal reiktų naudoti balzamą, tiesiog tepti jį ant galų, bet stengtis vengti prie šaknų, nes tada greičiau riebaluosis.
3. Man nuo riebalavimosi padeda visokie Body, Volume šampūnai, tada ne taip riebaluojasi.
Atsakyti
QUOTE(Sviripilė @ 2008 12 04, 11:08)
1. Dėl slinkimo, tai aš padariau, kaip viena iš forumo mergaičių sakė: nusipirkau rozmarinų EA ir palašinu į šampūną - man labai labai padėjo.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linutiaaa: 04 gruodžio 2008 - 11:37
dėkui kažkam kas perspėjo dėl nuolaidų Holos smile.gif apsipirkau gricerininio muilo, urtekram šampūną su ruduoju cukrumi (šampūno jaučiu nepirksiu iki vasaros, jei ne ilgiau, nes turiu tris bonkutes jau), weledos lūpų balzamą. Gaila losjonai urtekramo buvo tik bekvapiai. Tai nepirkau.

Tai dabar ilgai galėsiu būti rami.

Šiandien dar su pažįstama padiskutavau dėl ekologijos "mados", nes žiūri skeptiškai, netiki ir mano kad tai biznis. unsure.gif

Lygtais verslo klasėj ar kur apie tai straipsnis neva yra.

Papildyta:
QUOTE(Espejo @ 2008 12 04, 09:28)
Aciu, Summer-In-Paris ir Anguta, siandien bandysiu eit ieskot smile.gif
Prasau kreiptis "tu" smile.gif

Beje, parasysiu savo pastebejimus, pradejus naudotis naturalia kosmetika. Pradejau neseniai, pries kokius 2 men. Tokios geros odos dar gyvenime nesu turejus. Siaip mano tokia normaliai-slykstoka: jeigu labai ja priziuret, tai atrodo padoriai, bet kai tik pavalgau cipsu su coca-cola, kita ryta iskart ant veido galima suskaiciuot, kiek tu cipsu suvalgiau.  verysad.gif

Dabar atrodo tikrai gerai, dar netobulai, bet net kosmetologe stebisi ir sako, kad dabar galiu pas ja vaiksciot daug reciau. smile.gif

Tik plaukams dar nieko neatitaikiau. Jie truputi slenka, kai issiplaunu - sausoki ir veliasi, bet prie saknu susiriebaloja per diena.

kalbant apie ekologiją, tai mesk coca-cola ir čipsus, čia ne to skyrelio tema, bet ten viena chemija, natrio glutomatai ir etc.

O šiaip mano oda irgi panormalėjo, eko kosmetiką naudoju beveik metus (na weledą esu ir ankščiau bandžius). ir kūno losjonus natūralius kažkaip rečiau reikia tepti, ilgiau oda nesausėja, nei kai sintetinius naudodavau.
Atsakyti
Atrodo buvo kažkada VK stariapsnis apie ekologiją, bet perverčiau darsyk 3 pask. nr., tai neradau.Nebuvo ten kažko tokio parašyta, tai ir neužstrigo blush2.gif

Dėl šampūnų, tai iį pradžių man vėlėsi plaukai, bet kai priprato prie natūralumo, tai nesivelia.O tokie labiausiai primenantys sint. būtų:Siberikos (jautriai odai turiu), Druide (nuo pleiskanų)( beje nuo jo mažiau niežti galvą nei nuo Logonos su alum, kurį reikėjo pabaigt),Naturalmente.Kas dar neatradot šampūno, tai Druide siūlyčiau, jei kaina nekanda, gerą įspūdį paliko.
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2008 12 04, 14:47)
dėkui kažkam kas perspėjo dėl nuolaidų Holos smile.gif apsipirkau gricerininio muilo, urtekram šampūną su ruduoju cukrumi (šampūno jaučiu nepirksiu iki vasaros, jei ne ilgiau, nes turiu tris bonkutes jau), weledos lūpų balzamą. Gaila losjonai urtekramo buvo tik bekvapiai. Tai nepirkau.

Aha, nuolaidos yra gėris bigsmile.gif
O man labai rūpės, kaip tau Urterkam šampūnas su ruduoju cukrumi naudosis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2008 12 04, 13:43)
Atrodo buvo kažkada VK stariapsnis apie ekologiją, bet perverčiau darsyk 3 pask. nr., tai neradau.Nebuvo ten kažko tokio parašyta, tai ir neužstrigo blush2.gif

Dėl šampūnų, tai iį pradžių man vėlėsi plaukai, bet kai priprato prie natūralumo, tai nesivelia.O tokie labiausiai primenantys sint. būtų:Siberikos (jautriai odai turiu), Druide (nuo pleiskanų)( beje nuo jo mažiau niežti galvą nei nuo Logonos su alum, kurį reikėjo pabaigt),Naturalmente.Kas dar neatradot šampūno, tai Druide siūlyčiau, jei kaina nekanda, gerą įspūdį paliko.

Tai aš tą straipsnį va dabar nete susiradau ir perskaičiau - iš principo tai tiesą rašo, o mes manau prie tų ne popsinių, kurios sudėtis žiūri ir sertifikacijas.

Nuo logonos šampūno su alum man irgi galvą niežėdavo g.gif
čia matyt nuo galvos odos priklauso.

QUOTE(SOFIJA5 @ 2008 12 04, 13:56)
Aha, nuolaidos yra gėris bigsmile.gif
O man labai rūpės, kaip tau Urterkam šampūnas su ruduoju cukrumi naudosis 4u.gif

Būtinai parašysiu smile.gif rolleyes.gif
Papildyta:

http://vz.lt/Default...f...5d&open=sec

čia tas straipsnis
Atsakyti
sakykites mergaites, "skonis ir kvapas" prekiauja sviesmedziu su pupelemis, su blizgesiu,dar kazkoki siandien uzmaciau, gal kas domejotes sudetimi? ax.gif idomu ar ten 100% naturalus produktas ar chemijos privaryta g.gif
Atsakyti
( beje nuo jo mažiau niežti galvą nei nuo Logonos su alum, kurį reikėjo pabaigt),Naturalmente.Kas dar neatradot šampūno, tai Druide siūlyčiau, jei kaina nekanda, gerą įspūdį paliko.

del logonos sampuno su alum ir medum, tai idomu, daugumai galva nuo jo niezti g.gif dabar tik pagalvojau, kad man tas niezulys kaip ir pradingo, tai negi cia jis buvo prisidejes g.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 12 03, 21:07)
bet juk pirnos parduotuves nerafinuotu alieju salto spaudimo, kurie skirti maistui ruosti, o ne kremams namuose gaminti, tai viena. Antra, tas kakavos sviestas yra Rutos fasuojamas (inportuojama is olandijos) - tad jie negaletu pardavineti tokio produkto, kurio nebutu galima valgyti  ax.gif -tai jau butu bandymas nuzudyti  lotuliukas.gif
zinok, as ir ilga laika galvojau, kad salto spaudimo -tai nerafinuoti, o rafinuoti -tai jau panaudojant ivairias priemones, bet dabar parduotuvese puikuojasi tokie uzrasai ant alieju:
salto spaudimo -nerafinuotas;
salto spaudimo -rafinuotas.
Skirtumas tarp vienu ir kitu, tiek spalva ir skoniu bei kvapu labai ryskus
Tas pats ir su tuo kakavos sviestu - turejau as ir rafinuoto -jei nezinociau, kad ten kakavos sviestas -niekada nesugalvociau  schmoll.gif - 2 skirtingi produktai
Gal as ir klystu, bet man atrodo, kad jei jis butu isgautas karstuoju budu -tai turetu buti isoriskai kitoks nei saltu budu isgautas, o ir skonis - juk kai ragauji paskrudintu sezamu ar moliugu seklu alieju -tai jauciasi
Na, atvaziuosi i LT ir paragausi -tada zinosim ar labai skiriasi ju skonis  mirksiukas.gif

lietuvoj parduodama tai kazin, ar paragausiu, jei jau tik vienoj vietoj ji parduoda.. unsure.gif bet as pabandysiu palygint anglijoj parduodamus salto ir karsto spaudimo kakavos sviestus, ir parasysiu, jei kokius fizinius skirtumus pastebesiu.. mirksiukas.gif (vitaminu, mineralu ir antioksidantu kieki tai, deja, nepavyks plika akimi palyginti doh.gif biggrin.gif )

siam momentui as linkstu prie tokios nuomones, kad pagal gavyba ir apdirbima kakavos sviestas buna bent triju rusiu g.gif :

-rafinuotas (apdirbtas chemija, todel neturi nei spalvos nei kvapo);

- nerafinuotas isgautas karstuoju budu (turi sokolado kvapa, bet isgautas kaitinant pupeles, ir todel del aukstos temperaturos prarades naudingasias medziagas, ir anot kai kuriu saltiniu netgi kenksmingas odai)

- nerafinuotas isgautas saltuoju budu (turi sokolado kvapa, su islikusiais antioksidantais, mineralais, vitaminais etc, bet brangiausias).

as tik galvoju, kazin kuri sviesta deda kompanijos i kuno sviestus .. mirksiukas.gif
turint omeny savikaina... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2008 12 04, 17:01)
Nuo logonos šampūno su alum man irgi galvą niežėdavo  g.gif
čia matyt nuo galvos odos priklauso.

man ir nuo jo niezejo ax.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif o kokius naturaliausius plauku dazus glit parekomenduoti blondiniskus? kaip naturtint plauku dazus ar kas esta banziusios ? smile.gif aciu uz info
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2008 12 04, 12:47)
Šiandien dar su pažįstama padiskutavau dėl ekologijos "mados", nes žiūri skeptiškai, netiki ir mano kad tai biznis.  unsure.gif

ekologija yra kur kas daugiau nei ekologiškų produktų pirkimas ir vartojimas. visų pirma, tai daug ko atsisakymas. o pirkimas kuo daugiau (kad ir ekologiškų produktų), sakyčiau, yra labiau "prie mados" negu "prie ekologijos" biggrin.gif iš dalies draugė teisi. bet tik iš dalies.
Papildyta:
QUOTE(metaxaaa @ 2008 12 04, 16:14)
sveikos 4u.gif o kokius naturaliausius plauku dazus glit parekomenduoti blondiniskus? kaip naturtint plauku dazus ar kas esta banziusios ? smile.gif aciu uz info

manau, kad tokių nėra biggrin.gif
Atsakyti