Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(linutiaaa @ 2008 12 04, 00:44)
na, as to pasiekiu tik balzamu, kaukiu deka, nelabai dar atradus toki sampuna.

O kokius balzamus naudoji?
Atsakyti
QUOTE(WeGa @ 2008 12 03, 23:34)
ar jums nors vienas naturalus sampunas palieka plaukus nesiveliancius ir sudrekintus?

Aš nenaudoju jokių kaukių ar kondicionierių, o plaukus švelnius daro Urtekram rožių ir rasulo šampūnai. Kadangi mano plaukai garbanojasi, tai jie iš prigimties yra sausesni, todėl galus patepu Monoi ir liux.
Atsakyti
QUOTE(WeGa @ 2008 12 03, 23:56)
O kokius balzamus naudoji?

man, kaip ir nepakeiciamas sante brillant care, o isvis paskutiniu metu megstama laveros mangu kauke wub.gif (bet ji dazytiems plaukams). Plaukai lieka kartu ir purus, lengvai issukuojami ir tokie apsunke, lyg maksimaliai primaitinti wub.gif pvz. isplauti vien logonos vaikisku sampunu, jie man buna tokie per lengvuciai, nesusitvarkau visai tada su jais, o si kauke mane isgelbsti.
Papildyta:
QUOTE(Atėnė @ 2008 12 04, 00:08)
Aš nenaudoju jokių kaukių ar kondicionierių, o plaukus švelnius daro Urtekram rožių ir rasulo šampūnai. Kadangi mano plaukai garbanojasi, tai jie iš prigimties yra sausesni, todėl galus patepu Monoi ir liux.

mhm, girdejau kad monoi neblogai padrekina drinks_cheers.gif siuo metu, kaip tik isigijau su henine lavsonija (sudetyje irgi yra rasulo), bet va, dar nedrisau plaut tik vien sampunu, reiks pabandyti kada.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linutiaaa: 04 gruodžio 2008 - 00:11
QUOTE(Dovish @ 2008 12 04, 01:48)
Aš irgi visada naudoju balzamą, o kas dėl drėkinimo - Logona bambukinis patiko. Tačiau iš šampūno plaukams reikalingos drėgmės nesitikiu, pagrindas yra aliejinės kaukės ax.gif

pritariu drinks_cheers.gif

QUOTE(linutiaaa @ 2008 12 04, 02:09)
man, kaip ir nepakeiciamas sante brillant care, o isvis paskutiniu metu megstama laveros mangu kauke wub.gif  (bet ji dazytiems plaukams). Plaukai lieka kartu ir purus, lengvai issukuojami ir tokie apsunke, lyg maksimaliai primaitinti wub.gif pvz. isplauti vien logonos vaikisku sampunu, jie man buna tokie per lengvuciai, nesusitvarkau visai tada su jais, o si kauke mane isgelbsti.
Papildyta:

mhm, girdejau kad monoi neblogai padrekina drinks_cheers.gif siuo metu, kaip tik isigijau su henine lavsonija (sudetyje irgi yra rasulo), bet va, dar nedrisau plaut tik vien sampunu, reiks pabandyti kada.

briliant care balzamas tikrai geras.
man dar logonos kauke su simondsijom patiko. arba laveros su rozem.
dr.H balzamas labai svelnina,beveik kaip silikoniniai.
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2008 12 04, 01:09)
man, kaip ir nepakeiciamas sante brillant care, o isvis paskutiniu metu megstama laveros mangu kauke wub.gif  (bet ji dazytiems plaukams). Plaukai lieka kartu ir purus, lengvai issukuojami ir tokie apsunke, lyg maksimaliai primaitinti wub.gif pvz. isplauti vien logonos vaikisku sampunu, jie man buna tokie per lengvuciai, nesusitvarkau visai tada su jais, o si kauke mane isgelbsti.
Papildyta:

mhm, girdejau kad monoi neblogai padrekina drinks_cheers.gif

o tai po tu kaukiu buna toks efektas kaip po silikoniniu? man pvz vienintelis dalykas padaro stebukla - tai naturali kiausiniu medaus ir aliejaus kauke, tada geresnis efektas ir uz silikono.
dabar va panaudojau kelis kartus sibericos sampuna, netepiau jokiais aliejais ir plaukai prarado blizgesi, veltis pradejo.
Atsakyti
QUOTE(WeGa @ 2008 12 04, 00:14)
o tai po tu kaukiu buna toks efektas kaip po silikoniniu? man pvz vienintelis dalykas padaro stebukla - tai naturali kiausiniu medaus ir aliejaus kauke, tada geresnis efektas ir uz silikono.
dabar va panaudojau kelis kartus sibericos sampuna, netepiau jokiais aliejais ir plaukai prarado blizgesi, veltis pradejo.

cia vat ziurint kokio konkreciau to poveikio silikoninio norisi, nes man dauguma kaukiu pvz budavo per daug nusvelnindavo plauka, man tas itin nepatinka, tada plaukai visaip susibanguoja, sukuosenai tada sakes doh.gif gal tikrai reiktu kokiu aliejiniu kaukiu, kaip merginos sako g.gif
Atsakyti
QUOTE(Atėnė @ 2008 12 04, 01:08)

aisku. is Urtekram mane labiausiai domina su dagiais, henine lavsonija, rozmarinais ir ruduoju cukrumi, kadangi jie labiau skirti silpniems, sausiems plaukams. idomu, kuris is ju geriausias g.gif o kaip kondicionieriai?
Papildyta:
QUOTE(linutiaaa @ 2008 12 04, 01:19)
cia vat ziurint kokio konkreciau to poveikio silikoninio norisi, nes man dauguma kaukiu pvz budavo per daug nusvelnindavo plauka, man tas itin nepatinka, tada plaukai visaip susibanguoja, sukuosenai tada sakes doh.gif gal tikrai reiktu kokiu aliejiniu kaukiu, kaip merginos sako g.gif

na mano tiesus, tai man kuo svelnesni tuo geriau, svarbiausia nesiveltu. bet toki efekta noriu isgauti naturaliom priemonem, kuriu nereikia ilgai laikyti. gal as per naiviai ziuriu? o tuos aliejus zinoma tepu ir naktim laikau, taciau nejau nera jokios priemones, kad nereiketu taip daznai alieju tepti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo WeGa: 04 gruodžio 2008 - 00:24
QUOTE(Atėnė @ 2008 12 03, 23:15)
Tas įtrinimas labai domina bigsmile.gif . Man peršti gerklę, o vyras kosėja. Kokie EA tinka? Sviestmedžio turiu, galėtume pasigydyti smile.gif

tiek perstejima, tiek kosuli man geriausiai padejo iveikti -maisiau sviestmedi su dygminu aliejum ir lasinau ciobrelio, pankoliu EA ir benzoina
Atsakyti
QUOTE(WeGa @ 2008 12 04, 00:23)
na mano tiesus, tai man kuo svelnesni tuo geriau, svarbiausia nesiveltu. bet toki efekta noriu isgauti naturaliom priemonem, kuriu nereikia ilgai laikyti. gal as per naiviai ziuriu? o tuos aliejus zinoma tepu ir naktim laikau, taciau nejau nera jokios priemones, kad nereiketu taip daznai alieju tepti?

na, va, siuo atveju, tada negaliu objektyviai pagelbeti 4u.gif na, kazkaip tikiu, kad turetu kazkas buti tinkamo g.gif as ir nemegeja ilgai laikyti ka nors ant plauku ax.gif , tai net ir kaukes buna, kad labai jau trumpai palaikau blush2.gif tiesiog reikia nepaliauti bandyti turbut 4u.gif
Atsakyti
Aciu, Summer-In-Paris ir Anguta, siandien bandysiu eit ieskot smile.gif
Prasau kreiptis "tu" smile.gif

Beje, parasysiu savo pastebejimus, pradejus naudotis naturalia kosmetika. Pradejau neseniai, pries kokius 2 men. Tokios geros odos dar gyvenime nesu turejus. Siaip mano tokia normaliai-slykstoka: jeigu labai ja priziuret, tai atrodo padoriai, bet kai tik pavalgau cipsu su coca-cola, kita ryta iskart ant veido galima suskaiciuot, kiek tu cipsu suvalgiau. verysad.gif

Dabar atrodo tikrai gerai, dar netobulai, bet net kosmetologe stebisi ir sako, kad dabar galiu pas ja vaiksciot daug reciau. smile.gif

Tik plaukams dar nieko neatitaikiau. Jie truputi slenka, kai issiplaunu - sausoki ir veliasi, bet prie saknu susiriebaloja per diena.
Atsakyti
QUOTE(WeGa @ 2008 12 04, 02:23)
aisku. is Urtekram mane labiausiai domina su dagiais, henine lavsonija, rozmarinais ir ruduoju cukrumi, kadangi jie labiau skirti silpniems, sausiems plaukams. idomu, kuris is ju geriausias g.gif  o kaip kondicionieriai?

Vakar Holos iš Urtekam mano sausiems, ploniems, silpniems plaukams pasiūlė arba su ruduoju cukrumi, arba su rasulu šampūną, na, aš dar norėjau, kad truputį purintų plaukus. Paėmiau su rasulu. Sakė, kad turėtų tas molis apsaugoti plauką ir dar lengvai papurinti biggrin.gif Būtų gerai, kad tiktų, nes Weledos su rozmarinais man nelabai, na, išskyrus kvapą wub.gif Dar Weledos vilkdagių dieninio kremo mėginuką įsigijau ir rankų kremo su šaltalankiais mėginuką.
Atsakyti
QUOTE(Atėnė @ 2008 12 03, 22:55)
Tai galima iš Daddygirl pirkti kakavos sviestą ar shea butter? Jei gerai supratau, tai sviestmedį g.gif . Man pačiai labai reikėtų kakavos sviesto, nes dabar kaip tik su vyru sirguliuojame ir nebežinome kokios natūralios priemonės galėtų mums padėti.

Aha, galima ir kakavos sviesta, ir kokoso alieju rolleyes.gif

Atene, pasidalink savo patirtim, kaip priziuri savo garbanas? 4u.gif Nes as su saviskemis kartais nesusitvarkau, o ir pasikeist priemones karts nuo karto norisi, nes plaukai pripranta prie bet kokio gerio ax.gif
Papildyta:
Tik dabar pamaciau, kad jau rasei apie plauku priemones. O jas pakeiti laikas nuo laiko? Prie Monoi plaukas nepripranta? O gal kokias nors formavimo priemones naudoji? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo me_gustas_tu: 04 gruodžio 2008 - 10:43