Įkraunama...
Įkraunama...

Karnavalas

QUOTE(lizarde @ 2008 12 20, 14:48)
O cia mano kulverstukas 4u.gif  nu spalvos nelabai realybe atitinka   unsure.gif

O kaip čia Tau gavosi, kad tos ausytės tokios didelės, bet stačios g.gif

Inetux bitutė tiesiog thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , o myte's eglutė tai jau labai puošni wub.gif Jaučiu ir visus eglutės žaisliukus pati darei doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erbe: 23 gruodžio 2008 - 10:42
QUOTE(Erbe @ 2008 12 23, 11:38)
O kaip čia Tau gavosi, kad tos ausytės tokios didelės, bet stačios g.gif

kad kietai suneriau, tai tokios jos kietos gavosi, dar vielute iveriau ir apsiuvau, kad tvirciau butu 4u.gif
Atsakyti
lizarde, labai jau mielas Tavo kulverstukas thumbup.gif thumbup.gif Ir ausis išradingai padarei rolleyes.gif Nebūčiau sumąsčiusi vielą įverti ir dar apsiūti schmoll.gif Daug darbelio įdėjai, bet rezultatas tikrai puikus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erbe: 29 gruodžio 2008 - 21:32
QUOTE(Erbe @ 2008 12 29, 22:30)
lizarde, labai jau mielas Tavo kulverstukas thumbup.gif  thumbup.gif Ir ausis išradingai padarei rolleyes.gif Nebūčiau sumąsčiusi vielą įverti ir dar apsiūti schmoll.gif Daug darbelio įdėjai, bet rezultatas tikrai puikus 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Aciu Erbe wub.gif drinks_cheers.gif kzkaip viskas gavosi greiciau ir lengviau nei galvojau bigsmile.gif
Atsakyti

QUOTE(lizarde @ 2008 12 20, 14:48)
O cia mano kulverstukas 4u.gif  nu spalvos nelabai realybe atitinka  unsure.gif user posted image

jėga wub.gif
Atsakyti
o man patiko eglutes drabuzelis mirksiukas.gif idomus ir nenusibodes thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas turi minčių kaip ežiuką padaryti ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Inetux @ 2008 12 21, 16:59)
Mano Bitute ax.gif

kokia graži Bitutė wub.gif
Atsakyti
Na va, metai greit prabego, šiemet jau reikia ruošt dvi kaukes. Mažius bus ožiukas, o mergytė- voverytė. Kažin ar spėsiu ką numegzt... Ožiukui kaip ir turiu idėją. Gal reikia kokią liemenę iš tų pasišiaušusių siūlų numegzt.na, jei nors viena kaukė bus megzta - pasirodysim smile.gif
Atsakyti
laba diena 4u.gif
radau va toki kostiumeli bigsmile.gif
user posted image

bandysiu ir savajai numegzti tigriuko sarafana ir tas detales kojytems, labai jau fainai atrodo wub.gif
Atsakyti
O ta bitute tai wub.gif
Mergaites,gal kuri kur nors uzmatet baltos katytes kauke? Turiu mazai laiko darbeliui padaryti,bet gal kas pavyktu su jusu pagalba? blush2.gif Is anksto aciu visoms. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(neilia @ 2009 12 08, 14:02)
laba diena 4u.gif
radau va toki kostiumeli  bigsmile.gif
user posted image

bandysiu ir savajai numegzti tigriuko sarafana ir tas detales kojytems, labai jau fainai atrodo  wub.gif

Labai, labai graži bitutė.

Mamytės gal kuri turi įdėjų kiškui ką nors? Gal kokią nuorodėlę ar pačio esatę darę/ nėrę/mezgę? Padėkite 4u.gif
Atsakyti