Cia dar viena ideja
Turiu ir aprasyma, jei kam prireiks
QUOTE(lizarde @ 2008 12 10, 21:24)
oi mergaitės, aš pirma ieškojau idėjos tame nuostabiame veidelyje, tik paskui kepurę-eglutę pastebėjau
mano karnavalinis kostiumas apsiribojo Gerdos iš Sniego karalienės apsiaustėliu, mova ir kepuraite su bumbulu. visa esmė, kad jie turi būti kailiniai, o kadangi su kailio kainom nedraugauju, tai numezgiau iš " žolinių" siūlų.
QUOTE(katuks @ 2008 12 10, 20:35)
mano karnavalinis kostiumas apsiribojo Gerdos iš Sniego karalienės apsiaustėliu, mova ir kepuraite su bumbulu. visa esmė, kad jie turi būti kailiniai, o kadangi su kailio kainom nedraugauju, tai numezgiau iš " žolinių" siūlų.
O kur nuotraukele? noriu pamatyti
Gal netycia kas uzmatet interneto platybese paukstelio apreda?
QUOTE(lizarde @ 2008 12 10, 20:24)
sveika, būčiau dėkinga už aprašyma
ačiū iš anksto
Seniai, seniai, kai as pati dar ejau i darzeli...ir sventeme tais laikais ne Kaledini karnavala, o naujameti, vienas berniukas buvo oziukas Tada man labai patiko jo apranga: kepuraite su prisiutomis "palepusiomis" ausimis ir pritvirtintais ragiukais, ir geriausias topas - megzta kilpomis liemene (dabar pagalvojau, kad sis grozis gal kiek panasesnis i avies... ), bet vistiek manau, kad ideja galima pritaikyti bet kokiu atveju
Sekmes
Sekmes
QUOTE(lizarde @ 2008 12 10, 21:39)
O kur nuotraukele? noriu pamatyti
tai kad nelabai kas mandro nu bet jei jau prašai
o ką reiškia: megzta kilpomis? ar čia tiesiog didelėm akim?
QUOTE(mime @ 2008 12 10, 23:15)
Prasom
Oi, bet tik dabar pamaciau, kad angliskas
Katuks puikumelis super siulai, is ju tiek visokiu personazu galima isgauti kad ir oziuka, kurio cia ieskojo kazkas
O cia vyro kaledinis apredas
O cia kitos mamytes rubeliai ozkytei (tikiuosi mamyte nesupyks, kad cia parodziau )
QUOTE(lizarde @ 2008 12 11, 13:13)
Nu ne i tema bet gal zinai kaip tai mezgasi?
Kaip tai ne i tema skaitykite kas buvo rasoma pries tai!
Sita nuotrauka idejau tik kaip rasto pavyzdi, kad katuks kuris klause kaip atrodo rastas megztas kilpomis matytu!!!
Taip - si nuotrauka ne karnavaline kauke, o tik rasto, kuri galima pritaikyti kaukems - ideja
Beje, tiksliai nezinau kaip tai megzti, pasieskok internete
QUOTE(nerine @ 2008 12 11, 14:15)
Kaip tai ne i tema skaitykite kas buvo rasoma pries tai!
Sita nuotrauka idejau tik kaip rasto pavyzdi, kad katuks kuris klause kaip atrodo rastas megztas kilpomis matytu!!!
Taip - si nuotrauka ne karnavaline kauke, o tik rasto, kuri galima pritaikyti kaukems - ideja
Oi nerine, nesirsk taip, cia ne tu ne i tema, o as ne i tema, kad klausineju kaip megzti ivyko nesusikalbejimas