Sveikos mergaites, ateina sventes, kalediniai ir naujametiniai vakareliai, darbe, su draugais, seimoje, mokykloje, darzelyje.
Kaip jus puosiates, kaip jus ruosiates ir ka sau ir savo seimai mezgate sioms sventems, pasidalinkite idejomis....
O as dar susiduriau su tokia beda, kad reikia dukryte papuosti i darzeli karnavaliniu kostiumu, ir noriu ta kostiuma numegzti pati, tik va ideju pritrukau. Mazoji mano bus OZKYTE, gal jus turite kokiu aptike kostiumu ideju.
QUOTE(FasolkosMama @ 2008 12 01, 14:27)
Sitas tai jau zinau, kas manoji bus kitamet
Ozkyte maciau berods vaikisku rubeliu temoj, tokia pilka suknele ir ant kojyciu tokie uzsideda kai mazoji priguls, paieskosiu
super temele, merginos.
gal galetumet pasidalinti ir suaugusiu drabuzeliu pavyzdeliais- man kaip tik reikia animaciniu filmuku heroju drabuzeliu. ka galima butu per trumpa laika pasigaminti, jau nuo galvojimo galva sukasi
gal galetumet pasidalinti ir suaugusiu drabuzeliu pavyzdeliais- man kaip tik reikia animaciniu filmuku heroju drabuzeliu. ka galima butu per trumpa laika pasigaminti, jau nuo galvojimo galva sukasi
QUOTE(Aleksandruska @ 2008 12 01, 15:32)
cia as kriksto dukrai i darzeli lape nimezgiau
Labai grazi laputaite
Zvirble, musu seimynele bus irgi is multiko labai paprasta, mazoji kulverstukas, vyras krokodilas, o as sapokliakas vaikui jau numezgiau, bet parodysiu, kai ausis prisiusiu, kolkas nerandu rudos trikotazines kepurytes prie kurios galeciau prisiuti su megzta bus karsta o vyro kaukes ideja
tik nosi pakeiciau i krokodilo baigsiu uodega ir pademonstruosiu
o sau visai paprasta, kostimelis ir megsiu salika lb garbanota (nusiziurejau modeli SM)
QUOTE(FasolkosMama @ 2008 12 01, 14:27)
Sita boruze, tai nerialiai grazi
As saviskei bitutes suknyte neriu, kai baigsiu pasirodysim
Aleksandruska super padirbėta, labai faina
Nu jus mamos ir saunuoles , as tai visai nenaginga nezinau kaip reiks savo ozkyte siais metais papuosti
QUOTE(jovitakamile @ 2008 12 04, 10:44)
nezinau kaip reiks savo ozkyte siais metais papuosti
Teks i kuistukus eiti, ten rasi apie ka net pagalvojus nebutum
QUOTE(Aleksandruska @ 2008 12 01, 15:32)
cia as kriksto dukrai i darzeli lape nimezgiauhttp://s55.radikal.ru/i147/0812/9e/9e5d9cf6cee7t.jpg[/img][/url]
vau, tikra lape
gera ideja megzt is situ plaukuotu siulu, tai kaip kailiukas atrodo