Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologiškos vienkartinės sauskelnės

Šiandien įsigijau išgirtas japoniškas sauskelnes iš yunoko.lt. Rašo, kad ekologiškos, bet palyginus su NATY (nature babycare) sintetikos kvapas yra, nelabai stiprus, bet yra. Išbandysim ir matysim smile.gif
Atsakyti
Mergaiciukes, kur jus perkat tas Naty sauskelnes?
Einu ieskotis ats sioj temoj. Jei rasiu ats- istrinsiu klausima. 4u.gif
Atsakyti
assorti.lt, Rimi, Biosala ir tt
Atsakyti
QUOTE(Flegma @ 2014 01 25, 13:44)
Einu ieskotis ats sioj temoj. Jei rasiu ats- istrinsiu klausima.  4u.gif

Aš visuomet jas pirkdavau Assorti, bet kai palyginau su japoniškomis - na nėra net ką lyginti doh.gif Po Moony sauskelnių Naty atrodo kietos kaip padas, jaučiasi drėgmė, odelę braižo prastai apdirbti kraštai. Vien žo, man Moony patiko labiau.
Atsakyti
Gal butu daugiau isbandziusiu Moony ir galetu pakomentuot?
Atsakyti
Manau, kad ši informacija kam nors pravers 4u.gif
http://japoniskas.wo...e-1/#comment-13

ir http://japoniskas.wo.../moony-tyrimai/
Atsakyti

i 
Reklamai vietos čia nėra
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolete: 28 kovo 2014 - 14:37
Mes tai labai sekmingai naudojame Naty sauskelnes, buvau patenkinta nuo pat pradziu, nieko kito bandyti net nekilo mintis. Ir draugems rekomendavau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Flegma @ 2014 01 25, 14:44)
Einu ieskotis ats sioj temoj. Jei rasiu ats- istrinsiu klausima.  4u.gif

QUOTE(Keretoja @ 2014 01 27, 10:14)
assorti.lt, Rimi, Biosala ir tt

+Prismoje smile.gif
Atsakyti
Mums tai labiausiai tiko Seventh Generation sauskelnės, sugeria gerai, neerzina jokiais kvapais, tik neišvaizdžios...
Atsakyti
Mes taip pat išbandėme daugelį sauskelnių ir galiausiai likom prie Naty. Savaitgalį gundžiausi nusipirkti japoniškas pabandymui, bet assorti buvę mėginukai atbaidė, tos sauskelnės man bent jau net nemalonios liesti... ax.gif
Atsakyti
O man Naty kietos pasirodė, geriausiai patikdavo maximos Natural tik neberandu paskutiniu metu jų. Ir dabar atradau Tidoo sauskelnes, sveiki produktai "Livinn" prekiauja. Tai minkštos, plonos, avarijų nebuvo ir dupcius nerausta. Aišku nepigios, bet ką jau darysi ir vaikui komforto reikia ir aplinka man ne paskutinėj vietoj.
Atsakyti