Įkraunama...
Įkraunama...

VW Polo mylėtojos

QUOTE(grmarti @ 2012 03 23, 14:50)
Kiek mačiau SDI varikliukas būna 1,9, o pas Jus 1,7?  g.gif Kiek jūsiškė dyzelinė Polo valgo? Pati šiuo metu renkuosi tarp Polo ir VW GOLF IV, gal ką patarsit 4u.gif

1,7 SDI yra gan retas, bet iš dizelinių - taupiausiai, mieste iki 5, trasoje 3,5, bet jei prisodini pilną saloną vyrų tai mieste laisvai 7-8 suvalgys.

Šiuo metu jei rinkčiausi mašiną tai nei golfo nei polo daugiau nenorėčiau smile.gif mašina maža, kieta kaip taburėtė, remontas jei statysi pigias dalis eis šuniui ant uodegos, po kelių mėnesių teks tą pačią dalį vėl keisti, tai siūlau netaupyti dalims. Poliukai iki 2001 m. pūva kaip zarazos, tas pats liečia 3 golfą, 4 kiek jau stipresnis. Antra, kas važinėja su vaikais ne duok D kokia avarija, ne kas lieka iš mažų mašinyčių.
Prieš porą savaičių PAGALIAU atsikračiau savo Polo, tai paskutinė maža mašinytė.
Ji gera nebent metelius po egzamino išlaikymo pasitreniruoti, o paskui persėsti į padoresnę mašiną.
Atsakyti
Turiu 2004m polo thumbup.gif masina. Pas mane benzinas, variklis 1,2 autostradoj ne daug valgo ir variklis nekrioke. Isspaudzia 180 greiti.
Galiu pasakyti, kad tikrai talpi ir joje veztis galima daug ka pvz : skalbimo masina, dvigule 2m lova, dideli terariuma ir pan.
Beje, manevringa, galima drasiai "nardyt" pro masinas thumbup.gif ir mokant gerai vairuoti galima lenktiniauti su pvz mersais blush2.gif is vietos taip pat neblogai traukia (na aisku ne kaip su 2.0l ar 3.0l bet kaip jai visai gerai).
Zodziu is mano puses ji superine, jei keisciau tai tik i polo, aisku naujesne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Majaj @ 2012 07 19, 16:58)
Išaušus 2011 su MB nusprendėm, kad mums reik antros mašinytės, tiksliau man kažko, tai susiradom faina poliuką, apžiūrėjom, liux mašinytė - 2003 metų 1,9 dyzelis, sidabrinė, valgo apie 5 l dyzelio taupiau vairuojant,  na priekaištų nebuvo, tik galinis valytuvas neveikė, bet čia menkniekis palyginus, na ir ką nusipirkom, pradėjom tvarkytis dokus, ir jau kai viskas buvo sutvarkyta pamatėm, kad nusipirkom 1,4 TDI polo  biggrin.gif pasipiktinom pardavėju, na bet ką, mašinytė važiuoja, viskas mums patiko joje, pasilikom, Ir ką - labai nesigailiu, nes apart pradėjusio byrėt generatorius kurio remontas kainavo 400lt, (po šito daikto nusprogimo galinis valytuvas pradėjo veikti pats  biggrin.gif ) lig šiol mašina rieda kaip riedėjus, mieste nepamainoma mašina - prisiparkuoju kur noriu, visur telpu smile.gif Nekeisčiau į nieką mašiniuko, bet deja laukiam šeimos pagausėjimo, ir beliko šeimai tik POLO tai nusprednėm, kad reiks keisti, labai bus gaila, nes tikrai esu ja labai patenkinta. Ant rudens teks pardavinėti , ech  unsure.gif

Jei kas ieško, nusprendėme jau parduoti savo POLO 2003 metų 1.4 TDI. Daugiau info per AŽ 4u.gif
Atsakyti
Visokių atsiliepimų pasiskaičiau, bet matau yra ir besidžiaugiančių šia mašina.
Aš kaip ir nemažai kitų, pati mokydamasi vairuoti važinėjau su Polo. Man labai patiko, manevringa mašina, super moteriška, gana komfortiška.
Atsakyti
TUK TUK TUK!!! ar kas nors gyvena cia? biggrin.gif niekas nebendrauja.. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Majaj @ 2012 11 15, 19:52)
Jei kas ieško, nusprendėme jau parduoti savo POLO 2003 metų 1.4 TDI. Daugiau info per AŽ  4u.gif

kur anksciau buvai biggrin.gif
Atsakyti
Yra, yra gyvu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2012 12 19, 22:32)
Yra, yra gyvu  smile.gif

Na labas polo myletoja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Dark Elf* @ 2013 05 07, 17:50)
Na labas polo myletoja biggrin.gif

auto draugės būsim hihihi.gif
Atsakyti
nuo 22d istoju ir as i polo vairuotoju kluba 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikų*Dama @ 2013 05 15, 17:29)
nuo 22d istoju ir as i polo vairuotoju kluba  4u.gif  4u.gif

Draugausim smile.gif