Įkraunama...
Įkraunama...

VW Polo mylėtojos

QUOTE(gaga99 @ 2007 04 15, 10:00)
as tris metus vazinejau su 94m polo ir esu l.patenkinta.  4u.gif
tai miesto masina. visur uzteks vietos pastatyti, needa daug benzino.  4u.gif
nauja manau turetu gerai tarnauti.
man gal kiek mazai vietos bagazineje, bet ir tai tik pries didziasias sventes   ax.gif ir gal jei turi didele seimyna, bus kiek mazai vietos, bet jei pagrinde vazinesi viena ar dviese tai masina puiki!!! 4u.gif

O, pagaliau teigiamas komentaras biggrin.gif
as ziurineju irgi Polo, 1995 metu, dyzeliuka smile.gif raso, kad kuro sanaudos tik 4,5 litro biggrin.gif matyt panasiai ir bus, nes visgi dyzelis, variklis 1,9.. man esminis pliusas jau cia..
siaip mazute aisku ji, taciau vazineciau pagrinde viena, mieste, tad butu patogu parkuotis ir pan.
Gal kas daugiau atsiliepimu turi apie tokiu mazdaug metu poliukus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 18 rugsėjo 2009 - 15:19
QUOTE(aistuliaa @ 2009 09 18, 15:18)
O, pagaliau teigiamas komentaras biggrin.gif
as ziurineju irgi Polo, 1995 metu, dyzeliuka smile.gif raso, kad kuro sanaudos tik 4,5 litro biggrin.gif matyt panasiai ir bus, nes visgi dyzelis, variklis 1,9.. man esminis pliusas jau cia..
siaip mazute aisku ji, taciau vazineciau pagrinde viena, mieste, tad butu patogu parkuotis ir pan.
Gal kas daugiau atsiliepimu turi apie tokiu mazdaug metu poliukus?

As nebuciau toks optimistiskas su kuro sanaudom smile.gif gal 1995m. tas Poliukas ir rijo 4,5l smile.gif Draugas turi 97m. 1,9 dyzeli, vidurkis jam iseina apie 7. Mieste tikrai 7 ims.

As siandien nusipirkau Polo smile.gif 1,4 benzinas 97m.
tai vaziuoja linksmai, ziuresim kaip toliau bus.
Atsakyti
QUOTE(nu ir kas @ 2008 07 08, 22:29)
Cia gal gali buti tiesiog del to, kad is vairo stiprintuvo sistemos oras iseina. Man taip buvo, kai ilgai sukiojaus aikstelej besimokydama. Taip biski cypdavo vairas, bet tai nieko blogo  smile.gif jeigu mes apie ta pati.

gali buti, kad reikia patempti arba pakeisti vairo stiprintuvo dirzeli smile.gif
Atsakyti
Vairavau 2008m. WV Polo ir man labai patiko thumbup.gif
Super mašiniukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Eimy @ 2009 10 14, 20:10)
Vairavau 2008m. WV Polo ir man labai patiko  thumbup.gif 
Super mašiniukas  wub.gif

Tokiu metu man atrodo reta masina gali nepatikti biggrin.gif
Atsakyti
Turim 98 POLO dyzeliuka. Sauni ir labai ekonomiska masina thumbup.gif . Bet del naudotu detaliu tai ne kas. Sugedo kuro siurblys tai visos Lietuvos skelbimus vartem ir nieko neradom. Meistrelis kazkaip sutvarke bet sake neilgam. Oi nelaukiu tos dienos kai vel neuzsivesiu unsure.gif
Atsakyti
Prisijungsiu ir as prie pokalbio. Tai va jau 2metus vairuoju vw polo dyzeliuka 99metu 1,7l, kuro sanaudos tikrai minimalios 4,5-5 litrai, su sia masina buvau net iki Kroatijos nulekus ( lb pigiai gavosi) siaip patogi, nenuskaudo nugaros ir uodegos biggrin.gif vaziuojant vos ne visa para. Vaziuoja smagiai, gal noretusi stabilumo ant posukio bet vis gi masiniukas mazas... su remontais jokiu bedu nebuvo. Ziema va problemele kad labai sunkiai syla tai cia siaip kad dyzelis ir dar termostata reiketu pakeisti. Vazuoja gal ir kieciau nei kokia kita tokios klases japoniska, bet man asmeniskai netrukdo
Atsakyti
Sveiki, as siuo metu vairuoju POLO 2007m., tai labai super masinukas ir vaziavimo, ir dizaino atzvilgiu. Maniskio varikliukas 1,2 benzinas, tai pirkimo metu skeptiskai ziurejau, kad galios mazai bus, bet nenusivyliau, tikrai gerai traukia, smagiai vaziuoja, sanaudos kuro kazkur 6l -100 km. Tik galetu garso izoliacija geresne buti, bet manau visu mazu masinuku ji panasi. Siaip nenusivyliau ir laiminga vazineju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sokoladux @ 2010 04 18, 00:07)
Sveiki, as siuo metu vairuoju POLO 2007m., tai labai super masinukas ir vaziavimo, ir dizaino atzvilgiu. Maniskio varikliukas 1,2 benzinas, tai pirkimo metu skeptiskai ziurejau, kad galios mazai bus, bet nenusivyliau, tikrai gerai traukia, smagiai vaziuoja, sanaudos kuro kazkur 6l -100 km. Tik galetu garso izoliacija geresne buti, bet manau visu mazu masinuku ji panasi. Siaip nenusivyliau ir laiminga vazineju 4u.gif

Garso izoliacija VW Polo viena geriausiu savo klaseje. Patikekite, yra daug prastesniu siuo klausimu automobiliu. Problema yra ta, kad Jusu automobilis yra triju cilindru, is cia ir kyla problemos su triuksmingumu. As niekad nepirkciau tris cilindrus turincio automobilio, nes kuro ekonomijos, lyginanat su normaliu keturcilindriu, mieste nebus, trauka prastesne, o triuksmingumas didziulis. Tiesa, triju cilindru automobilis kainuoja zymiai pigiau.
Atsakyti
Vyras vairuoja poliuką, nuostabus, gražus automobilis, 2009m., dyzelininis, užtenka, taupus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmosius @ 2008 11 30, 18:35)
Mielosios kas vairuojat VW Polo bendraujam 4u.gif

bendraujam mirksiukas.gif
as irgi vairuoju polo 97m bet jau zvalgausi didesnes, nes jau poreikei dideja ir nebetelpam blush2.gif
siaip mieste, labai smagu ja vairuot, pas mane variklis 1.9, gerai traukia bigsmile.gif
Atsakyti
As Poliuka vairuoju 7m thumbup.gif 1,3 benzinas 1995m, tik jau pradejo rudyti, ziauriai gaila su sia masinyte issiskirt, po truputi pereinu prie didesnes masinos, bet vistiek nostalgija Poliukui verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blumchen: 01 rugsėjo 2010 - 18:53