Įkraunama...
Įkraunama...

VW Polo mylėtojos

QUOTE(XXOvOXX @ 2008 06 25, 21:51)
praeita ziema pirkau nauja polo, kolkas jokiu problemu nebuvo. liuks masinyte.  thumbup.gif

koks pas tave poliukas? dyzelis ar benzinas?
Atsakyti
QUOTE(Nuodeminga @ 2008 06 24, 01:06)
4u.gif Gal kas supranta: kas gali buti masinikei,kai tik uzvedi ja,ir vaira suki i  bet kuria puse ,na nori pasukti ,tai atsiranda kazkoks keistas garsas,panasus i cypima  g.gif gal  kas nors buvo susidures su tokia situacija? g.gif

Cia gal gali buti tiesiog del to, kad is vairo stiprintuvo sistemos oras iseina. Man taip buvo, kai ilgai sukiojaus aikstelej besimokydama. Taip biski cypdavo vairas, bet tai nieko blogo smile.gif jeigu mes apie ta pati.
Atsakyti
Renkamės mašiną. Žvalgomės į Golf ir Polo. Pirktume aišku ne naują. Nuo kokių metų jau galima būtų žiūrėti?
Atsakyti
QUOTE(Jolama @ 2008 08 01, 19:08)
Renkamės mašiną. Žvalgomės į Golf ir Polo. Pirktume aišku ne naują. Nuo kokių metų jau galima būtų žiūrėti?

ziurint kokia pinigu suma wink.gif ir koki norit?
Atsakyti
Mielosios kas vairuojat VW Polo bendraujam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmosius @ 2008 11 30, 19:35)
Mielosios kas vairuojat VW Polo bendraujam 4u.gif

tai ar atsiras polo myletoju??
Atsakyti
bigsmile.gif man pačios geriausios mašinytės thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2008 12 02, 06:51)
bigsmile.gif man pačios geriausios mašinytės thumbup.gif

kaip ir man:) koki vairuojat?? ax.gif
Atsakyti
žalią paauglį vardu pupulis biggrin.gif mokiaus irgi su poliukais tai nutariau kade kitokios mašinos nenoriu. esu labai patenkinta - puiki mašinytė, manevringa, graži, spalva prie mano lapų puikiai dera biggrin.gif o jūsų koks?
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2008 12 03, 19:47)
žalią paauglį vardu pupulis biggrin.gif mokiaus irgi su poliukais tai nutariau kade kitokios mašinos nenoriu. esu labai patenkinta - puiki mašinytė, manevringa, graži, spalva prie mano lapų puikiai dera biggrin.gif o jūsų koks?

maniskis ryskiai melynas:)) kaip as sakau mano vyras Polas:D
Atsakyti
Gal kas zino kodel ziema kiekviena diena uzsala langai is vidaus? Kaip isvengt to?
Atsakyti
QUOTE(samyy @ 2009 02 04, 00:15)
Gal kas zino kodel ziema kiekviena diena uzsala langai is vidaus? Kaip isvengt to?

cia manau su peciuku kazkas negerai g.gif
Atsakyti