Įkraunama...
Įkraunama...

VW Polo mylėtojos

QUOTE(Gudri lape @ 2006 08 08, 19:13)
Niekaip neissirenku masinos 4u.gif Sirdyje noretusi Yariso, bet vis gi tikriausiai Polo patvaresnis. Ka jus manote apie sias masinas. Ketinu pirkti 2-4m. senumo. Kadangi esu tikra masinu droztuke, tai Yarisas ilgai pas mane nelaikytu.... 4u.gif Gal kas turite si auto?ar patinka?kokie pliusai, kokie minusai?Kaip del kietumo-ar nekieta masina?
O ju skarda cinkuota ar ne?Kaip del rudijimo?

Dauguma naujų automobilių yra cinkuoti. Tiedu Jūsų paminėti -- irgi. Polo turi nevykūsį trijų cilindrų variklį (nežinau kaip su dyzeliniu -- gal ten 4 cilindrai). Pirmas trūkumas -- palyginus didelės degalų sąnaudos. Antras -- garsiai dirba variklis ir jaučiama vibracija (tai būdinga visiems 3-jų cilindrų varikliams). O šiaip -- varikliai gan patvarūs. Poliukų liga -- priekinė pakaba.
Aš rinkčiausi Yaris.
Atsakyti
Be to,polo stabdymo kelias pagal visus testavimus pats ilgiausias(ant ribos),taigi ir nesaugiausias.Autobilde ir kt.ne kartą buvo rašyta.
Atsakyti
smile.gif+2007 01 09, 20:27-->
QUOTE(Vytautas smile.gif @ 2007 01 09, 20:27)
Dauguma naujų automobilių yra cinkuoti. Tiedu Jūsų paminėti -- irgi. Polo turi nevykūsį trijų cilindrų variklį (nežinau kaip su dyzeliniu -- gal ten 4 cilindrai). Pirmas trūkumas -- palyginus didelės degalų sąnaudos. Antras -- garsiai dirba variklis ir jaučiama vibracija (tai būdinga visiems 3-jų cilindrų varikliams). O šiaip -- varikliai gan patvarūs. Poliukų liga -- priekinė pakaba.
Aš rinkčiausi Yaris.

gal galima tiksliau apie polo kuro sanaudas?
Atsakyti
QUOTE(visiskai_rami @ 2007 04 13, 18:13)

Kelintų metų? Kokio variklio?
Atsakyti
QUOTE(visiskai_rami @ 2007 04 13, 18:13)

VOLKSWAGEN POLO
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2006 10 30, 18:30)
Jokiu būdu nepirkčiau polo,labai jau greit susidrožia,ir stabilumo trūksta.Na,čia žiūrint,kaip važinėsi.Aš mokiausi su polo,švelniai tariant,skarbonkė.Nors jei tik vietoj po miestą važinėt,tai gal ir nieko.Bet geriau pirkt japonišką-patvaresnės ir minkštesnės,rečiau genda.

Na nzn... As su brolio neti senesne polo 98 metu trasoje labai saugiai jauciausi 150km vaziuojant. Kazkurioje temoje jau apie tai rasiau. Vienintelis to modelio minusas kad ziema labai greitai apsilepoja visas galinis stiklas ir nuvalyt ji su valytuvu beviltiska. O seip labai miela masinele. Talpi, patogi. Kelyje puikiai laikos.
Atsakyti
as tris metus vazinejau su 94m polo ir esu l.patenkinta. 4u.gif
tai miesto masina. visur uzteks vietos pastatyti, needa daug benzino. 4u.gif
nauja manau turetu gerai tarnauti.
man gal kiek mazai vietos bagazineje, bet ir tai tik pries didziasias sventes ax.gif ir gal jei turi didele seimyna, bus kiek mazai vietos, bet jei pagrinde vazinesi viena ar dviese tai masina puiki!!! 4u.gif
Atsakyti
smile.gif+2007 04 13, 21:59-->
QUOTE(Vytautas smile.gif @ 2007 04 13, 21:59)
Kelintų metų? Kokio variklio?

na sakykim 94 metu, 1.3l, dviduris variantas
Atsakyti
QUOTE(visiskai_rami @ 2007 04 21, 17:10)
na sakykim 94 metu, 1.3l, dviduris variantas

94 metais dar buvo leidžiami antros kartos Poliukai ir tik pradėta leisti trečios kartos. Antros kartos jau būtų neprotinga rinktis, tad manau renkatės trečios kartos. Tačiau benzininis 1.4 litro darbinio tūrio variklis buvo leidžiamas tik nuo 1996 metų.
Čia yra plačiau.
Atsakyti
4u.gif maniskis siu metu smile.gif tai tikrai tvarkingas ir manevringas mieste 4u.gif kita tik jeta imsiu nauja pamilau VW marke 4u.gif
Atsakyti
4u.gif Gal kas supranta: kas gali buti masinikei,kai tik uzvedi ja,ir vaira suki i bet kuria puse ,na nori pasukti ,tai atsiranda kazkoks keistas garsas,panasus i cypima g.gif gal kas nors buvo susidures su tokia situacija? g.gif
Atsakyti
praeita ziema pirkau nauja polo, kolkas jokiu problemu nebuvo. liuks masinyte. thumbup.gif
Atsakyti