Niekaip neissirenku masinos Sirdyje noretusi Yariso, bet vis gi tikriausiai Polo patvaresnis. Ka jus manote apie sias masinas. Ketinu pirkti 2-4m. senumo. Kadangi esu tikra masinu droztuke, tai Yarisas ilgai pas mane nelaikytu.... Gal kas turite si auto?ar patinka?kokie pliusai, kokie minusai?Kaip del kietumo-ar nekieta masina?
O ju skarda cinkuota ar ne?Kaip del rudijimo?
QUOTE(Gudri lape @ 2006 08 08, 19:13)
Niekaip neissirenku masinos Sirdyje noretusi Yariso, bet vis gi tikriausiai Polo patvaresnis. Ka jus manote apie sias masinas. Ketinu pirkti 2-4m. senumo. Kadangi esu tikra masinu droztuke, tai Yarisas ilgai pas mane nelaikytu.... Gal kas turite si auto?ar patinka?kokie pliusai, kokie minusai?Kaip del kietumo-ar nekieta masina?
Sveika,
as turiu Polo, vazineju metus. Turiu bazini modeli. Esu patenkinta sita masina. Del kietumo, tai priklauso su kokia dabar vazineji. As pries tai turejau Hyundai. kai pradejau vaziuoti su Polo, atrode pasaka. Jei pvz. vazineji su apynauja japoniska, Polo gali pasirodyt kietoka.
Kebulas cinkuotas, garantija atrodo 12 metu.
Per metus buvo keli gedimai. Is pradziu uzsidege vairuotojo saugos dirzo lempa, tai keite kazkoki saugumo dirzo elementa. Dar keite kazka pakaboj, neprisimenu tiksliai , gal guolius Bet viska pagal garantija
Bet bendrai, viskas tvarkoj
Pagal skelbimus Lietuvoje mazai jas kas parduoda, parduoda tik firmos-o firmose tokios masinos jau seniai sudroztos. Nutareme uzsakyti, kad parveztu is Vokietijos, bet baisiausia, kad norisi pries tai su siuo automobiliu pravaziuoti-ir neiseina rasti sios masinos, jas parduodancios firmos dirba ribota laika O pirkti net nepabandzius vaziuoti Polo-griechas...Tai vis ieskau...
Labas,
teisingai darai - pirma pavazinek su abiejom, o tada jau ziurek kuri labiau patiks. Del Polo patvarumo - neapsigauk, cia gi VW, kaip tik toyotos garseja patvarumu. Del patikimumo gali paziureti i vokieciu TUV (techniniu apziuru centru asociacija, ar kazkas panasaus) rezultatus. Jie kiekviena masiniuka vertina pagal 100 parametru ir isveda vidutini gedimu ar defektu skaiciu (procentais), o masiniuku patikrina per metus milijonais. Taigi, jei jus nusipirksite vidutiniskos bukles masiniuka, teoriskai jis turetu atitikti TUV ivertinima.
Spek kas pirmoje vietoje pagal patikimuma. O gi Toyota Yaris 4-5 metu senumo Yariuose buvo aptikta 4,3 proc. gedimu. O tokiu pat metu VW Polo 8,4 proc. gedimu.
Imetu pora linku. Jie ten skirsto masinas pagal ju amziu. Cia 4-5 metu masinytes: http://www.bmwgtn.ru.../tuv2005/2c.jpg
O cia 1-3 metu senumo masiniukai: http://www.bmwgtn.ru.../tuv2005/2b.jpg
Aisku padevetos masinos pirkimas tam tikra loterija, galima ir ant labai geros pataikyti, ir ant visiskos nelaimes Bukite budrus, tie turgaus pardavejai moka paslepti trukumus
sekmes renkantis
teisingai darai - pirma pavazinek su abiejom, o tada jau ziurek kuri labiau patiks. Del Polo patvarumo - neapsigauk, cia gi VW, kaip tik toyotos garseja patvarumu. Del patikimumo gali paziureti i vokieciu TUV (techniniu apziuru centru asociacija, ar kazkas panasaus) rezultatus. Jie kiekviena masiniuka vertina pagal 100 parametru ir isveda vidutini gedimu ar defektu skaiciu (procentais), o masiniuku patikrina per metus milijonais. Taigi, jei jus nusipirksite vidutiniskos bukles masiniuka, teoriskai jis turetu atitikti TUV ivertinima.
Spek kas pirmoje vietoje pagal patikimuma. O gi Toyota Yaris 4-5 metu senumo Yariuose buvo aptikta 4,3 proc. gedimu. O tokiu pat metu VW Polo 8,4 proc. gedimu.
Imetu pora linku. Jie ten skirsto masinas pagal ju amziu. Cia 4-5 metu masinytes: http://www.bmwgtn.ru.../tuv2005/2c.jpg
O cia 1-3 metu senumo masiniukai: http://www.bmwgtn.ru.../tuv2005/2b.jpg
Aisku padevetos masinos pirkimas tam tikra loterija, galima ir ant labai geros pataikyti, ir ant visiskos nelaimes Bukite budrus, tie turgaus pardavejai moka paslepti trukumus
sekmes renkantis
as visom keturiom uz POLO. liuks masinyte nedidcke, kompaktiska, gan patvari.
Jokiu būdu nepirkčiau polo,labai jau greit susidrožia,ir stabilumo trūksta.Na,čia žiūrint,kaip važinėsi.Aš mokiausi su polo,švelniai tariant,skarbonkė.Nors jei tik vietoj po miestą važinėt,tai gal ir nieko.Bet geriau pirkt japonišką-patvaresnės ir minkštesnės,rečiau genda.
Iš tų 2-jų pirkčiau Yarisą
MOkausi vairuoti su polo, visai gera, o jei kas nori pabandyt su tokia pavazinet eikit i vairavimo mokykla, kurioje moko su POLO.
Jo,man irgi polo atrodė gera,kol su didesne nepavažinėjau.Po to nekyla net noras prie polo grįžt.Pirkau astrą karavaną.Manau,kad su mažesne tikriausiai jau būčiau užsimušus...
Na as taip mokiausi su polo, bet vazinejau su astra '92m, tai nors si rudyja, bet jos net nebandyciau keisti i polo, nors ji ir daug naujesne... Polo kieta, nestabili, skarbonke (nors astra irgi:D )zodziu man ziauriai nepatiko...O kad polo patvaresnis uz Yaris'a tai visiska nesamone... Siaip as pries visas skarbonkes, man jos ne masinos....