Įkraunama...
Įkraunama...

Fotokonkursas: "Žiedai tarp žiedų"!

dabar jau suprantu kodėl nerandi - dar pirmadienį ryte buvo tavo nuotrauka patvirtinta šiam konkursui biggrin.gif pamiršai? smile.gif yra galerijoje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurėja @ 2005 07 19, 21:44)
dabar jau suprantu kodėl nerandi - dar pirmadienį ryte buvo tavo nuotrauka patvirtinta šiam konkursui  biggrin.gif  pamiršai?  smile.gif yra galerijoje  mirksiukas.gif

patvirtinka?aš mačiau,kad ji buvo NEPATVIRTINTA.o kas jai nutiko?netiko?ir po to daugiau pakeist kitos negaliu?Ai...jo viena buvo patvirtinta.paskui apsigalvojau ,įdėjau kitą,kuri buvo nepatvirtinta.o dabar noriu dar kitą įdėti. 4u.gif oj..ką dabar daryt?

aš gal žliba?jau matau nuotraukėlę ankstesnę...vistik tiko? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daurynka: 19 liepos 2005 - 21:48
QUOTE(daurynka @ 2005 07 19, 22:47)
patvirtinka?aš mačiau,kad ji buvo NEPATVIRTINTA.o kas jai nutiko?netiko?ir po to daugiau pakeist kitos negaliu?Ai...jo viena buvo patvirtinta.paskui apsigalvojau ,įdėjau kitą,kuri buvo nepatvirtinta.o dabar noriu dar kitą įdėti. 4u.gif oj..ką dabar daryt?

ne, ji tiko iškart, tiesiog per savaitgalį nuotraukos nebuvo tvirtinamos, o darbo dieną, pirmadienį ryte, visos susikaupę per savaitgalį nuotraukos buvo patvirtintos. Dabar darom taip - aš galiu ištrint dabartinę, jei turi dar geresnę foto, ir nori pakeisti. Atrašyk, kad išimčiau aną arba palikčiau. Lauksiu, O tada eisim miegot tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurėja @ 2005 07 19, 21:49)
ne, ji tiko iškart, tiesiog per savaitgalį nuotraukos nebuvo tvirtinamos, o darbo dieną, pirmadienį ryte, visos susikaupę per savaitgalį nuotraukos  buvo patvirtintos. Dabar darom taip - aš galiu ištrint dabartinę ir tu greit dėk naują. Jei tinka, atrašyk, kad išimčiuau aną. Patvirtinsiu naują, O tada eisim miegot  tongue.gif

dabar aiškiau.labai atsiprašau už sutrukdymą.bet kai pamačiau kad nepatvirtinta,tai pamaniau kad netiko.išėjau ieškot kitos ir va dabar su kita atėjau.bet pražiūrėjau visas konkursines nuotraukas,o savojo gražuolio nemačiau. blink.gif bet dabar matau tongue.gif tegul bus.ką čia dar vargintis.einam miegot.labanakt,Aurėja,miela. blush2.gif
Atsakyti
ok, sėkmės konkurse! Visiems mirksiukas.gif
Atsakyti
aš dar pasakysiu porą žodelių apie nuotraukėles.o ryt 4valandą ryto( doh.gif )balsuosiu. tongue.gif

sunkiai,bet vistik pavyko išsirinkti tris.oj...keturias.ką dabar daryt?
1."aš gražiausias iš visų
tarp gėlyčių ir žolių"

labai geras eilėraštukas.šaunuolė poetė mama.smile.gifo nuotraukytė labai gražiai žiūrisi tarp visų.taip iškart patraukia akį.ir gėlytės ir vaikiukas.nežinau.spalvų derinys.kažkas.

2."skanus buvo žiedelis"

na,vaikučių žandukai man labai gražūs.o kai dar jie kažko pilni. biggrin.gif tikrai.patinka nuotraukytės iš arti.

3."ar iš balos tas gražumas
mūsų prigimimo"

Labai spalvinga nuotraukėlė.tokia spalvinga,kad net nuotaiką pakelia.bet iš kart aš ją ir nespalvotą įsivaizduoju.tokia senovinė ,graži atrodytų..žodžiu,įtariu,kad tinka ir su spalvom ir be tongue.gif

4."asfalto gėlės"

o va šitą nuotrauką jau nuo pat pradžių nusižiūrėjau.nokia neeilinė.tokia išskirtinė."iš kito kampo"fotografuota,taip sakant.puiki mergaitė.tik va...nesupratau pavadinimo.o kodėl Asfalto gėlės? unsure.gif

Aišku ,mano gėliukas gražiausias ir nuostabiausias,bet visi kiti irgi kažkam gražesni.tad ir aš linkiu visiems sėkmės ir geros nuotaikos.nesvarbu ar 1 balas ar 101.svarbu dalyvauti,tiesa? mirksiukas.gif
Atsakyti
O man gražiausios kur močiutės darželyje lygtai gražu, taip pat su Texasu ir kur mažylė ar mažylis tarp geltonų pienių thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Balsavau :

1. Būdų afišuoti meilę Teksasui yra daug...
2.Viens gėlytė, du gėlytė, trys... Ne... nieko nebus - vėl ne tą nuskyniau... Teks dar vieną
3.Paklausiu ramunę, kas myli mane: Mildutė, Linutė, Raselė, Onutė?
Ech, ramunė - tik žiedas, o meilė - kančia...

4u.gif
Atsakyti
Nors buvo labai sunku, bet savo balsus atidaviau siom nuotraukom:

1. Taip, taip agouneles zydi 4u.gif
2. Tai bent ramunele!... uz delniuka didesne 4u.gif
3. Kokia idomi gelyte-kur jos kotelis? 4u.gif

Atsakyti
Na labai įspūdingų foto kaip ir nebuvo,bet vistiek buvo sunku tris išrinkti ax.gif .
Atsakyti
Aš irgi jau prabalsavau ax.gif Buvo daug gražių, bet pasilikau prie savo ankstesnės nuomonės 4u.gif
Atsakyti
o man graziausios sios
:
1. "Budu afisuoti meile..."
2. "Asfalto geles"
3. "Bitute"
man jos begalo begalo grazios.
Atsakyti