Įkraunama...
Įkraunama...

Fotokonkursas: "Žiedai tarp žiedų"!

man irgi fantastiška nuotruka "Būdų afišuoti meilę Teksasui yra daug..." ir dar kokios septynios pačios gražiausios thumb_yello.gif , tai net neisivaizduoju kurias išsirinkti..
Atsakyti
Vasara ir vaikučiai-kasali būt gražiau 4u.gif Tad visos nuotraukytės puikios thumbup.gif .Na,man labiausiai patinka [COLOR=blue]O-lia-lia, Asfalto gėlės, O kas gi čia per žiedas?, Kaip pasiklosi-taip išmiegosi. Juokinga ir kur leliukas megsta žibutes ar suvalgė piene wub.gif
Atsakyti
o man buvo sunkiausia atrinkti fotke konkursui, nes tik VIENA smile.gif su vyru rinkom rinkom ir isrinkom palei jo skoni, o jauciu reikejo deti tokia kaip "O-lia-lia", nes turim panasia, bet pagalvojau, ai panasi, ka ten kopijuoti, o kaip tik maze zoosode tarp geliu ta diena krete tokius sposus sijona bekilodama smile.gif))
Atsakyti
Merginos, gal galit pasakyti, kaip tiksliai tiesiai ieiti i ta konkursa, nes vis klaidzioju klaidzioju (as cia dar pusiau naujoke, man labai sunku perkasti sito forumo navarotus)
4u.gif
Atsakyti
Evita, pradiniame puslapyje de6iniajame vir6utiniame kampe yra Fotokonkursai nuoroda. Ten ior paspausk. Labai paprasta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kopa @ 2005 07 19, 19:39)
Evita, pradiniame puslapyje de6iniajame vir6utiniame kampe yra Fotokonkursai nuoroda. Ten ior paspausk. Labai paprasta mirksiukas.gif

Kopa, labai labai ačiū smile.gif
Atsakyti
Man grazi ta, kur mazas berniukas ramunese tupi, paprasta, bet grazi
Atsakyti
tai jau viskas? unsure.gif nebespėjau?šiandien negalima išsiųst nuotraukėlės?
Atsakyti
QUOTE(daurynka @ 2005 07 19, 21:42)
tai jau viskas?  unsure.gif nebespėjau?šiandien negalima išsiųst nuotraukėlės?

siųsk greit, kol dar nenuėjau miegot biggrin.gif nes 24 val. automatiškai prasidės balsavimas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurėja @ 2005 07 19, 22:01)
siųsk greit, kol dar nenuėjau miegot  biggrin.gif  nes 24 val. automatiškai prasidės balsavimas  mirksiukas.gif

Gerai, kad dar nemiegi mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti
Ūūuiii kokių gražių nuotraukyčių padavė thumbup.gif
Nu nežinau kaip čia reiks 3 išrinkt, aš manau kaip tik šiame konkurse reiktų balsuoti už 5 geriausias wub.gif
Aurėja, reik rinkti 5! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurėja @ 2005 07 19, 21:01)
siųsk greit, kol dar nenuėjau miegot  biggrin.gif  nes 24 val. automatiškai prasidės balsavimas  mirksiukas.gif

tai,kad nerandu kur... cry.gif nesuprantu. unsure.gif kur dingo ?buvo lygtais,"paraiška" ar kaip ten... doh.gif
Atsakyti