man irgi fantastiška nuotruka "Būdų afišuoti meilę Teksasui yra daug..." ir dar kokios septynios pačios gražiausios , tai net neisivaizduoju kurias išsirinkti..
Vasara ir vaikučiai-kasali būt gražiau Tad visos nuotraukytės puikios .Na,man labiausiai patinka [COLOR=blue]O-lia-lia, Asfalto gėlės, O kas gi čia per žiedas?, Kaip pasiklosi-taip išmiegosi. Juokinga ir kur leliukas megsta žibutes ar suvalgė piene
o man buvo sunkiausia atrinkti fotke konkursui, nes tik VIENA su vyru rinkom rinkom ir isrinkom palei jo skoni, o jauciu reikejo deti tokia kaip "O-lia-lia", nes turim panasia, bet pagalvojau, ai panasi, ka ten kopijuoti, o kaip tik maze zoosode tarp geliu ta diena krete tokius sposus sijona bekilodama ))
QUOTE(Kopa @ 2005 07 19, 19:39)
Evita, pradiniame puslapyje de6iniajame vir6utiniame kampe yra Fotokonkursai nuoroda. Ten ior paspausk. Labai paprasta
Kopa, labai labai ačiū
tai jau viskas? nebespėjau?šiandien negalima išsiųst nuotraukėlės?
QUOTE(daurynka @ 2005 07 19, 21:42)
siųsk greit, kol dar nenuėjau miegot nes 24 val. automatiškai prasidės balsavimas
QUOTE(Aurėja @ 2005 07 19, 22:01)
siųsk greit, kol dar nenuėjau miegot nes 24 val. automatiškai prasidės balsavimas
Gerai, kad dar nemiegi
Ūūuiii kokių gražių nuotraukyčių padavė
Nu nežinau kaip čia reiks 3 išrinkt, aš manau kaip tik šiame konkurse reiktų balsuoti už 5 geriausias
Aurėja, reik rinkti 5!
Nu nežinau kaip čia reiks 3 išrinkt, aš manau kaip tik šiame konkurse reiktų balsuoti už 5 geriausias
Aurėja, reik rinkti 5!
QUOTE(Aurėja @ 2005 07 19, 21:01)
tai,kad nerandu kur... nesuprantu. kur dingo ?buvo lygtais,"paraiška" ar kaip ten...