Įkraunama...
Įkraunama...

Fotokonkursas: "Žiedai tarp žiedų"!

Yra mielų nuotraukyčių. Bet tos, kuri išsiskirtų iš kitų ir iškart pavergtų, dar laukiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2005 07 16, 10:07)
Kol kas mano favoritės konkurse; " Asfalto gėlės", berniukas, kuriam gimė sesutė Ramunė ir "Va kiek kvietkų, kiek žiedų!!!Šituos kvietkus mamai aš nešu !"

O man labiausiai patiko "mąstytoja", vaikiukas sėdintis "tarp dangaus ir žemės" ir tas, kur "bitę pamatė" ax.gif Jos tokios natūralios, be pozos blush2.gif
Atsakyti
Nu nežinau kaip jums, bet man ta nuotrauka "Nieko sau krepšelis!" vistiek kažkokia dirbtina atrodo. Kažkas ten vistiek ne taip. Kad ir ne dangus ten, o asfaltas... bet vistiek ir tas neatrodo tikras. O ir žolės su "asfaltu" susijungimo vieta kažkokia keistoka... g.gif
O gal čia man vaidenasi blush2.gif doh.gif nepykit, jei taip.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Supergirl: 16 liepos 2005 - 16:47
Na, man tai galbut pacios graziausios -
- o kodel gele kutena (fainuoliska vaikiuko israiska);
- asfalto geles (labai grazus ir israiskingas mergaites veidukas);
- atokvepio minute dobileliu apsupty (grazi mergyte labai grazioje suknyteje);
- tau, mano dukryte, pirmieji pirmieji ziedai (labai lengva, elegantiska, graksti).
Ir, zinoma, savo ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Supergirl @ 2005 07 16, 17:46)
Nu nežinau kaip jums, bet man ta nuotrauka "Nieko sau krepšelis!"  vistiek kažkokia dirbtina atrodo. Kažkas ten vistiek ne taip. Kad ir ne dangus ten, o asfaltas... bet vistiek ir tas neatrodo tikras. O ir žolės su "asfaltu" susijungimo vieta kažkokia keistoka... g.gif

Ten gal baltai dažytas bortelis?
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2005 07 13, 21:25)
Labai graži foto, kur berniukas prie ežero su diiidele tokia "natūralia" puokšte  thumbup.gif

Tas berniukas prie Šiaurės jūros mirksiukas.gif 4u.gif

O va dėl nuotraukos su dideliu gėlių krepšeliu, tai iš pradžių ir man buvo keistokas "dangus". Bet perskaičius jūsų diskusijas- nuėjau dar kartą pažiūrėt. Ir akurat- asfaltas. Ten ryškiai šalia kažkokios sankryžos daryta nuotrauka. Atkreipkit dėmesį, kad vietos, kur labiausiai automobiliai važiuoja- tamsesnės. O ir yra vietų, kur matosi automobilių padangų žymės mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Letta: 16 liepos 2005 - 22:57
QUOTE(Supergirl @ 2005 07 16, 17:46)
Nu nežinau kaip jums, bet man ta nuotrauka "Nieko sau krepšelis!"  vistiek kažkokia dirbtina atrodo. Kažkas ten vistiek ne taip. Kad ir ne dangus ten, o asfaltas... bet vistiek ir tas neatrodo tikras. O ir žolės su "asfaltu" susijungimo vieta kažkokia keistoka... g.gif
O gal čia man vaidenasi  blush2.gif  doh.gif  nepykit, jei taip.

man irgi taip vaidenosi smile.gif bet,zinai,pagalvojau,kad gal cia fotikas blogas.... g.gif zinau,kad yra tokiu fotiku,kurie nerealiai isryskina kaikurias spalvas...pvz raudona tai tikrai girdejau kad kaikurie HP fotiku modeliai padaro tokia nerealiai ryskia,kad net akys bijo,o nuotrauka labai keista atrodo...gal cia taip isejo su tuo esfaltu? g.gif
Atsakyti
mano favorites(ne eiles tvarka, taip,kaip siuo metu isdestyta supermama.lt)

Nepinsi man vainiko??? Na ir gerai - tada aš pats..... grazi vaikelio israiska

Viskas nauja šiam pasaulyje... Ir gėlytės, ir uodukai... labai jau vaikas grazus ax.gif

Štai gėlytė tarp gėlių.... tiesiog labai grazu ax.gif

Oiiiii, atrodo bitę pamačiau! o jau veiduko israiska thumbup.gif

O-lia-lia... man sita foto painka ir viskas blush2.gif

Tai bent ramunėlė!.. už delniuką didesnė! toks susikaupimas smartass.gif

Kokia įdomi gėlytė - kur jos kotelis? dar vienas susikaupes leliukas wub.gif

Pienės- ne mano stichija, bet konkurse dalyvauju smile.gif tikrai,kad ne stichija biggrin.gif

Pavasaris, kūdikis, pienės ir pienas:) labai miela foto mirksiukas.gif

Pasiklausiu ramunėlės: myli ar nemyli?.. nereali foto thumbup.gif

ir kaip reiks issirikti 3? cry.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramunita: 17 liepos 2005 - 11:31
o man tai visos nuotraukos per daug vienodos beee.gif
Atsakyti
QUOTE(Scarlett @ 2005 07 17, 13:21)
o man tai visos nuotraukos per daug vienodos  beee.gif

Aha, visos į temą - vaikai ir gėlės biggrin.gif doh.gif.

Mano "akiniai" tai kaip tik kitaip rodo - visai nėra jos visos vienodos ax.gif.
Atsakyti
QUOTE(delfinas @ 2005 07 18, 05:16)
Mano "akiniai" tai kaip tik kitaip rodo - visai nėra jos visos vienodos ax.gif.

Mano akiniai, irgi, kaip ir tavieji rodo... mirksiukas.gif biggrin.gif Man visos nuotraukos skirtingos, ir yra, tikrai, is ko rinktis thumbup.gif Bus sunku doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 18 liepos 2005 - 07:15
QUOTE(californiagirl @ 2005 07 18, 07:13)
Mano akiniai, irgi, kaip ir tavieji rodo... mirksiukas.gif  biggrin.gif  Man visos nuotraukos skirtingos, ir yra, tikrai, is ko rinktis thumbup.gif  Bus sunku doh.gif

pritariu jums mergytes mirksiukas.gif
Atsakyti