Yra mielų nuotraukyčių. Bet tos, kuri išsiskirtų iš kitų ir iškart pavergtų, dar laukiu
QUOTE(Elina @ 2005 07 16, 10:07)
Kol kas mano favoritės konkurse; " Asfalto gėlės", berniukas, kuriam gimė sesutė Ramunė ir "Va kiek kvietkų, kiek žiedų!!!Šituos kvietkus mamai aš nešu !"
O man labiausiai patiko "mąstytoja", vaikiukas sėdintis "tarp dangaus ir žemės" ir tas, kur "bitę pamatė" Jos tokios natūralios, be pozos
Nu nežinau kaip jums, bet man ta nuotrauka "Nieko sau krepšelis!" vistiek kažkokia dirbtina atrodo. Kažkas ten vistiek ne taip. Kad ir ne dangus ten, o asfaltas... bet vistiek ir tas neatrodo tikras. O ir žolės su "asfaltu" susijungimo vieta kažkokia keistoka...
O gal čia man vaidenasi nepykit, jei taip.
Na, man tai galbut pacios graziausios -
- o kodel gele kutena (fainuoliska vaikiuko israiska);
- asfalto geles (labai grazus ir israiskingas mergaites veidukas);
- atokvepio minute dobileliu apsupty (grazi mergyte labai grazioje suknyteje);
- tau, mano dukryte, pirmieji pirmieji ziedai (labai lengva, elegantiska, graksti).
Ir, zinoma, savo
- o kodel gele kutena (fainuoliska vaikiuko israiska);
- asfalto geles (labai grazus ir israiskingas mergaites veidukas);
- atokvepio minute dobileliu apsupty (grazi mergyte labai grazioje suknyteje);
- tau, mano dukryte, pirmieji pirmieji ziedai (labai lengva, elegantiska, graksti).
Ir, zinoma, savo
QUOTE(Supergirl @ 2005 07 16, 17:46)
Nu nežinau kaip jums, bet man ta nuotrauka "Nieko sau krepšelis!" vistiek kažkokia dirbtina atrodo. Kažkas ten vistiek ne taip. Kad ir ne dangus ten, o asfaltas... bet vistiek ir tas neatrodo tikras. O ir žolės su "asfaltu" susijungimo vieta kažkokia keistoka...
Ten gal baltai dažytas bortelis?
QUOTE(Erszebeth @ 2005 07 13, 21:25)
Labai graži foto, kur berniukas prie ežero su diiidele tokia "natūralia" puokšte
Tas berniukas prie Šiaurės jūros
O va dėl nuotraukos su dideliu gėlių krepšeliu, tai iš pradžių ir man buvo keistokas "dangus". Bet perskaičius jūsų diskusijas- nuėjau dar kartą pažiūrėt. Ir akurat- asfaltas. Ten ryškiai šalia kažkokios sankryžos daryta nuotrauka. Atkreipkit dėmesį, kad vietos, kur labiausiai automobiliai važiuoja- tamsesnės. O ir yra vietų, kur matosi automobilių padangų žymės
QUOTE(Supergirl @ 2005 07 16, 17:46)
man irgi taip vaidenosi bet,zinai,pagalvojau,kad gal cia fotikas blogas.... zinau,kad yra tokiu fotiku,kurie nerealiai isryskina kaikurias spalvas...pvz raudona tai tikrai girdejau kad kaikurie HP fotiku modeliai padaro tokia nerealiai ryskia,kad net akys bijo,o nuotrauka labai keista atrodo...gal cia taip isejo su tuo esfaltu?
mano favorites(ne eiles tvarka, taip,kaip siuo metu isdestyta supermama.lt)
Nepinsi man vainiko??? Na ir gerai - tada aš pats..... grazi vaikelio israiska
Viskas nauja šiam pasaulyje... Ir gėlytės, ir uodukai... labai jau vaikas grazus
Štai gėlytė tarp gėlių.... tiesiog labai grazu
Oiiiii, atrodo bitę pamačiau! o jau veiduko israiska
O-lia-lia... man sita foto painka ir viskas
Tai bent ramunėlė!.. už delniuką didesnė! toks susikaupimas
Kokia įdomi gėlytė - kur jos kotelis? dar vienas susikaupes leliukas
Pienės- ne mano stichija, bet konkurse dalyvauju tikrai,kad ne stichija
Pavasaris, kūdikis, pienės ir pienas:) labai miela foto
Pasiklausiu ramunėlės: myli ar nemyli?.. nereali foto
ir kaip reiks issirikti 3?
Nepinsi man vainiko??? Na ir gerai - tada aš pats..... grazi vaikelio israiska
Viskas nauja šiam pasaulyje... Ir gėlytės, ir uodukai... labai jau vaikas grazus
Štai gėlytė tarp gėlių.... tiesiog labai grazu
Oiiiii, atrodo bitę pamačiau! o jau veiduko israiska
O-lia-lia... man sita foto painka ir viskas
Tai bent ramunėlė!.. už delniuką didesnė! toks susikaupimas
Kokia įdomi gėlytė - kur jos kotelis? dar vienas susikaupes leliukas
Pienės- ne mano stichija, bet konkurse dalyvauju tikrai,kad ne stichija
Pavasaris, kūdikis, pienės ir pienas:) labai miela foto
Pasiklausiu ramunėlės: myli ar nemyli?.. nereali foto
ir kaip reiks issirikti 3?
o man tai visos nuotraukos per daug vienodos
QUOTE(Scarlett @ 2005 07 17, 13:21)
o man tai visos nuotraukos per daug vienodos
Aha, visos į temą - vaikai ir gėlės .
Mano "akiniai" tai kaip tik kitaip rodo - visai nėra jos visos vienodos .
QUOTE(delfinas @ 2005 07 18, 05:16)
Mano "akiniai" tai kaip tik kitaip rodo - visai nėra jos visos vienodos .
Mano akiniai, irgi, kaip ir tavieji rodo... Man visos nuotraukos skirtingos, ir yra, tikrai, is ko rinktis Bus sunku
QUOTE(californiagirl @ 2005 07 18, 07:13)
Mano akiniai, irgi, kaip ir tavieji rodo... Man visos nuotraukos skirtingos, ir yra, tikrai, is ko rinktis Bus sunku
pritariu jums mergytes