Įkraunama...
Įkraunama...

Fotokonkursas: "Žiedai tarp žiedų"!

QUOTE(Leliuka @ 2005 07 14, 11:09)
o smilgos ziedas, tai ziedas?wink.gif  mirksiukas.gif  blush2.gif

smilgos žiedas ilgai ir piktai ginčytųsi iki pageltonavimo, jei kas nors mėgintų įrodinėti, kad jis kažkuo prastesnis už šalpusnio, lelijos ar žibuoklės žiedą biggrin.gif
Bet konkurse jau buvo atmesta ir nepatvirtinta ne viena nuotrauka, kuriose buvo matyti tik žolės veja, tad būtų tikrai nesąžininga dabar daryti išimtis. Geriau nusifotografuoti specialiai konkursui mirksiukas.gif O žolę ir šienelį pasilikit būsimam konkursui "Atostogos Rūgpienių kaime" smile.gif
Atsakyti
oo thumbup.gif ir mus jau patvirtino biggrin.gif dėėkuii drinks_cheers.gif įmetėm savo seną, bet širdžiai mielą fotkę wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurėja @ 2005 07 14, 08:20)
Iš pradžių ir konkurso administratoriams taip pasirodė, bet geriau įsižiūrėjus pamatysite, kad tai ne dangus, o asfaltas. Jei gerai suprantu, tai gatvės "žiedas", o viduryje veja su krepšiu. Nuotraukos autorė taip pat patvirtino, jog tai asfaltas.

blink.gif blink.gif blink.gif
nors geriau isiziurejus man eme vaidentis skirimoji balta linija biggrin.gif o kokios spalvos pas jumi monitoriuose tas esfaltas? pas mane tai melynas ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2005 07 14, 21:03)
blink.gif  blink.gif  blink.gif
nors geriau isiziurejus man eme vaidentis skirimoji balta linija biggrin.gif o kokios spalvos pas jumi monitoriuose tas esfaltas? pas mane tai melynas ax.gif  blush2.gif

Pas mane irgi melynas...dar lyg su zydrom juostom g.gif niekur tokios asfalto nemaciau doh.gif bet reikia manyt, kad ten esfaltas ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 14 liepos 2005 - 22:51
Ajajai... Ir kodėl konkurso organizatorei šovė mintis pavadinimui panaudoti garsaus lietuvių fotomenininko Rimanto Dichavičiaus aktų knygos pavadinimą "Žiedai tarp žiedų" ?
Atsakyti
QUOTE(vyras_30 @ 2005 07 15, 01:05)
Ajajai... Ir kodėl konkurso organizatorei šovė mintis pavadinimui panaudoti garsaus lietuvių fotomenininko Rimanto Dichavičiaus aktų knygos pavadinimą "Žiedai tarp žiedų" ?

Gal kažko tokio tikėjosi? Kaip nuotraukoj „Olialia“ biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Savūnė @ 2005 07 15, 00:08)

megalol.gif megalol.gif megalol.gif
Atsakyti
QUOTE(vyras_30 @ 2005 07 15, 00:05)

QUOTE(Savūnė @ 2005 07 15, 00:08)

Gal jus „michael jackson“ sindromas kankina????????????????????
Atsakyti
QUOTE(vyras_30 @ 2005 07 15, 01:05)

Na ten tikrai neaktai, o patys graziausi ziedai yra musu vaikai, ir niekas nekopijavo pavadinimo, nes mintis kitokia 4u.gif
Ech tie vyrai doh.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(saulytuke @ 2005 07 15, 07:56)
Gal jus „michael jackson“ sindromas kankina????????????????????

QUOTE(ENIGMA @ 2005 07 15, 14:59)
Na ten tikrai neaktai, o patys graziausi ziedai yra musu vaikai, ir niekas nekopijavo pavadinimo, nes mintis kitokia  4u.gif
Ech tie vyrai  doh.gif  tongue.gif

Ei, merginos, atšaukit iš atostogų savo humoro jausmą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Savūnė @ 2005 07 16, 03:14)
Ei, merginos, atšaukit iš atostogų savo humoro jausmą biggrin.gif

Tai, kad jis neatostogauja, viskas vietoj mirksiukas.gif
Atsakyti
Kol kas mano favoritės konkurse; " Asfalto gėlės", berniukas, kuriam gimė sesutė Ramunė ir "Va kiek kvietkų, kiek žiedų!!!Šituos kvietkus mamai aš nešu !"
Atsakyti