Kokia idomi gelyte, kur jos kotelis Taip ir atrodo, kad vaikiukas susimastes, kas cia per gelyte
QUOTE(kajote @ 2005 07 12, 07:55)
Kokia idomi gelyte, kur jos kotelis Taip ir atrodo, kad vaikiukas susimastes, kas cia per gelyte
Geras Labai faina nuotrauka
Vajetau kiek graziu nuotraukeliu! Kaip cia reikes tris issirinkti
Man visai nieko foto su pienės pūkais Ir dar "Pienės - ne mano stichija" Pasibjaurėjimo ir nepasitenkinimo kupinas veidelis - paimkit mane greičiau iš čia
O man labai graži -"Asfalto gėlės"
QUOTE(Baltupyte @ 2005 07 12, 15:25)
O man labai graži -"Asfalto gėlės"
Aha, man irgi šita pakol kas gražiausia
QUOTE(Aurėja @ 2005 07 11, 00:08)
<...> Laukiame spalvingų, kvapnių nuotraukų, kuriose jūsų mažylis/-iai skęsta vasaros/pavasario žiedų jūroje, pina vainikus, buria myli-nemyli, tyrinėja paslaptingą ir kvapnų žiedų pasaulį ir t.t. Čiupkit fotoaparatus ir skubėkite su vaikais į lauką! <...>
pacituoju dar kartą aprašymą tam, kad priminčiau, jog šiame vasariškame kvapniame fotokonkurse laukiame nuotraukų iš gyvos gamtos Be abejo, gražios gėlytės ir vazoje ar vazone namuose, tačiau šįkart konkurse laukiame foto, darytų gamtoje, lauke. Vasara per daug graži ir spalvota, kad ją leistume kambaryje
Nieko sau krepšelis!
labai grazi foto. bet dangus man kazkox nerealus
labai grazi foto. bet dangus man kazkox nerealus
o kodel tik 3 balsai? praeitam konkursui buvo skirti 5, nors sitas konkursas daug populiaresnis...
QUOTE(Ramunita @ 2005 07 13, 22:14)
Aha, tikrai labai keistas dangus
QUOTE(Ramunita @ 2005 07 13, 22:14)
Dangus pripieštas Kokį namą ar šiltnamį ko gero užtušavo
Labai graži foto, kur berniukas prie ežero su diiidele tokia "natūralia" puokšte