QUOTE(waidoshele @ 2008 12 09, 11:18)
as irgi vaikystej norejau buti mokytoja
bet greit persigalvojau. Aurosoma, suprantu tave del mokslu, man liko viena egzamina issilaikyt ir tada eisiu akademiniu
bent pailsesiu. o siaip mane kankina nuolatine paranoja kad tuoj pradesiu gimdyt. o noreciau istempt bent iki sausio. otaip atrodo kad nuvaziuosiu ivilniu egzo laikyt ir prasides gimdymas
vakar buvau pas Petrenko, tai daugiau kolkas pas ji nesilankysiu, eisiu rytoj pas Birzieti, ziuresim ka jis pasakys
Dar vienas klausimas iskilo, Petrenko sake kad gali israsyti is viso tik 150 juosteliu matavimuisi, tai taip iseina kad po to turesiu pati pirktis?
nes sake ir toliau matuotis. kazkaip nesusipratau pas ji paklaust iskart...
As viena issilaikiau vakar, vieno gavau parasa (fizinio aktyvumo) ir dar 5 egzaminai liko. 4 apsigynimai ir 1 labai jau rimtas ir sunkus, tai jo labiausiai ir bijau. bus daugiau kaip uz savaites bet jau dabar pradesiu kalti teorija. O akademiniu neimsiu, grisiu tik balandzio menesi, nes praktika jau atlikau, tuos 2 men su laisvu grafiku kaip nors. O tada mokslai yra, lelius yra, oi kaip gerai.
O kiek dar Tau liko studijuoti?
Man tai irgi su tuo gimdymu, vis galvoju, kad nepagimdyciau kai dabar ir kruvis ir stresiuku buna, as dar i bileteni neisejus
neparanku del pinigeliu, o jei pagimdysiu anksciau menesiu tai jau ne kas
O kodel pas Petrenko nesilankysi?
man su tom juostelem irgi idomu, man dabar cukriukai sukile buvo, norejau dazniau matuotis, bet galvoju tik bereikalonervinuosi, o ir juosteliu dar noriu tureti, liko gal tik 10. bet galvoju jei labai reikes po gimdymo stebeti, tai prasysiu, kad daugiau israsytu, nes man tik viena karta israse.
beja, Tau jau tikriausiai gimdymas bus tik klinikose?
Papildyta:
beja mano cia pirmagimis, tai atrodo nieko nezinau, nieko nemokesiu daryti, nemokesiu laikyti, zindyti ir t.t.
Tikriausiai taip visoms buna. tai dabar daug skaitineju interneta apie pataliukus, ciuzinius, rubelius ir t.t. Tai labai daug naudingos info radau, knygose tiek visko prirasyta, galvojau viska susipirkti, o vos ne puses kaip paaiskejo nereikia.
Dar del mitybos, tai dabar maziau valgau angliavandeniu, ta prasme maziau duonos, truputi kosiu ir bulviu kasdien. dar stengiuosi kad butu varskes, zuvies, kiausiniu arba mesos, valgyti 5 kartus, po mazai. Siandien pasirasiau sau toki valgerasti, bet kad gaunasi kokia 1300Kcal. tai bijau kad cia man nebutu per mazai. ta prasme, kad leliukui visko uztektu. Juk besidietinancios tiek suvalgo, aisku kai mano puse maisto darzoves, viskas liesa
tai is kur ten kalorijos