Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės :-)

QUOTE(Shalna @ 2008 12 08, 17:51)
Taip, iki 2 val. rezultatai netikslus, nes insulinas dar negalutinai atlikes savo darba, o ir maistas dar tebera virskinamas, skaidomas. Normalu, kad po valandos cukrai aukstesni, taibudinga ir D neserganciam zmogui wink.gif
Labai grazus vardukas mirksiukas.gif
Siuo atveju, kad nori valgyti, manau, kaltas ne diabetas, o nestumas  mirksiukas.gif O jei dar pasinervinsi ir paverksi, tai tik dar labiau isbalansuosi savo cukrus, tada ir mityba nepades, tad galvok umn.gif  mirksiukas.gif

Aciu uz atsakymus smile.gif Jau pradejau prisigalvoti visokiu nesamoniu doh.gif
Aurosoma, nestresuok taip 4u.gif gal kokios raminancios zolyciu arbateles isgerk (kur nescioms galima), nes as kai suzinojau apie savo GD oi kiek asareliu isliejau...ir leliuka sunervinau, malesi kaip pasiutes...o naudos tai jokios...taip kad nusiramink, viskas bus gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalna @ 2008 12 08, 19:44)
svarbiausia nesinervinti, nes tai irgi kelia cukru ir nepanikuoti del 6,6. Jugi cia nebaisus rezultatas, tu per daug jaudiniesi - atsipalaiduok doh.gif Jimk 4u.gif

aciu! Kartais pergyvenu, kad tie cukriukai leliukui nepakenktu. Jei nieko tokio baisaus, tai gerai, stengsiuosi pamazinti angliavandeniu (duonos, duoniuku pastaruoju metu valgiau daugiau) ir vyti salin stresa, bet va su miegeliu kartais ne kas, sianakt vel mazai miegojau, po to visa diena ant koju. daug mokausi, bet jau nebedaug liko, 2 savaites ir lepinsiuosi. thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Stitch @ 2008 12 08, 19:52)
Aciu uz atsakymus smile.gif Jau pradejau prisigalvoti visokiu nesamoniu  doh.gif
Aurosoma, nestresuok taip  4u.gif gal kokios raminancios zolyciu arbateles isgerk (kur nescioms galima), nes as kai suzinojau apie savo GD oi kiek asareliu isliejau...ir leliuka sunervinau, malesi kaip pasiutes...o naudos tai jokios...taip kad nusiramink, viskas bus gerai  thumbup.gif

Stengiuosi nurimti. Isgersiu vakare melisu arbatos ir stengsiuosi gerai pamiegoti, ryt busiu namuose tai manau daugiau pagulinesiu.
beja ir pas mane asaru buvo upes kai suzinojau apie GD doh.gif
Atsakyti
[quote=Aurosoma,2008 12 08, 18:55]
beje ka studijuoji?
Atsakyti
QUOTE(inguška @ 2008 12 08, 13:50)
Tūriu dar vieną stebūklėlį. Aš jau nebe nestuke.gif ; Tūriu gražų sūnelį. Svarbiausiai sveiką. Gimė  12 02. Įvertintas 10 balų. Džiaugiuosi nerealiai. bigsmile.gif  rolleyes.gif  tongue.gif  biggrin.gif  thumbup.gif . Lygoninėje išbuvau 4 dienas. Viena diena prieš gimdymą, ir 3 po. Prasidėjo viskas savaime, nereikėjo net skatinti. Gimusi nei minutės neatėmė vaikelio. Sugebėjo jis laikyti ir cukriukus, ir atitiko visas normas.
Noriu labai labai visoms jums padėkoti, nes čia radau daug informacijos, pagalbos, supratimo, padrąsinimo ir t.t. Čia visoms Jums  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif . Esu labai labai laiminga....

Labukas 4u.gif Sveikinimai dideliausi user posted image

Papasakok... kur gimdei? pas ka? kaip tavo cukriukai?
Atsakyti
[quote=Stitch,2008 12 08, 20:25]
[quote=Aurosoma,2008 12 08, 18:55]
beje ka studijuoji?
[/quote]

pedagogika
Atsakyti
QUOTE(Aurosoma @ 2008 12 08, 20:43)
pedagogika

VPU? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalna @ 2008 12 08, 21:42)

ne, kauno kolegijoje. dabar gailiuosi, nepasitikejau visai savo jegomis, stojau tik i viena vieta. doh.gif
Ikimokykline pedagogika, bet dabar jau nelabai noriu, o stojau su didziausiu entuziazmu dirbti su vaikais labai norejau doh.gif Gal dar gris noras. taciau kartais Norisi kazko aktyvesnio, daugiau bendrauti su suaugusiais, buti prie grozio, mados, gal but mitybos arba sporto srityje. Nors aisku darbas beveik visada garantuotas, geros atostogos, jei keli kvalifikacija ir t.t. ir atlyginimas ne kasininkes, bet pamaciau daugybes praktiku metu, kad labai jau daug nervu gali palikti su tais vaikais.
Papildyta:
islyginamuosius galvojau eiti VPU, bet dabar manau geriau jau kuri laika pailseti, pabuti su maziuku, pagalvoti ar tikrai to noriu. Bet mokslu kainos tai galiu pasakyti kosmines... tai kartais kai pagalvoji nesinori is karto griebti, jei po to nedirbsiu.
Atsakyti
QUOTE(Aurosoma @ 2008 12 08, 21:59)
ne, kauno kolegijoje. dabar gailiuosi, nepasitikejau visai savo jegomis, stojau tik i viena vieta.  doh.gif
Ikimokykline pedagogika, bet dabar jau nelabai noriu, o stojau su didziausiu entuziazmu dirbti su vaikais labai norejau  doh.gif Gal dar gris noras. taciau kartais Norisi kazko aktyvesnio, daugiau bendrauti su suaugusiais, buti prie grozio, mados, gal but mitybos arba sporto srityje. Nors aisku darbas beveik visada garantuotas, geros atostogos, jei keli kvalifikacija ir t.t. ir atlyginimas ne kasininkes, bet pamaciau daugybes praktiku metu, kad labai jau daug nervu gali palikti su tais vaikais.

ooooo, mano vaikystes svajone buvo buti mokytoja, gal todel, kad tais laikais ir disciplina buvo visai kitokia. O kai mano svajone issipilde, begau kuo toliau nuo mokyklos - uzteko per praktika padirbeti mokykloje doh.gif Sakau, mokytojams aukso medalius reikia kabinti uz kantrybe ir istverme.. Atostogu tai tik atrodo, kad 3 menesiai, bet realiai vasaros atostogu vis tiek iseina 1, maximum 2 men. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurosoma @ 2008 12 08, 18:42)
Kristupas  ax.gif

Aha, tikrai grazžus vardelis, ale kad dabar jis kaip ir dažnokas g.gif Tai taip ir malamės mes tose vardų paieškose: vieni, negražūs, kiti gražūs - bet reikšmė, nelabai, o treti netinka prie pavardės doh.gif

QUOTE(Aurosoma @ 2008 12 08, 19:07)
Ka man su tais cukrais daryti, kaip juos numazinti?  verysad.gif

Aurosoma, tuoj gausi į užpakalį bash.gif Nu kur pas tave tie cukriukai blogi umn.gif mastau.gif Nusiramink, ir leliaus nenervink. Jei mums, turinčias CD, tik pavyktų nuolat išlaikyti tokį cukrų kaip pas tave - tai būtume devintame danguje ir nervų bei nerimo būtų apvalus nulis mirksiukas.gif O pas tave tave viskas gerai ir tikrai tokie cukrai per tokį trumpą laiką negali pakenkti mažiukui. O va tavo nerviukai tai tikrai kenkia bash.gif doh.gif Todėl dėk nervus į konservus ir pataupyk darbui su vaikais lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Aurosoma @ 2008 12 08, 19:07)
Zinau, kad diabetas nekaltas del apetito, o nestumas. Bet ka man su juo daryti. As kartais net jauciuosi issekusi,

Jei jautiesi alkana - pakramsnok kokių riešutukų - energijos turėtum iš jų gauti nemažai, tačiau kadangi jie turi pakankamai daug riebalų ir nedaug angliavandenių - tai cukrus nuo jų kyla palaipsniui (nebūna tokių pikų kaip nuo grynų angliavandenių) ir organizmas be problemų turėtų su juo susitvarkyti mirksiukas.gif Tik ,aišku, kaip ir su visais produktais turi būti saikas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalna @ 2008 12 08, 23:48)
ooooo, mano vaikystes svajone buvo buti mokytoja, gal todel, kad tais laikais ir disciplina buvo visai kitokia. O kai mano svajone issipilde, begau kuo toliau nuo mokyklos - uzteko per praktika padirbeti mokykloje doh.gif Sakau, mokytojams aukso medalius reikia kabinti uz kantrybe ir istverme.. Atostogu tai tik atrodo, kad 3 menesiai, bet realiai vasaros atostogu vis tiek iseina 1, maximum 2 men. smile.gif

tai perejai i kita specialybe? As tai i mokykla nelabai noriu, man darzelyje geriau, aisku dar galima rinktis edukologija, ar kazka kito, bet dabar net negalvoju. Kol kas su leliuku namuose bent 2 metus busiu, o veliau ziuresiu.
Papildyta:
QUOTE(Dalissime @ 2008 12 09, 09:36)
Aha, tikrai grazžus vardelis, ale kad dabar jis kaip ir dažnokas g.gif Tai taip ir malamės mes tose vardų paieškose: vieni, negražūs, kiti gražūs - bet reikšmė, nelabai, o treti netinka prie pavardės  doh.gif
Aurosoma, tuoj gausi į užpakalį  bash.gif Nu kur pas tave tie cukriukai blogi umn.gif  mastau.gif Nusiramink, ir leliaus nenervink. Jei mums, turinčias CD, tik pavyktų nuolat išlaikyti tokį cukrų kaip pas tave - tai būtume devintame danguje ir nervų bei nerimo būtų apvalus nulis mirksiukas.gif O pas tave tave viskas gerai ir tikrai tokie cukrai per tokį trumpą laiką negali pakenkti mažiukui. O va tavo nerviukai tai tikrai kenkia  bash.gif  doh.gif Todėl dėk nervus į konservus ir pataupyk darbui su vaikais  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:

Jei jautiesi alkana - pakramsnok kokių riešutukų - energijos turėtum iš jų gauti nemažai, tačiau kadangi jie turi pakankamai daug riebalų ir nedaug angliavandenių - tai cukrus nuo jų kyla palaipsniui (nebūna tokių pikų kaip nuo grynų angliavandenių) ir organizmas be problemų turėtų su juo susitvarkyti mirksiukas.gif Tik ,aišku, kaip ir su visais produktais turi būti saikas lotuliukas.gif

Na as zinau tik viena Kristupa ir tai tik is kalbu, tai man jis neatrodo labai daznas vardas. mano rate Kristupu visai nera.
kas del cukriuku ir apetito, tai vakar gal tikrai budama alkana suvalgiau per daug tu duoniuku, o dar duonos pries tai normaliai suvalgiau. Apetita bandysiu pazaboti, kitaip nebus, bet kaip nervina kai nestumas atrodo ir taip nelengva, o dar dieta. kartais labai sekina. unsure.gif
Atsakyti
as irgi vaikystej norejau buti mokytoja smile.gif bet greit persigalvojau. Aurosoma, suprantu tave del mokslu, man liko viena egzamina issilaikyt ir tada eisiu akademiniu thumbup.gif bent pailsesiu. o siaip mane kankina nuolatine paranoja kad tuoj pradesiu gimdyt. o noreciau istempt bent iki sausio. otaip atrodo kad nuvaziuosiu ivilniu egzo laikyt ir prasides gimdymas lotuliukas.gif
vakar buvau pas Petrenko, tai daugiau kolkas pas ji nesilankysiu, eisiu rytoj pas Birzieti, ziuresim ka jis pasakys smile.gif
Dar vienas klausimas iskilo, Petrenko sake kad gali israsyti is viso tik 150 juosteliu matavimuisi, tai taip iseina kad po to turesiu pati pirktis? g.gif nes sake ir toliau matuotis. kazkaip nesusipratau pas ji paklaust iskart...
Atsakyti
QUOTE(waidoshele @ 2008 12 09, 11:18)
as irgi vaikystej norejau buti mokytoja  smile.gif  bet greit persigalvojau. Aurosoma, suprantu tave del mokslu, man liko viena egzamina issilaikyt ir tada eisiu akademiniu  thumbup.gif  bent pailsesiu. o siaip mane kankina nuolatine paranoja kad tuoj pradesiu gimdyt. o noreciau istempt bent iki sausio. otaip atrodo kad nuvaziuosiu ivilniu egzo laikyt ir prasides gimdymas  lotuliukas.gif 
vakar buvau pas Petrenko, tai daugiau kolkas pas ji nesilankysiu, eisiu rytoj pas Birzieti, ziuresim ka jis pasakys  smile.gif 
Dar vienas klausimas iskilo, Petrenko sake kad gali israsyti is viso tik 150 juosteliu matavimuisi, tai taip iseina kad po to turesiu pati pirktis?  g.gif  nes sake ir toliau matuotis. kazkaip nesusipratau pas ji paklaust iskart...

As viena issilaikiau vakar, vieno gavau parasa (fizinio aktyvumo) ir dar 5 egzaminai liko. 4 apsigynimai ir 1 labai jau rimtas ir sunkus, tai jo labiausiai ir bijau. bus daugiau kaip uz savaites bet jau dabar pradesiu kalti teorija. O akademiniu neimsiu, grisiu tik balandzio menesi, nes praktika jau atlikau, tuos 2 men su laisvu grafiku kaip nors. O tada mokslai yra, lelius yra, oi kaip gerai.
O kiek dar Tau liko studijuoti?
Man tai irgi su tuo gimdymu, vis galvoju, kad nepagimdyciau kai dabar ir kruvis ir stresiuku buna, as dar i bileteni neisejus blush2.gif neparanku del pinigeliu, o jei pagimdysiu anksciau menesiu tai jau ne kas doh.gif
O kodel pas Petrenko nesilankysi?
man su tom juostelem irgi idomu, man dabar cukriukai sukile buvo, norejau dazniau matuotis, bet galvoju tik bereikalonervinuosi, o ir juosteliu dar noriu tureti, liko gal tik 10. bet galvoju jei labai reikes po gimdymo stebeti, tai prasysiu, kad daugiau israsytu, nes man tik viena karta israse. ax.gif
beja, Tau jau tikriausiai gimdymas bus tik klinikose?
Papildyta:
beja mano cia pirmagimis, tai atrodo nieko nezinau, nieko nemokesiu daryti, nemokesiu laikyti, zindyti ir t.t. lotuliukas.gif doh.gif Tikriausiai taip visoms buna. tai dabar daug skaitineju interneta apie pataliukus, ciuzinius, rubelius ir t.t. Tai labai daug naudingos info radau, knygose tiek visko prirasyta, galvojau viska susipirkti, o vos ne puses kaip paaiskejo nereikia. schmoll.gif
Dar del mitybos, tai dabar maziau valgau angliavandeniu, ta prasme maziau duonos, truputi kosiu ir bulviu kasdien. dar stengiuosi kad butu varskes, zuvies, kiausiniu arba mesos, valgyti 5 kartus, po mazai. Siandien pasirasiau sau toki valgerasti, bet kad gaunasi kokia 1300Kcal. tai bijau kad cia man nebutu per mazai. ta prasme, kad leliukui visko uztektu. Juk besidietinancios tiek suvalgo, aisku kai mano puse maisto darzoves, viskas liesa doh.gif tai is kur ten kalorijos unsure.gif
Atsakyti