Kiek daug prirasyta
QUOTE(Stitch @ 2008 12 07, 21:46)
O priaugau as 9 kg. Labai normaliai tas svoris auga, leliukas dabar 2300 g, zodziu jokiu indikaciju del gd nebuvo...su pirmu priaugau 8 kg, dabar dar maniau kokius 2 kg priaugsiu, bet dabar atrodo kad neteks
labai graziai pas tave svoriukas auga, kad man taip butu buve...
Papildyta:
QUOTE(Shalna @ 2008 12 08, 01:11)
Aciu. as manau tavo pasakytos normos labai taiklios, nes kai buvau pas Petrenko ir pas mane buvo 6.1, sake labai gerai viskas
Papildyta:
QUOTE(Asciuke @ 2008 12 08, 13:00)
Vis dar metu
kol maitinau ir man svoris augo, nes nevisom krinta, daugeliui maitinančių auga
visą gyvenimą buvau plona, tai 70kg man labai trugdo, noriu bent iki 60kg numesti, o ir į senus savo drbužius neįlendu, beto kai pasižiūriu į veidrodį nuotaika nukrinta
sumažinau maisto kiekius, insulino dozes, ilgai masčiau kaip su dieta daryti, juk negaliu vien daržovėm maitintis, hipuočiau pastoviai, tai apsistojau ties duona ir košėm,vaisiais...ryte tarkim 1,5 riekės duonos ir obuolys, susileidžiu 4-6vnt isulino (Apidra naudoju), cukrai gana neblogi būna, per pietus salotos su keliom riekėm duonos arba grikių dribsnių, insulinas pagal poreikį (bet dažniausiai 6vnt), vakare sunkiausiai būna
laabai norisi valgyt, atrodo žarna žarną ryja
beto darau kūno tempimo pratimus (body flex'o), tai per liemenį porą cm dingo
kiek ilgai tversiu nežinau
, šventės artėja
stalai bus nukrauti maistu, galiu neatsilaikyti
Visoms moterims aktualus svoris as dar nepagimdziau o jau drebu, kap cia bus. Kiek girdejau maitinancios negalima aktyviai sportuoti ir aisku dietos laikytis, tai labai nuliudau nes norejau i sporto kluba eiti po gimdymo, bet manau bus puiku pasportuoti ir namuose, gal dar koki DVD isigyti. O del bodyflexo, tai as lankiau kazkada uzsiemimus, tai nieko nenumeciau, nors ir labai mazai valgiau, bet net ir po to dariau kartais namuose, labai lanksti tapau, gerai sutariau su tualetu
o del dietos, tai Asciuke turi labai daug valios, nes tavo maisto tai tik trupineliai, todel tikiuosi, kad greitai pasieksi tiksla.
pati esu isbandziusi daug dietu, nes niekada nebuvau sakaliukas, tai zinau kaip tai yra sunku
Papildyta:
QUOTE(inguška @ 2008 12 08, 14:50)
Tūriu dar vieną stebūklėlį. Aš jau nebe
;
kaip tau pavydziu, jau laikai savo maziuka ant ranku! Svarbiausiai, kad abu sveiki ir laimingi!
o del varduko, tai ir man labai sunku isrinkti, niekada negalvojau, kad bus taip sunku, o dabar turim tik viena varda berniukui.