Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės :-)

QUOTE(inguška @ 2008 12 08, 14:50)
Tūriu dar vieną stebūklėlį. Aš jau nebe nestuke.gif ; Tūriu gražų sūnelį. Svarbiausiai sveiką. Gimė  12 02. Įvertintas 10 balų. Džiaugiuosi nerealiai. bigsmile.gif  rolleyes.gif  tongue.gif  biggrin.gif  thumbup.gif . Lygoninėje išbuvau 4 dienas. Viena diena prieš gimdymą, ir 3 po. Prasidėjo viskas savaime, nereikėjo net skatinti. Gimusi nei minutės neatėmė vaikelio. Sugebėjo jis laikyti ir cukriukus, ir atitiko visas normas.
Noriu labai labai visoms jums padėkoti, nes čia radau daug informacijos, pagalbos, supratimo, padrąsinimo ir t.t. Čia visoms Jums  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif . Esu labai labai laiminga....

Didžiausi sveikinimai drinks_cheers.gif thumbup.gif Sveikatytės abiem 4u.gif
Atsakyti
Tūriu dar vieną stebūklėlį. Aš jau nebe nestuke.gif ; Tūriu gražų sūnelį. Svarbiausiai sveiką. Gimė  12 02.

VALIOOOOOOOOO clap.gif clap.gif clap.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
Nuoširdžiausi sveikinimai wub.gif Linkiu mažyliui sveikatytės, ramaus miegelio ir saldaus pienelio, o mamytei - sveikatytės ir ramių naktelių ax.gif
O kokį vardelį išrinkot, jei jau išrinkot ? blush2.gif nes bais aktualus klausimas doh.gif, toks jausmas kad mums tų devynių mėnesių bus maža išrinkti tą vienintelį doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalissime: 08 gruodžio 2008 - 14:12
Kiek daug prirasyta drinks_cheers.gif thumbup.gif

QUOTE(Stitch @ 2008 12 07, 21:46)
O priaugau as 9 kg. Labai normaliai tas svoris auga, leliukas dabar 2300 g, zodziu jokiu indikaciju del gd nebuvo...su pirmu priaugau 8 kg, dabar dar maniau kokius 2 kg priaugsiu, bet dabar atrodo kad neteks biggrin.gif

labai graziai pas tave svoriukas auga, kad man taip butu buve... ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Shalna @ 2008 12 08, 01:11)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
Kas apie normas klausiat, tai ir po valgio ir po 2, ir po 100 valandu norma yra nuo 3,3 iki 6,6.

4u.gif Aciu. as manau tavo pasakytos normos labai taiklios, nes kai buvau pas Petrenko ir pas mane buvo 6.1, sake labai gerai viskas rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Asciuke @ 2008 12 08, 13:00)
Vis dar metu lotuliukas.gif kol maitinau ir man svoris augo, nes nevisom krinta, daugeliui maitinančių auga  doh.gif visą gyvenimą buvau plona, tai 70kg man labai trugdo, noriu bent iki 60kg numesti, o ir į senus savo drbužius neįlendu, beto kai pasižiūriu į veidrodį nuotaika nukrinta  lotuliukas.gif
sumažinau maisto kiekius, insulino dozes, ilgai masčiau kaip su dieta daryti, juk negaliu vien daržovėm maitintis, hipuočiau pastoviai, tai apsistojau ties duona ir košėm,vaisiais...ryte tarkim 1,5 riekės duonos ir obuolys, susileidžiu 4-6vnt isulino (Apidra naudoju), cukrai gana neblogi būna, per pietus salotos su keliom riekėm duonos arba grikių dribsnių, insulinas pagal poreikį (bet dažniausiai 6vnt), vakare sunkiausiai būna  doh.gif laabai norisi valgyt, atrodo žarna žarną ryja  lotuliukas.gif
beto darau kūno tempimo pratimus (body flex'o), tai per liemenį porą cm dingo  thumbup.gif  kiek ilgai tversiu nežinau  blush2.gif , šventės artėja  ax.gif stalai bus nukrauti maistu, galiu neatsilaikyti

Visoms moterims aktualus svoris as dar nepagimdziau o jau drebu, kap cia bus. Kiek girdejau maitinancios negalima aktyviai sportuoti ir aisku dietos laikytis, tai labai nuliudau nes norejau i sporto kluba eiti po gimdymo, bet manau bus puiku pasportuoti ir namuose, gal dar koki DVD isigyti. O del bodyflexo, tai as lankiau kazkada uzsiemimus, tai nieko nenumeciau, nors ir labai mazai valgiau, bet net ir po to dariau kartais namuose, labai lanksti tapau, gerai sutariau su tualetu rolleyes.gif
o del dietos, tai Asciuke turi labai daug valios, nes tavo maisto tai tik trupineliai, todel tikiuosi, kad greitai pasieksi tiksla. drinks_cheers.gif pati esu isbandziusi daug dietu, nes niekada nebuvau sakaliukas, tai zinau kaip tai yra sunku doh.gif
Papildyta:
Tūriu dar vieną stebūklėlį. Aš jau nebe nestuke.gif ;

4u.gif 4u.gif 4u.gif kaip tau pavydziu, jau laikai savo maziuka ant ranku! Svarbiausiai, kad abu sveiki ir laimingi! drinks_cheers.gif
o del varduko, tai ir man labai sunku isrinkti, niekada negalvojau, kad bus taip sunku, o dabar turim tik viena varda berniukui. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurosoma @ 2008 12 08, 15:51)
o dabar turim tik viena varda berniukui.  unsure.gif

ir to paties, aišku, neišduosi ? lotuliukas.gif
Atsakyti
Mergaitės, gal kuri turit Biržiečio tel. nr.? Nesvarbu ar kabineto, ar mobilų?
Atsakyti
Sveikutes,
jo, kuo toliau i miska tuo daugiau medziu biggrin.gif
o tai tik pavalgius jeigu pakyla cukrus tai irgi neregai? nes man atrode, kad pavalgius normalu kad didesnis, o paskui mazeja...ar tas didesnis vis tiek iki 5.5 ? g.gif Nes vakar idomumo delei valanda po valgio pasimatavau, buvo 6,3, o dar po valandos - 4,5. Tai jeigu matuoti tik po 2 valandu tai to soktelejimo galima ir nepastebeti, atrodys kad viskas gerai? nes man sake matuoti 2 val po valgio, nes anksciau bus netikslu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalissime @ 2008 12 08, 16:46)
ir to paties, aišku, neišduosi ? lotuliukas.gif

Kristupas ax.gif

mergytes nesusitvarkau su mityba... Atrodo blogai nevalgau, bet noriu daug valgyti. Siandien grizau suvalgiau silkes, duonos, salotu ir dar duoniuku ir obuoli, ilgai nevalgiau tai isalkau grizusi is kolegijos, cukrai 6.6 verysad.gif
aisku vakar neslepsiu del tam tikru priezasciu praverkiau puse dienos, issekau, po ilgai ruosiausi egzaminui, tai dabar pas mane itampa ant itampos, o alkis didelis. Ka daryti? help.gif cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Asciuke @ 2008 12 08, 13:00)
Vis dar metu lotuliukas.gif

Dieve, ir is kur pas tave tiek valios... Kai Dievas valia dalino, tai mano mama tikriausiai kazkur pasivaikscioti buvo isejusi doh.gif Nu bet reiks kazkaip persilauzti, nes man irgi juokas neima i veidrodi paziurejus, nors niekada sakaliukas nebuvau ir tikriausiai, nebebusiu, bet bent jau taip, kad i veidrodi butu galima paziureti verysad.gif

Tūriu dar vieną stebūklėlį.

va jergau, kaip sveikinaaaaaaaaaaaaaaaam!!! Daug daug linkejimu jums, stiprybes ir sveikatyte, nu ir dar butu gerai mamos pienelio. Labai nuosirdziai sveikiname! 4u.gif
Bet as dabar galvoju, ar as kazka maisau, bet kiek pamenu, pas tave ne GD, o tikras? Ir pavyko leliuko cukraus normas islaikyti? Nu tu tada tiesiog SUPERMAMA! Cia tau uz nerealias pastangas 4u.gif

QUOTE(Aurosoma @ 2008 12 08, 15:51)
Kiek girdejau maitinancios negalima aktyviai sportuoti

o sita tai pirma karta girdziu blink.gif Gal turejai omeny ne maitinancias, o ka tik pagimdziusias, jei pvz., buvo kirpta ar cezaris darytas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Stitch @ 2008 12 08, 18:39)
Sveikutes,
jo, kuo toliau i miska tuo daugiau medziu biggrin.gif
o tai tik pavalgius jeigu pakyla cukrus tai irgi neregai? nes man atrode, kad pavalgius normalu kad didesnis, o paskui mazeja...ar tas didesnis vis tiek iki 5.5 ? g.gif Nes vakar idomumo delei valanda po valgio pasimatavau, buvo 6,3, o dar po valandos - 4,5. Tai jeigu matuoti tik po 2 valandu tai to soktelejimo galima ir nepastebeti, atrodys kad viskas gerai? nes man sake matuoti 2 val po valgio, nes anksciau bus netikslu... g.gif

mano manymu, tai visiskai normalu, kad cukrai didesni po valgiau, bet jei teisingai suprantu tas cukraus stebejimas po 2val reiskia, kad pasiziuri kaip organizmui pavyko su jais susidoroti, jei po 2 val geras, tai Tavo kasa pagamina pakankamai insulino, o tai puiku. ar cia as nusikalbu blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Shalna @ 2008 12 08, 18:43)
o sita tai pirma karta girdziu blink.gif Gal turejai omeny ne maitinancias, o ka tik pagimdziusias, jei pvz., buvo kirpta ar cezaris darytas? g.gif

is tiesu maitinancioms, sako nuo stipriai intensyvaus sporto gali sutrikti pieno gamyba unsure.gif O man patinka su trenyruokliais dirbti, tai manau jau per sunku. geriau nerizikuoti ir papluseti namuose su pratimukais atskiroms kuno dalims, bodyflexu. kas zino gal net jegu neturesiu i ta sporto kluba lekti, nezinia kokio aktyvumo bus leliukas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Stitch @ 2008 12 08, 18:39)

Taip, iki 2 val. rezultatai netikslus, nes insulinas dar negalutinai atlikes savo darba, o ir maistas dar tebera virskinamas, skaidomas. Normalu, kad po valandos cukrai aukstesni, taibudinga ir D neserganciam zmogui wink.gif

QUOTE(Aurosoma @ 2008 12 08, 18:42)
Kristupas  ax.gif

mergytes nesusitvarkau su mityba... Atrodo blogai nevalgau, bet noriu daug valgyti. Siandien grizau suvalgiau silkes, duonos, salotu ir dar duoniuku ir obuoli, ilgai nevalgiau tai isalkau grizusi is kolegijos, cukrai 6.6  verysad.gif
aisku vakar neslepsiu del tam tikru priezasciu praverkiau puse dienos, issekau, po ilgai ruosiausi egzaminui, tai dabar pas mane itampa ant itampos, o alkis didelis. Ka daryti?  help.gif  cray.gif

Labai grazus vardukas mirksiukas.gif
Siuo atveju, kad nori valgyti, manau, kaltas ne diabetas, o nestumas mirksiukas.gif O jei dar pasinervinsi ir paverksi, tai tik dar labiau isbalansuosi savo cukrus, tada ir mityba nepades, tad galvok umn.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalna @ 2008 12 08, 18:51)
Labai grazus vardukas mirksiukas.gif
Siuo atveju, kad nori valgyti, manau, kaltas ne diabetas, o nestumas  mirksiukas.gif O jei dar pasinervinsi ir paverksi, tai tik dar labiau isbalansuosi savo cukrus, tada ir mityba nepades, tad galvok umn.gif  mirksiukas.gif

Zinau, kad diabetas nekaltas del apetito, o nestumas. Bet ka man su juo daryti. As kartais net jauciuosi issekusi, o stai koki cukrai. jau bijosiu ir tikrintis. del nervinimosi nenorejau as ir leliuko atsiprasinejau, bet jau nepajegiau, viskas uzgriuvo ant mano kaip nestuke.gif peciu.
Ka man su tais cukrais daryti, kaip juos numazinti? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurosoma @ 2008 12 08, 19:07)
Zinau, kad diabetas nekaltas del apetito, o nestumas. Bet ka man su juo daryti. As kartais net jauciuosi issekusi, o stai koki cukrai. jau bijosiu ir tikrintis. del nervinimosi nenorejau as ir leliuko atsiprasinejau, bet jau nepajegiau, viskas uzgriuvo ant mano kaip  nestuke.gif peciu.
Ka man su tais cukrais daryti, kaip juos numazinti?  verysad.gif

svarbiausia nesinervinti, nes tai irgi kelia cukru ir nepanikuoti del 6,6. Jugi cia nebaisus rezultatas, tu per daug jaudiniesi - atsipalaiduok doh.gif Jimk 4u.gif
Atsakyti