QUOTE(Aurosoma @ 2008 12 07, 11:00)
Na del mokslu, tainenoriu labai apleisti, jau paskutinis kursas, visada buvau viena is geriausiu studenciu, o dabar baigti vos teigiamais, taikazkaip nesinori
As jau priaugau 14kg, buvau priaugusi 16kg, bet nukrito2kg su dieta, aisku nezinau kaip cia skaiciuoti, nes pirmus 5kg priaugau per pirma nestumo savaite, kai po liekninamosios dietos pradejau viska valgyti, tai kaip soko svoris, o po to po truputeli kilo viso nestumo netu. tai tu nestuminiu 9kg esu priaugusi. O del apetito tai pavydziu, kad tu neturi, nes pas mane tai jis visada yra.
Tavo ir nestumo savaiciu daugiau nei mano, kiek per si laika priaugai
Suprantu kad nesinori apleisti, bet zinok kad pabaigus ir isidarbinant tie pazymiai nelabai daug ka ir reiskia, tik kad paciai smagu
Aisku nesakau kad reikia mokytis tik del popieriuko, bet kai tokia situacija, galima is desimtuku i astuntukus ir nusileisti
O priaugau as 9 kg. Labai normaliai tas svoris auga, leliukas dabar 2300 g, zodziu jokiu indikaciju del gd nebuvo...su pirmu priaugau 8 kg, dabar dar maniau kokius 2 kg priaugsiu, bet dabar atrodo kad neteks
QUOTE(Dalissime @ 2008 12 07, 11:22)
Stich, tos normos kur tu surašei tai man labiau primena rekomendacijas sergantiems CD, nei sveiko žmogaus normas. Nors ginčytis ir negalėčiau, nes niekada, kol nesirgau, neturėjau žalio supratimo apie tas normas, o ir poreikio tokio nebuvo, bet tos, ką tu surašei yra būtent tai, ką mums, turintiems CD, rekomenduoja medikai - t.y. tokias normas pateikia kaip
artimas sveiko žmogaus, bet tik kaip artimas, o ne normas.
tai gali buti, kad yra kaip sakai
as irgi apie tas normas nieko nezinau, siaip girdejau, kad apie 5 cukrus turi buti, tai cia tubut ir yra sveikam zmogui