Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės :-)

QUOTE(madmuazele @ 2008 12 07, 17:50)
Bet negaleciau net pagalvoti, kad taaaaaip cukriukai reaguos i persalima doh.gif  doh.gif  Tai o jeigu kas rimtesnio unsure.gif

O kas tas NT blush2.gif

Tikriausiai nėštumo testas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurosoma @ 2008 12 07, 11:00)
Na del mokslu, tainenoriu labai apleisti, jau paskutinis kursas, visada buvau viena is geriausiu studenciu, o dabar baigti vos teigiamais, taikazkaip nesinori

As jau priaugau 14kg, buvau priaugusi 16kg, bet nukrito2kg su dieta, aisku nezinau kaip cia skaiciuoti, nes pirmus 5kg priaugau per pirma nestumo savaite, kai po liekninamosios dietos pradejau viska valgyti, tai kaip soko svoris, o po to po truputeli kilo viso nestumo netu. tai tu nestuminiu 9kg esu priaugusi. O del apetito tai pavydziu, kad tu neturi, nes pas mane tai jis visada yra.

Tavo ir nestumo savaiciu daugiau nei mano, kiek per si laika priaugai  ax.gif

Suprantu kad nesinori apleisti, bet zinok kad pabaigus ir isidarbinant tie pazymiai nelabai daug ka ir reiskia, tik kad paciai smagu smile.gif Aisku nesakau kad reikia mokytis tik del popieriuko, bet kai tokia situacija, galima is desimtuku i astuntukus ir nusileisti smile.gif
O priaugau as 9 kg. Labai normaliai tas svoris auga, leliukas dabar 2300 g, zodziu jokiu indikaciju del gd nebuvo...su pirmu priaugau 8 kg, dabar dar maniau kokius 2 kg priaugsiu, bet dabar atrodo kad neteks biggrin.gif

QUOTE(Dalissime @ 2008 12 07, 11:22)
Stich, tos normos kur tu surašei tai man labiau primena rekomendacijas sergantiems CD, nei sveiko žmogaus normas. Nors ginčytis ir negalėčiau, nes niekada, kol nesirgau, neturėjau žalio supratimo apie tas normas, o ir poreikio tokio nebuvo, bet tos, ką tu surašei yra būtent tai, ką mums, turintiems CD, rekomenduoja medikai - t.y. tokias normas pateikia kaip artimas sveiko žmogaus, bet tik kaip artimas, o ne normas.

tai gali buti, kad yra kaip sakai smile.gif as irgi apie tas normas nieko nezinau, siaip girdejau, kad apie 5 cukrus turi buti, tai cia tubut ir yra sveikam zmogui g.gif
Atsakyti
QUOTE(Asciuke @ 2008 12 07, 17:02)
Tikriausiai nėštumo testas  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif geras...
Atsakyti
QUOTE(Dalissime @ 2008 12 07, 12:22)
Stich, tos normos kur tu surašei tai man labiau primena rekomendacijas sergantiems CD, nei sveiko žmogaus normas. Nors ginčytis ir negalėčiau, nes niekada, kol nesirgau, neturėjau žalio supratimo apie tas normas, o ir poreikio tokio nebuvo, bet tos, ką tu surašei yra būtent tai, ką mums, turintiems CD, rekomenduoja medikai - t.y. tokias normas pateikia kaip artimas sveiko žmogaus, bet tik kaip artimas, o ne normas.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
As irgi lygiai ta pati galvojau parasyti skaitydama stich posta mirksiukas.gif
Kas apie normas klausiat, tai ir po valgio ir po 2, ir po 100 valandu norma yra nuo 3,3 iki 6,6. Nu man tie skaiciai istrige giliai giliai, nes kai tik einu pas gyd., ant jos stalo tokia didele lentele su normom stovi, kad negali nepastebeti ir nepaziureti, o per tiek metu ir nenoredamas atsiminsi, kas ten parasyta (pas mane vaizdine atmintis lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(Shalna @ 2008 12 08, 01:11)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
As irgi lygiai ta pati galvojau parasyti skaitydama stich posta mirksiukas.gif
Kas apie normas klausiat, tai ir po valgio ir po 2, ir po 100 valandu norma yra nuo 3,3 iki 6,6.

man rodos norma yra nuo 3,3 iki 5,5?, nes vaikam leidžiama šiek tiek didesnė norma yra iki 6,2, o gal aš ko nežinau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Asciuke @ 2008 12 08, 10:22)
man rodos norma yra nuo 3,3 iki 5,5?, nes vaikam leidžiama šiek tiek didesnė norma  yra iki 6,2, o gal aš ko nežinau?  g.gif

nu brač, pagalvojau, esame su tokiais stazais ir normaliai normu nezinome doh.gif lotuliukas.gif Emiau kuistis po interneta, tai pradzioj radau stai ka: http://www.supermama...?...126135&st=0
Ne moxlinis straipsnis, bet vis tiek paaiskina musu diskusijas rolleyes.gif Tipo, kad is pirsto imamo kraujo norma yra 5,5, o is venos net iki 7.
Bandysiu dar ieskoti rimtesniu literaturu, taciau bet kokiu atveju rytoj einu pas savo gydytoja, itariu, apturesime rimta pokalbi sia tema lotuliukas.gif (Gal neatrodysiu durnai, kai po 10 metu stazo paklausiu, kokios yra cukraus normos doh.gif )

P.S. Manau, issiaiskinus reiktu sita dalyka kelti i pirma puslapi, kaip manote? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalna @ 2008 12 08, 11:55)
nu brač, pagalvojau, esame su tokiais stazais ir normaliai normu nezinome doh.gif  lotuliukas.gif Emiau kuistis po interneta, tai pradzioj radau stai ka: http://www.supermama...?...126135&st=0
Ne  moxlinis straipsnis, bet vis tiek paaiskina musu diskusijas rolleyes.gif Tipo, kad is pirsto imamo kraujo norma yra 5,5, o is venos net iki 7.
Bandysiu dar ieskoti rimtesniu literaturu, taciau bet kokiu atveju rytoj einu pas savo gydytoja, itariu, apturesime rimta pokalbi sia tema lotuliukas.gif (Gal neatrodysiu durnai, kai po 10 metu stazo paklausiu, kokios yra cukraus normos doh.gif )

P.S. Manau, issiaiskinus reiktu sita dalyka kelti i pirma puslapi, kaip manote? ax.gif

pritariu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Asciuke @ 2008 12 08, 12:23)
pritariu  thumbup.gif

smile.gif

Asciuke, kaip svori meti? ax.gif Man irgi labai aktualu maziausiai tiek, kiek susiplanavusi ir tu smile.gif Nu bet jis kaip man nenori pasiduoti, tai baisu doh.gif O as, ne kaip visos normalios pagimdziusios moterys, svorio prisiauginau ne nestumo metu, o maitinimo doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalna: 08 gruodžio 2008 - 11:29
QUOTE(Asciuke @ 2008 12 07, 18:02)
Tikriausiai nėštumo testas  lotuliukas.gif

Aha, būtent šitas lotuliukas.gif

QUOTE(Shalna @ 2008 12 08, 11:55)
](Gal neatrodysiu durnai, kai po 10 metu stazo paklausiu, kokios yra cukraus normos doh.gif )[/color]

Nu tikrai taip neatrodysi schmoll.gif , tik pradžioj, kai nieko nežinai, atrodo viskas aišku, o paskui- kuo giliau į mišką - tuo daugiau partizanų lotuliukas.gif
Ir pritariu drinks_cheers.gif , būtina tai sukelti į pirmą puspį ... kai tik pačios galutinai išsiaiškinsim mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalna @ 2008 12 08, 12:28)
smile.gif

Asciuke, kaip svori meti? ax.gif Man irgi labai aktualu maziausiai tiek, kiek susiplanavusi ir tu smile.gif Nu bet jis kaip man nenori pasiduoti, tai baisu doh.gif O as, ne kaip visos normalios pagimdziusios moterys, svorio prisiauginau ne nestumo metu, o maitinimo doh.gif  doh.gif

Vis dar metu lotuliukas.gif kol maitinau ir man svoris augo, nes nevisom krinta, daugeliui maitinančių auga doh.gif visą gyvenimą buvau plona, tai 70kg man labai trugdo, noriu bent iki 60kg numesti, o ir į senus savo drbužius neįlendu, beto kai pasižiūriu į veidrodį nuotaika nukrinta lotuliukas.gif
sumažinau maisto kiekius, insulino dozes, ilgai masčiau kaip su dieta daryti, juk negaliu vien daržovėm maitintis, hipuočiau pastoviai, tai apsistojau ties duona ir košėm,vaisiais...ryte tarkim 1,5 riekės duonos ir obuolys, susileidžiu 4-6vnt isulino (Apidra naudoju), cukrai gana neblogi būna, per pietus salotos su keliom riekėm duonos arba grikių dribsnių, insulinas pagal poreikį (bet dažniausiai 6vnt), vakare sunkiausiai būna doh.gif laabai norisi valgyt, atrodo žarna žarną ryja lotuliukas.gif
beto darau kūno tempimo pratimus (body flex'o), tai per liemenį porą cm dingo thumbup.gif kiek ilgai tversiu nežinau blush2.gif , šventės artėja ax.gif stalai bus nukrauti maistu, galiu neatsilaikyti
Atsakyti
Inguška,

matau kad skaitai mirksiukas.gif kaip sekasi?
Atsakyti
Tūriu dar vieną stebūklėlį. Aš jau nebe nestuke.gif ; Tūriu gražų sūnelį. Svarbiausiai sveiką. Gimė 12 02. Įvertintas 10 balų. Džiaugiuosi nerealiai. bigsmile.gif rolleyes.gif tongue.gif biggrin.gif thumbup.gif . Lygoninėje išbuvau 4 dienas. Viena diena prieš gimdymą, ir 3 po. Prasidėjo viskas savaime, nereikėjo net skatinti. Gimusi nei minutės neatėmė vaikelio. Sugebėjo jis laikyti ir cukriukus, ir atitiko visas normas.
Noriu labai labai visoms jums padėkoti, nes čia radau daug informacijos, pagalbos, supratimo, padrąsinimo ir t.t. Čia visoms Jums 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif . Esu labai labai laiminga....
Atsakyti