QUOTE(waidoshele @ 2008 12 06, 21:48)
nu man tai kyla beveik nuo visko, bet su insulinu jau geriau. sia savaite tik viena kart buvo 6.9
o siaip ryte buna 4.5- 4.8 o po valgio apie 5-6.
labai dziaugiuosi, kad geriau. na man labai aukstai nekyla, bet va pavalgiau vakarienei liesos varskes su svieziom darzovem ir riekute grudetos duonos, iki 5.3. Pamenu anksciau tik virs 4 budavo. bet dabar jauciu man labiau nuo pervargimo, nes jau pastoviai esu labai pavarbus, daug mokausi, lakstau, tikiuosi greit praeis tos 2 savaites sesijos ir atsigausiu, nes dabar jau kartais net norisi apsiverkti kaip sunku. kai pailsiu cukrai mazesni.
Papildyta:
QUOTE(Stitch @ 2008 12 06, 23:01)
Siandien valgiau grikiu kose su pienu ir jogurto indeli pusryciams - matavau po 3 val, nes nebuvo kaip anksciau, buvo 4.3. Pietums kavineje valgiau ryziu vistienos ir daug darzoviu, tokia uzkepele - 4.7, dabar vakarienei visokiu ivairenybiu po truputi prilesiojiau, ziuresiu. Siaip i diena valgau viena indeli jogurto, (normalaus su vaisiais), viena indeli varskytes, pietums kol kas eksperimentuoju, nuo sumustiniu su kvietine tamsia duona irgi nekyla. Dar suvalgau du vaisius per diena, bet ne is karto. Reikes dar del bulviu pasitikrinti, ar man jos kelia ar ne, nes ryziai taip supratau neveikia, nes ju ten buvo turbut 125 gr (tas maiselis virimui). Matyt ir pas mane yra kazkoks produktas kurio angliavandeniu nesugeba greitai suskaldyti...siaip pagrindinis dabar mano mitybos pasikeitimas, kad yra 2 valandu nevalgymo tarpai
jei nekyla tai labai saunu. stai man nuo cepelinu virtu bulviu nekyla, bet as vistiek tokio maisto vengiu, nevalgau, dabar nesimatuoju daznai, tai nenoriu rizikuoti. geriau jau sveikai maitinuosi, pagal dieta, tai ir man ir vaikeliui geriau. O dar ir svori islaikyti labai padeda.
Beja mano gydytoja labai gyre, kad pradzioje dietos nukrito pora kilogramu, o dabar svoris menesis laiko kaip nekyla
Uztenka tiek kiek jau esu priaugusi, o ir leliuko nenutukinsiu
Kas del valgymo tarpu, tai ir man tas buvo labai gerai, bet galiu pasakyti, kad ir gana sunku, nes pries tai buvau jau ipratusi "ryti" viska, skaniai, daznai ir po daug, artimieji ir draugai patare lepintis, juk nestumas. tai dabar jau tikrai lepinuosi, varskute su duona lesdama