Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės :-)

QUOTE(Stitch @ 2008 12 05, 18:01)
Niu va, gavau ir as ta matuokli, poliklinikoje pamatavo, buvo 2 val po valgio o pusryciai du sumustiniai (su kvietine duona, mesa ir pomidoru), tai buvo 5,7. Dabar pavalgiau sriubos, ziuresiu...
Juokingiausia tai, kad kol nereikejo man ziureti ka valgau, valgyti nelabai ir norejau per visa nestuma, o dabar amzinai alkana jauciuosi biggrin.gif
O lankstinuko jokio nedave, tik lentele su produktais kuriu tureciau valgyti maziau (tai krakmolo turintys, vaisiai. O siaip saek vakgyti viska ka iki siol (aisku be saldainiu ir bulkuciu smile.gif ), tik nevalgyti daug - jeigu jogurto -tai 1 indeli, jeigu vaisiu tai po viena ir t.t. Niu ziuresim kaip bus.

tai Tau mazai uzdraude. Man tai: kiauliena, viska kur yra cukraus, marinuotus produktus, pusfabrikacius, kepta ant aliejaus, mazai krupu, riesutu, grietines, sviesto. zodziu labai daug visko uzdraude. bet ir su cukrais gerai susitvarkau kai laikausi.
O stai siom dienom visai palaida bala, jau labai stengiuosi gerai maitintis, bet nepavalgau, tai taip prikapoju, nepersivalgau, bet labai daug suvalgau ir dar koki saldumyna nugriebiu. verysad.gif cukrai niekada nevirsijo 7, netgi nevirsija 6, bet siandien grizau alkana, suvalgiau vaisiu, grikiu su kiausiniais, darzoviu, trapuciu su riesutu sviestu, saldumyno, tai po dvieju valandu 6.7. Ne tragedija bet zinau, kad labai daug unsure.gif Stenksiuosi del savo maziuko toliau taipnedaryti. tiesiog kai daug lakstau labai isalkstu, o juk dar esu nestuke.gif tai to maistelio labai norisi...
Papildyta:

pasistengsiu vel grizti prie iprastos mitybos. paluzimu buna, bet juk as galiu! Bel saves ir 2.gif ! wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurosoma: 05 gruodžio 2008 - 17:57
Dalissime, vizitine Petrenko palikus turbut darbe esu, nes piniginej nerandu schmoll.gif dar bandysiu pasikuisti, kazkur tikrai turi buti. Parasyk arba paskambink Jelenai, ji tikrai turi.
Atsakyti
QUOTE(Aurosoma @ 2008 12 05, 17:54)
tai Tau mazai uzdraude. Man tai: kiauliena, viska kur yra cukraus, marinuotus produktus, pusfabrikacius, kepta ant aliejaus, mazai krupu, riesutu, grietines, sviesto. zodziu labai daug visko uzdraude. bet ir su cukrais gerai susitvarkau kai laikausi.
O stai siom dienom visai palaida bala, jau labai stengiuosi gerai maitintis, bet nepavalgau, tai taip prikapoju, nepersivalgau, bet labai daug suvalgau ir dar koki saldumyna nugriebiu.  verysad.gif cukrai niekada nevirsijo 7, netgi nevirsija 6, bet siandien grizau alkana, suvalgiau vaisiu, grikiu su kiausiniais, darzoviu, trapuciu su riesutu sviestu, saldumyno, tai po dvieju valandu 6.7. Ne tragedija bet zinau, kad labai daug  unsure.gif Stenksiuosi del savo maziuko toliau taipnedaryti. tiesiog kai daug lakstau labai isalkstu, o juk dar esu  nestuke.gif tai to maistelio labai norisi...
Papildyta:

pasistengsiu vel grizti prie iprastos mitybos. paluzimu buna, bet juk as galiu! Bel saves ir  2.gifwub.gif

man sake, kad po valgio 2 val praejus norma butu 8-9. Tai tavo cukrus isipaiso visai gerai smile.gif
As va po pietu pamatavau - 4,4, pries valgi buvo 3,8. Maximumus tai man pasake, o kokie minimumai? Ar tokiu nera?
Bandysiu valgyti kaip visada apart saldumynu ir ziuresiu, gal tiesiog per saldziai valgiau?
Atsakyti
QUOTE(Stitch @ 2008 12 05, 19:43)
man sake, kad po valgio 2 val praejus norma butu 8-9.  Tai tavo cukrus isipaiso visai gerai smile.gif
As va po pietu pamatavau - 4,4, pries valgi buvo 3,8. Maximumus tai man pasake, o kokie minimumai? Ar tokiu nera?
Bandysiu valgyti kaip visada apart saldumynu ir ziuresiu, gal tiesiog per saldziai valgiau?

4u.gif Pakeleinuotaika su tom normom, bet asmeniskai as kai buvau pas gydytoja, viena karta valgiau ryte ryziu ir pakilo iki 7.6, tai buvo nepatenkintas. Su minimumu ir as nezinau... g.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2008 12 04, 21:41)
O mano cukriukai visiskai pasimaise fool.gif kazkoks marazmas doh.gif

Stich, jogurtus as valgau, bet tik naturalius... be jokiu priedu, cukraus,...

Aitiii, o cia tavo pirmas vaikiukas?Gal zinai kokios lyties?Primink blush2.gif

pirmas ax.gif sake kad berniukas ax.gif 4u.gif
oi siandien nusizengiau ir prisivalgiau visko blush2.gif
Papildyta:
[quote=madmuazele,2008 12 04, 23:25]
Nu nesuprantu nieko gun_bandana.gif gun_bandana.gif Pries valanda buvo 17, susileidau 4 vnt trumpo veikimo insulino-dabar 19 verysad.gif Nieko nesuprantu... O siuo metu jau 20 blink.gif blink.gif nors susileidau dar papildomai 5 vienetus... kiba insulinas neveikia...nesuprantu :

man tai taip aiskino per daug suleista insulino ir jis nekrinta, bet kiek cia tiesos tai nzn.

man taip ir buna.
Atsakyti
QUOTE(Aurosoma @ 2008 12 05, 18:50)
4u.gif Pakeleinuotaika su tom normom, bet asmeniskai as kai buvau pas gydytoja, viena karta valgiau ryte ryziu ir pakilo iki 7.6, tai buvo nepatenkintas. Su minimumu ir as nezinau...  g.gif

smile.gif, Smagu kad nuotaika pakilo smile.gif Gal tiesiog nepatenkintas kad prie auktesnes ribos pakile buvo?
Atsakyti
QUOTE(Stitch @ 2008 12 05, 19:43)
man sake, kad po valgio 2 val praejus norma butu 8-9.  Tai tavo cukrus isipaiso visai gerai smile.gif

kažkokia man mistika ax.gif tokie cukrai tikrai neįeina į normas, jie aukštoki g.gif
Atsakyti
QUOTE(Asciuke @ 2008 12 05, 22:13)
kažkokia man mistika  ax.gif tokie cukrai tikrai neįeina į normas, jie aukštoki  g.gif

O Jusu nuomone iki kiek maximum gali pakilti cukrus, na kad butu normalu, leistina, nekenkent maziukui ir sau. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurosoma @ 2008 12 06, 10:22)
O Jusu nuomone iki kiek maximum gali pakilti cukrus, na kad butu normalu, leistina, nekenkent maziukui ir sau.  g.gif

Mano nuomone, geriausi cukrai, kurie nepakyla auščiau 6, o norma su GD tikrai ne daugiau nei 7,6 (gliukozės toleravimo testo aukščiausia riba). Bet kiek sekiau temą, pas tave labai gerai laikomi cukrai thumbup.gif

beje čia tik mano nuomonė ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asciuke: 06 gruodžio 2008 - 10:19
QUOTE(Asciuke @ 2008 12 06, 11:18)
Mano nuomone, geriausi cukrai, kurie nepakyla auščiau 6, o norma su GD tikrai ne daugiau nei 7,6 (gliukozės toleravimo testo aukščiausia riba). Bet kiek sekiau temą, pas tave labai gerai laikomi cukrai thumbup.gif

beje čia tik mano nuomonė  ax.gif

As sutinku, nes tikrai, kai mano cukrus po ryziu (7.6) pamate Petrenko buvo nepatenkintas. Na mano cukrai geri, kai neapsivalgau, pvz kaip vakar blush2.gif doh.gif
Bet siandien vel susiemiau ir i saldumynys ir ivairius kramsnojimus nei neziuriu. ax.gif

Vis atkreipiu demesi, kai mamytes pasidare svorio metimo liniuotes, ir galvoju idomu kaip man seksis mesti svori, stai draugei liko 20kg blink.gif Ir niekaip nekrenta
Atsakyti
QUOTE(Asciuke @ 2008 12 05, 21:13)
kažkokia man mistika  ax.gif tokie cukrai tikrai neįeina į normas, jie aukštoki  g.gif

aha, man irgi taip atrodo, bet gal nestumo metu normos kitos?
Man kol kas auksciau 4,5 nepakyla...
Papildyta:
Gliukozės kiekis kraujyje nevalgius turėtų svyruoti tarp 4,4–6,7 mmol/l. Praėjus 2 valandom po valgio, gliukozės kiekis kraujyje gali padidėti iki 8,9 mmol/l. Prieš miegą gliukozės kiekio kraujyje norma turi būti 5,5–8,9 mmol/l.

va ka radau kmu.lt puslapyje
Atsakyti
QUOTE(Stitch @ 2008 12 06, 17:50)
aha, man irgi taip atrodo, bet gal nestumo metu normos kitos?
Man kol kas auksciau 4,5 nepakyla...
Papildyta:
Gliukozės kiekis kraujyje nevalgius turėtų svyruoti tarp 4,4–6,7 mmol/l.  Praėjus 2 valandom po valgio, gliukozės kiekis kraujyje gali padidėti iki 8,9 mmol/l. Prieš miegą gliukozės kiekio kraujyje norma turi būti 5,5–8,9 mmol/l.

va ka radau kmu.lt puslapyje

bet kazkodel man gydytojas sake kad 6.9 jau yra blogai. tiek pavalgius, tiek vakare. gal cia norejo parasyti gali padideti, bet tai nera gerai.
Atsakyti