QUOTE(Stitch @ 2008 12 05, 18:01)
Niu va, gavau ir as ta matuokli, poliklinikoje pamatavo, buvo 2 val po valgio o pusryciai du sumustiniai (su kvietine duona, mesa ir pomidoru), tai buvo 5,7. Dabar pavalgiau sriubos, ziuresiu...
Juokingiausia tai, kad kol nereikejo man ziureti ka valgau, valgyti nelabai ir norejau per visa nestuma, o dabar amzinai alkana jauciuosi
O lankstinuko jokio nedave, tik lentele su produktais kuriu tureciau valgyti maziau (tai krakmolo turintys, vaisiai. O siaip saek vakgyti viska ka iki siol (aisku be saldainiu ir bulkuciu ), tik nevalgyti daug - jeigu jogurto -tai 1 indeli, jeigu vaisiu tai po viena ir t.t. Niu ziuresim kaip bus.
Juokingiausia tai, kad kol nereikejo man ziureti ka valgau, valgyti nelabai ir norejau per visa nestuma, o dabar amzinai alkana jauciuosi
O lankstinuko jokio nedave, tik lentele su produktais kuriu tureciau valgyti maziau (tai krakmolo turintys, vaisiai. O siaip saek vakgyti viska ka iki siol (aisku be saldainiu ir bulkuciu ), tik nevalgyti daug - jeigu jogurto -tai 1 indeli, jeigu vaisiu tai po viena ir t.t. Niu ziuresim kaip bus.
tai Tau mazai uzdraude. Man tai: kiauliena, viska kur yra cukraus, marinuotus produktus, pusfabrikacius, kepta ant aliejaus, mazai krupu, riesutu, grietines, sviesto. zodziu labai daug visko uzdraude. bet ir su cukrais gerai susitvarkau kai laikausi.
O stai siom dienom visai palaida bala, jau labai stengiuosi gerai maitintis, bet nepavalgau, tai taip prikapoju, nepersivalgau, bet labai daug suvalgau ir dar koki saldumyna nugriebiu. cukrai niekada nevirsijo 7, netgi nevirsija 6, bet siandien grizau alkana, suvalgiau vaisiu, grikiu su kiausiniais, darzoviu, trapuciu su riesutu sviestu, saldumyno, tai po dvieju valandu 6.7. Ne tragedija bet zinau, kad labai daug Stenksiuosi del savo maziuko toliau taipnedaryti. tiesiog kai daug lakstau labai isalkstu, o juk dar esu tai to maistelio labai norisi...
Papildyta:
pasistengsiu vel grizti prie iprastos mitybos. paluzimu buna, bet juk as galiu! Bel saves ir !