QUOTE(aitiii @ 2009 01 15, 14:59)
oi Dalissime tu nuolat mane nuramini. dieve dar tik naktiniai ciukriukai susitvarke ir tai tik pirma diena(bet reikia tiketis, kad viskas bus gerai)
o kodel tave nervina insulino kapsulės keitimas as tai greitai ja pakeiciu, na bet jau man adata isurti ir isimti kazkokiakancia, vien del to nenoriu pompo. na ir vel pripliurpiau, geriau eiciau dirbti, juk paskutines dieneles.
o kodel tave nervina insulino kapsulės keitimas as tai greitai ja pakeiciu, na bet jau man adata isurti ir isimti kazkokiakancia, vien del to nenoriu pompo. na ir vel pripliurpiau, geriau eiciau dirbti, juk paskutines dieneles.
tai tau dabar jau kaip tik nebereikia dirbti Sėdėk tik sau graži ir šypsokis, o tegul dirba kiti r beje, tie kiti tau dar rytoj ir išleistuves turi suorganizuot Aš tai jau dabar tik uodegą ant kėdės padėjus, o naudos iš manęs realiai tai jokios - nes tuos darbus, kuriuos dar turėjau pabaigt jau pabaigiau, o naujų nebepriimu - nes gi išeinant vėl viską reiks kolegei atiduot. Tai paprasčiau yra kai žmogus viską pats nuo 0 darosi, negu, kad nuo vidurio perima ir bando susivokt kas, kaip ir kodėl. Todėl viskas, ką dabar darau - tai tik į telefono skambučius ir į el. laiškus atsakinėju
O kapsulės keitimas mane nervina, nes niekaip nesugebu be burbulų insulino pritraukt tai žaidžiu žaidžiu aš su jais, kol visus išvaikau. Vos ne pusė valandos praeina kol baigiu cackintis O adatą pakeisti man labai paprastai ir greitai gaunasi Juo labiau ją išimti - tai man sekundžių reikalas.
O cukriukai tavo tikrai susitvarkys, kai tik pilnai susireguliuosi bazę - nes kai gera bazė - tai ir su boliusais problemų nekyla, na, bent jau man Tai va, jei naktinė bazė jau gera - tai pusė darbo atlikta