Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės :-)

QUOTE(aitiii @ 2009 01 15, 14:59)
oi Dalissime tu nuolat mane nuramini. dieve dar tik naktiniai ciukriukai susitvarke ir tai tik pirma diena(bet reikia tiketis, kad viskas bus gerai) biggrin.gif
o kodel tave nervina insulino kapsulės keitimas as tai greitai ja pakeiciu, na bet jau  man adata isurti ir isimti kazkokiakancia, vien del to nenoriu pompo. na ir vel pripliurpiau, geriau eiciau dirbti, juk paskutines dieneles. thumbup.gif

tai tau dabar jau kaip tik nebereikia dirbti biggrin.gif Sėdėk tik sau graži ir šypsokis, o tegul dirba kiti mirksiukas.gif r beje, tie kiti tau dar rytoj ir išleistuves turi suorganizuot cool.gif Aš tai jau dabar tik uodegą ant kėdės padėjus, o naudos iš manęs realiai tai jokios - nes tuos darbus, kuriuos dar turėjau pabaigt jau pabaigiau, o naujų nebepriimu - nes gi išeinant vėl viską reiks kolegei atiduot. Tai paprasčiau yra kai žmogus viską pats nuo 0 darosi, negu, kad nuo vidurio perima ir bando susivokt kas, kaip ir kodėl. Todėl viskas, ką dabar darau - tai tik į telefono skambučius ir į el. laiškus atsakinėju liezuvis.gif
O kapsulės keitimas mane nervina, nes niekaip nesugebu be burbulų insulino pritraukt doh.gif tai žaidžiu žaidžiu aš su jais, kol visus išvaikau. Vos ne pusė valandos praeina kol baigiu cackintis doh.gif O adatą pakeisti man labai paprastai ir greitai gaunasi g.gif Juo labiau ją išimti - tai man sekundžių reikalas.

O cukriukai tavo tikrai susitvarkys, kai tik pilnai susireguliuosi bazę - nes kai gera bazė - tai ir su boliusais problemų nekyla, na, bent jau man blush2.gif ax.gif Tai va, jei naktinė bazė jau gera - tai pusė darbo atlikta thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalissime: 15 sausio 2009 - 14:38
[quote=Shalna,2009 01 15, 00:47]
vat cia bent nuotaika pakilo lotuliukas.gif
Ir kaip tu dar gyva, jei cukraus nerado? lotuliukas.gif
Idomu ir man, ka ta Baliutaviciene tau pasakys g.gif Bet kokiu atveju, jei pasakys ka "negero" neimk labai i plaucius mirksiukas.gif Tu cia neseniai dar pas mus, tai jos gal dar nepazisti wink.gif

kazka is tos laimes sumaisiau tongue.gif
o as noriu pas kita ginekologe pasirodyti vien del to, kad maniske vis priekaistauja, koks didelis mano pilvas, kiek svorio priaugau... verysad.gif
o po dietos as net 1.5 kg nukritau, tai dabar turiu +10 kg ir man tai neatrodo daug. ir tas pilvukas nera tooooks jau didelis... tuo labiau, kad ir savaiteliu pas mane jau nemazai.
tiesiog noriu kitos nuomones.
gal nebus nuo vilko ant meskos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(softly @ 2009 01 15, 15:26)
o as noriu pas kita ginekologe pasirodyti vien del to, kad maniske vis priekaistauja, koks didelis mano pilvas, kiek svorio priaugau...  verysad.gif
o po dietos as net 1.5 kg nukritau, tai dabar turiu +10 kg ir man tai neatrodo daug. ir tas pilvukas nera tooooks jau didelis... tuo labiau, kad ir savaiteliu pas mane jau nemazai.
tiesiog noriu kitos nuomones.
gal nebus nuo vilko ant meskos  mirksiukas.gif

Na ir absurdas blink.gif blink.gif Tu tikriausiai neauskta ir smulki esi? tikrai nedaug priaugai...
Atsakyti
net paziurejau, koks softly nestumo laikas. 10kg daug? na tai mano visos drauges, kurios jau buvo nescio begemotai, nes priaugo po 20 ar net 30kg. nesakau, kad cia gerai, bet 10 nugi nera daug?!
Atsakyti
Man anyta vis sakydavo, kad oi koks didelis pilvas-bet as nesu auksta, nestambi ir priaugusi buvau tik 8 kg... cia viskas priklauso nuo sudejimo ir kur gimda labiau issidesciusi...
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2009 01 15, 17:19)
Na ir absurdas blink.gif  blink.gif Tu tikriausiai neauskta ir smulki esi? tikrai nedaug priaugai...

priesingai,
as auksta - 176 cm, vidutinio sudejimo, dabar sveriu 75 kg.
bet niekaip savo gydytojos priekaistu siuo klausimu nesuprantu g.gif
kiek pasiskaitau, ne vienai del daug didesnio svorio pastabu nereiskia, o man...
mergyte pilvuke gal ir nemaza auga, bet cia jau as nieko pakeisti negaliu. bet labai didziule irgi negaletu but g.gif
na tiesiog as pilna abejoniu doh.gif
o apie baliutaviciene skaiciau, kad ji be echo gan tiksliai vaikelio svori pasako, todel man labai idomu, ar gydytoju nuomones sutaps mirksiukas.gif
Atsakyti
O kur mums zadetas fotoreportazas? g.gif smile.gif

QUOTE(Aurosoma @ 2009 01 15, 08:35)
taip gimdziau KMUK, nes neisnesiotukas, tai niekur net nebutu prieme. maziukas dabar jau gerai, aisku del neisnesiotumo yra labai mazas sirdies uzesiukas ir geltute, kurie turetu isnykti, svoriukas krito, bet jau viskas atrodo gerai. Pirmomis dienomis tai buvo inkubatoriuja, po lempomis, cukriukai buvo mazi, todel primaitindavo misinukais.  verysad.gif net neatsiklause  unsure.gif na bet aisku viskas maziuko labui.

kazin, ar msinuka dave del mazu cukriuku g.gif Greiciausiai ji dave todel, kad pas tave pirmosiosmis dienelemis dar nebuvo tiek pienelio, kad jam pakaktu. Siaip, kai gulejo inkubatoriuje, turejo gliukoze lasinti del mazu cukriuku.. Geltute daznai ir isnesiotiems buna, o neisnesiotiems juo labiau wink.gif

QUOTE(aitiii @ 2009 01 15, 13:41)
mane tai siutina adata idurta, nezinau kodel.  schmoll.gif

man irgi nestumo metu skaudziau duresi, vosa tai tik todel, kad nestumo metu organizmas jautresnis buna wink.gif

Atsakyti
[quote=Shalna,2009 01 15, 20:28]
O kur mums zadetas fotoreportazas? g.gif smile.gif [quote]

A taip ir galvojau,kad jau rasiu tokiu klausimu biggrin.gif Pati nedaug,fotkinau, nes jau buvau nusilakscius.Bet maciau drauge pyskino,tai laukiu,kol atsius fotkes mirksiukas.gif
Beje,jubiliatas uzmigo 8 vakaro doh.gif tai pusti zvakutes nebespejo doh.gif Tiek vaikas su sveciais nusidave ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aister: 15 sausio 2009 - 20:56
QUOTE(aister @ 2009 01 15, 21:54)
Beje,jubiliatas uzmigo 8 vakaro doh.gif tai pusti zvakutes nebespejo doh.gif Tiek vaikas su sveciais nusidave ax.gif

Vadinas gerai buvo, kad taip anksti smigo lotuliukas.gif Lauksime nuotraukyciu tongue.gif
Beje, jus jau pasikrikstijot?
Atsakyti
QUOTE(softly @ 2009 01 15, 16:26)
o as noriu pas kita ginekologe pasirodyti vien del to, kad maniske vis priekaistauja, koks didelis mano pilvas, kiek svorio priaugau...  verysad.gif

Vaje blink.gif Rimtai tavo ginei su galva biški negerai doh.gif Jinai ką, norėtų, kad priaugtum tik 3 ar 4 kg., t.y. lygiai tiek kiek svers lelia? blink.gif Tai jei pagal ją tu jau per daug sveri, tai mes abi su Aitiii, kaip kad rašė wowavyva, jau tikrai esam begemotai lotuliukas.gif Na, Aitiii, tai nors nedaug savaičių iki tavęs trūksta, bet man tai dar toli gražu iki 34 savaitės. Bet nieks man nieko nesakė dėl tų mano 7 kg pliuso g.gif

QUOTE(aister @ 2009 01 15, 21:54)

Tai žinai, jei jau išvakarėse po balionus davėsi, ir dar per šventę su chebra pašėlo - tai dar labai ilgai atlaikė thumbup.gif
tai ir torto turbūt neteko mažiukui paragauti verysad.gif Nors tikiuosi svečiai visko nesurijo ir vaikui bent paragaut liko g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Tiesa, aš dabar pažiūrėjau,kad turbūt jau greit reiks kurti naują temutę. Tai turiu pasiūlymą tai, kuri padarys šitą gerą darbą ax.gif Nes aš tai nuo pirmadienio poilsiausiu MUK, tai grįšiu jau tik į naujus namučius.
Kadangi kalbėjom, kad galbūt reiktų į pirmą naujos temos postą sukelti pagrindinę info apie normas ir maistą, tai aš čia radau pakankamai neblogą info "koncentratą" (na, man pasirodė vienas geresnių variantų iš tų, kuriuos apskritai pavyko rasti). šitą nuoroda ir siūlau įkelti. Ir dar tą ankstesnę nuorodą apie maistą būtų gerai įmesti. Kaip jums toks pasiūlymas?
Atsakyti
As sutinku del nuorodos... galiu ir temute sukurti mirksiukas.gif
Atsakyti