Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės :-)

oi kaip nesinori vel tos dietos, bet tikiuosi viskas vyks sklandziai kaip anksciau, jau buvo dinges ryztas. unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(aitiii @ 2009 01 15, 10:50)
merginos o kokias baterijas dedat i pompa, man kazkaip greitai issikrauna, gal kokias rekomenduotmete mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

O nenori kraunamu nusipirkti, labai gerai thumbup.gif As i fotoparata ir ausinuka deda, nes labai greitai iskrauna unsure.gif
Atsakyti
turiu, na fotike laiko jos gerai idedu i pompa po dienos jau rodo kad isiskrauna blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aitiii @ 2009 01 15, 10:50)
Dalissime
baze nakti padidinau iki 2,,4 cukriukas 5,4:    4,9;  3.9  o po pusryciu jau suhipavau. bet jau pagaliau ne 9 cukriukas.
Dalissime aciu tau uz man skirtas pastabas ir patarimus.  mirksiukas.gif
o kirpkla taip pakele nuotaika.

merginos o kokias baterijas dedat i pompa, man kazkaip greitai issikrauna, gal kokias rekomenduotmete mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

na va, šaunu thumbup.gif dabar beliko tik pusryčių boliusą susireguliuot ir viskas bus čiki piki mirksiukas.gif
o aš į pompą įsidėjau ne kraunamas, o paprastas energizer'io baterijas. Tai man jau jinai laiko 1,5 mėn. kiek dar laikys - nežinau, bet manau, kad man užteks tų keturių baterijų, kurias aš nusipirkau (tada lyg ir akcija kažkokia buvo 20% kai pirkau, tai už tas keturias mokėjau apie 10 Lt.)
Atsakyti
o o kaip ilgai tau laiko. paskambinau vyrui liepiau nupirkti, sake nupirko energizer'io. thumbup.gif drinks_cheers.gif gal ir man pravers. biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Klausykit, man vel klausimukas iskilo, norit "uzsideti" pompa, butina i ligonine gultis? ar pakanka pas endokrinologa eiti? As vaikstau i Santariskiu poliklinika 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2009 01 15, 12:19)
Klausykit, man vel klausimukas iskilo, norit "uzsideti" pompa, butina i ligonine gultis? ar pakanka pas endokrinologa eiti? As vaikstau i Santariskiu poliklinika 4u.gif

aha, būtina gultis į endo nors vienai dienai. Nes kitaip tipo negali išrašyt kompensuojamų keičiamų dalių.
trumpiausiai iš mūsų, man atrodo, gulėjo wowavyva. Jei neklystu, tai tik 2 dienas ji prabuvo KMUK g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalissime: 15 sausio 2009 - 11:23
madmuazele, nori "formint" planavima, kad gauti pompa? gulti formaliai butina, realiai - ne. sutvarko ta formalu konsiliuma ir taip. Man reikejo daug tyrimu darytis, tai del to Petrenko patare geriau gultis. tiek KMUK, tiek Santariskes man butu pompa dave (tiksliau iformine viska) ir be gulimosi.
Atsakyti
Na, rasysiuosi pas endokrinologe-ir aiskinsiuos su ja...gal pavyks be gulimosi viska sutvarkyti g.gif
Aciu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(wowavyva @ 2009 01 15, 11:52)
madmuazele, nori "formint" planavima, kad gauti pompa? gulti formaliai butina, realiai - ne. sutvarko ta formalu konsiliuma ir taip. Man reikejo daug tyrimu darytis, tai del to Petrenko patare geriau gultis. tiek KMUK, tiek Santariskes man butu pompa dave (tiksliau iformine viska) ir be gulimosi.

Aga,manau, kad pabandysiu ta pompa... juk geriau pabandyti-o gal man ji tiks blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2009 01 15, 12:00)
Na, rasysiuosi pas endokrinologe-ir aiskinsiuos su ja...gal pavyks be gulimosi viska sutvarkyti g.gif
Aciu 4u.gif
Papildyta:
Aga,manau, kad pabandysiu ta pompa... juk geriau pabandyti-o gal man ji tiks blush2.gif

sakau is savo nesenos patirties - pirma menesi jos nekesi ir noresi sviesti ja toli toli lotuliukas.gif o dabar zinok pripratau, dziaugiuos. rezultatai geri. manau, pirksiu ja.
tarkim vakar dienos pavyzdys. ruosiuosi eiti miegoti, cukrus 4.2 berods. valgyt nenoriu. susimazinau leidziama insulina iki 0% 3val. baigesi 3val, pompa sucype, atsikeliau, pasimatuoju 4.9 berods. Tada susimazinau ir palikau kad leistu 20% insulino iki 5val ryto. 5val ryto pradejo leisti pilna norma, kokia nustatyta. siandien miegojau iki 10.30, atsikeliau su 6.5 cukrumi.
Atsakyti
wowavyva blink.gif blink.gif o koki geri tavo ciukriukai, tikrai gerai ivaldzius pompa, kad man taip. ax.gif
mane tai siutina adata idurta, nezinau kodel. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(aitiii @ 2009 01 15, 13:41)
wowavyva  blink.gif  blink.gif  o koki geri tavo ciukriukai, tikrai gerai ivaldzius pompa, kad man taip.  ax.gif
mane tai siutina adata idurta, nezinau kodel.  schmoll.gif

turbūt tik todėl, kad tu nestuke.gif ir dabar daug kas gali mus nenuspėjamai veikti lotuliukas.gif Mane, pvz. nervina insulino kapsulės keitimas, bet, manau, kad wowavyvai nei įdurta adata, nei insulino keitimas tikrai nekelia rūpesčių lotuliukas.gif Taip, kad čia tik mums dabar taip atrodo mirksiukas.gif
o tavo cukriukai irgi bus dabar geri, nes bazę jau atsireguliavai, beliko tik boliusus atitaikyti mirksiukas.gif
Atsakyti
oi Dalissime tu nuolat mane nuramini. dieve dar tik naktiniai ciukriukai susitvarke ir tai tik pirma diena(bet reikia tiketis, kad viskas bus gerai) biggrin.gif
o kodel tave nervina insulino kapsulės keitimas as tai greitai ja pakeiciu, na bet jau man adata isurti ir isimti kazkokiakancia, vien del to nenoriu pompo. aisku butu idomu ar/jei nebuciau nestuke.gif ar ji mane nervuotu ar buciau rami,nes ir taip manau kad nuo nestuke.gif esu be galo nerami, jautri be galo tat man labai sunku kartais buna blush2.gif
jau nezinau kodel bet as tik galvoju kad tik greiciau ateitų laikas gimdyti, nors aisku be galo bijau, bet jau man ta pompa ir tas cukraus matavimas doh.gif
na ir vel pripliurpiau, geriau eiciau dirbti, juk paskutines dieneles. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aitiii: 15 sausio 2009 - 14:01