Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės :-)

Aurosoma, sveikinam tave su sunelio gimimu!! Papasakok kodel anksciau gimdei, kaip ir kas... aisku, jei gali...

NA, nezinau kada normalizuosis cukriukai... nes man jie normalus is karto buvo, bet po metu pradejo dideti... linkiu, kad susitvarkytu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 14 sausio 2009 - 18:56
as dar karta pasikartosiu kad Dalissime puikus zmogus. aciu jei uz informacija, del atsigulimo i akuserini tvarka man neismaneliai. tokia rupestinga. zmogus galvojantis ne tik apie save. dar karta dekui 4u.gif 4u.gif

insulino baze is pykcio grizus is darbo padidinau vos ne 0,3. ziuresim kas bus. mad.gif mad.gif

Aurosoma, [B] sveikinu. papasakok kas kaip. kaip vyko gimdymas, kaip cukriukai buvo pries gimdyma.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aitiii: 14 sausio 2009 - 19:07
Na gal del to dideli, kad as matuojuosi po tokio nusikalstamo maisto, tai labai daug saldaus ar labai daug privalgius, plius man nuo nuovargio kildavo cukrai, o dabar nuolat pavargus, mazai tenka pamiegoti. neturiu juosteliu pastoviai matuotis, gal israsis.
Gimdymo metu glikemija buvo gera, kiek girdejau kai daktarai kalbejo. nezinau kodel per anksti pagimdziau, tiesiog nubego vandenys ir viskas, po vandenu nubegimo pagimdziau po 23 valandu doh.gif Buvo labai sunkus gimdymas, tikrai labai labai. nesuveike gerai net epiduras, kuri vos sutikau imti, bet jau gydytojai mate kad butinai reikia, net skatinamieji man neveike. taigi vos spejom i senus metus, pagimdziau gruodzio 31 diena, 21val.
Atsakyti
O kur gimdei? pas koki gydytoja?

O pati maitini? Jei taip-tau nebuna taip, kad pradeda rankos ar kunas drebeti maitinimo metu?

Va sita dabar prisiminiau, kad man maitinant drebedavo rankos, matyt cukrus krisdav-pamenu vis mociutes prasydavau pieno ir duonos juodos... doh.gif
Atsakyti
ne, nedreba.
Gimdziau per tris pamainas, jei atvirai gydytoju pavardziu net nepamenu, nes kai gimdziau pas mane buvo 4, ir dar prie vaikelio keli.
Atsakyti
mano giminaitei, kuri sirgo gestaciniu, jau kita diena po gimdymo viskas buvo ok ir nebekilo po to. gal pabandyk pasikonsultuot su gydytojais?..
Beje, labai sveikinu smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wowavyva @ 2009 01 14, 21:42)
mano giminaitei, kuri sirgo gestaciniu, jau kita diena po gimdymo viskas buvo ok ir nebekilo po to. gal pabandyk pasikonsultuot su gydytojais?..
Beje, labai sveikinu smile.gif  4u.gif

tai tada nezinau, ar cia normalu, kad privalgus daug saldziu vafliuku, zefyru ir t.t. Cukrus butu gerokai virs 7. Ar cia kiekvienam taip gali uzkilti, ar cia zenklas, kad man dar negerai su cukrais? na reikes kalbeti su gydytoja, bet pas ja vizitas tik po kokio menesio, tai dabar nezinau kaip elgtis g.gif unsure.gif
Papildyta:
mane jau ima nerimas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(aitiii @ 2009 01 14, 15:14)
na begu i kirpykla.

vat cia bent nuotaika pakilo lotuliukas.gif

QUOTE(softly @ 2009 01 14, 17:55)
As siandien irgi pirma karteli atsikvepiau lengviau, nes po  atliktu tyrimu pirma karta pas mane cukraus nerado bigsmile.gif  Taip gera, kad dieta buvo veiksminga, net svorio numeciau  ax.gif  Aciu jums uz patarimus  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Pirmadieni eisiu pas gyd. Baliutaviciene, ziuresiu, ka pas ja suzinosiu. Labai labai idomu  rolleyes.gif

Ir kaip tu dar gyva, jei cukraus nerado? lotuliukas.gif
Idomu ir man, ka ta Baliutaviciene tau pasakys g.gif Bet kokiu atveju, jei pasakys ka "negero" neimk labai i plaucius mirksiukas.gif Tu cia neseniai dar pas mus, tai jos gal dar nepazisti wink.gif

QUOTE(Aurosoma @ 2009 01 14, 22:26)
tai tada nezinau, ar cia normalu, kad privalgus daug saldziu vafliuku, zefyru ir t.t. Cukrus butu gerokai virs 7. Ar cia kiekvienam taip gali uzkilti, ar cia zenklas, kad man dar negerai su cukrais? na reikes kalbeti su gydytoja, bet pas ja vizitas tik po kokio menesio, tai dabar nezinau kaip elgtis  g.gif  unsure.gif
Papildyta:
mane jau ima nerimas  verysad.gif

Sveikinu su mazyliu! Ale ko taip ilgai slapsteisi? smile.gif Kur gimdei? KMUK? Kaip maziukas? Kaip maziuko cukriukai gimus buvo? Geri?
Siaip iskart po saldaus maisto ir sveikam zmogui cukrai uzkyla, klausimas, po kiek laiko tu matavaisi ir tas rezultatas virs 7 buvo. Siulyciau ta menesi nepiktnaudziauti saldumynais ir kitais nesveikais maistais, juo labiau, kad jau pats gimdymas organizmui yra sukretimas, o po sukretimo iki diabeto - vienas zingsnis, tad tavo vietoje pasisaugociau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalna @ 2009 01 15, 00:47)
Sveikinu su mazyliu! Ale ko taip ilgai slapsteisi? smile.gif Kur gimdei? KMUK? Kaip maziukas? Kaip maziuko cukriukai gimus buvo? Geri?
Siaip iskart po saldaus maisto ir sveikam zmogui cukrai uzkyla, klausimas, po kiek laiko tu matavaisi ir tas rezultatas virs 7 buvo. Siulyciau ta menesi nepiktnaudziauti saldumynais ir kitais nesveikais maistais, juo labiau, kad jau pats gimdymas organizmui yra sukretimas, o po sukretimo iki diabeto - vienas zingsnis, tad tavo vietoje pasisaugociau wink.gif

taip gimdziau KMUK, nes neisnesiotukas, tai niekur net nebutu prieme. maziukas dabar jau gerai, aisku del neisnesiotumo yra labai mazas sirdies uzesiukas ir geltute, kurie turetu isnykti, svoriukas krito, bet jau viskas atrodo gerai. Pirmomis dienomis tai buvo inkubatoriuja, po lempomis, cukriukai buvo mazi, todel primaitindavo misinukais. verysad.gif net neatsiklause unsure.gif na bet aisku viskas maziuko labui.
gerai, pasistengsiu prisiziureti as ta maisteli, pati tai jauciuosi gerai, iskart po gimdymo, kai po tokiu kanciu tai man jau viskas atrode rojus, bet koki skausmai.
Siandien ryte nevalgius pasitikrinau cukrus, tai 4,3. Nors ir esu nerealiai pavargus, kadangi naktimis mazai miegu, diena irgi nelabai iseina, bet vis del to parode mazus cukrus, labai dziaugiuosi thumbup.gif
Norejau paklausti, as gali juosteles cukrui matuoti israsyti seimos gydytojas, ar tik endokrinologas?
Atsakyti
QUOTE(softly @ 2009 01 14, 17:55)

As siandien irgi pirma karteli atsikvepiau lengviau, nes po  atliktu tyrimu pirma karta pas mane cukraus nerado. Taip gera, kad dieta buvo veiksminga, net svorio numeciau.  Aciu jums uz patarimus
Pirmadieni eisiu pas gyd. Baliutaviciene, ziuresiu, ka pas ja suzinosiu. Labai labai idomu

Smagu, kad pastangos neveltui thumbup.gif Ir linkiu sėkmės pas Baliutavičienę. Labai lauksim naujienų po vizito pas ją blush2.gif

QUOTE(Aurosoma @ 2009 01 14, 19:50)
laba visoms. kazkada cia lankiausi, nes susirdau gestaciniu diabetu, taigi jau pagimdziau 5 savaitem anksciau

Nuoširdžiausi sveikinimai 4u.gif Aukit sveikučiai ir didučiai. Ir, aišku, mamytei nereiktų pamiršti pasirūpinti savo sveikata ax.gif

QUOTE(aitiii @ 2009 01 14, 20:02)
as dar karta pasikartosiu ...
insulino baze is pykcio grizus is darbo padidinau vos ne 0,3. ziuresim kas bus.

Aitiii, nu būk žmogus, nesikartok doh.gif Tiesiog patvirtinau tau tai, ką jau buvo sakiusi ir Shalna mirksiukas.gif
Na, ir kaip sekasi dar padidinus dozę? Nes aš vakar dar "pasiguodžiau" Biržiečiui, kad mums abiems nelabai sekasi sureguliuot tokius nemotyvuotus pakilimus - tai jis sakė, kad tik nereikia pult dėl to stresuot nono.gif ir pirmiausia, nepamiršti, kad esam nestuke.gif Todėl, visa tai ką žinojom ir kas veikė iki tol, gali ir nebeveikti, ir tiesiog reikia bandyti ir ieškoti, ir aišku, nesitikėti, kad būtinai iš pirmo karto pavyks mirksiukas.gif Beje, dar sakė perduot draugei linkėjimus, t.y. tau, ir pasakyt, kad nesijaudintų mirksiukas.gif Taip kad, klausyk ir vykdyk ką medikai sako cool.gif

QUOTE(Shalna @ 2009 01 15, 00:47)
Siulyciau ta menesi nepiktnaudziauti saldumynais ir kitais nesveikais maistais, juo labiau, kad jau pats gimdymas organizmui yra sukretimas, o po sukretimo iki diabeto - vienas zingsnis, tad tavo vietoje pasisaugociau wink.gif

Pritariu šiam pasiūlymui visu 100 % thumbup.gif Manau, tai vienintelis saugus kelias mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalissime @ 2009 01 15, 10:05)
Pritariu šiam pasiūlymui visu 100 %  thumbup.gif Manau, tai vienintelis saugus kelias  mastau.gif

Supratau, manau ir as, kad reiketu vel riezciau rinktis maisto produktus. Aisku saldumynu as kasdien nevalgau, tada tik vyras palepino, na o savaitgali nusimato vyro 30 metu jubiliejaus sventimas. na baliaus nedarysim, nes maziukas yra ir nelabai cia mums iseis, todel tikriausiai ir sestadieni is sekmadieni sulauksim sveciu, aisku reikes pavaisinti, torciukai ir t.t. tai ia pati paragausiu, bet pasistengsiu kuo maziau, o ir toliau laikysiuosi tos mitybos, kokios pries nestuma, gal ne taip jau griestai, bet pasistengsiu blush2.gif Labai aciu uz patarimus ir palaikyma. 4u.gif
Atsakyti
Dalissime
baze nakti padidinau iki 2,,4 cukriukas 5,4: 4,9; 3.9 o po pusryciu jau suhipavau. bet jau pagaliau ne 9 cukriukas.

Dalissime aciu tau uz man skirtas pastabas ir patarimus. mirksiukas.gif
o kirpkla taip pakele nuotaika.

merginos o kokias baterijas dedat i pompa, man kazkaip greitai issikrauna, gal kokias rekomenduotmete mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti