Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės :-)

QUOTE(wowavyva @ 2009 01 14, 13:11)
merginos, kokiam laike suzinojot, kad esat  nestuke.gif ?

Aš sužinojau kai buvo 4 sav. ir 2 dienos ax.gif Na, ta prasme pasidariau testą kai ciklas vėlavo 2 dienas. Bet į endo atsiguliau jau kai buvo 6 savaitės, nes (1)pagalvojau, kad vistiek gi tokiam laike dar echo nieko nesimatys tai kokio velnio ten pas ginekolgą eiti, o va jau 6 sav. tai ir širdutę plakančią jau matė wub.gif ; (2) tuo metu nebuvo Petrenkos, tai nusprendžiau jo palaukt lotuliukas.gif
Ir gulėjau 3,5 dienos lotuliukas.gif Nes paguldė antradienį apie pietus, o penktadienį prieš pietus aš jau buvau namie biggrin.gif Be Aitiii išvardintų tyrimų man dar darė skydliaukės tyrimą ir buvau pas okulistę. Bet mane iš karto kai paguldė tai aš gydytojai pasakiau, kad nesu nusiteikus čia ilgai gulėt ir penktadienį bet kuriuo atveju varysiu namo biggrin.gif
Atsakyti
zinot ko as bijau. knarkianciu bobu lotuliukas.gif as ligoninej visada uzmiegu tik su labai stipriais migdomaisiais. jei guliu vilniuj ar klaipedoj, visada vaziuoju nakciai namo. o ka daryt nesciai kaune? nei namo pabegsi pamiegot, nei migdomuju ikalsi?!
Atsakyti
QUOTE(wowavyva @ 2009 01 14, 14:13)
zinot ko as bijau. knarkianciu bobu  lotuliukas.gif as ligoninej visada uzmiegu tik su labai stipriais migdomaisiais. jei guliu vilniuj ar klaipedoj, visada vaziuoju nakciai namo. o ka daryt nesciai kaune? nei namo pabegsi pamiegot, nei migdomuju ikalsi?!

kaip tai ką daryt ? blink.gif miegot naktim reikia, o ne knarkiančių bobų klausytis lotuliukas.gif O jei rimčiau, tai greičiausiai pastojus neturėsi tokios problemos " o kaip užmigti?". Aš ir taip niekada nesiskundžiau, kad neužmiegu, bet pirmus tris mėnesius tai galėdavau ir galvą ant klaviatūros padėjus, ir stovėdama, ir ant kėdės sėdėdama miegot - niekas tam negalėjo sutrukdyt biggrin.gif

beje, jei labai ilgai netempsi ir suspėsi dar iki gimstant mano leliai - tai galiu pasiūlyt sofkę salione mirksiukas.gif Nu o jei vėliau, tai bijau kad gal knarkiančios bobos ir neatrodys toks blogis lyginant su naktiniais lelios koncertais lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalissime: 14 sausio 2009 - 13:30
as absoliuti nemiegale. darbo diena, kai keliuos 7val ryte, einu miegot ne anksciau 1val. Netgi tyriausi truputi del miego sutrikimu... kazkaip netikiu, kad tapsiu labai mieganti, kai/jei pastosiu tongue.gif
Atsakyti
nezinau kodel bet as taip pat nemiegale. nors visi sako kad per nestuma miegas ima. dabar kaip pagalvoju labai mazai miegu. dar naktimis cukru matuojuosi tai nuo 3 neuzmiegu biggrin.gif to miego mazai gaunasi, ir keliuosi 6-7 val. o diena net neatsigulu. vacation1.gif

wowavyva as pritariu del bobu knarkimo. doh.gif o siaubas man koks, gerai kaip pasitaiko neknarkiancios, bet paskutini kart tai maniau pabegsiu, taip knarke tat norejosi gun_rifle.gif gun_rifle.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aitiii: 14 sausio 2009 - 13:43
QUOTE(wowavyva @ 2009 01 14, 14:31)
as absoliuti nemiegale. darbo diena, kai keliuos 7val ryte, einu miegot ne anksciau 1val. Netgi tyriausi truputi del miego sutrikimu... kazkaip netikiu, kad tapsiu labai mieganti, kai/jei pastosiu tongue.gif

kitas variantas - jei gali pati miegoti prie įjungtos šviesos - užsidegti šviesą ir palikti per naktį. Dauguma babyčių nelabai gali miegoti degant šviesai lotuliukas.gif Arba pasiimti skalbinių segtukų ir užsegti babytėms nosytes lotuliukas.gif
Atsakyti
Dalissime ar jau ka pirkai mazyliui. as jau pradedu nerimauti.
Atsakyti
zinot ko as bijau. knarkianciu bobu  lotuliukas.gif as ligoninej visada uzmiegu tik su labai stipriais migdomaisiais. jei guliu vilniuj ar klaipedoj, visada vaziuoju nakciai namo. o ka daryt nesciai kaune? nei namo pabegsi pamiegot, nei migdomuju ikalsi?!

ausų kamštukai turėtų padėti biggrin.gif mano vyras baisiai knarkia, tai kartais tenka pasinaudoti, kai neužmiegu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aitiii @ 2009 01 14, 14:47)
Dalissime ar jau ka pirkai mazyliui. as jau pradedu nerimauti.

Ne, nu tu pavarai blink.gif kaip matau, tik ir ieškai progų dėl ko dar būtų galima nerimauti lotuliukas.gif NU tai ko čia dabar nervuotis, kad dar nieko nepirkai? Taigi išeisi į dekretą ir galėsi pirkit, pirkti ir pirkti mirksiukas.gif Aš kol kas dar irgi nieko nepirkau, ir labai sąmoningai tą darau. Nes žinau, kad jei tik užeisiu į vaikų parduotuvę - tai bus šakės, nes vistiek ką nors gražaus rasiu ir tada būtinai pirksiu. Tai kai pagalvoju apie ateinančius keturis mėnesius ir kiek laisvo laiko turėsiu- tai baisiu, kad prisipirksiu ne tik ko reikia ir nereikia, bet ir daugiau negu reikia, ir po to nebus kur dėt doh.gif blush2.gif Todėl kol kas vaikų parduotuves apeinu dyyyyyyyydeliu ratu biggrin.gif

QUOTE(Asciuke @ 2009 01 14, 14:58)
ausų kamštukai turėtų padėti  biggrin.gif  mano vyras baisiai knarkia, tai kartais tenka pasinaudoti, kai neužmiegu  biggrin.gif

nu va, iš karto matosi kur žmogus humanistas-mazochistas lotuliukas.gif ne taip kaip aš - sadistė lotuliukas.gif

nu va parašiau, ir tik tada prisiminiau doh.gif visgi būsiu apsimelavus blush2.gif - jau nusipirkau medžiagytės su visokiais piešinukais, iš kurių dekrete būdama planuoju pasiūti patalėlius zuikučiui. Ai, ir dar MB, būdamas užsieny, negalėjo preiti pro tokį fainutį meškiuką ir aišku nupirko wub.gif Tai jau turbūt galima sakyti, kad vistik pradėjom apsipirkimus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalissime: 14 sausio 2009 - 14:27
tai va Dalissime cia turbut nestumas viska daro, tokia jautri, tokia nervinga pasidariau kad del visko suku galva ir nerimauju todel tie cukrai toki doh.gif doh.gif vakar paskambinau vyrui i darba ir pradejau zliumti del nieko tai kol nuramino doh.gif

na begu i kirpykla.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aitiii: 14 sausio 2009 - 14:16

Sveikutes 4u.gif

Vel uzsukau pas jus ax.gif
Smagu skaityti, kaip jus dziaugiates savo kovos su cukriukais rezultatais thumbup.gif
Linkiu taip ir toliau, ir net dar geriau 4u.gif 4u.gif 4u.gif
As siandien irgi pirma karteli atsikvepiau lengviau, nes po atliktu tyrimu pirma karta pas mane cukraus nerado bigsmile.gif Taip gera, kad dieta buvo veiksminga, net svorio numeciau ax.gif Aciu jums uz patarimus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Pirmadieni eisiu pas gyd. Baliutaviciene, ziuresiu, ka pas ja suzinosiu. Labai labai idomu rolleyes.gif

o nuo knarkianciu ligoninej padeda ausu kaistukai thumbup.gif
zinau, kas naudojo ir nenusivyle ax.gif
juk tada taip norisi ramybes, o svetimam zmogui nepasakysi - neknark, verskis ant sono lotuliukas.gif
Atsakyti
laba visoms. kazkada cia lankiausi, nes susirdau gestaciniu diabetu, taigi jau pagimdziau 5 savaitem anksciau ir dabar iskilo diliama, tai kada jau man tiketis, kad tiek cukrai prades mazeti, dar turejau juosteliu, pasimatavau tai toki didoki, jei valdau daug saldumynu, tai iki 8 beveik pakyla. reikia dar nesusitvarke tie mano hormonai ir insulino gamyba g.gif kada tiketis, kad viskas susinormalizuos, nesinori visa laika sedeti ant tos dietos ar pergyventi del cukru. O idomu pienukui turi reiksmes cukru kiekis pas mane?

Jus cia kalbejote apie karkiancias bobas, as kai pagimdziau gulejau truputi viena, tai neisejo uzmigti, nemiegojau kelias paras, po to dar atkele i palata knarkiancia buba, tai visai blink.gif
Atsakyti