QUOTE(madmuazele @ 2009 01 13, 18:13)
Ne, ka tu...
Pasakyciau, kad sunkiai sekasi... Visiskai nesimokiau jos anksciau, o tik dabar... tai ir su anglu painiojasi... dar tarimas na, bet tikiuosi, kad kai nuvaziuosiu i Prancuzija-susisnekesiu su jais... bo jie angliskai nesneka ir dar noreciau Prancuzijoje apsilankyti iki nestumo
Mano atveju nebus geras... nes taip sokineja...ir 20, ir 1.8
Papildyta:
Dalissime, o tu kovojai su pienlige, ane?ja atsikratei deka mazu cukriuku?
Pasakyciau, kad sunkiai sekasi... Visiskai nesimokiau jos anksciau, o tik dabar... tai ir su anglu painiojasi... dar tarimas na, bet tikiuosi, kad kai nuvaziuosiu i Prancuzija-susisnekesiu su jais... bo jie angliskai nesneka ir dar noreciau Prancuzijoje apsilankyti iki nestumo
Mano atveju nebus geras... nes taip sokineja...ir 20, ir 1.8
Papildyta:
Dalissime, o tu kovojai su pienlige, ane?ja atsikratei deka mazu cukriuku?
Nu jo, prancūzai tikrai kad nešneka angliškai. Ir ne tik kad nešneka angliškai, bet dar ir labai nekenčia pačių anglų dar dabar negaliu pamiršt, kai mes grižinėjom iš UK su mašina ir buvom sugedę, tai niekas per 3 val. nesustojo padėti (nors pravažiavo tikrai ne dvi ar trys mašinos), nors ir stabdėm avarinį įsijungę ir ženklus susidėję. Bet tai kas tau sustos, kai mašina su britiškais numeriais O kai pagaliau sustojo tokia pagyvenus porelė, ir aš bandžiau su jais laužyta prancūzų kalba susišnekėti, tai diedas vis bumbėjo, kad jie neturi laiko ir reikia palikti tuos britus, nes net neina suprasti ko jie nori Bet tai ką jis asilas gali suprast, jei jis net nesupranta, kad mes tiek angliškai tiek ir prancūziškai šnekam su akcentu ir nesam jokie britai. Ai, žodžiu kažkaip nelabai kokie prisiminimai apie žmones iš tos kelionės.
o dėl pienligės, tai nežinau kas pas tave yra maži cukrai ? Nes, tarkim, mano glikuotas niekada nėra buvęs aukštesnis nei 8.6 mmol. Bet iš kitos pusės, aukšti cukrai tikrai nestiprina imuniteto. Todėl svarbiausia yra susitvarkyt imunitetą Aš tai padariau su jogurto kapsulėm ir multivitaminais. Ir kol kas jau trys metai kaip net neprisimenu tos bjaurybės. O kiek buvo babkių išleista visokiom žvakutėm ir kitom nesąmonėm Nu, kad dar jų poveikis būtų ilgalaikis, tai dar dzin - būtų galima pakentėti tuos visus jų keliamus nepatogumus (ta prasme, mane nervindavo, kad tos žvakutės amžinai terliodavo ir dar kurį laiką būdavo negalima ).
QUOTE(wowavyva @ 2009 01 13, 20:22)
ateinu ir as pasigirti - mano glikuotas 4.8
Nu va, tik pasidžiauk - būtinai kas nors turi sugadinti visą džiaugsmą Nu bet sunervijai mane su tokiu puikiu rezultatu Aš įsivaizdavau, kad čia man jau medalis priklauso už tokius "pasiekimus". O čia - še tau kad nori - atėjo wowavyva ir šnipštas gavosi Nu bet pelnytai perleidžiu tau taurę Ir labai sveikinu su tokias rezultatais. Bet gal pas tave visada tokie būna ? koks tavo buvo aukščiausias?
QUOTE(aister @ 2009 01 13, 22:10)
Nupirkau 180 visus reik pripusti.
oho kur jums tiek tilps Bet kuriuo atveju - smagaus gimtadienio ir lauksim žadėto fotoreportažo
QUOTE(aitiii @ 2009 01 14, 10:18)
nieko nepakeiciu kad ir didinu baze nakti kaip 9 taip 9.
ai. dasileidziu sumazinti v.v. vistiek 9. truksta man gal proto kazka pakeisti. dabar kaip pasimatuoju buna 8 ir saltas prakaitas ismusa, o po pusvalandzio 9 ir galva skauda
ai. dasileidziu sumazinti v.v. vistiek 9. truksta man gal proto kazka pakeisti. dabar kaip pasimatuoju buna 8 ir saltas prakaitas ismusa, o po pusvalandzio 9 ir galva skauda
reiškia dar per mažai padidini dozę ir per daug nerviniesi. Čia rimtai sakau. Nes, aišku būna išskirtinių dienų, kai cukrus blūdija ir nieko negali pakeisti, bet manau, kad tavo atveju tas tęsiasi jau per ilgai, kad viską būtų galima suverst atsitiktinumui. O glikuotas, jei paprastai matai skaičiukus apie 8 -9 , toks ir turėtų būti
QUOTE(waidoshele @ 2009 01 14, 11:08)
aurosoma pagimde? nu va ir mane aplenke o as pirmadieni gulsiuos jau i klinikas. kadangi liepe nepernesiot, tai skatins turbut. tai kita treciadieni tikiuosi jau turet savo leliuka ant ranku tik savaitele beliko nors visai nieko pries buciau jei ir tos savaiteles nereiktu laukt
dar vienas klausimelis, jei maitinant cukrus aukstas, tai ar persiduoda kazkoks blogumas leliukui?
dar vienas klausimelis, jei maitinant cukrus aukstas, tai ar persiduoda kazkoks blogumas leliukui?
kaip smagu kad jau taip greitai turėsi ant rankų Linkiu, kad gimdymas būtų lengvas ir leliukas būtų sveikas kaip ridikas. Ir labai lauksim sugrįžtančios su įspūdžiais