Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės :-)

QUOTE(madmuazele @ 2009 01 13, 18:13)
Ne, ka tu...
Pasakyciau, kad sunkiai sekasi...  Visiskai nesimokiau jos anksciau, o tik dabar... tai ir su anglu painiojasi... dar tarimas na, bet tikiuosi, kad kai nuvaziuosiu i Prancuzija-susisnekesiu su jais... bo jie angliskai nesneka  ir dar noreciau Prancuzijoje apsilankyti iki nestumo

Mano atveju nebus geras... nes taip sokineja...ir 20, ir 1.8

Papildyta:
Dalissime, o tu kovojai su pienlige, ane?ja atsikratei  deka mazu cukriuku?

Nu jo, prancūzai tikrai kad nešneka angliškai. Ir ne tik kad nešneka angliškai, bet dar ir labai nekenčia pačių anglų doh.gif dar dabar negaliu pamiršt, kai mes grižinėjom iš UK su mašina ir buvom sugedę, tai niekas per 3 val. nesustojo padėti (nors pravažiavo tikrai ne dvi ar trys mašinos), nors ir stabdėm avarinį įsijungę ir ženklus susidėję. Bet tai kas tau sustos, kai mašina su britiškais numeriais doh.gif O kai pagaliau sustojo tokia pagyvenus porelė, ir aš bandžiau su jais laužyta prancūzų kalba susišnekėti, tai diedas vis bumbėjo, kad jie neturi laiko ir reikia palikti tuos britus, nes net neina suprasti ko jie nori gun_bandana.gif Bet tai ką jis asilas gali suprast, jei jis net nesupranta, kad mes tiek angliškai tiek ir prancūziškai šnekam su akcentu ir nesam jokie britai. Ai, žodžiu kažkaip nelabai kokie prisiminimai apie žmones iš tos kelionės.
o dėl pienligės, tai nežinau kas pas tave yra maži cukrai ? Nes, tarkim, mano glikuotas niekada nėra buvęs aukštesnis nei 8.6 mmol. Bet iš kitos pusės, aukšti cukrai tikrai nestiprina imuniteto. Todėl svarbiausia yra susitvarkyt imunitetą mirksiukas.gif Aš tai padariau su jogurto kapsulėm ir multivitaminais. Ir kol kas jau trys metai kaip net neprisimenu tos bjaurybės. O kiek buvo babkių išleista visokiom žvakutėm ir kitom nesąmonėm doh.gif Nu, kad dar jų poveikis būtų ilgalaikis, tai dar dzin - būtų galima pakentėti tuos visus jų keliamus nepatogumus (ta prasme, mane nervindavo, kad tos žvakutės amžinai terliodavo ir dar kurį laiką būdavo negalima smileysex.gif ).

QUOTE(wowavyva @ 2009 01 13, 20:22)
ateinu ir as pasigirti - mano glikuotas 4.8 

Nu va, tik pasidžiauk - būtinai kas nors turi sugadinti visą džiaugsmą lotuliukas.gif Nu bet sunervijai mane su tokiu puikiu rezultatu lotuliukas.gif Aš įsivaizdavau, kad čia man jau medalis first.gif priklauso už tokius "pasiekimus". O čia - še tau kad nori - atėjo wowavyva ir šnipštas gavosi lotuliukas.gif Nu bet pelnytai perleidžiu tau taurę first.gif Ir labai sveikinu su tokias rezultatais. Bet gal pas tave visada tokie būna ? blush2.gif koks tavo buvo aukščiausias?

QUOTE(aister @ 2009 01 13, 22:10)
Nupirkau 180  visus reik pripusti.

oho blink.gif kur jums tiek tilps lotuliukas.gif Bet kuriuo atveju - smagaus gimtadienio ir lauksim žadėto fotoreportažo blush2.gif

QUOTE(aitiii @ 2009 01 14, 10:18)
nieko nepakeiciu kad ir didinu baze nakti kaip 9 taip 9. 
ai.  dasileidziu sumazinti v.v. vistiek 9. truksta man gal proto kazka pakeisti. dabar kaip pasimatuoju buna 8 ir saltas prakaitas ismusa, o po pusvalandzio 9 ir galva skauda

reiškia dar per mažai padidini dozę ir per daug nerviniesi. Čia rimtai sakau. Nes, aišku būna išskirtinių dienų, kai cukrus blūdija ir nieko negali pakeisti, bet manau, kad tavo atveju tas tęsiasi jau per ilgai, kad viską būtų galima suverst atsitiktinumui. O glikuotas, jei paprastai matai skaičiukus apie 8 -9 , toks ir turėtų būti mirksiukas.gif

QUOTE(waidoshele @ 2009 01 14, 11:08)
aurosoma pagimde?  nu va ir mane aplenke  o as pirmadieni gulsiuos jau i klinikas. kadangi liepe nepernesiot, tai skatins turbut. tai kita treciadieni tikiuosi jau turet savo leliuka ant ranku  tik savaitele beliko  nors visai nieko pries buciau jei ir tos savaiteles nereiktu laukt 
dar vienas klausimelis, jei maitinant cukrus aukstas, tai ar persiduoda kazkoks blogumas leliukui? 

kaip smagu kad jau taip greitai turėsi 2.gif ant rankų wub.gif Linkiu, kad gimdymas būtų lengvas ir leliukas būtų sveikas kaip ridikas. Ir labai lauksim sugrįžtančios su įspūdžiais ax.gif
Atsakyti
mano glikuotas visada budavo 4-5. Paskutinius kartus tik buvo 6, 6.2, 6.4. Ai pamirsau pati pirma savo suzinota glikuota, kuri man reanimacijoj pranese lotuliukas.gif keliolika man rodos buvo.... o gal 9. tiksliai nepasakysiu, zinau kad 32m/mol buvo tongue.gif
Bet net nezinau, tas glikuotas man toks nepatikimas vertinimo faktorius. Jei turi didelius, placios amplitudes svyravimus, tai faktas, kad glikuotas bus geras. O kas is to?! svyravimai blogiau uz viska. tarkim esu sutikus diabetike, kuri sake - as jau geriau visada laikau 8-9, bet man yra stabiliai, zinau kad neuzhipuosiu ir pan. Net nezinau, mano nuomone tai abu variantai (svyravimai ir laikymas 8-9mmol) yra blogi.
Dalissime, pirma vieta tikrai tavo ploja.gif nes tu gi nestuke.gif , tau tokie rezultatai sunkiau pasiekiami tongue.gif
Atsakyti
[quote=Shalna,2009 01 14, 12:49]
Siaip mano spejimai visada buna didesni negu tikrasis gliukuotas wink.gif Neabejoju, kad ir tau taip bus mirksiukas.gif Kita vertus, mes jugi matuojames momentais, kada yra tyikimybe, kad cukrus kazkoks ne toks, kad ji pasikoreguotume, tad didziaja laiko dali cukrus pas mus yra koreguotas, tad nepergyvenk, gliukuotas bus pas tave normoj wink.gif Manau, dar didinkis dozes, kol pamatysi aparate maziau negu 9 wink.gif
Bet fiziologiniai pozymiai pas tave kaip hipo butu g.gif Na bent jau saltas prakaitas tikrai ;pila ne del per dideliu, o del per mazu g.gif

shalna tikiuosi kad geras bus gliuk. tu teisi ir man atrodo del salto prakaito hipo, bet as jo nepagaunu.

Dalissime
siandien gavau pompai dekliuka, dar neisbandziau, grizus is darbo reiks. siandien einu i kirpykla tai gal blogu cukriuku nuotaika pataisysiu pasigrazindama wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wowavyva @ 2009 01 14, 12:07)
mano glikuotas visada budavo 4-5. Paskutinius kartus tik buvo 6, 6.2, 6.4. Ai pamirsau pati pirma savo suzinota glikuota, kuri man reanimacijoj pranese  lotuliukas.gif  keliolika man rodos buvo.... o gal 9. tiksliai nepasakysiu, zinau kad 32m/mol buvo tongue.gif
Bet net nezinau, tas glikuotas man toks nepatikimas vertinimo faktorius. Jei turi didelius, placios amplitudes svyravimus, tai faktas, kad glikuotas bus geras. O kas is to?! svyravimai blogiau uz viska. tarkim esu sutikus diabetike, kuri sake - as jau geriau visada laikau 8-9, bet man yra stabiliai, zinau kad neuzhipuosiu ir pan. Net nezinau, mano nuomone tai abu variantai (svyravimai ir laikymas 8-9mmol) yra blogi.
Dalissime, pirma vieta tikrai tavo  ploja.gif nes tu gi  nestuke.gif , tau tokie rezultatai sunkiau pasiekiami tongue.gif

Na, dėl glikuoto sutinku, kad vidurkis, kaip ir beje visi kiti statistiniai rodikliai, yra visų mokslų prostitutė lotuliukas.gif juos gi gali suvartyt kaip nori ir tą patį rezultatą gaut iš skirtingų dedamųjų. Ir aišku, akd nei svyravimai nei laikymas pie 8-9 nėra gerai, bet ... kartais kitaip tiesiog nesigauna. Ligos pradžioj man irgi būdavo lengviau stablizuot padėtį, o didėjant stažui visko pasitaikydavo blush2.gif
Beje, tą pirmą vietą vis tik tu pasilaikyk sau, nes aš esu 100 % tikra, kad tavo rodikliai tikrai nepasikeis net ir tau tapus nestuke.gif Ir, beje, dar spėju net ir pagerės, nes gi tada gyvensi sugriežtinto režimo sąlygom blush2.gif

QUOTE(aitiii @ 2009 01 14, 12:21)
Dalissime
siandien gavau pompai dekliuka, dar neisbandziau, grizus is darbo reiks. siandien einu i kirpykla tai gal blogu cukriuku nuotaika pataisysiu pasigrazindama wub.gif  biggrin.gif

super idėja thumbup.gif Ir nuotaika tai tikrai pagerės. Beje, ir pilnatis jau į pabaigą - šeštadienį paskutinė naktis kai tas blynas mums kortas maišys mirksiukas.gif Taip kad viskas bus gerai console.gif
Atsakyti
Jei eisi siandien pas Birzieti paklausk kaip del to atsigulimo 34 sva. tvarka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aitiii @ 2009 01 14, 12:46)
Jei eisi siandien pas Birzieti paklausk kaip del to atsigulimo 34 sva. tvarka blush2.gif

nebijok, nepamiršau mirksiukas.gif Būtinai paklausiu pioneer.gif
Atsakyti
merginos, kokiam laike suzinojot, kad esat nestuke.gif ?
Atsakyti
4 savaiciu. mirksiukas.gif as suzinojau. jau endokr. gulejau 5 nest. sav.
Atsakyti
QUOTE(aitiii @ 2009 01 14, 12:13)
4 savaiciu. mirksiukas.gif as suzinojau. jau endokr. gulejau 5 nest. sav.

na ir ka su tavim veike endokrinologiniame? smile.gif ta prasme kokius tyrimus dare, pas kokius gydytojus siunte?
Atsakyti
visus kraujo tyr,(kelis kart eme krauja) slapimo paseli. ir pompa uzsidejau, (bet tau tai jau negalioja tu su pompa biggrin.gif ir pas ginekol nusiunte. 10 dienu gulejau.
Atsakyti
QUOTE(aitiii @ 2009 01 14, 12:32)
visus kraujo tyr,(kelis kart eme krauja) slapimo paseli. ir pompa uzsidejau, (bet tau tai jau negalioja tu su pompa biggrin.gif ir pas ginekol nusiunte. 10 dienu gulejau.

pabegsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Nepabegsi biggrin.gif tai juk ne visus vienodai as ilgiau gulejau kadangi persigalvojau del pompos pirma man nepatiko tai kol sulaukiau anrtos ir.t.t.
ir mano gliukoniz buvo 10, tai gal todel taip keistai jie i mane ziurejo biggrin.gif biggrin.gif ir neplanuota viskas, o tu kaip planuoji tai viskas kitaip. trumpiau ci apagal situacija biggrin.gif
Atsakyti