QUOTE(Aurosoma @ 2008 12 04, 19:56)
Jei apie gydytojus, tai reikia gimdyti klinikose, bet as negimdysiu, kadangis viskas labai gerai, dieta padeda kontroliuoti cukrus, as gimdysiu pas savo gydytoja. aisku, jei ir toliau viskas bus gerai, jei ne klinikose.
Del mitybos, tai nereikia visiskai atsisakyti anglivandeniu, bet reikia ziureti ka valgai. man asmeniskai tai labai kildavo cukrus nuo ryziu, kiek zinau sake, kad daugumai nuo ju kyla. as valgau juoda duona, grikius, makaronu, bulves aisku viska su saiku. angliavandeniu leksteje turi buti 1/4, baltymu 1/4, darzoviu 2/4. as jogurtu valgau tik naturalius ir nulio procentu riebumo, panasus skonis kaip kefyro, tai juo skaninu salotas.
Tau gal dave lankstinuka del mitybos, ten viskas parasyta.
as siandien vel gabaleliui saldumyno neatsilaikiau, ir dar daug vistienos suvalgiau ir pora vaisiu, bet cukrus 5.6
Del mitybos, tai nereikia visiskai atsisakyti anglivandeniu, bet reikia ziureti ka valgai. man asmeniskai tai labai kildavo cukrus nuo ryziu, kiek zinau sake, kad daugumai nuo ju kyla. as valgau juoda duona, grikius, makaronu, bulves aisku viska su saiku. angliavandeniu leksteje turi buti 1/4, baltymu 1/4, darzoviu 2/4. as jogurtu valgau tik naturalius ir nulio procentu riebumo, panasus skonis kaip kefyro, tai juo skaninu salotas.
Tau gal dave lankstinuka del mitybos, ten viskas parasyta.
as siandien vel gabaleliui saldumyno neatsilaikiau, ir dar daug vistienos suvalgiau ir pora vaisiu, bet cukrus 5.6
Na rytoj turbut duos ta lankstinuka, nes dabar tai pati ka sugalvoju to nevalgau, kas man atrodo turi daug angliavandeniu...
o darzoves tai supratau visos tinka, apart bulves aisku.
Na rytoj daugiau suzinosiu, tai tubut dar klausinesiu
Tiesa, radau as normas gestacinio diabeto - parasyta kad 7,8 ir daugiau, jau yra diagnozuojamas GD.