Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės :-)

QUOTE(Shalna @ 2009 01 13, 16:59)
Madmuazele uo praeito pavasario kalba, Monteuxe operacijai ruosesi, tikiuosi, jai viskas gerai g.gif
Papildyta:
tai ka pasirnkai? Agha, mums i medicina geriau nelisti, nes negalime tokiais kiekiais saldainiu valgyti lotuliukas.gif

Nu jau kaip sveikijam del tokio saunaus gliukuoto! Ir toliau taip! 4u.gif

na, su madmuazele tai viskas aišku - ko daugiau nei kalbų galima tikėtis iš išlepusios prancūzų panelės lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
O dėl monetuxes - tai kažkaip būsiu pražioplinus doh.gif Bet irgi tikiuosi, kad jai viskas gerai ir artimiausiu metu ji čia apsireikš ax.gif
O su mano pasirinkimu - tai dūriau pirštu ir pasirinkau bele ką doh.gif lotuliukas.gif o jei tiksliau tai mokslą apie viską ir nieką tuo pačiu - t.y. sociologiją lotuliukas.gif Savaime suprantama, mano dabartinis darbas su tuo neturi visiškai nieko bendro. Na, bet bent jau studijų metai tai tikrai buvo įdomūs ir turiningi. O ir darbas, jei jį būtų galima rasti Kaune, o ne Vilniuj, man irgi būtų labai prie širdies blush2.gif Nu bet gal kada nors kitam gyvenime lotuliukas.gif
ir ačiū už sveikinimus notworthy.gif stengsiuos ir toliau neapsileisti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aister @ 2009 01 13, 13:47)
O kaip tos musu planuojancios m?
Kur madmuazele dingus?

Madmuazele skaito ir raso... tik niekas nemato blush2.gif

QUOTE(Shalna @ 2009 01 13, 15:59)
Madmuazele uo praeito pavasario kalba, kad palauks vasaros, o po vasaros imsis darbo, pakui rado kita priezasti - negalejo pastoti, nes B. atostogavo lotuliukas.gif Kai pagaliau apsilanke pas ji, nusprende, kad jei dabar pastos, tai ar tai zodiakas, ar tai lytis netiks, ir vel laukiam karsta.gif Na, manau, ji vis dar semiasi ziniu, ir driokstels cia su gera naujiena, tai visos apaksim. Sakys, pvz., laukiuosiu dvynuku lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif ka as jau tiek ilgai kalbu... blink.gif jau metai bus g.gif
Nebuvau dar pasiruosusi... O siaip durniuoja mano organizmas-cukriukai vel sokineja-tai auksti-tai mazi...eisiu greit glikuota daryt-ziuresim kas cia bus... dar dantuklus turiu susitvarkyti... minejau jau, kad nera gerai...

Plius mano mmm kazkokios kitokios-anksciau budavo super gausios, ilgos, o dabar nereguliarios, negausios ir trumpesnes...
Ir galu gale lotuliukas.gif ... mastau gal ir man pompa bandyti uzsideti.... gal ramiau bus, kazkaip del to Lantuso nesu tikra g.gif

Taip, as Jums pranesiu, kad laukiuosi dvynuku wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Dalissime @ 2009 01 13, 16:06)
na, su madmuazele tai viskas aišku - ko daugiau nei kalbų galima tikėtis iš išlepusios prancūzų panelės  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Taip, kaip tik man dabar savaitiniai prancuzu k. kursai mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
as taip at eisiu gliukonizuota pirmadieni darytis, baisoka, tas ciukriukas toks seip buvo per siuos tris men. va ir dabar po pietu 2 val. cukrus 9 gun_bandana.gif
Dalissime tu kazka minejai apie gliuokonizuota, nesidariai?

sekmes visoms planuojancioms. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aitiii: 13 sausio 2009 - 16:38
O kokia jus knyga nusipirkusios skaitot? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 13 sausio 2009 - 16:31
QUOTE(madmuazele @ 2009 01 13, 17:17)
Madmuazele skaito ir raso... tik niekas nemato blush2.gif
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  ka as jau tiek ilgai kalbu... blink.gif  jau metai bus g.gif
Nebuvau dar pasiruosusi...  O siaip durniuoja mano organizmas-cukriukai vel sokineja-tai auksti-tai mazi...eisiu greit glikuota daryt-ziuresim kas cia bus... Taip, kaip tik man dabar savaitiniai prancuzu k. kursai mirksiukas.gif  wub.gif

tikiuosi neįseižeidei dėl mano tokio pasakymo blush2.gif Tiesiog tavo nickas labai geras ir būtent dėl jo aš leidau sau taip parašyti ax.gif O kaip sekasi kursuose? Parlez-vous francais tres bien deja? (jei pati ko nors nenusisnekejau lotuliukas.gif nes jau n+k metų nenaudoju šitos kalbos).
O kad skaitai ir rašai, tai matom mirksiukas.gif , ale kad ne ta rūpima tema rolleyes.gif
Beje, o glikuotas tokiu atveju - kai taip smarkiai šokinėja - tai greičiausiai, kad bus geras, Tik kas iš to jei tas gėris gaunamas tokiu būdu 2 + 12 =14/2 = 7 mmol g.gif . Nu bet tikiuosi, kad šitas mano pvz. tavo atveju netinka mirksiukas.gif
Atsakyti
biggrin.gif book.gif lotuliukas.gif na idomus tavo paskaiciavimas del gliukonizuoto g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aitiii @ 2009 01 13, 17:28)
Dalissime tu kazka minejai apie gliuokonizuota, nesidariai?

dariau vakar ir šiandien jau giriuosi lotuliukas.gif Rezultatas - 5.8 yahoo.gif

QUOTE(madmuazele @ 2009 01 13, 17:30)
O kokia jus knyga nusipirkusios skaitot? rolleyes.gif

Čia eina kalba apie šitą knygą
Aš kai ją pirkau tai KMU knygynas ją dar pas save online trėjo, bet žiūriu dabar jau nebelikę schmoll.gif tai ir nuorodos geresnės neradau blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(aitiii @ 2009 01 13, 17:37)
biggrin.gif  book.gif  lotuliukas.gif na idomus tavo paskaiciavimas del gliukonizuoto  g.gif  blush2.gif

o kame įdomumas? blush2.gif nua, juk glikuotas grubiai šnekant yra trijų mėnesių vidurkis. Tai jei matuojant paprastai matai tokius skaičius, tai ir ir tas glikuotas iš esmės bus vidurkis tų reikšmių. Aišku, jei matuot1 ar 2 karus per dieną, tada paklaida didesnė. Bet esmės tai nekeičia - t.y. tą patį vidurkį galima gauti sudedant ir dalinant labai skiritingas reikšmes mirksiukas.gif todėl tarpinės reikšmės irgi svarbios.
Atsakyti
QUOTE(Dalissime @ 2009 01 13, 16:32)
tikiuosi neįseižeidei dėl mano tokio pasakymo  blush2.gif Tiesiog tavo nickas labai geras ir būtent dėl jo aš leidau sau taip parašyti  ax.gif O kaip sekasi kursuose? Parlez-vous francais tres bien deja? (jei pati ko nors nenusisnekejau  lotuliukas.gif nes jau n+k metų nenaudoju šitos kalbos).
O kad skaitai ir rašai, tai matom  mirksiukas.gif , ale kad ne ta rūpima tema rolleyes.gif
Beje, o glikuotas tokiu atveju - kai taip smarkiai šokinėja - tai greičiausiai, kad bus geras, Tik kas iš to jei tas gėris gaunamas tokiu būdu 2 + 12 =14/2 = 7 mmol  g.gif . Nu bet tikiuosi, kad šitas mano pvz. tavo atveju netinka  mirksiukas.gif

Ne, ka tu... 4u.gif
Pasakyciau, kad sunkiai sekasi... doh.gif blush2.gif Visiskai nesimokiau jos anksciau, o tik dabar... tai ir su anglu painiojasi... dar tarimas doh.gif na, bet tikiuosi, kad kai nuvaziuosiu i Prancuzija-susisnekesiu su jais... bo jie angliskai nesneka lotuliukas.gif ir dar noreciau Prancuzijoje apsilankyti iki nestumo blush2.gif

Mano atveju nebus geras... nes taip sokineja...ir 20, ir 1.8 doh.gif

Papildyta:
Dalissime, o tu kovojai su pienlige, ane?ja atsikratei deka mazu cukriuku?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 13 sausio 2009 - 17:13
QUOTE(aitiii @ 2009 01 13, 17:28)
as taip at eisiu gliukonizuota pirmadieni darytis,

o pas mane ir lapelis baigia nusitrinti - nera kada nulekt kraujo nuleist doh.gif

QUOTE(madmuazele @ 2009 01 13, 18:13)
ir dar noreciau Prancuzijoje apsilankyti iki nestumo blush2.gif

aaaaaaaaaaaa, nu tai cia artimiausiu metu geru ziniu ir nelauk irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalna: 13 sausio 2009 - 18:02
Dalissime TAI SAUNU GLIUK. PAVYDZIU (BALTAI)
ax.gif :ax

man baisu net eiti. ax.gif

Shalna kaip sekasi? 4u.gif
siandien nera kazkodel nuotaikos, tikrai tas menulis verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(aitiii @ 2009 01 13, 19:16)
Shalna kaip sekasi? 4u.gif
siandien nera kazkodel nuotaikos, tikrai tas menulis verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Blogai ir man sekasi - esu pikta kaip sirse, kad MB eglutes niekaip neistarabanija
bash.gif Teks man imtis veiklos ir elementariai i konteineri issvilpint, bet tada namie prasides saltasis karas. Ir ka ma daryti? Pyktis ar nesipykti? Ar bandyti apsimesti, kad tos egles ir pribyrejusiu spygliu as nematau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalna @ 2009 01 13, 18:01)
aaaaaaaaaaaa, nu tai cia artimiausiu metu geru ziniu ir nelauk  irnesakyk.gif

Na per metus tikrai pranesiu dziugia zinia blush2.gif

QUOTE(Shalna @ 2009 01 13, 18:31)
Blogai ir  man sekasi - esu pikta kaip sirse, kad MB eglutes niekaip neistarabanija
bash.gif Teks man imtis veiklos ir elementariai i konteineri issvilpint, bet tada namie prasides saltasis karas. Ir ka ma daryti? Pyktis ar nesipykti? Ar bandyti apsimesti, kad tos egles ir pribyrejusiu spygliu as nematau? g.gif

As apsimesciau, kad nematau... bet dar ir pabumbeciau lotuliukas.gif
Atsakyti