Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės :-)

QUOTE(aitiii @ 2009 01 13, 13:34)
biggrin.gif ai ne taip supratai nuo 3val iki 6 val be miego o cukrus tai 11, tai 10, seip ne taip numusiau iki 7. dieve prakaitas tik ismuse visa nakti. kazkas nesuvokiamo, manu kad tas menulis daro savo.  biggrin.gif

as tai jau 10kg. priaugus. nezinia kiek dar priaugsiu, bet manau kad daug netemsiu na dar kokius 5-6kg. bet kas cia zino biggrin.gif

vaje, nu man jau reikia rimtai susimąstyt kaip čia taip man gaunasi, kad aš vis ką nors ne taip suprantu doh.gif .
O su tais naktiniais - tai teks tau dozę dar didint. Šiąnakt mano cukrai pagaliau sugrįžo į normas, bet tai pasiekiau tik tada, kai t.t. valandų dozės padvigubėjo nuo prieš tai buvusių mirksiukas.gif Taip kad kantrybės ir viskas bus thumbup.gif beje, aš tos kantrybės paskutiniu metu ko tais mažokai turiu, tai kelias paskutines naktis jau didindavau ne po 0,1 v.v., o po 0,2 v.v., ar net 0,3 v.v.
O dėl svorio - tai kiek priaugsiu tiek ir užteks lotuliukas.gif Net neketinu dėl to nervintis irnesakyk.gif Juo labiau, kad ir MB džiaugiasi, kad zuikis auga rolleyes.gif

QUOTE(aister @ 2009 01 13, 14:46)
Taip tikrai,kainos siu drabuzeliu nedideles,o kokybe visai neprasta.
Kas cia,Dalissime,sake,kAd irgi uk gyveno,tai turbut irgi zino kad parduotuveje PRIMARK(joje siu drabuzeliu yra) visada daug zmoniu,ir tiesiog sluoja ten visus rubus,ir vaikiskus ir moteriskus ir vyriskus doh.gif

o, jo, atsimenu aš tą parduotuvę. Ypač kai mūsų kaime ji tik viena tokia buvo, tai žmonių - amžinai marios. O jei dar neduok dieve, išpardavimas koks - tai visos dienos reikdavo apsipirkimui doh.gif lotuliukas.gif Bet kažkaip tuo metu į vaikiškus nelabai žiūrėdavau, nes neturėdavau kantrybės tiek ten ko nors ieškoti blush2.gif ax.gif

Papildyta:
QUOTE(aister @ 2009 01 13, 14:47)
O kaip tos musu planuojancios m?
Kur madmuazele dingus?

kažkaip į pogrindį visos sulindo mastau.gif wowavyva irgi matyt susikoncentravus į Baliutavičienės knygą, o ne į planavimą lotuliukas.gif O be reikalo nono.gif
Monetuxe matyt vestuvių rūpesčiais apsikasus g.gif Kas čia dar? ko dar nepaminėjau? Anu greit atsiliepkit visos planiukės clap_1.gif
Atsakyti
wowavyva vietoj biggrin.gif viska seka, tik tingi rasyt tongue.gif
neskaitau tos knygos, pradejau ir palikau... vis laiko nerandu, nieko, savaitgali perskaitysiu smile.gif
o su tais planavimais, tai atrodo nori nenori teks imtis veiksmu greitu metu. tik va, klausimas kiek jie bus vaisingi tiesiogine to zodzio prasme lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wowavyva @ 2009 01 13, 15:08)
neskaitau tos knygos, pradejau ir palikau... vis laiko nerandu, nieko, savaitgali perskaitysiu smile.gif
o su tais planavimais, tai atrodo nori nenori teks imtis veiksmu greitu metu. tik va, klausimas kiek jie bus vaisingi tiesiogine to zodzio prasme  lotuliukas.gif

Tai spėsi tą knygą perskaityt, ir kai nestuke.gif būsi lotuliukas.gif
Na, o kuo greičiau imsitės veiksmų - tuo greičiau sužinosi mirksiukas.gif Labai linkiu, kad būtų taip kaip Aitiii - iš karto ir puikiai nestuke.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(wowavyva @ 2009 01 13, 14:08)
o su tais planavimais, tai atrodo nori nenori teks imtis veiksmu greitu metu. tik va, klausimas kiek jie bus vaisingi tiesiogine to zodzio prasme  lotuliukas.gif

Neskaityk tu tos knygos doh.gif
As irgi pries nestuma ja pirkau,perverciau ir iki siol jos neperskaiciau,nes is keliu psl pamaciau kad neverta.Ten neaisku apie kokius laikus ji raso doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aister: 13 sausio 2009 - 14:27
QUOTE(aister @ 2009 01 13, 15:26)
Neskaityk tu tos knygos doh.gif
As irgi pries nestuma ja pirkau,perverciau ir iki siol jos neperskaiciau,nes is keliu psl pamaciau kad neverta.Ten neaisku apie kokius laikus ji raso doh.gif  doh.gif  doh.gif

Nu kodėl neverta? Aš kaip tik manau, kad verta. Ten labai aišku, kad rašo apie prieštvaninius laikus lotuliukas.gif Bet iš kitos pusės pusės, tai perskaičius jos knygą aš supratau, kad nervuotis tikrai nėra realaus pagrindo - turint galvoj šiuolaikinius vaistus, savikontrolės priemones ir planuojančių sąmoniningumą - viskas turi būti gerai. Nes net ir tais prieštvaniniais laikais, kai savikontrolės buvo minimaliai, medikų žinių irgi ne fontanai, ir tai būdavo sėkmingų istorijų. Pagaliau, net ir visai sveikoms nestuke.gif visko nutinka, todėl nereikia apie CD galvoti, kaip apie kliūtį būti laimingoms nestuke.gif ir soske.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalissime: 13 sausio 2009 - 14:37
man irgi visai naudinga atrodo ta knyga. aisku, reikia nepamirsti vis kokiu laiku duomenys ten. tarkim atkreipkit demesi i literaturos sarasa doh.gif 1992, 1994m straipsniai doh.gif
Siuolaikine medicina manau stipriai pazengusi nuo Baliutavicienes aprasomu laiku smile.gif tarkim Halle Berry puikus pavyzdys, kad 66m gimimo motera nuo 89m serganti diabetu susilaike kudikio budava 40m. Aisku, mes ne holivudo zviazdos ir ne LA gimdysim lotuliukas.gif bet gi jai dirbtines kasos irgi niekas neikiso.
Atsakyti
Man baisu buvo ja skaityti,todel neskaiciau schmoll.gif Mielai paskaityciau apie siuolaikine medicina nesciosioms sergant CD mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aister @ 2009 01 13, 15:17)
Man baisu buvo ja skaityti,todel neskaiciau schmoll.gif Mielai paskaityciau apie siuolaikine medicina nesciosioms sergant CD mirksiukas.gif

o as megstu baisius dalykus umn.gif lotuliukas.gif tarkim knyga "vezys - klastinga liga" ir jos iliustracijos man labai thumbup.gif ech, reikejo stot man i medicina, bet va tie lavonai ir formalino kvapas sustabde lotuliukas.gif
mergos uzdes dabar man bana, sakys, su psichais nedraugaujam
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wowavyva: 13 sausio 2009 - 15:21
QUOTE(wowavyva @ 2009 01 13, 15:19)
o as megstu baisius dalykus  umn.gif  lotuliukas.gif tarkim knyga "vezys - klastinga liga" ir jos iliustracijos man labai  thumbup.gif  ech, reikejo stot man i medicina, bet va tie lavonai ir formalino kvapas sustabde  lotuliukas.gif

ne ne,visa tai tikrai ne man schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(wowavyva @ 2009 01 13, 16:19)
o as megstu baisius dalykus  umn.gif   lotuliukas.gif tarkim knyga "vezys - klastinga liga" ir jos iliustracijos man labai  thumbup.gif  ech, reikejo stot man i medicina, bet va tie lavonai ir formalino kvapas sustabde  lotuliukas.gif

hm, nu šita knyga tai manęs irgi nesuviliotum lotuliukas.gif Aišku, jei būtų būtinybė - tai būtinai perskaityčiau, bet savo malonumui prieš miegą tai jau tikrai pasirinkčiau kokią kitą knygą g.gif
O va į medkę - tai irgi dėl tos pačios priežasties nestojau lotuliukas.gif Nes kažkaip gal ir galėjau save įsivaizduot kokia vaikų gydytoja ar okuliste, nu bet kad ten patekt apeinant lavoninę tai neįmanoma. Tai sakiau, ačiū, gal aš ne taip labai ir noriu būti medike lotuliukas.gif
beje, tikiuosi nieko nesunervinsiu, bet, kad labai jau noriu pasigirti blush2.gif kaip džiaugiuosi savo paskutiniu glikuotu. Taigis, mano paskutinis glikuotas, darytas vakar yra 5,8 karsta.gif tease.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalissime: 13 sausio 2009 - 15:47
QUOTE(aister @ 2009 01 13, 14:47)
O kaip tos musu planuojancios m?
Kur madmuazele dingus?

Madmuazele uo praeito pavasario kalba, kad palauks vasaros, o po vasaros imsis darbo, pakui rado kita priezasti - negalejo pastoti, nes B. atostogavo lotuliukas.gif Kai pagaliau apsilanke pas ji, nusprende, kad jei dabar pastos, tai ar tai zodiakas, ar tai lytis netiks, ir vel laukiam karsta.gif Na, manau, ji vis dar semiasi ziniu, ir driokstels cia su gera naujiena, tai visos apaksim. Sakys, pvz., laukiuosiu dvynuku lotuliukas.gif

QUOTE(Dalissime @ 2009 01 13, 15:05)
kažkaip į pogrindį visos sulindo  mastau.gif wowavyva irgi matyt susikoncentravus į Baliutavičienės knygą, o ne į planavimą  lotuliukas.gif O be reikalo  nono.gif
Monetuxe matyt vestuvių rūpesčiais apsikasus g.gif Kas čia dar? ko dar nepaminėjau? Anu greit atsiliepkit visos planiukės  clap_1.gif

Monteuxe operacijai ruosesi, tikiuosi, jai viskas gerai g.gif
Papildyta:
QUOTE(Dalissime @ 2009 01 13, 16:45)
O va į medkę - tai irgi dėl  tos pačios priežasties nestojau  lotuliukas.gif Nes kažkaip gal ir galėjau save įsivaizduot kokia vaikų gydytoja ar okuliste, nu bet kad ten patekt apeinant lavoninę tai neįmanoma. Tai sakiau, ačiū, gal aš ne taip labai ir noriu būti medike  lotuliukas.gif

beje, tikiuosi nieko nesunervinsiu, bet, kad labai jau noriu pasigirti  blush2.gif kaip džiaugiuosi savo paskutiniu glikuotu. Taigis, mano paskutinis glikuotas, darytas vakar yra 5,8  karsta.gif  tease.gif

tai ka pasirnkai? Agha, mums i medicina geriau nelisti, nes negalime tokiais kiekiais saldainiu valgyti lotuliukas.gif

Nu jau kaip sveikijam del tokio saunaus gliukuoto! Ir toliau taip! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalissime @ 2009 01 13, 15:45)
beje, tikiuosi nieko nesunervinsiu, bet, kad labai jau noriu pasigirti  blush2.gif kaip džiaugiuosi savo paskutiniu glikuotu. Taigis, mano paskutinis glikuotas, darytas vakar yra 5,8  karsta.gif  tease.gif

VALIO, VALIO, VALIO thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti