QUOTE(aitiii @ 2009 01 13, 13:34)
ai ne taip supratai nuo 3val iki 6 val be miego o cukrus tai 11, tai 10, seip ne taip numusiau iki 7. dieve prakaitas tik ismuse visa nakti. kazkas nesuvokiamo, manu kad tas menulis daro savo.
as tai jau 10kg. priaugus. nezinia kiek dar priaugsiu, bet manau kad daug netemsiu na dar kokius 5-6kg. bet kas cia zino
as tai jau 10kg. priaugus. nezinia kiek dar priaugsiu, bet manau kad daug netemsiu na dar kokius 5-6kg. bet kas cia zino
vaje, nu man jau reikia rimtai susimąstyt kaip čia taip man gaunasi, kad aš vis ką nors ne taip suprantu .
O su tais naktiniais - tai teks tau dozę dar didint. Šiąnakt mano cukrai pagaliau sugrįžo į normas, bet tai pasiekiau tik tada, kai t.t. valandų dozės padvigubėjo nuo prieš tai buvusių Taip kad kantrybės ir viskas bus beje, aš tos kantrybės paskutiniu metu ko tais mažokai turiu, tai kelias paskutines naktis jau didindavau ne po 0,1 v.v., o po 0,2 v.v., ar net 0,3 v.v.
O dėl svorio - tai kiek priaugsiu tiek ir užteks Net neketinu dėl to nervintis Juo labiau, kad ir MB džiaugiasi, kad zuikis auga
QUOTE(aister @ 2009 01 13, 14:46)
Taip tikrai,kainos siu drabuzeliu nedideles,o kokybe visai neprasta.
Kas cia,Dalissime,sake,kAd irgi uk gyveno,tai turbut irgi zino kad parduotuveje PRIMARK(joje siu drabuzeliu yra) visada daug zmoniu,ir tiesiog sluoja ten visus rubus,ir vaikiskus ir moteriskus ir vyriskus
Kas cia,Dalissime,sake,kAd irgi uk gyveno,tai turbut irgi zino kad parduotuveje PRIMARK(joje siu drabuzeliu yra) visada daug zmoniu,ir tiesiog sluoja ten visus rubus,ir vaikiskus ir moteriskus ir vyriskus
o, jo, atsimenu aš tą parduotuvę. Ypač kai mūsų kaime ji tik viena tokia buvo, tai žmonių - amžinai marios. O jei dar neduok dieve, išpardavimas koks - tai visos dienos reikdavo apsipirkimui Bet kažkaip tuo metu į vaikiškus nelabai žiūrėdavau, nes neturėdavau kantrybės tiek ten ko nors ieškoti
Papildyta:
QUOTE(aister @ 2009 01 13, 14:47)
kažkaip į pogrindį visos sulindo wowavyva irgi matyt susikoncentravus į Baliutavičienės knygą, o ne į planavimą O be reikalo
Monetuxe matyt vestuvių rūpesčiais apsikasus Kas čia dar? ko dar nepaminėjau? Anu greit atsiliepkit visos planiukės