aciu Dalissime uz informacija. Taip klausiu kiek kartu ar daznai lankaisi pa ji. bandysiu paskambinti, o gal gali ryt paklausti jo kokia tvarka reikia atsigulti i akuserini-gin. 34 nest. sav.
QUOTE(aitiii @ 2009 01 13, 10:24)
aciu Dalissime uz informacija. Taip klausiu kiek kartu ar daznai lankaisi pa ji. bandysiu paskambinti, o gal gali ryt paklausti jo kokia tvarka reikia atsigulti i akuserini-gin. 34 nest. sav.
Galiu paklausiu
O lankausi aš pas jį tikrai ne dažnai Iš viso kol kas esu buvus 2 kartus (ryt bus trečias), ir dar vieną kartą buvau kai gulėjau endo. Man irgi atrodo, kad gal retokai, ypač kai paskaitau ką gegužiukų mamos rašo ten pagal jas, tai toks vaizdas, kad vos ne kas savaitę laksto pas savo ginius Nors ko ten taip dažnai eit - tai irgi nesuprantu. Bet, manau, kad gal jis žino ką daro Kadangi aš niekuo nesiskundžiu, man viskas gerai, nieko neskauda ir šiaip nelabai jaučiuosi nėščia tai gal todėl ir nereikia man pas jį. Nors, šiaip sakė, kad jei tik kas atrodys ne taip ar blogai jausiuos - tiesiu taikymu drožt pas jį, nedelsiant
Beje, šią savaitę mano tinginukas pagaliau prabudo iš žiemos miego ir jau intensyviai duodasi rytą, vakarą, per pietus Na, o pats "darbymetis" prasideda maždaug apie 23:00 Vakar net MB nesuprato kas vyksta Gulim, žiūrim į mano pilviuką, o zuikis kad duodasi, kad duodasi, pilviukas net banguoja ir šokinėja MB sako "nu tu baik gąsdint mūsų zuikį ir nejudink taip pilvo raumenų" Ne, nu galvoju, jei nebūčiau lovoj, turbūt nugriūčiau Tai kai pasakiau, kad čia zuikis pats taip duodasi, tai net žagtelėjo žmogus iš nuostabos Ir tik uždėjo ranką ant pilviuko - tai jau kai gavo blizgę, tai maža nepasirodė
Kaip gera skityti apie judesiukus Mieli ir grazus prisiminimai Is nestumo tik sio dalyko pasiilgstu
O maniskis jau didckis-ryt jau metukai
QUOTE(aister @ 2009 01 13, 11:05)
Kaip gera skityti apie judesiukus Mieli ir grazus prisiminimai Is nestumo tik sio dalyko pasiilgstu
Aha, aš vis su pavydu skaitydavau kitų įspūdžius, ir jau galvojau, kad maniškis gal niekada nebesispardys Dar dabar prisimenu, kaip ir Aitiii "skundėsi" 23-ią sav. kad jos lelius jai miegot neduoda Galvojau, nu jo tau gerai, kad man taip Tai pagaliau ir aš jau tą jaučiu
O taviškis jau tikrai didelis. Sveikinam iš anksto pirmo tortadienio proga
.
sveikatytyės, sveikatytės ir dar kartą sveikatytės
Ir dar tvirtų pirmų žingsniukų Nors gal taviškis jau vaikšto ?
QUOTE(Dalissime @ 2009 01 13, 10:12)
Aha, aš vis su pavydu skaitydavau kitų įspūdžius, ir jau galvojau, kad maniškis gal niekada nebesispardys Dar dabar prisimenu, kaip ir Aitiii "skundėsi" 23-ią sav. kad jos lelius jai miegot neduoda Galvojau, nu jo tau gerai, kad man taip Tai pagaliau ir aš jau tą jaučiu
.
.
Nepergyvenk,maniskis irgi pilve tinginiukas buvo,bet uz tai dabar kaip prisuktas visur lekia ir viska griauna
Didelis ACIU uz sveikinimus Visko,visko ko palinkejai mums prireiks,nes Mantas vienas pats dar nevaiksto,tik isikibes visur
Dalissime aciu. saunu kad pas tave jau taip spardosi. maniskis nenustoja. vos issedziu darbe i visus sonus. liko 3 darbo dienos. laukiu nesulaukiu. sianakt cukrus nesamones dare tai nuo 3 iki 6 be miego, o kaip eiti darba vos akis pramerkiu. kosmaras.
Manau kad Birzietis zino ka daro ar jau matosi pas tave pilvukas, nes kaip buvai atejus pas mane tai nieko nebuvo matyti?
Manau kad Birzietis zino ka daro ar jau matosi pas tave pilvukas, nes kaip buvai atejus pas mane tai nieko nebuvo matyti?
QUOTE(aister @ 2009 01 13, 11:26)
Nepergyvenk,maniskis irgi pilve tinginiukas buvo,bet uz tai dabar kaip prisuktas visur lekia ir viska griauna
Didelis ACIU uz sveikinimus Visko,visko ko palinkejai mums prireiks,nes Mantas vienas pats dar nevaiksto,tik isikibes visur
hm, nu tai neblogos ir man perspektyvos nusimato
O dėl vaikščiojimo - taigi dar tik metukai taviškiui, anksti dar jam vienam vaikščioti Nors va mano mama sakė, kad aš iki metukų net įsikibus nevaikščiojau, šliaužiojau visur keturiom Bet grynai per savo pirmą gimatadienį kaip atsistojau ir išėjau, tai tėvai vos infarkto negavo neradę manęs ten, kur prieš penkias minutes paliko
QUOTE(aitiii @ 2009 01 13, 11:49)
Dalissime aciu. saunu kad pas tave jau taip spardosi. maniskis nenustoja. vos issedziu darbe i visus sonus. liko 3 darbo dienos. laukiu nesulaukiu. sianakt cukrus nesamones dare tai nuo 3 iki 6 be miego, o kaip eiti darba vos akis pramerkiu. kosmaras.
Tai o darbe negali pamiegoti? Nu ką jau ten galima nudirbti per tas tris belikusias dienas. Arba, paskambink ryte ir sakyk, kad sorry, blogai jaučiuosi ir neateisiu. Tai per dieną pamiegosi, ir jau kitą dieną gal pratempsi Ir tada jau liks tik paskutinė diena - t.y. atsisveikinimo baliukas
O dėl pilvuko, tai nežinau kas - ar Kalėdų meniu ar leliukas - bet jau matosi Per tas kelias savaites kai dėjo svoris į viršų (per 3 savaites lygiai 3,5 kg). Nu bet dabar kol kas stabiliai laikosi ir į savaitę po kilą jau nebeaugu Tai gal ir nepavirsiu į banginį (o po švenčių jau buvau tam nusiteikus)
Papildyta:
QUOTE(aitiii @ 2009 01 13, 11:49)
sianakt cukrus nesamones dare tai nuo 3 iki 6 be miego, o kaip eiti darba vos akis pramerkiu. kosmaras.
o kokias nesąmones? ta prasme, nuo hipo iki hyper ar kaip?
o kokias nesąmones? ta prasme, nuo hipo iki hyper ar kaip?
[/quote]
ai ne taip supratai nuo 3val iki 6 val be miego o cukrus tai 11, tai 10, seip ne taip numusiau iki 7. dieve prakaitas tik ismuse visa nakti. kazkas nesuvokiamo, manu kad tas menulis daro savo.
as tai jau 10kg. priaugus. nezinia kiek dar priaugsiu, bet manau kad daug netemsiu na dar kokius 5-6kg. bet kas cia zino
[/quote]
ai ne taip supratai nuo 3val iki 6 val be miego o cukrus tai 11, tai 10, seip ne taip numusiau iki 7. dieve prakaitas tik ismuse visa nakti. kazkas nesuvokiamo, manu kad tas menulis daro savo.
as tai jau 10kg. priaugus. nezinia kiek dar priaugsiu, bet manau kad daug netemsiu na dar kokius 5-6kg. bet kas cia zino
QUOTE(aitiii @ 2009 01 12, 20:18)
SHALNA man nesvarbu kad pas Birzieti, bet bijau kad nuvaziuosiu ir manes ten niekas neguldys tai pramarazinsiu tai tik tiek pergyvenu
o cia eiti pro tas duris kur Akušerinis-ginekologinis ir po kairia registratura. / idomu man kad taip paklause kaip paskambinau: kas jums liepe gultis?
o cia eiti pro tas duris kur Akušerinis-ginekologinis ir po kairia registratura. / idomu man kad taip paklause kaip paskambinau: kas jums liepe gultis?
Aga, registratura ten. Niekas taves neismes per duris, kai turesi siuntima ir rekomendacijas gultis 34 savaite Gi ne registratores sprendzia, guldyti ar ne
QUOTE(Stitch @ 2009 01 12, 21:11)
Na mes cia kazkada diskutavom, kad norma pavalgius yra 5.5 pas sveikus zmones, tai as dar noriu isipaisyti i tas normas
matuojuos 2-2,5 val po valgio, kaip iseina.
matuojuos 2-2,5 val po valgio, kaip iseina.
As vis tik lieku prie savo, kad norma yra iki 6.6 Vat tada, kai zadejau paklaust savo gydytojos, tai pamirsau, nes takart dar ir zuiki pas gydytoja vezem, tai per ta skubejima visai isgaravo is galvos
QUOTE(aister @ 2009 01 12, 22:54)
Rastum rastum ten visko ir sau ir vaikucui
As tai susizavejus Early days drabuzeliais - man patinka kainos ir kokybes santykis
QUOTE(Dalissime @ 2009 01 13, 09:30)
Bet eisiu rytoj, kad parašytų siuntimą guldymui į endo.
Kada guliesi?
Nu kaip sveikinu merginas su judesiukais. Is tiesu, tai labai nuostabus jausmas
QUOTE(Shalna @ 2009 01 13, 14:34)
Kada guliesi?
kitą pirmadienį, sausio 19 d. Kadangi darbe pats darbymetis nusimato tą savaitę - tai nusprendžiau nelaukt pilnų 24 savaičių ir pasiilsėti dar prieš imant normalias atostogas (į kurias eisiu nuo vasario 2 d.)
QUOTE(Shalna @ 2009 01 13, 13:34)
As tai susizavejus Early days drabuzeliais - man patinka kainos ir kokybes santykis
Taip tikrai,kainos siu drabuzeliu nedideles,o kokybe visai neprasta.
Kas cia,Dalissime,sake,kAd irgi uk gyveno,tai turbut irgi zino kad parduotuveje PRIMARK(joje siu drabuzeliu yra) visada daug zmoniu,ir tiesiog sluoja ten visus rubus,ir vaikiskus ir moteriskus ir vyriskus As ten irgi visada prie kasos laukdavau su didziausais krepsiais
O jei apie vaikisku drabuzeliu susizavejima,tai pirmoje vietoje man yra GAP
O kaip tos musu planuojancios m?
Kur madmuazele dingus?
Kur madmuazele dingus?