QUOTE(wowavyva @ 2009 01 12, 12:18)
aha, ir man patinka jos darbo tempai ir pati sistema ir ji pati labai
as apsilankau internetinese, bet ji man neuzkliuvo
Tai ka jus pas ja uzsakinejat? Gal ko gero ir sau rastumem?
QUOTE(Stitch @ 2009 01 12, 12:59)
Sveikutes
Man jau visai liudna darosi...ryte cukrus 5,6...vakar po vakarienes - 6.2...na vakariene nebuvo labai sveikia, blynai su klevu sirupu - sakiau paziuresiu, kaip tokis maistas veikia...tai kaip suprantu gestacinis baigesi ir prasideda tikrasis?
Na, as asmeniskai dar nemaciau ne vieno PER didelio skaicio, virsijancio norma
O beje, kada tu matuojies? Gal pora valandu nebuna praeje po valgio? O jei valgai ilgo veikimo angliavandenius, tai ir matuotis reiktu veliau negu po porosa valandu, sakyciau taip...
QUOTE(aitiii @ 2009 01 12, 16:03)
dabar nervuojuosi del atsigulimo 34 sav. kosmaras. pasambinau i registratura pasakaiu kokia tvarka jei man reikia 34 sav. atsigulti, klausiau ar reikia pas kazkoki gydytoja pries tai kreiptis, tai paklause, kas man liepe gultis, pasakaiu kad israse parasyta, ir kad BiRZIETIS LIEPE. tai sako pas birzietis registruosom nuo sausio 20d. vasariui, tai man apie vasario 9 reikia ir nebus jau vietos usziregir. pas Birzietis(aisku gali ir pavykti), bet ar jis privalo man kazkokius dok, tvarkyti. as jau merginos nesuprantu nes nesu kauniete ir nezinau ka man daryti su tuo atsigulimu
Taigi pasiimi siuntima is savo poliklinikos gydytojos, susikrauni taseles, atvaziuoji i KMUK, nueini i registratura, tave uzregistruoja, nusiuncia pas belen kuri gydytoja, jis tik uzpildo popierelius ir nusiuncia tave gultis. Nu nebent tau labai norisi, kad tuos popierelius uzpildytutu butent Birzietis
O paskui jis ateis taves aplankyti ir paglobos tave, jei gerai sutarsit