Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės :-)

QUOTE(aitiii @ 2009 01 12, 15:03)
sveikos  merginos. na pasidinus naktine doze  vienu metu net iki 2.1 cukriukai vis dar pakyla 1 val. 6.9, 3val. 7.7, 5val 8,8, 5.45 val- 9.0 taika ezultatai rodo kad dar didinti,  doh.gif

5 - 7 val ryto labai padideja insulino poreikis!!
Atsakyti
QUOTE(aitiii @ 2009 01 12, 16:03)
sveikos  merginos. na pasidinus naktine doze  vienu metu net iki 2.1 cukriukai vis dar pakyla 1 val. 6.9, 3val. 7.7, 5val 8,8, 5.45 val- 9.0 taika ezultatai rodo kad dar didinti,  doh.gif
adateles manau kad geriau sitos tik man idurti nepatogu kazkaip, priprasiu.

dabar nervuojuosi del atsigulimo 34 sav. kosmaras. pasambinau i registratura pasakaiu kokia tvarka jei man reikia 34 sav. atsigulti, klausiau ar reikia pas kazkoki gydytoja pries tai kreiptis, tai paklause, kas man liepe gultis, pasakaiu kad israse parasyta, ir kad BiRZIETIS LIEPE. tai sako pas birzietis registruosom nuo sausio 20d. vasariui, tai man apie vasario 9 reikia ir nebus jau vietos usziregir. pas Birzietis(aisku gali ir pavykti), bet ar jis privalo man kazkokius dok, tvarkyti. as jau merginos nesuprantu nes nesu kauniete ir nezinau ka man daryti su tuo atsigulimu doh.gif  doh.gif

Na baik tu nervuotis friends.gif tau vien nuo tų nervų tas cukrus turbūt nekrinta g.gif Ir kodėl tau taip gaila to insulino - jei reikia, tai ir didink dozę. Aišku, manęs irgi nedžiugina paskutiniu metu naktiniai rezultatai, bet tai kitaip nebus - didinu dozę ir tiek. Beje, nors tavo dozės dar ir nepasiekiau, bet jau sparčiai vejuosi, ir jei ir toliau taip bus, tai ne tik kad pavysiu, bet dar ir aplenksiu bebe.gif Beje, jūs dar ir beveik visu mėnesiu už mus didesni mirksiukas.gif Taip kad viskas gerai - didink tą dozę ir nesuk sau galvos drinks_cheers.gif
O dėl gulimosi - tai nežinau kaip ten ta sistema veikia. Bet blogiausiu atveju gal pabandyk pasiskambint tiesiai pačiam B. ir paklausk kaip tau dabar ir ką daryti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalissime: 12 sausio 2009 - 15:47
QUOTE(Dalissime @ 2009 01 12, 13:48)
Nesinervuok (nes tai irgi labai kelia cukrų, čia rimtai ), tikrai juk dar ne tiek daug laiko praėjo po gimdymo  console.gif Todėl, kad ir kaip smagu būtų su tavim bendrauti,  labai linkiu, kad jau artimiausiu metu pamirštum ir kelią į šitą skyrelį  ir čia aptarinėjamas problemas mirksiukas.gif Beje, tavo paminėti pusryčiai nėra jau tokie nekalti ir sveiki  mirksiukas.gif Miltiniai patiekalai, ir dar kepti riebaluose, plius pagardinti sirupu - pakankamai grėsmingi angliavandenių požiūriu, be to ir dėl riebalų jie skaidomi ilgiau nei paprastai.

Aciu uz palaikyma smile.gif
liudna aisku butu, jeigu nepraeitu...bet vistiek nera gi taip blogai smile.gif nesinervuoju taip labai kaip kad kai suzinojau apie gestacini smile.gif viliuosi, kad per kelias savaites susitvarkys mano cukriukai smile.gif
Blynai buvo vakarienei, cia dariau eksperimenta - kiek nesveikas maistas pakels cukru smile.gif siaip tikejausi pamatyti didesni skaiciuka...
o va pusryciai buvo sumustinis su daktariska ir mazas bananas...dabar pries pietus pasimatavau 4.8, ziuresiu kas bus po to...
dar turbut neissimiegojimas savo daro...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stitch: 12 sausio 2009 - 16:25
QUOTE(Stitch @ 2009 01 12, 17:23)
Blynai buvo vakarienei, cia dariau eksperimenta - kiek nesveikas maistas pakels cukru smile.gif siaip tikejausi pamatyti didesni skaiciuka...
o va pusryciai buvo sumustinis su daktariska ir mazas bananas...dabar pries pietus pasimatavau 4.8, ziuresiu kas bus po to...
dar turbut neissimiegojimas savo daro...

nežinau kaip ten su tuo neišsimiegojimu ir cukrum tau (nors man asmeniškai tai nuovargis mušdavo cukrų, bet čia normaliom, ne nestuke.gif sąlygom, o kaip bus po gimdymo - tai juolabiau nežinau), bet kaip matau man dabar nedamiegojimas ryškiai prisideda prie mano koncentracijos trūkumo doh.gif juk skaičiau ką parašei, bet kaip ten taip išėjo, kad aš ne taip supratau tuos pusryčius ir blynus - tai ir dabar nesuprantu doh.gif lotuliukas.gif
O grįžtant prie tų pačių pusryčių - tai gal jie labai ankstyvi buvo? nes kaip wowavyva ir rašė, ryte insulino poreikis paprastai būna didesnis. Tai jei tas bananas buvo labai anksti - tai gal todėl ir tie rezultatai tokie? g.gif
Na, reik tikėt, kad viskas dar susitvarkys ir bus gerai friends.gif
Atsakyti
Dalissime friends.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif aciuks.gif tu tikra guodeja ir patareja, negaila man to insulino didinu po truputi.
o del to gulimosi tai as neturiu Birziecio nr. tai kaip man jam paskambinti g.gif
Dalissime noriu dar taves paklausti tu kaip tada buvai pas Birž. kaip mane lankiai, o po to tu dar pas ji lankaisi ar ne???

kazka shalna minejo del to gulimosi kad nuvaziuoti su siuntimu ir viskas, na dar pirmadieni pasiklausiu pas savo ginekol. g.gif
Atsakyti
QUOTE(wowavyva @ 2009 01 12, 12:18)
aha, ir man patinka jos darbo tempai ir pati sistema ir ji pati labai  thumbup.gif

as apsilankau internetinese, bet ji man neuzkliuvo g.gif Tai ka jus pas ja uzsakinejat? Gal ko gero ir sau rastumem? ax.gif

QUOTE(Stitch @ 2009 01 12, 12:59)
Sveikutes smile.gif
Man jau visai liudna darosi...ryte cukrus 5,6...vakar po vakarienes - 6.2...na vakariene nebuvo labai sveikia, blynai su klevu sirupu - sakiau paziuresiu, kaip tokis maistas veikia...tai kaip suprantu gestacinis baigesi ir prasideda tikrasis? verysad.gif

Na, as asmeniskai dar nemaciau ne vieno PER didelio skaicio, virsijancio norma g.gif O beje, kada tu matuojies? Gal pora valandu nebuna praeje po valgio? O jei valgai ilgo veikimo angliavandenius, tai ir matuotis reiktu veliau negu po porosa valandu, sakyciau taip...

QUOTE(aitiii @ 2009 01 12, 16:03)
dabar nervuojuosi del atsigulimo 34 sav. kosmaras. pasambinau i registratura pasakaiu kokia tvarka jei man reikia 34 sav. atsigulti, klausiau ar reikia pas kazkoki gydytoja pries tai kreiptis, tai paklause, kas man liepe gultis, pasakaiu kad israse parasyta, ir kad BiRZIETIS LIEPE. tai sako pas birzietis registruosom nuo sausio 20d. vasariui, tai man apie vasario 9 reikia ir nebus jau vietos usziregir. pas Birzietis(aisku gali ir pavykti), bet ar jis privalo man kazkokius dok, tvarkyti. as jau merginos nesuprantu nes nesu kauniete ir nezinau ka man daryti su tuo atsigulimu doh.gif  doh.gif

Taigi pasiimi siuntima is savo poliklinikos gydytojos, susikrauni taseles, atvaziuoji i KMUK, nueini i registratura, tave uzregistruoja, nusiuncia pas belen kuri gydytoja, jis tik uzpildo popierelius ir nusiuncia tave gultis. Nu nebent tau labai norisi, kad tuos popierelius uzpildytutu butent Birzietis smile.gif O paskui jis ateis taves aplankyti ir paglobos tave, jei gerai sutarsit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalna @ 2009 01 12, 18:09)
as apsilankau internetinese, bet ji man neuzkliuvo g.gif Tai ka jus pas ja uzsakinejat? Gal ko gero ir sau rastumem? ax.gif

as perku pas sita, va sita ir dar va sita tarpininke smile.gif
kas del vaikisku rubeliu, tai mano drauges labai labai giria next'a smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wowavyva: 12 sausio 2009 - 18:28
QUOTE(Shalna @ 2009 01 12, 20:09)

Taigi pasiimi siuntima is savo poliklinikos gydytojos, susikrauni taseles, atvaziuoji i KMUK, nueini i registratura, tave uzregistruoja, nusiuncia pas belen kuri gydytoja, jis tik uzpildo popierelius ir nusiuncia tave gultis. Nu nebent tau labai norisi, kad tuos popierelius uzpildytutu butent Birzietis smile.gif O paskui jis ateis taves aplankyti ir paglobos tave, jei gerai sutarsit  mirksiukas.gif

SHALNA man nesvarbu kad pas Birzieti, bet bijau kad nuvaziuosiu ir manes ten niekas neguldys tai pramarazinsiu tai tik tiek pergyvenu verysad.gif
o cia eiti pro tas duris kur Akušerinis-ginekologinis ir po kairia registratura. / idomu man kad taip paklause kaip paskambinau: kas jums liepe gultis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(wowavyva @ 2009 01 12, 18:21)
as perku pas sita,   va sita ir dar va sita tarpininke smile.gif

As pas Katule ir uzsakineju 4u.gif vaikiski rubeliai Gymboree labai geri wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalissime @ 2009 01 12, 16:40)
nežinau kaip ten su tuo neišsimiegojimu ir cukrum tau (nors man asmeniškai tai nuovargis mušdavo cukrų, bet čia normaliom, ne  nestuke.gif sąlygom, o kaip bus po gimdymo - tai juolabiau nežinau), bet kaip matau man dabar nedamiegojimas ryškiai prisideda prie mano koncentracijos trūkumo doh.gif juk skaičiau ką parašei, bet kaip ten taip išėjo, kad aš ne taip supratau tuos pusryčius ir blynus - tai ir dabar nesuprantu  doh.gif  lotuliukas.gif
O grįžtant prie tų pačių pusryčių - tai gal jie labai ankstyvi buvo? nes kaip wowavyva ir rašė, ryte insulino poreikis paprastai būna didesnis. Tai jei tas bananas buvo labai anksti  - tai gal todėl ir tie rezultatai tokie?  g.gif
Na, reik tikėt, kad viskas dar susitvarkys ir bus gerai  friends.gif

biggrin.gif Ne ne ankstyvi, 10 val smile.gif
Na po pietu dabar 5,4. Kazkaip mazeja i vakara smile.gif
O del neissimiegojimo itakos sakiciau internetiniame psl, kad po gimdymo nemiga, nuovargis ir stresas kelia cukru.

Na, as asmeniskai dar nemaciau ne vieno PER didelio skaicio, virsijancio norma g.gif O beje, kada tu matuojies? Gal pora valandu nebuna praeje po valgio? O jei valgai ilgo veikimo angliavandenius, tai ir matuotis reiktu veliau negu po porosa valandu, sakyciau taip...

Na mes cia kazkada diskutavom, kad norma pavalgius yra 5.5 pas sveikus zmones, tai as dar noriu isipaisyti i tas normas biggrin.gif
matuojuos 2-2,5 val po valgio, kaip iseina.
Atsakyti

Rastum rastum ten visko ir sau ir vaikucui thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(wowavyva @ 2009 01 12, 19:21)
as perku pas sita,   va sita ir dar va sita tarpininke smile.gif

Nu reiks pasicekavyt, gal ką nors irgi išsirinksiu g.gif
Beje, wowavyva, kaip sekasi skaityt Baliutavičienės knygą ? blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(aitiii @ 2009 01 12, 19:07)
o del to gulimosi tai as neturiu Birziecio nr. tai kaip man jam paskambinti g.gif
Dalissime noriu dar taves paklausti tu kaip tada buvai pas Birž. kaip mane lankiai, o po to tu dar pas ji lankaisi ar ne???

Na, nors Shalna ir surašė jau kas ir kaip dėl to gulimosi, bet dėl visa ko parašau ir Biržiečio kab. tel. nr. [8 37] 32 64 15. Jį čia galima rasti jo darbo poliklinikoje metu, t.y. trečiadieniais nuo 15:00 iki 18:00 mirksiukas.gif
O aš pati tai po to, kai buvau pas tave, pas jį dar nebuvau. Bet eisiu rytoj, kad parašytų siuntimą guldymui į endo. Tai ryt sakė tik popierius sutvarkys, o paskui, jau kai būsiu stacionare, vistiek dar eisiu pas jį. O šiaip aš pas jį lankausi taip, kaip pas eilinį ginekologą, ta prasme, aš dabar laikinai nėštumo laikotarpiui prisirašius klinikose į šeimos polikliniką. O kodėl klausi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalissime: 13 sausio 2009 - 08:31