aister, ir tu pas myma uzsisakyneji?
QUOTE(wowavyva @ 2009 01 12, 10:30)
aister, ir tu pas myma uzsisakyneji?
Aga,maciau kad tu siuntinius priimineji
Ji is to pacio miesto,tai man labai patogu,nereikia uz siuntimus moketi Ir siaip man patinka kaip ji dirba
QUOTE(aister @ 2009 01 12, 11:13)
Aga,maciau kad tu siuntinius priimineji
Ji is to pacio miesto,tai man labai patogu,nereikia uz siuntimus moketi Ir siaip man patinka kaip ji dirba
aha, ir man patinka jos darbo tempai ir pati sistema ir ji pati labai
a ką jūs čia abi taip perkat? sakau, gal ir man reikia?
QUOTE(Dalissime @ 2009 01 12, 11:45)
a ką jūs čia abi taip perkat? sakau, gal ir man reikia?
tu ka, internetinese parduotuvese nesilankai?
Sveikutes
Man jau visai liudna darosi...ryte cukrus 5,6...vakar po vakarienes - 6.2...na vakariene nebuvo labai sveikia, blynai su klevu sirupu - sakiau paziuresiu, kaip tokis maistas veikia...tai kaip suprantu gestacinis baigesi ir prasideda tikrasis?
Man jau visai liudna darosi...ryte cukrus 5,6...vakar po vakarienes - 6.2...na vakariene nebuvo labai sveikia, blynai su klevu sirupu - sakiau paziuresiu, kaip tokis maistas veikia...tai kaip suprantu gestacinis baigesi ir prasideda tikrasis?
QUOTE(Stitch @ 2009 01 12, 11:59)
Sveikutes
baik Stich, dar neliudink saves ir musu dar sek save, pasimatuok tarkim pries pietus.
QUOTE(wowavyva @ 2009 01 12, 12:02)
baik Stich, dar neliudink saves ir musu dar sek save, pasimatuok tarkim pries pietus.
Po pusryciu dabar pasimatavau - 5.7...
Ieskau info dabar, tai radau, kad tipo kelios savaites gali praeiti, kol cukrus susireguliuoja, nors dazniausiai ir kart po gimdymo buna normalus...niu matuosiuos dabar pries ir po valgio - ziuresiu.
Bet kokia neteisybe gyvenime mano vyro sesuo visai neseniai laukesi, susirgo gestaciniu. ir gana ankstyvame nestume. tai va, nelabai jau ji saugojos grubiai tariant... patikekit, papildomai juosteliu nesipirko. liepe leistis insulina, nesileido. nuvaziavo i KMUK 7-8men, Baliutaviciene jos isleisti nebenorejo. Bet jai dzin, isvaziavo, nuejo pas astrologa, issirinko diena, kada geriausia gimti vaikui, atsigule Klaipedoj reikiama diena, issieme vaika pagal astrologines prognozes menesiu anksciau (klp medikai pasake, nu jei jau kaune norejo imti lauk, nebepaleist is ligonines, tai reiskias taip ir reikia daryt) ir vsio. Cukraus nebera matavusies nuo to laiko. Vaikas gime ciut ne 6kg, sveikas. zodziu, abiem viskas gerai. Vaikui nebuvo ne 3men, ji jau isejo i darba.
o pas mane dabar kazkaip viskas atvirksciai pasidare, suvalgiau ryte bliuda ryziu ir cukrus 3.1 tiktai nuo bulviu man kildavo labiausiai, uzvakar suvalgiau toki patiekala su bulvem, tai 4 buvo. galvojau gal jau man tas gestacinis praejo, bet vakar vakare nuo vienos vistos slauneles iki 6.2 pakilo net nezinau, gal to insulino neverta jau leistis.
QUOTE(wowavyva @ 2009 01 12, 12:46)
tu ka, internetinese parduotuvese nesilankai?
nu lyg ir lankausi, bet matyt ne tose pačiose
QUOTE(Stitch @ 2009 01 12, 13:23)
Po pusryciu dabar pasimatavau - 5.7...
Nesinervuok (nes tai irgi labai kelia cukrų, čia rimtai ), tikrai juk dar ne tiek daug laiko praėjo po gimdymo Todėl, kad ir kaip smagu būtų su tavim bendrauti, labai linkiu, kad jau artimiausiu metu pamirštum ir kelią į šitą skyrelį ir čia aptarinėjamas problemas Beje, tavo paminėti pusryčiai nėra jau tokie nekalti ir sveiki Miltiniai patiekalai, ir dar kepti riebaluose, plius pagardinti sirupu - pakankamai grėsmingi angliavandenių požiūriu, be to ir dėl riebalų jie skaidomi ilgiau nei paprastai.
QUOTE(wowavyva @ 2009 01 12, 13:36)
Bet kokia neteisybe gyvenime
Na, gal aš ir pasirodysiu sugadinta optimistė (nors anot MB - tai aš nereali realistė ), bet aš vistik manau, kad anksčiau ar vėliau lazda apsisuks kitu galu Ir kad ir ką mes darom gyvenime - visa tai vienaip ar kitaip anksčiau ar vėliau, bet vistiek atsiliepia.
Nors aišku, labai smagu, kad net ir tavo paminėtom aplinkybėm, leliukas gimė sveikas. Tikėkimės, kad ir ateityje jam neatsilieps mamos neatsakingumas .
Papildyta:
QUOTE(waidoshele @ 2009 01 12, 14:41)
o pas mane dabar kazkaip viskas atvirksciai pasidare, net nezinau, gal to insulino neverta jau leistis.
na, tau jau tiek nedaug liko todėl tik džiaukis, kad tas cukrus pas tave toks geras. O dėl "verta - neverta" leistis, tai, mano ne medikės nuomone, manau, kad vistik verta, tik gal šiek tiek sumažink dozę
sveikos merginos. na pasidinus naktine doze vienu metu net iki 2.1 cukriukai vis dar pakyla 1 val. 6.9, 3val. 7.7, 5val 8,8, 5.45 val- 9.0 taika ezultatai rodo kad dar didinti,
adateles manau kad geriau sitos tik man idurti nepatogu kazkaip, priprasiu.
dabar nervuojuosi del atsigulimo 34 sav. kosmaras. pasambinau i registratura pasakaiu kokia tvarka jei man reikia 34 sav. atsigulti, klausiau ar reikia pas kazkoki gydytoja pries tai kreiptis, tai paklause, kas man liepe gultis, pasakaiu kad israse parasyta, ir kad BiRZIETIS LIEPE. tai sako pas birzietis registruosom nuo sausio 20d. vasariui, tai man apie vasario 9 reikia ir nebus jau vietos usziregir. pas Birzietis(aisku gali ir pavykti), bet ar jis privalo man kazkokius dok, tvarkyti. as jau merginos nesuprantu nes nesu kauniete ir nezinau ka man daryti su tuo atsigulimu
adateles manau kad geriau sitos tik man idurti nepatogu kazkaip, priprasiu.
dabar nervuojuosi del atsigulimo 34 sav. kosmaras. pasambinau i registratura pasakaiu kokia tvarka jei man reikia 34 sav. atsigulti, klausiau ar reikia pas kazkoki gydytoja pries tai kreiptis, tai paklause, kas man liepe gultis, pasakaiu kad israse parasyta, ir kad BiRZIETIS LIEPE. tai sako pas birzietis registruosom nuo sausio 20d. vasariui, tai man apie vasario 9 reikia ir nebus jau vietos usziregir. pas Birzietis(aisku gali ir pavykti), bet ar jis privalo man kazkokius dok, tvarkyti. as jau merginos nesuprantu nes nesu kauniete ir nezinau ka man daryti su tuo atsigulimu