Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės :-)

QUOTE(aitiii @ 2009 01 10, 21:53)
bet jau man ji tokia kosmine atrodo 1.8  blink.gif
nesuprantu ko gi nakti jis gali kilt kaip zmogus miega ir nevalgo. blink.gif

Aittii,tau cia nestumo hormonai kelia cukru,ne tik maistas mirksiukas.gif Jei matai,kad kiekviena nakti aukstas cukrus,tai ir didink baze mirksiukas.gif Nu tikrai nesuprantu ko tu tiek bijai ta insulina didinti?Juk pagimdysi ir vel visos dozes bus tokios,kaip pries nestuma mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aister: 10 sausio 2009 - 22:44
QUOTE(Stitch @ 2009 01 09, 21:03)
Sveikutes,
Na mes jau namie biggrin.gif Sausio 4 gime sunelis Linas smile.gif
Gimdziau RK, tai labai jau idomiai ten vaikui cukru tyre tris dienas, viskas gerai. o man po gimdymo ryte pries valgi paeme - buvo geras ir daugiau netikrino...tipo gerai viskas  g.gif keistai kazkaip...ir dar paklausti norejau, per kiek laiko po gimdymo turetu praeiti tas GD? nes dabar kai pamatuoju, tai cukrus apie 6 buna 2 val po valgio...

Va jerguteliau, kaip sveikinu!!! 4u.gif Sveikatos jums, ramiu nakteliu ir skanaus pienelio wub.gif O vardukas koks grazus - musu sarase jis irgi buvo ax.gif

QUOTE(wowavyva @ 2009 01 10, 16:29)
po pusryciu cukrus 13, susileidau 4v.v., praejus valandai vistiek 13  doh.gif  susileidau dar 3v.v., tai prajus nepilnai valandai 11  blink.gif  man nusisaut ar geriau ka nors nusaut?! adatele keista pries diena  doh.gif   gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif

man taip buna, kai pusryciams valgome vaflinius blynus su braskiu uogiene ir pienu biggrin.gif
O del saudymo, tai tu geriau ta cukraus pervirsi susaudyk smile.gif

QUOTE(aitiii @ 2009 01 10, 22:53)

as irgi nesuprantu, ko tu bijai baze didintis g.gif Insulina taupai? smile.gif Matysi, kad hipuoji, vel atsistatysi, jugi supranti, kad insulinas nekenkia, o vat auskti cukrai ir nervai, tai su jais kitaip...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalna: 11 sausio 2009 - 00:14
smile.gif man jau nebedaug liko laukt leliuko atejimo thumbup.gif su cukriukais jau puikiai susitvarkau. tik kazin kaip po gimdymo, ar man jie iskart bus normalus? ar dar reiks leistis insulina? g.gif labai laukiu kol galesiu valgyt torto ir cepelinu biggrin.gif
Atsakyti
padidinau paziuresiu sianakt. na mistika kazkokia su tais naktimis g.gif
Atsakyti
QUOTE(aitiii @ 2009 01 11, 12:00)
padidinau paziuresiu sianakt. na mistika kazkokia su tais naktimis g.gif

Nestumo metu,tai visai nemistika mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(waidoshele @ 2009 01 11, 11:58)
smile.gif  man jau nebedaug liko laukt leliuko atejimo  thumbup.gif  su cukriukais jau puikiai susitvarkau. tik kazin kaip po gimdymo, ar man jie iskart bus normalus? ar dar reiks leistis insulina?  g.gif  labai laukiu kol galesiu valgyt torto ir cepelinu  biggrin.gif

Lengvu tau paskutiniu dieneliu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aister: 11 sausio 2009 - 12:11
QUOTE(Shalna @ 2009 01 11, 00:13)
Va jerguteliau, kaip sveikinu!!! 4u.gif Sveikatos jums, ramiu nakteliu ir skanaus pienelio wub.gif O vardukas koks grazus - musu sarase jis irgi buvo ax.gif

Aciu smile.gif

Pasimatavau is ryto siandien - nevalgius...5,1...tai jau visai nepatinka, issiunciau vyra juosteliu dapirkti, nes tos pasibaige...
Atsakyti
QUOTE(Stitch @ 2009 01 11, 13:30)
Aciu smile.gif

Pasimatavau is ryto siandien - nevalgius...5,1...tai jau visai nepatinka, issiunciau vyra juosteliu dapirkti, nes tos pasibaige...

visu pirma - sveikinu smile.gif 4u.gif
visu antra linkiu didziausios sekmes ir tikiuosi, kad tu tikrai nesusirgsi CD.
Atsakyti
QUOTE(Stitch @ 2009 01 09, 21:03)
Sveikutes,
Na mes jau namie biggrin.gif Sausio 4 gime sunelis Linas smile.gif

clap.gif yahoo.gif Sveikinimai kuo nuoširdžiausi!!!

QUOTE(wowavyva @ 2009 01 10, 16:29)
po pusryciu cukrus 13, susileidau 4v.v., praejus valandai vistiek 13  doh.gif  susileidau dar 3v.v., tai prajus nepilnai valandai 11 man nusisaut ar geriau ka nors nusaut?! adatele keista pries diena 

hm g.gif , ir ką man tai primena? Ar tik ne mano pačios postą keliasdešimt psl. atgal ? lotuliukas.gif Nu identiška situacija, ir biesina kaip, tai ne tas žodis doh.gif

QUOTE(aitiii @ 2009 01 10, 19:26)
man tai buna, atrodo kazkoks kosmaras(bet man tik su pompa tokios nesamones)
na bet ka su toms naktimis daryti nezinau.  ir kodel jis per a nakti taip pakyla
siandien pirma diena kaip isidejau  kaip wowavyva adatele sonu kur durias. gal cukriukai sakau pageres bent taip rekomendavo

Nu jei reikia dar vieno patvirtinimo, kad naktimis reikia bazę didinti - tai tu jį jau turi lotuliukas.gif Aš irgi už tai, kad būtina didinti bazę drinks_cheers.gif
Na, ir labai tikiuosi, kad naujos adatėlės tau irgi geriau tiks už anksčiau naudotas.

QUOTE(aitiii @ 2009 01 10, 22:53)

Miargai, ramiai ok.gif Jau žinau, kas mums visoms didina cukrų victory.gif Taigi pasižiūrėkit šią naktį į mėnulį - tas blynas danguje ir didina mums cukrus naktimis doh.gif lotuliukas.gif Gerai, kad dar vilkolakiais nekaukiam tease.gif Nu sorry, kad aš čia taip žvygauju, bet pas mane irgi naktinis paskutiniu metu aukštas, dozę didinu - o rezultato visvien reik su mikroskopu ieškot lens.gif tai užtai mano nuotaika tokia kovinė gun_smilie.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalissime: 11 sausio 2009 - 13:45
O man tas blynas danguje niekaip cukru neitakoto lotuliukas.gif Viskas buvo kuo puikiausiai lotuliukas.gif
Atsakyti
Aciu visoms uz sveikinimus 4u.gif
Gal man irgi tas blynas cukru kelia ? biggrin.gif
dabar po normaliu pietu buvo 5.5. ziuresim kas rytoj darysis...
Atsakyti
QUOTE(aister @ 2009 01 11, 15:05)
O man tas blynas danguje niekaip cukru neitakoto lotuliukas.gif Viskas buvo kuo puikiausiai lotuliukas.gif

Blyn doh.gif o už ką čia tau vienai taip gerai? lotuliukas.gif Nes pas mane ir šiąnakt vėl buvo nesąmonės su tuo cukrum. Ir aš labai tikiuosi, kad ta pilnatis čia rimtai neturi įtakos, nes jei vistik turi - tai dar vargsiu iki penktadienio doh.gif Aš taip nenooooooooooriu cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalissime @ 2009 01 12, 09:58)
Blyn doh.gif o už ką čia tau vienai taip gerai? lotuliukas.gif Nes pas mane ir šiąnakt vėl buvo nesąmonės su tuo cukrum. Ir aš labai tikiuosi, kad ta pilnatis čia rimtai neturi įtakos, nes jei vistik turi - tai dar vargsiu iki penktadienio  doh.gif Aš taip nenooooooooooriu  cray.gif

Matyt uz tai,kad iki tol,kol tu nepasakei,nezinojau kad pilnatis biggrin.gif
Atsakyti