Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės :-)

QUOTE(aister @ 2009 01 10, 15:57)
Nesisauk,nesisauk,man irgi taip buna ir be pompos ax.gif
O tai ko tiek pusryciams prisisveitei a? biggrin.gif

va tame esme kad ne kiaule su duonos kepalu suedziau lotuliukas.gif siandien matyt man x-failu diena. tokios mano megstamiausios wacko.gif devil.gif
Atsakyti
QUOTE(wowavyva @ 2009 01 10, 15:59)
va tame esme kad ne kiaule su duonos kepalu suedziau  lotuliukas.gif siandien matyt man x-failu diena. tokios mano megstamiausios  wacko.gif  devil.gif

Buna tokiu dieneliu doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
jei insulinas nenumusa, gal degtines ikalt? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wowavyva @ 2009 01 10, 16:02)
jei insulinas nenumusa, gal degtines ikalt?  lotuliukas.gif

Koki litra kalk lotuliukas.gif Nebejausi tada,kada cukrus pakils,maziau nervosies lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aister @ 2009 01 10, 16:03)
Koki litra kalk lotuliukas.gif Nebejausi tada,kada cukrus pakils,maziau nervosies lotuliukas.gif

bijau, kad po litro is vis galiu niekad nieko nebejausti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wowavyva @ 2009 01 10, 16:05)
bijau, kad po litro is vis galiu niekad nieko nebejausti  lotuliukas.gif

Siam vakarui tai garantuotai neiko nebejaustum lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Pabandyk,gal ta degtine tikrai labai gerai musa,paskui kai atsipaipaliosi papasakosi mums lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aister @ 2009 01 10, 16:07)
Siam vakarui tai garantuotai neiko nebejaustum lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Pabandyk,gal ta degtine tikrai labai gerai musa,paskui kai atsipaipaliosi papasakosi mums lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

ane? lotuliukas.gif turiu itarima, kad galiu ir neatsipaipaliot lotuliukas.gif tiek to, pasilieku kol kas prie insulino irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(wowavyva @ 2009 01 10, 16:09)
ane?  lotuliukas.gif  turiu itarima, kad galiu ir neatsipaipaliot  lotuliukas.gif  tiek to, pasilieku kol kas prie insulino  irnesakyk.gif

Geras sprendimas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(wowavyva @ 2009 01 10, 17:29)
po pusryciu cukrus 13, susileidau 4v.v., praejus valandai vistiek 13  doh.gif  susileidau dar 3v.v., tai prajus nepilnai valandai 11  blink.gif  man nusisaut ar geriau ka nors nusaut?! adatele keista pries diena  doh.gif  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif

doh.gif man tai buna, atrodo kazkoks kosmaras(bet man tik su pompa tokios nesamones)
tikrai tuomet toks jausmas kad nusauti norisi kazka lotuliukas.gif

as tai merginos siandien po bulviniu vedaru ir ledu. cukrus 7.7 thumbup.gif ai pasilepinau blush2.gif

na bet ka su toms naktimis daryti nezinau. ir kodel jis per a nakti taip pakyla g.gif g.gif

siandien pirma diena kaip isidejau kaip wowavyva adatele sonu kur durias. gal cukriukai sakau pageres bent taip rekomendavo biggrin.gif
Atsakyti
aitiii, gal bandyk naktine baze dar didintis?
Atsakyti
bet jau man ji tokia kosmine atrodo 1.8 blink.gif
nesuprantu ko gi nakti jis gali kilt kaip zmogus miega ir nevalgo. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(aitiii @ 2009 01 10, 21:53)
bet jau man ji tokia kosmine atrodo 1.8  blink.gif
nesuprantu ko gi nakti jis gali kilt kaip zmogus miega ir nevalgo. blink.gif

didink, brangioji. as ne nescia, o kazkurias dvi valandas ji man yra 1.2. pradziai pasididink 0.1 ir ziurek. 5-7 val ryto stipriai padideja insulino poreikis, tai tomis valandomis didinkis gal net po 0.2 per valanda.
Atsakyti