QUOTE(aitiii @ 2009 01 08, 16:08)
na as tai naktimis nesusitvarkau cukriuku nebezinau ka daryti, jau kiek kart einu miegot pvz: vakar 4,9 atsikeliu 8.8. siandien matuosoiu kas valanda ziuresiu kada pakils bet vel liksiu be miego. ir darbe degtuku reikia akims kad neuzmigciau. nes lieku be miego.
nežinau, ar tave tai nors kiek paguos ir nuramins, bet pas mane lygiai ta pati situacija naktimis pvz. vakar 21:00 buvo 4.0 mmol., 23:30 - 5.1 mmol, o jau 02:30 - 9.3 mmol Nors naktį prieš tai tokiu pačiu laiku cukrus buvo atitinkamai 5.6 mmol, 4.9 mmol ir 4.6 mmol Ir suprask kaip nori, kas ten vyksta, nes bazė abiem atvejais buvo tokia pati Todėl nežinau, bet man atrodo, kad tikrai neverta keltis kas valandą ir žiūrėt kas vyksta. Na, nebent vieną natį eksperimento tvarka Bet nemanau, kad bus galima iš tų stebėjimų kokias nors tendencijas nustatyti. Tiesiog matyt viskas susideda į krūvą (maistas, dienos nuovargis, emocijos, gal dar kas nors) ir gaunasi taip kaip gaunasi
Na, o aš, kol kas, kad naktim tas cukrus neužvyniotų į nesuvokiamas aukštumas, keliuosi kas maždaug 3 val. ir matuojuosi. Jei matau, kad kažkuriuo metu man nepatinka skaičiukas ekrane - susileidžiu papildomai ir einu miegoti toliau Ir kad ir kokia miegapelė aš būčiau (o MB sako, kad esu Lietuvos didžioji miegapelė ) kažkaip įpratau prie tokio režimo ir nebesiskundžiu miego trūkumu. Tik šitas variantas netinka tuo atveju, jei prabudus būna sunku užmigti. Bet kai aš tokių problemų neturiu tai man tinka Pasimatuoju, užgesinu šviesą ir iš karto būna labanakt