Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės :-)

QUOTE(aitiii @ 2009 01 08, 16:08)
na as tai naktimis nesusitvarkau cukriuku nebezinau ka daryti, jau kiek kart einu miegot pvz: vakar 4,9 atsikeliu 8.8. siandien matuosoiu kas valanda ziuresiu kada pakils bet vel liksiu be miego. ir darbe degtuku reikia akims kad neuzmigciau. nes lieku be miego.  biggrin.gif  biggrin.gif  doh.gif

nežinau, ar tave tai nors kiek paguos ir nuramins, bet pas mane lygiai ta pati situacija naktimis doh.gif pvz. vakar 21:00 buvo 4.0 mmol., 23:30 - 5.1 mmol, o jau 02:30 - 9.3 mmol blink.gif Nors naktį prieš tai tokiu pačiu laiku cukrus buvo atitinkamai 5.6 mmol, 4.9 mmol ir 4.6 mmol blink.gif Ir suprask kaip nori, kas ten vyksta, nes bazė abiem atvejais buvo tokia pati g.gif Todėl nežinau, bet man atrodo, kad tikrai neverta keltis kas valandą ir žiūrėt kas vyksta. Na, nebent vieną natį eksperimento tvarka mirksiukas.gif Bet nemanau, kad bus galima iš tų stebėjimų kokias nors tendencijas nustatyti. Tiesiog matyt viskas susideda į krūvą (maistas, dienos nuovargis, emocijos, gal dar kas nors) ir gaunasi taip kaip gaunasi blush2.gif
Na, o aš, kol kas, kad naktim tas cukrus neužvyniotų į nesuvokiamas aukštumas, keliuosi kas maždaug 3 val. ir matuojuosi. Jei matau, kad kažkuriuo metu man nepatinka skaičiukas ekrane - susileidžiu papildomai ir einu miegoti toliau mirksiukas.gif Ir kad ir kokia miegapelė aš būčiau (o MB sako, kad esu Lietuvos didžioji miegapelė lotuliukas.gif ) kažkaip įpratau prie tokio režimo ir nebesiskundžiu miego trūkumu. Tik šitas variantas netinka tuo atveju, jei prabudus būna sunku užmigti. Bet kai aš tokių problemų neturiu tai man tinka blush2.gif Pasimatuoju, užgesinu šviesą ir iš karto būna labanakt lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalissime: 08 sausio 2009 - 15:24
gun_bandana.gif gun_bandana.gif nusauti reikia ta cukriuka biggrin.gif na nesuprantu atrodo ir neturetu taip vykti. na dar siandien stebesiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aitiii @ 2009 01 08, 16:23)
gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  nusauti reikia ta cukriuka biggrin.gif

aha thumbup.gif galėsim organizuot komandinio šaudymo turnyrą lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalissime @ 2009 01 08, 15:26)
aha  thumbup.gif galėsim organizuot komandinio šaudymo turnyrą  lotuliukas.gif

ir as jamu sita reikala drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(aitiii @ 2009 01 08, 16:08)
as jau seniai pastebejau kad Dalissime  pas mus saunuole.  4u.gif

na as tai naktimis nesusitvarkau cukriuku nebezinau ka daryti, jau kiek kart einu miegot pvz: vakar 4,9 atsikeliu 8.8. siandien matuosoiu kas valanda ziuresiu kada pakils bet vel liksiu be miego. ir darbe degtuku reikia akims kad neuzmigciau. nes lieku be miego.  biggrin.gif  biggrin.gif  doh.gif

drinks_cheers.gif

na, as nestumo metu naktimis visada keldavausi 1-2 kartus. Dazniausiai tai budavo naturaliai, kai keldavaus i tulika lotuliukas.gif Ir koreguodavausi - arba uzkazdavau, arba susileisdavau smile.gif

QUOTE(wowavyva @ 2009 01 08, 16:49)
ir as jamu sita reikala  drinks_cheers.gif

Jungiuos ir as biggrin.gif Maitinant irgi visokiu figne pamatai ekrane doh.gif Dabar rimtai emiausi dietos, tai ir cukriukai apsinormalizavo, tik tiek, kad maisto maziau, tai del to tikriausiai pahipuoju nakti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalna: 09 sausio 2009 - 16:46
na uzkasti man niekada nereikia, kaip pabudus 9 taip 9. jau taip kartais nuliūstu kaip jau nebelieka nervu tai liudna darosi verysad.gif
Atsakyti
Sveikutes,
Na mes jau namie biggrin.gif Sausio 4 gime sunelis Linas smile.gif
Gimdziau RK, tai labai jau idomiai ten vaikui cukru tyre tris dienas, viskas gerai. o man po gimdymo ryte pries valgi paeme - buvo geras ir daugiau netikrino...tipo gerai viskas g.gif keistai kazkaip...ir dar paklausti norejau, per kiek laiko po gimdymo turetu praeiti tas GD? nes dabar kai pamatuoju, tai cukrus apie 6 buna 2 val po valgio...
Atsakyti
QUOTE(Stitch @ 2009 01 09, 20:03)
Sveikutes,
Gimdziau RK, tai labai jau idomiai ten vaikui cukru tyre tris dienas, viskas gerai. o man po gimdymo ryte pries valgi paeme - buvo geras ir daugiau netikrino...tipo gerai viskas  g.gif keistai kazkaip...ir dar paklausti norejau, per kiek laiko po gimdymo turetu praeiti tas GD? nes dabar kai pamatuoju, tai cukrus apie 6 buna 2 val po valgio...

Matyt dar neatsistate... mano is karto po gimdymo 3 buvo....paskui tikrinausi-tai 3.5 rode...o po beveik metu jau 8 nevalgius budavo...

Papildyta:
Seikinu su sunelio gimimu!!! Aukit sveikuciai ir stipruciai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Stitch @ 2009 01 09, 21:03)
Sveikutes,
Gimdziau RK, tai labai jau idomiai ten vaikui cukru tyre tris dienas, viskas gerai. o man po gimdymo ryte pries valgi paeme - buvo geras ir daugiau netikrino...tipo gerai viskas  g.gif keistai kazkaip...ir dar paklausti norejau, per kiek laiko po gimdymo turetu praeiti tas GD? nes dabar kai pamatuoju, tai cukrus apie 6 buna 2 val po valgio...

Didiuasi sveikinimai su sūnelio gimimu clap.gif clap.gif clap.gif

tikriausiai cukrai susitvarkys, kolkas didesni gai būti ir dėl įvykusių tavo organizmo permainų, visdėlto ką tik pagimdei biggrin.gif Manau svarbiausia, jog rytinis būtų neaukštas, bet čia tik aš taip manau, o jei vis nekris, apsilankyk pas endokrinologą mirksiukas.gif
Atsakyti
O rytinis tai cia pries valgi?
Aciu uz sveikinimus smile.gif
Atsakyti
po pusryciu cukrus 13, susileidau 4v.v., praejus valandai vistiek 13 doh.gif susileidau dar 3v.v., tai prajus nepilnai valandai 11 blink.gif man nusisaut ar geriau ka nors nusaut?! adatele keista pries diena doh.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(wowavyva @ 2009 01 10, 15:29)
po pusryciu cukrus 13, susileidau 4v.v., praejus valandai vistiek 13  doh.gif  susileidau dar 3v.v., tai prajus nepilnai valandai 11  blink.gif  man nusisaut ar geriau ka nors nusaut?! adatele keista pries diena  doh.gif  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif

Nesisauk,nesisauk,man irgi taip buna ir be pompos ax.gif
O tai ko tiek pusryciams prisisveitei a? biggrin.gif
Papildyta:
Ir dar labai noriu pasveikinti nauja musu ratelio mamyte 4u.gif
Atsakyti