QUOTE(wowavyva @ 2009 01 07, 09:42)
labas rytas
as vakar Baliutavicienes monografija nusipirkau, gal dings noras planuot
Dalissime, kaip tavo glikuotas nestumo metu, koks pries pastojant buvo?
as vakar Baliutavicienes monografija nusipirkau, gal dings noras planuot
Dalissime, kaip tavo glikuotas nestumo metu, koks pries pastojant buvo?
Na, kadangi esi protinga motera , tai nemanau, kad Baliutavičienės knyga gali kaip nors įtakoti tavo norus. Juo labiau, kad ta knyga remiasi pakankamai senais duomenimis ir yra daugiau mokslinio tipo, t.y. skirta, kaip man sakė Biržietis, daugiau medicinos personalui, o ne planiukėms skaityti Todėl skaitydama svarbiausia nepamiršk, kad tai medicininė, o ne populiarioji literatūra . O jei paskaitysi medicininę literatūrą bet kokios kitos ligos tematika vaizdelis vargu ar bus geresnis, jei ne dar blogesnis
Prieš pastojant buvau jau senokai glikuotą darius, tai negaliu pasakyti koks tiksliai buvo. Kazkada 2008 pavasarį buvau darius - tai buvo berods 7,2 mmol ar kažkas panašaus. O paskui jau dariau 2008 rugsėjo viduryje (tai mums jau buvo apie 6 savaites), tai buvo 6,8 mmol berods (arba 6,4 mmol, dabar jau neatsimenu be popierių ).
Tai va, o nėštumo metu koks yra, galėsiu pasakyti kitą savaitę, nes kaip tik eisiu darytis. Bet, manau, turėtų būti panašus ar šiek tiek žemesnis (nes pagal mano užrašus hiperglikemijų kaip ir nebuvo, o ar visus hipo užfiksavau - nesu tikra )