Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės :-)

QUOTE(wowavyva @ 2009 01 05, 10:17)
ne ne as cia tik viska planuoju.

Nu tai labai linkiu, kad tie planai issipildytu drinks_cheers.gif Nors su tais atlyginimų skaičiavimais - tai čia toks slidus reikalas. Keičia jie tuos įstatymus kas kada netingi ir nespėji ten pagal juos persiorientuot - aš gi irgi kai sužinojau, kad laukiuosi buvo viena tvarka, dabar jau planuoja kitą ir įtariu, kad kol man reiks išeiti į dekretą sugalvos ir dar kokią naują nesąmonę doh.gif Todėl nusprendžiau, kad man jau dzin ką ir kaip skaičiuos - eisiu kaip galima anksčiau į dekretą ir mažiau galvosiu "o kas jeigu būčiau išėjus anksčiau/ vėliau ..."
Atsakyti
na tu speji i ta traukini, apie kuri jau metai kaip buvo pranesta, bet va as jau anksciau nei liepa tikrai i dekreta neiseisiu, taip kad man jau kita tvarka sad.gif
Atsakyti
sveikos merginos.
Dalissime na tau ir ir kaip tai pavyksta dar suhipuoti? blink.gif na cia kiekvienam skirtingai. na man jau geriau cukriukai laikosi apie 6-8. tik va nakties as nesuprantu nueinu miegoti su 6.5 keliuosi su 8-9 tai naktim stebiu ir matau kaip jis kyla tai reikia didinti baze, tik keista kad baze bus didesnei nei nakti negu diena kaip valgau. bet ryskai matyti kaip kas dvi valandos kyla cukriukas.
Atsakyti
QUOTE(wowavyva @ 2009 01 05, 10:59)
na tu speji i ta traukini, apie kuri jau metai kaip buvo pranesta, bet va as jau anksciau nei liepa tikrai i dekreta neiseisiu, taip kad man jau kita tvarka sad.gif

Žinai, čia ir paradoksas. Kad norint, kad man skaičiuotų 9 mėn. pajamas man reikia iki liepos ne į dekretą išeit, bet vaiko auginimo atostogų išeit doh.gif O čia jau sunkiau ir nelabai prognozuojamas dalykas (nes neaišku kada ir kaip gimdysiu). Tai va, o jei vaiko auginimo išeinu liepos mėn. - tai ir man bus ta naujoji tvarka doh.gif Nu bent jau taip supratau iš bendraamžių forumo, nes ten kiekvieną dieną jos vis diskutuoj apie tą patį ir skaičiuoja skaičiuoja skaičiuoja .... Jau net bloga nuo to.

QUOTE(aitiii @ 2009 01 05, 13:12)
sveikos merginos.
Dalissime na tau ir ir kaip tai pavyksta dar suhipuoti? blink.gif na cia kiekvienam skirtingai. na man  jau geriau cukriukai  laikosi apie 6-8. tik va nakties as nesuprantu nueinu miegoti su 6.5 keliuosi su 8-9 tai naktim stebiu ir matau kaip jis kyla tai reikia didinti baze, tik keista kad baze bus didesnei nei nakti negu diena kaip valgau. bet ryskai matyti  kaip kas dvi valandos kyla cukriukas.

Tai žinai, jau kai gabi tai gabi lotuliukas.gif Sugebu kažkaip ... paprastai po pusryčių. Nes būna suvalgau ką nors pusryčiams. Po 2 val. pasimatuoju - matau, kad apie 8 mmol. Tada jau kitą dieną, jei nevalgius būna panašūs rezultatai kaip ir prieš tai, suvalgau to paties maisto, tik pasididinu 1 v.v. boliusą. Ir tada jau po 2 val. žiūriu, kad tik kokie 2.8 mmol belikę blink.gif doh.gif
O naktinė bazė pas mane irgi didesnė - bet aš nusprendžiau, kad čia turbūt dėl to, kad dienos metu vistiek gi kažkuo užsiėmus esi - na, sportuot gal nesportuoji, bet vistiek judi, t.y. fizinė veikla, esant normaliai glikemijai, juk mažina cukrų. O va nakties metu, kadangi fizinės veiklos būna apvalus 0, tai gal todėl ir bazės didesnės reikia ? g.gif
Atsakyti
Dalissime, o kada tau nusimato gimdymas pagal planeli?
Atsakyti
QUOTE(wowavyva @ 2009 01 05, 14:48)
Dalissime, o kada tau nusimato gimdymas pagal planeli?

na, pagal planą turėtų būti gegužės 14 d. ax.gif bet kažkodėl įtariu, kad tiek ilgai netrauksiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalna @ 2009 01 03, 01:16)
As tai niekur nesiregistravau, man rodos israse is endokrinologinio turi buti ginekologo rekomebdacija gultis i akuserini 34 savaiciu. Tai as nuvaziavau (su siuntimu is savo ginekologes), uzregistravo mane ten, tada nuejau i konsultacine, ten net nieko neapziurinejo, sutvarke popierius ir pagulde. Agha, jie ten akuseriniame labai cukrus ziuri, labiau negu endokrinologiniame! blink.gif Bet svarbiausia, kad parys tu cukru nekoreguoja, tik tikrina ir skelbia rezultatus po 2 val., kai paima krauja, ir dar atejusios sako (po 2 val.!): "ar jus gerai jauciates, jusu cukrus 2,1". Sakau, per dvi valandas jau tikrai buciua komoj, jei buciau laukus jusu rezultatu doh.gif Bet svarbiausia, kad jos nelabai ir zino, ka daryti, pamacius per aukstus ar per mazus cukrus doh.gif  Ne, ten akuseriniame su tais cukrais tai grynos komedijos, nes butent del ju nepaleidzia namo, nors ginekologine puse buna istirta ir buna viskas gerai. Nu vienu zo, kad tave paleistu namo, turi stengtis, kad bent ant to laiko, kai ima cukrus, jie butu geri lotuliukas.gif
tai cia labai gerai thumbup.gif Kaip nestukei tai tikrai super!

Sveikos, mergaiciukes 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Su praejusiom sventem 4u.gif Geru metu jums ir jusu pilvukams mirksiukas.gif

As noreciau paklausti, gal jus daugiau zinot, nes as nerandu tiek informacijos, kiek noretusi unsure.gif o ginekologe siandien buvo tiek uzgulta nestuke.gif ir ne tik ju, kad net normaliai issiklausineti visko nespejau unsure.gif
Mums 33-cia savaitele, man nustatytas gestacinis diabetas. Cukru jau pakankamai gerai pasireguliuoju, dieta padeda biggrin.gif aciu jums uz patarimus 4u.gif
Bet pasiskaicius man neramu pasidare del guldymo i ligonine... O man, kaip GD, suejus 34 savaitelems, irgi reikes paguleti ??? taip nenoreciau verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(softly @ 2009 01 05, 18:05)
Bet pasiskaicius man neramu pasidare del guldymo i ligonine... O man, kaip GD, suejus 34 savaitelems, irgi reikes paguleti ??? taip nenoreciau  verysad.gif

na, negaliu sakyti, kad tiksliai žinau, bet tikrai nemanau, kad su gestaciniu guldo 34 savaičių schmoll.gif
Atsakyti
as jau galvoju kad reikia regisrtuotis del gulimosi, kazin ne per anksti? bet gal ne.Dalissime manau tu saunuole esi kad taip palaikai cukriukus gerus. kaip tavo leliukas spardosi????

tai jau taip pavargau nuo to matavimosi, bet viskiek kiek matuoju pamatuoju 7-8 na nenukrenta zemiau . va siandien buvo 10 po pusryciu net nzn kodel. susileidau papildomai 4 v.v ir po pusvalandzio ejau dar pietauti suvalgiua plovo 3 saukstus. susileidau 10 v.v tai cukrus po 2 val . 4.9 tai nustebau kad nukrito, bet siaubas tik 3 saukstai. o jei dar valgyciau vaisiu ar atsigerti ko, tai kiek reiketu leistis. man jau visai nepatinka ta pompa. atrodo su Lantusu butu kitap. na ka bet reikia iskesti. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(wowavyva @ 2009 01 05, 09:17)
ne ne as cia tik viska planuoju. skaiciuoju alga, planuoju darbus. nusistaciau sau palanku pastoti laika, jei nepastosiu tada, tai reiskias kol kas nelemta  lotuliukas.gif mausiu su mergom i egipta ir keisiu darba  tongue.gif
su ta alga irgi suds, per velai pasidinau ja, nes gi dabar 12men skaiciuos sad.gif

As ir skaiciavau, planavau...tad viskas nusikele velesniam laikui blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aitiii @ 2009 01 06, 15:52)
as jau galvoju kad reikia regisrtuotis del gulimosi, kazin ne per anksti?  bet gal ne.Dalissime manau tu saunuole esi kad taip palaikai cukriukus gerus. kaip tavo leliukas spardosi????

tai jau taip pavargau nuo to matavimosi, bet viskiek kiek matuoju  pamatuoju 7-8 na nenukrenta zemiau . va siandien buvo 10 po pusryciu net nzn kodel. susileidau papildomai 4 v.v ir po pusvalandzio ejau dar pietauti suvalgiua plovo 3 saukstus. susileidau 10 v.v tai cukrus po 2 val . 4.9 tai nustebau kad nukrito, bet siaubas tik 3 saukstai. o jei dar valgyciau vaisiu ar atsigerti ko, tai kiek reiketu leistis. man jau visai nepatinka ta pompa. atrodo su Lantusu butu kitap. na ka bet reikia iskesti.  ax.gif

na jau tik negalvok, kad pas mane viskas idealiai doh.gif Būna ir pas mane visokių nesąmonių - tiek į vieną tiek ir į kitą pusę. Tik tiek, kad gal aš gal ne taip jautriai reaguoju į tuos svyravimus - nes žinau, kad iš savo pusės aš dedu maximum pastangų, kad rezultatai būtų geri. Ir jei jie nebūna geri - aš net nežinau kur dar galėčiau ką nors pakeisti ar ką daryti kitaip, kad jie būtų geresni. Ta prasme, jei būtų galima laiką atsukti atgal ir ištaisyti klaidas - aš nelabai žinočiau ką pakeisti. Tai nors taip save guodžiu ir raminu doh.gif Nors aišku, širdyje vistik neramu kaip ten jaučiasi mano mažylis ir ar viskas jam gerai, kai organizmas daro tokias nesąmones unsure.gif O aš jau pasiekiau savo ikinėštuminę insulino dozę, bet jau dabar matau, kad ją reikia vietomis dar padidinti norint, kad cukrus būtų daugmaž normalus verysad.gif . Bet vėlgi - koks skrtumas kokia ta dozė, svarbu rezultatai būtų geri mirksiukas.gif
Beje, o kodėl galvoji, kad su Lantusu rezultatai būtų kitokie? Juk kiek suprantu pas tave problema yra insulino dozės parinkimas konkrečiam maistui, o ne bazinio insulino dozė? Juk nevalgius pas tave nebūna tokių šuolių, ar būna? unsure.gif Ta prasme, koks skirtumas kas sudaro bazę - ar Lantusas ar Humalogas, juk valgio metu leidiesi tai tą patį Humalaogą ar naudotum pompą ar penus g.gif
Beje, o nepasikeitei dar adatėlių? Gal tikrai tos adatėlės tau nelabai tinka?

QUOTE(madmuazele @ 2009 01 07, 00:05)
As ir skaiciavau, planavau...tad viskas nusikele velesniam laikui blush2.gif  lotuliukas.gif

Na, žinai, jei taip skaičiuot - tai turbūt niekada nebus idealiai tinkamo laiko doh.gif lotuliukas.gif O kai jau sugalvosi, kad gal jau tas laikas kaip ir tinkamas būtų - tai ir traukinys jau gali būti nuvažiavęs, o ir pensija nebetoli lotuliukas.gif Todėl labai linkiu planuoti, bet ... mažiau skaičiuoti ax.gif Kažkada planuodama aš irgi skaičiavau skaičiavau umn.gif , tik kas iš to - kol planas tapo realybe, skaičiavimas jau spėjo pasikeisti kelis kartus doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
as vakar Baliutavicienes monografija nusipirkau, gal dings noras planuot lotuliukas.gif
Dalissime, kaip tavo glikuotas nestumo metu, koks pries pastojant buvo?
Atsakyti