QUOTE(aitiii @ 2009 01 06, 15:52)
as jau galvoju kad reikia regisrtuotis del gulimosi, kazin ne per anksti? bet gal ne.Dalissime manau tu saunuole esi kad taip palaikai cukriukus gerus. kaip tavo leliukas spardosi????
tai jau taip pavargau nuo to matavimosi, bet viskiek kiek matuoju pamatuoju 7-8 na nenukrenta zemiau . va siandien buvo 10 po pusryciu net nzn kodel. susileidau papildomai 4 v.v ir po pusvalandzio ejau dar pietauti suvalgiua plovo 3 saukstus. susileidau 10 v.v tai cukrus po 2 val . 4.9 tai nustebau kad nukrito, bet siaubas tik 3 saukstai. o jei dar valgyciau vaisiu ar atsigerti ko, tai kiek reiketu leistis. man jau visai nepatinka ta pompa. atrodo su Lantusu butu kitap. na ka bet reikia iskesti.
na jau tik negalvok, kad pas mane viskas idealiai
Būna ir pas mane visokių nesąmonių - tiek į vieną tiek ir į kitą pusę. Tik tiek, kad gal aš gal ne taip jautriai reaguoju į tuos svyravimus - nes žinau, kad iš savo pusės aš dedu maximum pastangų, kad rezultatai būtų geri. Ir jei jie nebūna geri - aš net nežinau kur dar galėčiau ką nors pakeisti ar ką daryti kitaip, kad jie būtų geresni. Ta prasme, jei būtų galima laiką atsukti atgal ir ištaisyti klaidas - aš nelabai žinočiau ką pakeisti. Tai nors taip save guodžiu ir raminu
Nors aišku, širdyje vistik neramu kaip ten jaučiasi mano mažylis ir ar viskas jam gerai, kai organizmas daro tokias nesąmones
O aš jau pasiekiau savo ikinėštuminę insulino dozę, bet jau dabar matau, kad ją reikia vietomis dar padidinti norint, kad cukrus būtų daugmaž normalus
. Bet vėlgi - koks skrtumas kokia ta dozė, svarbu rezultatai būtų geri
Beje, o kodėl galvoji, kad su Lantusu rezultatai būtų kitokie? Juk kiek suprantu pas tave problema yra insulino dozės parinkimas konkrečiam maistui, o ne bazinio insulino dozė? Juk nevalgius pas tave nebūna tokių šuolių, ar būna?
Ta prasme, koks skirtumas kas sudaro bazę - ar Lantusas ar Humalogas, juk valgio metu leidiesi tai tą patį Humalaogą ar naudotum pompą ar penus
Beje, o nepasikeitei dar adatėlių? Gal tikrai tos adatėlės tau nelabai tinka?
QUOTE(madmuazele @ 2009 01 07, 00:05)
As ir skaiciavau, planavau...tad viskas nusikele velesniam laikui
Na, žinai, jei taip skaičiuot - tai turbūt niekada nebus idealiai tinkamo laiko
O kai jau sugalvosi, kad gal jau tas laikas kaip ir tinkamas būtų - tai ir traukinys jau gali būti nuvažiavęs, o ir pensija nebetoli
Todėl labai linkiu planuoti, bet ... mažiau skaičiuoti
Kažkada planuodama aš irgi skaičiavau skaičiavau
, tik kas iš to - kol planas tapo realybe, skaičiavimas jau spėjo pasikeisti kelis kartus
I'm out of my mind, but feel free to leave a message