QUOTE(aitiii @ 2008 12 29, 21:30)
Dalissime siandien uzsisakiau dekliuka pompai nes jau mano tas niekam nevertas
noriu paklausti kokias tu adateles naudoji tas kur tiesiai duriasi ar sonu.
noriu paklausti kokias tu adateles naudoji tas kur tiesiai duriasi ar sonu.
Na va, Wowavyva mane aplenkė Bet ji teisi - aš naudoju 3 rinkinį, kuris vadinasi Flexlink, o adatėlės yra tefloninės ir duriasi kampu. O dėl dėkliuko - tai manau tikrai verta jį turėti, nes kitaip prisideda dar vienas papildomas galvos skausmas: jei jo visai neturi - tada nėr kur jos kišt, o jei turi, bet netikusį - tai vėl nervuojiesi, kad jis toks netikęs. Labai tikiuosi, kad tau irgi tiks ir patiks tas, kokį aš turiu Tik jis turi vieną minusą - jei dėsi jį ant baltos liemenėlės - tai bent jau man nuo to juodo dėkliuko lieka žymės, ta prasme jis lyg ir dažo šiek tiek Bet nieko - išssiplaunu ir vėl viskas būna gerai
QUOTE(madmuazele @ 2008 12 30, 07:51)
O as vel pradedu sirguliuoti ir vel cukriukai mano apie 20
nu bet pas tave tai ryškiai kažkas negerai o tu nenaudoji jokių vitaminų imunitetui stiprint? Nes panašu, kad organizmas pas tave apskritai yra nusilpęs jei taip dažnai sirguliuoji - o tokiu atveju - reguliuok nereguliavęs tų cukrų, bet kokia bacila viską išbalansuoja
Papildyta:
QUOTE(Aurosoma @ 2008 12 29, 18:49)
labas mergaites. visas su prabegusiomis sventemis.
dar laukia naujieji, po to vyro gimtadienis, ir gimdymas. tikiuosi vel nuovargis nedarys savo.
va pasibedavojau
dar laukia naujieji, po to vyro gimtadienis, ir gimdymas. tikiuosi vel nuovargis nedarys savo.
va pasibedavojau
nu bet tu ir kantri ir ištvėrei visas dienas viską valgydama ir nepasimatavus cukraus Aš taip negalėdavau, netgi tada kai nesilaukiau dar ... per šventes pas mane visada būdavo sustiprintas matavimosi režimas
Na, bet kaip jau buvo taip, dabar vistiek jau nieko nepakeisi - todėl mėgaukis likusiomis savaitėlėmis ir ruoškis susitikimui su lelium O jei cukriukas ir buvo kiek pakilęs - tai vistiek toks trumpalaikis pakilimas neturėtų nieko įtakoti Todėl džiaugsmingo ir ramaus laukimo, ir lauksim įspūdžių ir rezultatų